yürüyüş yapıyodumartık evde step yaptığım günler oluyo dün hiç bişey yapmadım mesela yorgunluk dereceme göre değişiyo (bide ben yakın zamanda ayağımı kırdım çok spor yapamamam o yuzden ,kilolarımda oyuzden ))) daha öncedende yazmıştım bikaç mesajımda ben çok sıvı tüketiyorum besinleride öyle alıyorum çorba yapıyorum tıkıyo yeme hissini öldürüyo karbonhidratı hiç almamaya çok özen gösteriyorum sende dikkat et kaçamak yapmıyorum, gerçi sende yapmamışsın . moral bozma en fazla biraz süreni uzatırsın zaten çok kısıtlamıyo diyet senin boyun kaç peki canm
yarenk cim lütfen moralini bozma
hepimizin durakladigi günler oldu hatta ben bu aralar korkudan tartilmiyorum bile. Eminim moralim cok bozulur benimde eger arti cikarsam. en iyisi tartilmamak diyorum tartilmiyorum valla.
diyetime uyuyorum herseyi uygun yapiyorum ve de bir iki hafta sonra tartildigimda eksiyi görünce ohh rahatliyorum. zaten insan hissediyor ya. ne biliyim vücudunun ya da karninin sis olmasindan anliyorsun arti cikip cikmayacagini ya da ayni cikacagini. o yüzden hafifledigimi hissettigim zaman tartiliyorum.
birde kacamak yapma canim ya. hakim ol kendine. valla havalar isindi burda bende zor duruyorum her an bir magnum badem yiyesim var. ama yok yani temmuz da burada nasi diyim böyle festival gibi birsey var esimin akrabalarinin düzenledigi . orda böyle incecik bir body ve de stretch saks mavi pantolonla salinmak istyyiorum yaaohhh süper catlatirim milleti valla
o güne odaklandim. haziranda güclendirmeye gececegim insallah.
sende bir hedef koy kendine ne bilim dügün, nisan, toplanti vs
ogüne kadar bomba gibi olaacagiz hepimiz. ve ideal kilomuzda oldugumuz zaman herkes" ay nasil herseyi yiyorsun da böyle incecik kaliyorsun diyecek ."
e neyle yaptın o zaman :26: tarif ve resim istesek nası olurki aceppp
Çok harikasın yaaaa......
Süper motive ediyorsun valla, Hemen bende kendime hedef koydummmm... 20 mayısta bizim de burda aynı sizin gibi akrabalarla piknik gezimiz var.... o zamana kadar durmak yokkkk.... inş.hedeflediğim yerde olurum...
Foto çekerim son bir tane kaldı dolapta :) Tarif kısmında ise ölçü tam yok :)
Bir gün ölçülü yapıp tekrar yazarım.
Hatırladığım kadarıyla 2 çay kaşığı kakao
Biraz süt
5 tane tatlandırıcı,
Biraz da tofu
Hepsini karıştır buz kalıplarına koy buzluğa at, çikolata gibi dondurma gibi bir şey çıktı ortaya
canım teşekkür ederim, ama çok motive iken birden düştüm dibe..dedimya buradan ayrılmamam lazım benim..hergün tartılıyorum, duramıyorum yoksa..şirkette en kilolu benim, en zayıf olamam ama yinede balık etli olsam yeter bana...ben kayınvalidemi göreceğim güne kadar temmuza kadar yani vermek istiyorum..hedefim o aslında..o inanmıyo zayıflayacağıma çünkü..ne bileyim aa, bide yemekler beni darlıyo, sevmeye sevmeye 2 aydır yedim e tabi bıktım artık..yarenk cim lütfen moralini bozma
hepimizin durakladigi günler oldu hatta ben bu aralar korkudan tartilmiyorum bile. Eminim moralim cok bozulur benimde eger arti cikarsam. en iyisi tartilmamak diyorum tartilmiyorum valla.
diyetime uyuyorum herseyi uygun yapiyorum ve de bir iki hafta sonra tartildigimda eksiyi görünce ohh rahatliyorum. zaten insan hissediyor ya. ne biliyim vücudunun ya da karninin sis olmasindan anliyorsun arti cikip cikmayacagini ya da ayni cikacagini. o yüzden hafifledigimi hissettigim zaman tartiliyorum.
birde kacamak yapma canim ya. hakim ol kendine. valla havalar isindi burda bende zor duruyorum her an bir magnum badem yiyesim var. ama yok yani temmuz da burada nasi diyim böyle festival gibi birsey var esimin akrabalarinin düzenledigi . orda böyle incecik bir body ve de stretch saks mavi pantolonla salinmak istyyiorum yaaohhh süper catlatirim milleti valla
o güne odaklandim. haziranda güclendirmeye gececegim insallah.
sende bir hedef koy kendine ne bilim dügün, nisan, toplanti vs
ogüne kadar bomba gibi olaacagiz hepimiz. ve ideal kilomuzda oldugumuz zaman herkes" ay nasil herseyi yiyorsun da böyle incecik kaliyorsun diyecek ."
poh poh perim msj ini almadim canim tekrar gönderebilir misin?
yeri burasi degil ama callanetics 21 saati tamamladim hatta az önce callanetics topigine de yazdim ya inanilmaz birsey oldum ben yaa..
belimin oyuklugu daha belirginlesti , popomm daha yuvarlaklasti ve de kalkti , bacaklarim hele öyle güzel sekillendi ki
alt bacaklarim özellikle süper sekilli oldu.
ama üst bacak iclerim icin devam etmem gerekiyor eger su an 36 beden olsydim manyak bir vücudum vardi yani. neyse devam edicem bakalim 36 bedene kadar yolu var.
cnm bende çok sıvı tüketen biriyim.dietten öncede ztn tüketen biriydim günde en az 2 lt su içerim.yeşil çay içiorum 2 fincan,sodada içiorum.günde enaz 3 lt sıvı alıorum yani..karbonhidratta yogurdun,peynirin vs içinde olanlar.sabah 1 yumurta yiorum yanına jambon (tavuk) yada 1 yumurta bir kibrit kutusu kdrda peynir yiorum.yulaf kepegi hakkımdanda dereotlu poaca yapıorum,kahwaltıda 1 tane flnda ondan tüketiorum. ama seninki yerleşik deilmiş benim bu 3,5 kilo ztn bikaç ayda aldığım kilo..şuanki kilolarım 1 senedir olduğum kilo yani yerleşik o yuzdende sanırım geç wericem ama bende yarından itibaren leslie.ye başlıcam..burdan gözden kacabılıo ıstersen msne ekle ordan konusalım : sewgicikkk@hotmail.com
hee tamam canim valla yazdim orayada aynen
sakin birakma
Normalde havuc kesinlikle yasak ve bezelye de. Ama bazilari bir tane havuc falan yiyor ama ben tercih etmiyorum
Ben başlamıştım ama yarım yamalak yaptığım 3/21 ardından bıraktım, çok zorlandığım için hiç tamamlıyamıyordum.
Ama şimdi tekrar motive oldum, ne olursa olsun az da olsa, zor da olsa tekrar başlıyorum. Ne demişler "Bir sıfırdan iyidir"
Hazır kilo veriyorken bununla desteklemek kesinlikle daha etkili olacak gibi görünüyor.
Dukan & Callanetics diye bir topik mi açsak
kızlar ya bu kabzlık sorununa nasıl çare buluyorsunuz ? okudum forumu ama en etkili ne var karar veremedim.ilaçta kullanmak istemiom.diyeti bozmıcak şekilde bitkisel ne yapabiliriz akıl verirmisiniz ???
işlerimin yoğunluğundan eskisi gibi giremiyorum buraya ve kendime kötülük ediyorum..buraya uğramadığımda kendimi potansiyel suçlu hissediyorum çünkü aşırı kaçamak yapıyorum..
salı günü lıght dondurma yedim 1 kase..
çarşamba kestaneli çukulata topu
bugünde lokum
yumurta+yoğurt ve tavukdan midem bulanıyo yiyemiyorum artık..ne yapıcam yaa..çok mutsuzum çoookkkk
10 kilo verdim tam,ve artık gram bile oynamıyo..herkes bırak sıkıldıysan diyo ama mümkün değil 82 kiloyum, en az 10 kilo vermem lazımki diyet işe yarasın..
bide şu meşhur helvanın tarifini bi yazıverin bana , merak ettim..
hepinizi öptüm..
valla canim ben artik yulaf kepekli peynirli kurabiye yapiyorum, kahvaltida onu yiyorum bir bardak ilik sutle. bana iyi geliyor sahsen. istersen bir dene.
Ben başlamıştım ama yarım yamalak yaptığım 3/21 ardından bıraktım, çok zorlandığım için hiç tamamlıyamıyordum.
Ama şimdi tekrar motive oldum, ne olursa olsun az da olsa, zor da olsa tekrar başlıyorum. Ne demişler "Bir sıfırdan iyidir"
Hazır kilo veriyorken bununla desteklemek kesinlikle daha etkili olacak gibi görünüyor.
Dukan & Callanetics diye bir topik mi açsak
valla bugun 3. gunum olacak. her yerim dokuluyor agridan ama seviniyorum demek ki calistirmisim vucudumu diyebence de dukan+callan guzel bir zayiflama/incelme programi, topic acsak olur
sen şanslısın canım ben 1 kilo aldım hemenyaren bende süt ve yogurt disinda bir sey yiyemez oldum sürekli mide bulantisi yasamaya baslayinca dagittim hamur isinden pilava kadar her seyi yemeye basladim ancak hic kilo almadim hala koruyorum. Simdi yeniden baslamak istiyorum ama eski motivasyonum yok. Benim 2 ay oldu dagitali belki daha fazla saniyorum sen isin daha basindasin iyice kopmadan diyetine dön. Bundan önceki 10 kiloyu nasil verdiysem o kilolar nasil gittiyse yeniden verebilirim kilo diye kendimi gazliyorum ben 2-3 gündür döndüm diyetime umarim bozmam. Sende yeniden kazan motivasyonunu 10 kilo vermissin zaten.
Çok harikasın yaaaa......
Süper motive ediyorsun valla, Hemen bende kendime hedef koydummmm... 20 mayısta bizim de burda aynı sizin gibi akrabalarla piknik gezimiz var.... o zamana kadar durmak yokkkk.... inş.hedeflediğim yerde olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?