Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 fincandan fazla normalde de önerilmiyor zaten canım. hani diyetle alakalı bir durum değil o

Yarim sen kaç gün atak yapmıştın bir arkadaş dukan yapıcak bende bilmiyorum aydınlatırmısın beni

6 GÜN yaptım 5 kilo verdim... ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... sonra siteye girip hesaplama yapıp... florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...

Son düzenleme:
6 gün yaptım 5 kilo verdim... Ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... Sonra siteye girip hesaplama yapıp... Florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...

canım sagol kadın bilmiyor bende bilmiyorum banada kızım yapmıştı .seyir btiş tarihi nezaman olur

canım bişe sorabilirmiyim birtane arkadaşım dukana başlıcak senin kilonda kaç gün atak yapması gerekiyor seyirin bitiş tarihi ne zaman

6 gün atak yapması gerekiyor. bende 6 gün atak yaptım. 3 kilo verdiydim. seyirimde 150 gün demişti dukan.
ama arkadaşın da testi yapabilirse çok iyi olur...seyirim de hazıran sonu bitecek.

6 GÜN yaptım 5 kilo verdim... ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... sonra siteye girip hesaplama yapıp... florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...

yarim ben 3 kilo verdim 6 gün atakta. sen çok iyi vermişsin yaaa... benim kilolar yeni değil en az 5 senelik ondan olabilir mi acaba...

tatlandırıcı kullanıyor musunuzz ben canderel aldım toz tatlandırıcı
ne kadar kullanıyorsunuz

Son düzenleme:
6 gün yaptım 5 kilo verdim... Ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... Sonra siteye girip hesaplama yapıp... Florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...
canım çok teşekkürler
6 gün atak yapması gerekiyor. Bende 6 gün atak yaptım. 3 kilo verdiydim. Seyirimde 150 gün demişti dukan.
Ama arkadaşın da testi yapabilirse çok iyi olur...seyirim de hazıran sonu bitecek.

sagol canım bilgiler için

canım facebookta bir tarif var çikolata yapıyorsun ben denedim yok böyle bir lezzet neskafeli ama harikaydı bugüne kadar denediğim en güzel şeydi dukanella falan hikayeymiş o kadar diyim

Demekki bende gram gram verecem....hayırlısı bakalım ne kadar dayanabilcemmm....

valla ben her an dağıtabilirim... topikte bugun pek sessizim ordan da anlaşılabilir... acayip çökmüş durumdayım motivasyon sıfır... böyle ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum... kendimle çelişiyorum sabahtan beri... bi tarafım bununla mı ugrasıcaksın miray bırak gitsin diyo... yeter 10 kiloya yakın vermişsin nerdeyse kal böyle diyo... diğer tarafım manyakmısın kızım bu kadarını veren devamını da getirebilir diyo... başıma ağrılar giriyo mutsuzluktan...

mutsuz olmak yok diyen sendinnn..yılmak yok yola dewam

bende aldım elime kuru kayısı torbasını müşterim getirdi az önce zaten tatlı krizim tavan yapmış yedim 3-4 tane valla ne yapayım sıcak su içeyim bari üstüne bağırsaklarım çalışmasına niyet olsun

süpersin yaa.... yarasın... vıjjj vıjjjj olsun yağğ olmasın... bende yarın istanbul yapıyım diyorum... potansiyel dukan orucu bozucu karşınızda... tutabildiğim kadar tutucam ama çooook zayıf hissediyorum irademi...

gel geel:)) orucu bozmak yok yediklerin kaçamak olur yola devam ederiz bu kadar basit:)
mayokini giymeden yaza bırakmak yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…