kızlar bir sorum daha olacak
ben günlük 2 bardak yeşil çay tüketiyorum.sizce yanlış birşey mi yapıyorum.çünkü facede dukancılar demişki sınırlı tüketin yeşil çayı zararı varmıdır günde 2 fincan yeşil çayın diyetime ?
bir deniyim canım.bunu hergün mü yapıcaz ?
2 fincandan fazla normalde de önerilmiyor zaten canım. hani diyetle alakalı bir durum değil o
Yarim sen kaç gün atak yapmıştın bir arkadaş dukan yapıcak bende bilmiyorum aydınlatırmısın beni
6 gün yaptım 5 kilo verdim... Ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... Sonra siteye girip hesaplama yapıp... Florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...
canım bişe sorabilirmiyim birtane arkadaşım dukana başlıcak senin kilonda kaç gün atak yapması gerekiyor seyirin bitiş tarihi ne zaman
6 GÜN yaptım 5 kilo verdim... ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... sonra siteye girip hesaplama yapıp... florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...
neden ki ne zarari var? :44:
canım çok teşekkürler6 gün yaptım 5 kilo verdim... Ama bu burdan aydınlatmalarla olmaz... önce kitabı alıp... Sonra siteye girip hesaplama yapıp... Florosanı çakmak lazım başka türlü aydınlanmanız zor...
6 gün atak yapması gerekiyor. Bende 6 gün atak yaptım. 3 kilo verdiydim. Seyirimde 150 gün demişti dukan.
Ama arkadaşın da testi yapabilirse çok iyi olur...seyirim de hazıran sonu bitecek.
yarim ben 3 kilo verdim 6 gün atakta. sen çok iyi vermişsin yaaa... benim kilolar yeni değil en az 5 senelik ondan olabilir mi acaba...
BENİMKİLER 1 YILLIKTI... öyle 5 senelik olanlar hala üzerimde... yapıştılar gitmiyolar...
bayağı pahalı zaten hoş şimdi canımda istemedi sadece protein barlara bakarken gözüme takıldı:)
ilerde çok sıkışırsam alırım ama
şimdi değil en azından nisan sonuna kadar sıkı diyet yapmam lazım sözüm var
Demekki bende gram gram verecem....hayırlısı bakalım ne kadar dayanabilcemmm....
valla ben her an dağıtabilirim... topikte bugun pek sessizim ordan da anlaşılabilir... acayip çökmüş durumdayım motivasyon sıfır... böyle ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum... kendimle çelişiyorum sabahtan beri... bi tarafım bununla mı ugrasıcaksın miray bırak gitsin diyo... yeter 10 kiloya yakın vermişsin nerdeyse kal böyle diyo... diğer tarafım manyakmısın kızım bu kadarını veren devamını da getirebilir diyo... başıma ağrılar giriyo mutsuzluktan...
valla ben her an dağıtabilirim... topikte bugun pek sessizim ordan da anlaşılabilir... acayip çökmüş durumdayım motivasyon sıfır... böyle ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum... kendimle çelişiyorum sabahtan beri... bi tarafım bununla mı ugrasıcaksın miray bırak gitsin diyo... yeter 10 kiloya yakın vermişsin nerdeyse kal böyle diyo... diğer tarafım manyakmısın kızım bu kadarını veren devamını da getirebilir diyo... başıma ağrılar giriyo mutsuzluktan...
bende aldım elime kuru kayısı torbasını müşterim getirdi az önce zaten tatlı krizim tavan yapmış yedim 3-4 tane valla ne yapayım sıcak su içeyim bari üstüne bağırsaklarım çalışmasına niyet olsun
süpersin yaa.... yarasın... vıjjj vıjjjj olsun yağğ olmasın...bende yarın istanbul yapıyım diyorum... potansiyel dukan orucu bozucu karşınızda... tutabildiğim kadar tutucam ama çooook zayıf hissediyorum irademi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?