Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla arkadaşım,zaman zaman hepimizde bir motivasyon kaybı oluyor. sanırım sende de bugünlerde motivasyon kaybı var.
Ama bence bu kadar emek harcayıp çokta güzel bir yere gelen biri olarak devamınıda getirebilirsin. Hem senin düğünün olacak daha çok gayret etmen lazım.incecik ve en güzel gelinliğin içinde hayal etsene kendini.... aaa miray a bak yaaa... ne kadar kilo vermiş ne güzel bir gelin olmuş demelerini istemezmisin?? Bence istersin.... Kim istemezki... o yüzden bırak umutsuzluğu... süper kilo vermişsin, bence senin gibi azimli bir kız bunu yapmamalı... burda herkese hayır bırakma devam et diyerek motive eden senn....

Şimdi umutsuzluğa kapılıp vazgeçmek mi istiyorsun...Hayır... kesinlikle yapmaaa....o kafanda gezinen bırak gitsin diyen tarafına aldırma.. desin o...sen diğer tarafına bakkk.. "Bu kadarını veren devamını da getirir"......

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyoruummmm.
miraycım bence sen kendine ödül ver
diyeti bırakmaktan iyidir.
mesela pazar sabahı kahvaltını doya doya yap ama sadece tek öğün ok

nası gaza geldim şimdi 10 gün bişi yemem

kesinlikle katılıyoruummmm.
miraycım bence sen kendine ödül ver
diyeti bırakmaktan iyidir.
mesela pazar sabahı kahvaltını doya doya yap ama sadece tek öğün ok

tamam tek öğün... doğal salep yapan bi yer var... light sütümü alıp rica ettim mi tamam işte sıkıntı bitti... ya ilk ay sonunda hatırlıyomusun yine böyle bi pazarım olmuştu hemde neler neler yemiştim... duraksama olmadı sadece o hafta 400 gram gitti diğer haftalar 800-900 falandı... ama şimdi kilit modu...

bn koca bir dilim pasta yemiştim üstüne 1300 gr verdim 1 haftada ki 2 gün üst üste sebze günüm olmuştu.
yani aslında 5-10 kiloda ödül verilmeli devamı açısından herzmn değil ama motivasyon düştüğündeee

aaa miray askolsun sen bizim ilham perimizsin bak ne kadar cok yol kat ettin.. nes'le, desendesen'le konus.. 5 ay devam edenler var, sen daha 2 ay oldu olmadi pes etmekten bahsediyorsun. simdi hazir elinde firsat varken caba goster ki sonra hamilelikte sorun olmasin dimi? mini bebisler icin, sevgilinin seni daha da cok begenmesi icin, kiskanan fesat teyzeleri catlatabilmek icin hadi bakalim devam devam!!!

aynen... zaten herzaman olursa ödül değil beslenme şekli olur... hatta bu ödül verilmezse kaçamak sürekliliği de oluyo... bi öğünde yiyip bıkmak lazım... hemde bunu en hızlı kilo verdiğimiz döneme denk getirmek en mantıklısı... fazla sarsıntıya ugramamak adına...

Durmak yok yola devam yola devam için kendine ödül ver 10 kilo ödülü sonra rahatla ohh mis gibi kaldığın yerden sonra düğünü düşün ve gelinliğini ve kilo vermelere devam ... sevgiler
Bugun öyle bir günümdeyim ki anlatamam şu cümle çok iyi anlatır galiba Bazen öyle isyanlar yaşıyor ki ruhum arşa çıkıp son nefesimi verip tövde edip şükrederek dönmek istiyorum

tecrübeli arkadaşları görmek asıl motivasyon sebebimiz... pek uzaklaşmayın buralardan...

teskür canm mutlaka ulasacaksin sende hedefine

durmak yok canim sakin. baksana kayinvalideye daha da hirslanman lazim senin.

aynen geldim bile topigine

pardon ama ben face te söyleyen bbir cok kisiden duyunca hemde sekerli oldugunu bildigimden kendi kendime de direk yasak koymustum . ondan costum sanirim kitaba da bakmaya üsendim valla okuyali yil oldu nerdeyse. yani ben sehsen tercih etmiyorum edersemde cok nadir corbada bir kücük ya da kekte bir tane filan öle yani.

Kizlar light krem santi serbest mi aldim ama ne yapacagimi bilemedim bununla

pasta yapip süreceksin üstüne yiyceksin ama unutma duraklama yapabilir az tüketmeye calis

hadi be yarim.. sacmalama lütfen. daha devam etmelsin neden biliyormusun? resmini gördüm ben. tamam cok güzel verdin . verdigin sanki 20 kilo gibi. ama bence devam etmelisin. kollarin bacaklarinin daha ihticýaci var . benden söylemesi canim. hic moral bozmaya gerek yok. bana bak tee 15 araliktan beri yapiyorum. ben bikmadim size noluyo.

arkdasin dedigi gibi birde gelin olacaksin söyle incecik bileklerine incecik topuklu ayakkabilar ne cok yakisir düsünsene yokssa toparlak gelin mi olmak isiyorsun

herkese merhaba geçmişi okuyorum bayadır :)
burda havalar çok güzel evde durmuyoruz pek o yüzden yazmaya fırsat bulamıyorum
fırsat buldukça yazmaya çalışacağım

yeşil çay vücuttan çok su attığı idrar söktürücü özelliği olduğundan 2 fincandan fazlası vücuduna zararlı.. hatta gebelikte adaçayı ve kekik çayı ile birlikte kesinlikle içilmeyeceklerin arasında yeşil ..
diette olma durumunla ilgisi yok olmasanda çoğu zarar

aman kurban oluyumm bırakıp gitmeyinn bizi motivesi düşenlerrrr!!!
benim için -samimiyetle söylüorum- sanki foruma yazmak ve forumu okumak; yulaf kepeği yemek gibi dietin bi parçası olduu!!!
önümde çok uzun bi yol warr..11 ağustosa kadar seyirdeimm..5 ay dayanmalıymmm yardımınıza desteğinizee ihtiyacmm var..
sonra ben de büyüyünce yeni başlayanlara yardmm edrmm bana el werirsnzz

Bugün daha ilk günüm fakat saatler geçmek bilmiyor sanırım. 6 gün yazıyor atak, ama ben 5. gün yani çarşamba günü bırakmayı düşünüyorum. bir de o yulaf kepeğinden almam lazım. umarım tadını beğenirim yoksa çok zor yemem

Son düzenleme:

şekilden şekle sokuluyo bu kepek kendine göre bulursun bi tarif

Son düzenleme:
bi de en son saat kaçta yemem gerekiyor biliyor musunuz? ben şu an aç hissediyorum fakat canım yemek istemiyor yani yemesem de uygun değil mi?

paylaşmak istedim

Aşağıda yer alan 10 yağ yakıcıdan yemek listenize ne kadar çok eklerseniz o kadar iyi. Çünkü bu gıdalar kilo vermenizi hızlandırır…
1. Diyet yaparken, normal süt yerine yağsız süt içmeyi tercih edin. Yarım litre az yağlı süt, günlük kalsiyum ihtiyacınızın bir miktarını karşılıyor.
2. Fazla abartmadan az miktarda tüketeceğiniz kırmızı biber, vücut ısınızın artmasını sağlar. Vücut ısınızın artması sayesinde metabolizmanız da hızlanır.
3. Yeşil çay yağ oluşmasını yavaşlatır, enerji kullanımını hızlandırır.
4. Zencefil içerdiği gingerol sayesinde metabolizmanın fazla çalışmasını sağlar ve sindirimi hızlandırır.
5. Kırmızı et yağlı olduğu için, onun yerine beyaz et tercih etmeniz, yağ yakımı açısından daha faydalı.
6. Somon balığı içerdiği zengin iyot sayesinde, tiroit hormonunun salgılanmasında etkili. Bu şekilde tiroit dengenizi kurmanıza yardımcı oluyor.
7. Su sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!
Yemeklerden 20 dakika önce içeceğiniz bir bardak su, tokluk hissi sağlar. Günde iki litre su içmek çok faydalı.
8. İştah dindirme özelliğine sahip olan tarçın, yağ yakımını da hızlandırır.
9. Limon, içerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.

bi de en son saat kaçta yemem gerekiyor biliyor musunuz? ben şu an aç hissediyorum fakat canım yemek istemiyor yani yemesem de uygun değil mi?

Canım ben her saat dedim o yüzden eğer açsan ye aç kalmak yok bu diyette ne kadar protein o kadar yağ unutma öğün sakın atlama sevgiler...

Iyi aksamlar
Yeni gelen arkadaşlar aramiza hoş geldiniz
Benim bu günkü menum
Sabah krep,peynir,çay dı
Öğle tavuk sote
Akşam tavuk sote (yakinda kesin yumurtlicam az kaldı):18:

günaydın arkadaşlar. bugun atağın son günü 6 gündür devam ediyorum ve giden 2,5 kilo vermem gereken 20 kilodan fazla. normal mi sizce birde sanırım adet olacağım o da etkilemiş olabilirmi ?
diğer sormak istediğim de , ben hergün bir şişe maden suyuna bir limon sıkıp içiyorum, sabahları yarım su bardağı kadar keçi sütü ve gün içinde 250 ml. kefir içiyorum. Yanlış mı yapıyorum İçmeyi bırakmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…