valla ben her an dağıtabilirim... topikte bugun pek sessizim ordan da anlaşılabilir... acayip çökmüş durumdayım motivasyon sıfır... böyle ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum... kendimle çelişiyorum sabahtan beri... bi tarafım bununla mı ugrasıcaksın miray bırak gitsin diyo... yeter 10 kiloya yakın vermişsin nerdeyse kal böyle diyo... diğer tarafım manyakmısın kızım bu kadarını veren devamını da getirebilir diyo... başıma ağrılar giriyo mutsuzluktan...
valla arkadaşım,zaman zaman hepimizde bir motivasyon kaybı oluyor. sanırım sende de bugünlerde motivasyon kaybı var.
Ama bence bu kadar emek harcayıp çokta güzel bir yere gelen biri olarak devamınıda getirebilirsin. Hem senin düğünün olacak daha çok gayret etmen lazım.incecik ve en güzel gelinliğin içinde hayal etsene kendini.... aaa miray a bak yaaa... ne kadar kilo vermiş ne güzel bir gelin olmuş demelerini istemezmisin?? Bence istersin.... Kim istemezki... o yüzden bırak umutsuzluğu... süper kilo vermişsin, bence senin gibi azimli bir kız bunu yapmamalı... burda herkese hayır bırakma devam et diyerek motive eden senn....
Şimdi umutsuzluğa kapılıp vazgeçmek mi istiyorsun...Hayır... kesinlikle yapmaaa....o kafanda gezinen bırak gitsin diyen tarafına aldırma.. desin o...sen diğer tarafına bakkk.. "Bu kadarını veren devamını da getirir"......
valla arkadaşım,zaman zaman hepimizde bir motivasyon kaybı oluyor. sanırım sende de bugünlerde motivasyon kaybı var.
Ama bence bu kadar emek harcayıp çokta güzel bir yere gelen biri olarak devamınıda getirebilirsin. Hem senin düğünün olacak daha çok gayret etmen lazım.incecik ve en güzel gelinliğin içinde hayal etsene kendini.... aaa miray a bak yaaa... ne kadar kilo vermiş ne güzel bir gelin olmuş demelerini istemezmisin?? Bence istersin.... Kim istemezki... o yüzden bırak umutsuzluğu... süper kilo vermişsin, bence senin gibi azimli bir kız bunu yapmamalı... burda herkese hayır bırakma devam et diyerek motive eden senn....
Şimdi umutsuzluğa kapılıp vazgeçmek mi istiyorsun...Hayır... kesinlikle yapmaaa....o kafanda gezinen bırak gitsin diyen tarafına aldırma.. desin o...sen diğer tarafına bakkk.. "Bu kadarını veren devamını da getirir"......
kesinlikle katılıyoruummmm.
miraycım bence sen kendine ödül ver
diyeti bırakmaktan iyidir.
mesela pazar sabahı kahvaltını doya doya yap ama sadece tek öğün ok
nası gaza geldim şimdi 10 gün bişi yemem
tamam tek öğün... doğal salep yapan bi yer var... light sütümü alıp rica ettim mi tamam işte sıkıntı bitti... ya ilk ay sonunda hatırlıyomusun yine böyle bi pazarım olmuştu hemde neler neler yemiştim... duraksama olmadı sadece o hafta 400 gram gitti diğer haftalar 800-900 falandı... ama şimdi kilit modu...
valla ben her an dağıtabilirim... topikte bugun pek sessizim ordan da anlaşılabilir... acayip çökmüş durumdayım motivasyon sıfır... böyle ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum... kendimle çelişiyorum sabahtan beri... bi tarafım bununla mı ugrasıcaksın miray bırak gitsin diyo... yeter 10 kiloya yakın vermişsin nerdeyse kal böyle diyo... diğer tarafım manyakmısın kızım bu kadarını veren devamını da getirebilir diyo... başıma ağrılar giriyo mutsuzluktan...
bn koca bir dilim pasta yemiştim üstüne 1300 gr verdim 1 haftada ki 2 gün üst üste sebze günüm olmuştu.
yani aslında 5-10 kiloda ödül verilmeli devamı açısından herzmn değil ama motivasyon düştüğündeee
Durmak yok yola devam yola devam için kendine ödül ver 10 kilo ödülü sonra rahatla ohh mis gibi kaldığın yerden sonra düğünü düşün ve gelinliğini ve kilo vermelere devam ... sevgiler
Bugun öyle bir günümdeyim ki anlatamam şu cümle çok iyi anlatır galiba Bazen öyle isyanlar yaşıyor ki ruhum arşa çıkıp son nefesimi verip tövde edip şükrederek dönmek istiyorum
Çok harikasın yaaaa......
Süper motive ediyorsun valla, Hemen bende kendime hedef koydummmm... 20 mayısta bizim de burda aynı sizin gibi akrabalarla piknik gezimiz var.... o zamana kadar durmak yokkkk.... inş.hedeflediğim yerde olurum...
canım teşekkür ederim, ama çok motive iken birden düştüm dibe..dedimya buradan ayrılmamam lazım benim..hergün tartılıyorum, duramıyorum yoksa..şirkette en kilolu benim, en zayıf olamam ama yinede balık etli olsam yeter bana...ben kayınvalidemi göreceğim güne kadar temmuza kadar yani vermek istiyorum..hedefim o aslında..o inanmıyo zayıflayacağıma çünkü..ne bileyim aa, bide yemekler beni darlıyo, sevmeye sevmeye 2 aydır yedim e tabi bıktım artık..
Ben başlamıştım ama yarım yamalak yaptığım 3/21 ardından bıraktım, çok zorlandığım için hiç tamamlıyamıyordum.
Ama şimdi tekrar motive oldum, ne olursa olsun az da olsa, zor da olsa tekrar başlıyorum. Ne demişler "Bir sıfırdan iyidir"
Hazır kilo veriyorken bununla desteklemek kesinlikle daha etkili olacak gibi görünüyor.
Dukan & Callanetics diye bir topik mi açsak
arkadaşlar havuç yasak değil o nerden çıktı aksine dukan kitabında her öğün olmamak şartıyla artık havuç yiyebilirsiniz diyor s.f. 96 lütfen yanlış anlamayın ama kesinlikle yasak şeklinde izinli bir sebzeyi izinsiz lanse etmeyelim. çünkü ben daha önce 14 kilo vermiştim muzaffer kuşanın diyetinde ve acıktıkça salatalık ve havuç yiyordun asla kilo aldırmıyor havuç aksine kan şekerini dengeliyor. Ama yine de tercih sizin
Kizlar light krem santi serbest mi aldim ama ne yapacagimi bilemedim bununla
kızlar bir sorum daha olacak
ben günlük 2 bardak yeşil çay tüketiyorum.sizce yanlış birşey mi yapıyorum.çünkü facede dukancılar demişki sınırlı tüketin yeşil çayı zararı varmıdır günde 2 fincan yeşil çayın diyetime ?
Bugün daha ilk günüm fakat saatler geçmek bilmiyor sanırım. 6 gün yazıyor atak, ama ben 5. gün yani çarşamba günü bırakmayı düşünüyorum. bir de o yulaf kepeğinden almam lazım. umarım tadını beğenirim yoksa çok zor yemem
bi de en son saat kaçta yemem gerekiyor biliyor musunuz? ben şu an aç hissediyorum fakat canım yemek istemiyor yani yemesem de uygun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?