günaydın arkadaşlar. bugun atağın son günü 6 gündür devam ediyorum ve giden 2,5 kilo vermem gereken 20 kilodan fazla. normal mi sizce birde sanırım adet olacağım o da etkilemiş olabilirmi ?
diğer sormak istediğim de , ben hergün bir şişe maden suyuna bir limon sıkıp içiyorum, sabahları yarım su bardağı kadar keçi sütü ve gün içinde 250 ml. kefir içiyorum. Yanlış mı yapıyorum İçmeyi bırakmalı mıyım?
hadi be yarim.. sacmalama lütfen. daha devam etmelsin neden biliyormusun? resmini gördüm ben. tamam cok güzel verdin . verdigin sanki 20 kilo gibi. ama bence devam etmelisin. kollarin bacaklarinin daha ihticýaci var . benden söylemesi canim. hic moral bozmaya gerek yok. bana bak tee 15 araliktan beri yapiyorum. ben bikmadim size noluyo.
arkdasin dedigi gibi birde gelin olacaksin söyle incecik bileklerine incecik topuklu ayakkabilar ne cok yakisir düsünsene yokssa toparlak gelin mi olmak isiyorsun
herkese gunaydınalr umarım gununun mukemmel gecer:):) bende tum asarılı yorumlarınızın heme hemen hepsını okudum ancak anlayamadım bır soru var. ilk 5 gun sadeceet denılmıs bu ılk 5 gun ıcınde sabah kahvaltıda yumurtada yenılebılınıyormu bırazdan kıtabı almaya gıdıcem ama sanırım kafa karıstıran durumlar varmıs. bende yarın ıtıbarıyle bu dıyete baslamak ıstıyorum umarım sonuc alabılırım ..
herkese gunaydınalr umarım gununun mukemmel gecer:):) bende tum asarılı yorumlarınızın heme hemen hepsını okudum ancak anlayamadım bır soru var. ilk 5 gun sadeceet denılmıs bu ılk 5 gun ıcınde sabah kahvaltıda yumurtada yenılebılınıyormu bırazdan kıtabı almaya gıdıcem ama sanırım kafa karıstıran durumlar varmıs. bende yarın ıtıbarıyle bu dıyete baslamak ıstıyorum umarım sonuc alabılırım ..
günesli simsicak bir almanya gününden merhabalar
regl den dolayi maalesef sisim cok ama olsun
sabah peynirli yumurta yedim birazdan da ilk defa dukan ekmegi yapmayi düsünüyorum hangisini yapacagima karar veremedim. bugüne kadar hic canim ekmek istememisti ama simdi bazen kahvaltida canim cekiyor goji marmelati yapsamda sürsem üstüne yada birisi sölemisti gül receli yapsak olurmu diye acaba cevap verdilermi bilmiyorum :26:
neyse öle iste biraz ekmek tarifi arastirayim ben
yarim sana yazmistim dün ben bunu oku bakayim sessiz sessiz durma ölee
valla bugun bi hoşafım... istanbula gidicem diye şartlandırmıştım kendimi biletimi bile almıştım... sevgilimi çoooook özledimama annem kardeşleriyle izmite dayılarını görmeye gitti... benim de eve gidip babamla kalmam lazım (rahatsızda biraz)... bu yüzden gidemedim... bu güzel havada işten çıkıp eve gidicek olmak da canımı sıkıyo... hatta mümkün olsa erkenden çıkıp alışveriş yapıp eve çıksam babişkoma güzel güzel yemekler yapsam süper olucak... canım babama bi mangal keyfi yaptırıyım bari kimsecikler yokken... ofise geldim yine işim yok bugun.. her cumartesi olduğu gibi... güneş de miss... dün yeni çiçek tohumları ve soğanlar almıştım... fabrikamızın bahçesi için... ofisimizin önü rengarenk olsun diye... aldım elime kazmayı bildiğin çapaladım bahçeyi... miiiiiiisssss gibi oldu... sonra tohumları serpiştirdim... soğanları da ektim... bi de güzel çektim hortumu suladım bahçeyi... acayip spor yaptım hee deli gibi terledim... geldim oturdum bilgisayarımın başına... bakıyorum ama yapıcak bişey yok... canım burnumda anlıycağınız... öyle okuyorum kuzu gibi sessiz sakin... karnım da acıktı galiba...
bende öyle boş boş eski dukancıların yazılarını okuyordum. hiç bir işim yok ve iş yerindeyim.... halim içler acısı cidden yaaaa
ağrımda vaaarrr
ohh ne güzel olur şimdi orası 1-2 aya kadar miiss miiss ellerine sağlıııkk
şimdi yedim ben öğle yemeğimi 12-12:30 arası öğle yemeği yiyip 2 de yeşil çay içiyorum 4 te ara öğün 18:30'da akşam yemeği düzenim bu benim hep hiiç değişmez.
Bel fıtığının yaptığı etkiden dolayı sanırım 1 aydır gecikti regl dönemim ve bu bir ay boyunca sürekli şiş olarak gezdimhala şiş durumdayım, fakat dün başladım bu diyete ve bugün 1,5kilo vermişim. sizce normal mi? su içtim sürekli, haliyle tuvalete çıktım ama sabah az biraz kabız gibiydim. yulaf kepeğiyle onu halledeceğim de, yine de 1,5 kilo fazla göründü gözüme, bilemedim.
bende 1 gibi yiyiyorum... 4 gibi yoğurt 7 buçuk 8 gibi de akşam yemeğim... uykumda geldi yaaa....
valla bugun bi hoşafım... istanbula gidicem diye şartlandırmıştım kendimi biletimi bile almıştım... sevgilimi çoooook özledimama annem kardeşleriyle izmite dayılarını görmeye gitti... benim de eve gidip babamla kalmam lazım (rahatsızda biraz)... bu yüzden gidemedim... bu güzel havada işten çıkıp eve gidicek olmak da canımı sıkıyo... hatta mümkün olsa erkenden çıkıp alışveriş yapıp eve çıksam babişkoma güzel güzel yemekler yapsam süper olucak... canım babama bi mangal keyfi yaptırıyım bari kimsecikler yokken... ofise geldim yine işim yok bugun.. her cumartesi olduğu gibi... güneş de miss... dün yeni çiçek tohumları ve soğanlar almıştım... fabrikamızın bahçesi için... ofisimizin önü rengarenk olsun diye... aldım elime kazmayı bildiğin çapaladım bahçeyi... miiiiiiisssss gibi oldu... sonra tohumları serpiştirdim... soğanları da ektim... bi de güzel çektim hortumu suladım bahçeyi... acayip spor yaptım hee deli gibi terledim... geldim oturdum bilgisayarımın başına... bakıyorum ama yapıcak bişey yok... canım burnumda anlıycağınız... öyle okuyorum kuzu gibi sessiz sakin... karnım da acıktı galiba...
bende öyle boş boş eski dukancıların yazılarını okuyordum. hiç bir işim yok ve iş yerindeyim.... halim içler acısı cidden yaaaa
ağrımda vaaarrr
ohh ne güzel olur şimdi orası 1-2 aya kadar miiss miiss ellerine sağlıııkk
şimdi yedim ben öğle yemeğimi 12-12:30 arası öğle yemeği yiyip 2 de yeşil çay içiyorum 4 te ara öğün 18:30'da akşam yemeği düzenim bu benim hep hiiç değişmez.
ohh afiyet olsun :)
cumartesileri şu ofiste geçirdiğim zaman kaybına çok acıyorum cidden yaa sabahtan beri öyle oturuyorum,
test kitabı getircektim yanımda unuttum yaaa
yulaf kepeğiyle kabızlık çözülmez artar... bol sıcak süt tüketmelisin... ve bitki çayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?