kızlar bişey sorcam size bende yeşil çay var ama bergamutlu öle içsem bişey olmaz dimi?
kızlar bişey sorcam size bende yeşil çay var ama bergamutlu öle içsem bişey olmaz dimi?
hepınıze cook tesekkur ederım kıtabı aldım :):)kıtapta ornek monuler var ancak ben tarflerdekı gıbı pek soslu yıycekler sevmıyorum. sadece suda haslama yada yagsız tavada kızartma yesemde sanırım olur . yarın ıtıbarıyle baslıcam . sabah bır yumurta peynır ve yagsız sut uclusunden olusan bır kahvaltı dusunuyorum oglen yagsız et tavuk balık aksamda oglen gıbı yemegı afamda planladım umarım dogru anlamısımdır. 10 kılo fazlam var 5*5*5 ugulayacaım yarın ıtıbarıyle 5. gunun sonunda verdıgım kılo kaybınıda sızlerle paylaşacagım. :):) umarım herkese ıstedıgı ıdeal kılosuna kavusur :)
Bir şey olmaz ben de içtim, içimi daha kolay bana göre . Hiç sevmeyen bri olarak ben içebiliyorsam herkes içer sanırım
Kızlar bu da benim blogum:
Şişkonun Günlüğü
Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
yakın kilolarda ve yakın hedeflerle başlamışız, kolay gelsin......
krep atakta yenilebiliyor mu?:26:
kızlarrr selam nasılsınız bakalım dukancılarım benim
şimdi benim bugün atakda 4.günüm tartıya çıktım aman allahım bide ne göreyim 4 kg 300 gram vermişim bu nasıl oluyor ya anlamadım ben çok değilmi benim atak günüm 5 gün olucak yani yarın son gün normalda daha az vermem gerekiyor sanıyordum ama anlamadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla size sorayım dedim belki böyle vereniniz vardır diyeama çok halsizim ben anlamıyorum nasıl aç kalmıyorsunuz ben yediğim halde açım ve canım hiç yemek istemiyor karnım acıkyor ama içimden bişiyler hazırlamak gelmiyor
içinde sadece light süt yumurta ve 1,5 kaşık yulf kepeği koyarsann tabiki de yersnn afiyet olsnn!!
tebriklerr çok güzel sewin bence
daha önce çok diyet yapmayanlar ve kilo fazlası çok olanlar atakta daha fazla veriomuss keske bende o kadar werebilseydimm 3kg werdm ben üstelik 80le başlamıştımm az da deill yani..
ama yinede yemeye çalış aç bırakma kendini biliosun protein yağsız olduğu sürece sınır yok peynir- yoğurt- yulafla çorba -tavuk köfte yap çesit çesitt..
bak bana fırının önüne tünemiş tavuğumun pişmesini bekliormm
kızlarrr selam nasılsınız bakalım dukancılarım benim
şimdi benim bugün atakda 4.günüm tartıya çıktım aman allahım bide ne göreyim 4 kg 300 gram vermişim bu nasıl oluyor ya anlamadım ben çok değilmi benim atak günüm 5 gün olucak yani yarın son gün normalda daha az vermem gerekiyor sanıyordum ama anlamadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla size sorayım dedim belki böyle vereniniz vardır diyeama çok halsizim ben anlamıyorum nasıl aç kalmıyorsunuz ben yediğim halde açım ve canım hiç yemek istemiyor karnım acıkyor ama içimden bişiyler hazırlamak gelmiyor
içinde sadece light süt yumurta ve 1,5 kaşık yulf kepeği koyarsann tabiki de yersnn afiyet olsnn!!
tebriklerr çok güzel sewin bence
daha önce çok diyet yapmayanlar ve kilo fazlası çok olanlar atakta daha fazla veriomuss keske bende o kadar werebilseydimm 3kg werdm ben üstelik 80le başlamıştımm az da deill yani..
ama yinede yemeye çalış aç bırakma kendini biliosun protein yağsız olduğu sürece sınır yok peynir- yoğurt- yulafla çorba -tavuk köfte yap çesit çesitt..
bak bana fırının önüne tünemiş tavuğumun pişmesini bekliormm
ne kadar süt koyacağım bir de 1 tam yumurta mı?
aha aynen ben. 1,5kilo verdim ilk günden daha. ve karnım aç ama canım yemek istemiyor
çeşit çeşit yapıcaz canım başka çaresi yok çünkü aç kalıyoruz
ahaha ben yemek yapmaktan anlamam ki. annem sokmaz beni hem mutfağa :18:
ayrıca kendisine amaç edindi beni diyetten vazgeçirmeyi sürekli en sevdiğim yiyecekleri önümde yiyor ya sabıır
canım bende anneyim 20 yaşındaki kızım dukan yapıyor bazen kaçamak yapınca kızıyorum oda bana kızar beraber dukan yapıyoruz annen kiloluysa oda dukan yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?