Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

offf yulaf kepeği demişken ben de gittiğim yerde yulaf kepeği alayım dedim, aktara sordum, açık paketlenmiş kepeklerden gösterdi, çok ta incelemeden almıştım, eve geldim ekmek yaptım ama iğrenç bir şey çıktı ortaya kabukları da mı varmış neymiş içinde.. Hiç yenecek gibi değildi. Aman diyim yaa dikkatli alın, kullandığım malzememe acıdım((

arkadaşlar benim atak 6 iki kilo verebildim,iki gündür tartının ibresi oynamıyo,gram gitmiyo,söylemesi ayıp kabızlık çekiyorum,form çay içmeme rağmen bana mısın demiyo yardımm

arkadaşlar benim atak 6 iki kilo verebildim,iki gündür tartının ibresi oynamıyo,gram gitmiyo,söylemesi ayıp kabızlık çekiyorum,form çay içmeme rağmen bana mısın demiyo yardımm

bende aynı sıkıntıyı çekiyorum ve çok moralim bozuluyor

bugünde misafirimiz vardı,diyette henüz yeniyim ne zorlandım anlatamam,lütfen kabızlık sorununu tecrübeliler paylaşın,biz şişko kalmaya devam mı edecez

diete alışmak okadar zor oldu ki şimdi bu sonucu görmek cok üzüyor beniii bi çareee lütfenn

1 yum.(tam)
1.5 kaşık kepek
10 kaşık süt
önce sütle kepeğin şişmesini bekliosun sonra yumurtayı ekleyip karıştır.
tavaya z.yağı damlat peçete ile tavaya yay bekle kızsın sonra krebi dök. tava teflonsa sıkıntı yok kızmasını bekle(simlanın tarifi ben bunu yapıomm)
ewet hergün yiyoruzz ben cok seviormm kepekli tarifleri:))

melika melika balığı tavada kızartayımm derken şaka yapıodunn heralde tavada buğulama yap ya da fırın poşeti ile firına at böylesi daha uygun...

aynen öyle yaptım ama yapıştı. teflondu fakat sanırım kötü bir teflondu. yeni yapışmayan ortası kırmızı olandan alıp deneyeceğim artık. yoğurtla falan yerim yoksa tek başına yok mümkün değil yenmez. boşu boşuna 2 yumurta ve 3 kaşık kepek falan gitti. tüh ya.

Arkadaşlar merhaba yarın dukana başlıyorum. kitabı okudum. forumu okuyorum. yulaf kepeğimide aldım migrostan. 13 kilo fazlam var. 7 gün atak yapacağım. beni de alın aranıza:)))

buqun ataqın 3. qunu ve bende tık yok okudukca ıyıce moralım bozuluyo ya kızlarrrr ekstra bısemı yapıyosunuz ? bıde facede sımlanın sayfasında 3 mıl ve 5 mıl calısanlar var .. o proqramı uyqulayıpta daha fazla kılo veren varmıı??

seyir yapan arkadaşlara sormak istiyorum hani bir gün protein bir protein artı sebze ya işte o gün sebzeli yemek yerine et ve yanında salata yesek olmazmı illa sebzeyle bismiş etmi yemek gerekiyor ya ben salatayı coooook özledim bol limonlu koca bir kap yiyebilirim

veririsn canım birden gider bakarsın kilolar ya morelini yüksek tut pes etme ya ben 10 gün atak yaptım cünki 20 kilo vermem gerekiyordu 10 atakta sadece 3 kilo verdim millet burda 5 günde 4 kilo verdi 7 günde 4.500 kilo verdi ben 10günde 3 kilo ama bırakmadım elden genede herekzin metobolimzması bir değil işte

gunaydınnnnn :):) bugun basladım bakalım ne olacak :) sabahalrı ıs sebebıyle erken kalkıyorum kahvaltı yapmıyorum ama mecburıyetten bı yumurta yedım.. bırazdan yesıl cayımıda ıcıcem :):):) oglende yuaf kepegımı alıcam .

herkese yenıdennn ıstanbuldan koccamannnn gulucuklerle gunaydınlarr :):):)

günaydın kızlar korumadayım biliyorsunuz korumanın ilk günleri kilom 57-58 arası gidip geliyor merak edenlere :) sevgiler ...

evet yiyebilirsin ama yine protein daha fazla olmasi kaydiyla. yani salatayi abartma

Merhaba arkadaşlar cuma günü 18 kişilik bir grubu ağırladım. Kendimde bişeyler yedim ama öyle abartmadım. Ama dün çok baş ağrım oldu. Bide mide bulantısı 1 çikolata yedim dün de. Ama başkada bişey yiyemedim. Nihayet bugün regl oldum karnım şiş. İnşallah yarın spora ve diyete kaldığım yerden devam. Bakalım bu hafta yerimde sayarım heralde. Bu ay da bi 4 kilo vermeyi hedefliyorum.

ya arkadaşlar şu kabızlıkla ilgili bişeyler deseniz kilo verdiğimi anlamıyorum ya

ya arkadaşlar şu kabızlıkla ilgili bişeyler deseniz kilo verdiğimi anlamıyorum ya

Tecrübelerimi paylaşayım hemen :)

Sabahları iki bardak ılık su içtim tık yok

Su miktarını çoğalttım yine tık yok

Acı biber turşusu yedim, bazen işe yaradı ama sonrasında yine tık yok

Kayısılı form çayı içtim, ilk günler her şey çok güzeldi, sonrasında karın ağrısından başka bir işe yaramadı

Çok zorda kalırsam eğer MAGNESIE CALCINEE diye bir toz var onu içiyorum işlem tamam

biraz önce kutu içinde satılan yumurta beyazından aramaya çıktım fakat hiçbir supermarkette bulamadım. ahh ahh keşke bu diyetten amerikadayken haberim olsaydı orda gayet çok kolay bir şekilde aradığımı bulup böyle zorluklar çekmezdim. neyse artık aramaya devam edeceğim. ankarada nerde satıldığını bilen, kullanan var mı? çünkü yumurtaların sarısını da kullanan yok evde öyle çöpe gidiyor daha fazla boşu boşuna tüketmek istemiyorum. bugün 2. günüm ve 0,5 kilo vermişim ve kabızım , yani toplamda 2günde 2kilo.
bu arada dışarda gezerken (30dklık yürüyüş) bayağı sıcak olduğundan terletti ve su içmem için bahane oldu, evde otururken insanın su içesi gelmiyor durup dururken.

bu dediğiniz şeyi alırken doktara sordunuz mu yoksa eczaneden mi aldınız direkt yani doktora başvurimmi?

o neymis canim öle kutu icinde satilan yumurta beyazi ? ben almanyadayim belkim vardir buralarda. nasi bisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…