Yaptığım krep olmuyor. yapıştı hep. yağlı kağıt ile yaptım bu sefer ona yapıştı. yağ sürdüm peçeteyle ama yine yapıştı, yine. ben en iyisi pazartesi tava alıyım bi tane. yoksa böyle olmaz.bu yulaf kepeğini her gün yememiz şart mı?
arkadaşlar benim atak 6 iki kilo verebildim,iki gündür tartının ibresi oynamıyo,gram gitmiyo,söylemesi ayıp kabızlık çekiyorum,form çay içmeme rağmen bana mısın demiyo yardımm
Yaptığım krep olmuyor. yapıştı hep. yağlı kağıt ile yaptım bu sefer ona yapıştı. yağ sürdüm peçeteyle ama yine yapıştı, yine. ben en iyisi pazartesi tava alıyım bi tane. yoksa böyle olmaz.bu yulaf kepeğini her gün yememiz şart mı?
1 yum.(tam)
1.5 kaşık kepek
10 kaşık süt
önce sütle kepeğin şişmesini bekliosun sonra yumurtayı ekleyip karıştır.
tavaya z.yağı damlat peçete ile tavaya yay bekle kızsın sonra krebi dök. tava teflonsa sıkıntı yok kızmasını bekle(simlanın tarifi ben bunu yapıomm)
ewet hergün yiyoruzz ben cok seviormm kepekli tarifleri:))
melika melika balığı tavada kızartayımm derken şaka yapıodunn heraldetavada buğulama yap ya da fırın poşeti ile firına at böylesi daha uygun...
buqun ataqın 3. qunu ve bende tık yokokudukca ıyıce moralım bozuluyo ya kızlarrrr ekstra bısemı yapıyosunuz ? bıde facede sımlanın sayfasında 3 mıl ve 5 mıl calısanlar var .. o proqramı uyqulayıpta daha fazla kılo veren varmıı??
bisi olmaz
yavrucum o örnek menüler kupkuru et yiyip de bunalmayalim diye. yani eger sen o sekilde uzun süre yerim diyorsan iste haslama tavda yagsiz kizartma vs.. ok
dogru anlamissin ama gün icinde ac kalmamaya dikkat et ve yulaf kepegini de tüketmeye calis
burada süper tarfiler var Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
seyir yapan arkadaşlara sormak istiyorum hani bir gün protein bir protein artı sebze ya işte o gün sebzeli yemek yerine et ve yanında salata yesek olmazmı illa sebzeyle bismiş etmi yemek gerekiyor ya ben salatayı coooook özledim bol limonlu koca bir kap yiyebilirim
ya arkadaşlar şu kabızlıkla ilgili bişeyler deseniz kilo verdiğimi anlamıyorum ya
Tecrübelerimi paylaşayım hemen :)
Sabahları iki bardak ılık su içtim tık yok
Su miktarını çoğalttım yine tık yok
Acı biber turşusu yedim, bazen işe yaradı ama sonrasında yine tık yok
Kayısılı form çayı içtim, ilk günler her şey çok güzeldi, sonrasında karın ağrısından başka bir işe yaramadı
Çok zorda kalırsam eğer MAGNESIE CALCINEE diye bir toz var onu içiyorum işlem tamam
biraz önce kutu içinde satılan yumurta beyazından aramaya çıktım fakat hiçbir supermarkette bulamadım. ahh ahh keşke bu diyetten amerikadayken haberim olsaydı orda gayet çok kolay bir şekilde aradığımı bulup böyle zorluklar çekmezdim. neyse artık aramaya devam edeceğim. ankarada nerde satıldığını bilen, kullanan var mı? çünkü yumurtaların sarısını da kullanan yok evde öyle çöpe gidiyor daha fazla boşu boşuna tüketmek istemiyorum. bugün 2. günüm ve 0,5 kilo vermişim ve kabızım, yani toplamda 2günde 2kilo.
bu arada dışarda gezerken (30dklık yürüyüş) bayağı sıcak olduğundan terletti ve su içmem için bahane oldu, evde otururken insanın su içesi gelmiyor durup dururken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?