Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bütün kilolar gidecek merak etmeyinn, inancım tam, haftaya böyle başladım. Siz de ben gibi yapın :))))

15 nisan'da bana demişti ama 4 kilo gitmiyor maalesef.
'aman 4 kilon kalmış biz ne yapalım' demeyin, çünkü son zamalara doğru motivasyon gerçekten düşüyor.istediğin kiloya azkalmış olması beraberinde gelen güven duygusu hata yapmayı tetikliyor.ben henüz o kıvama gelmedim ama çok da uzak değilim...

aynen canım benimde düşer biliyorum yani son 4 neki deyip
valla dukan amca bana ısrarla 62.7 kg diyor sanırım ben 62 görünce kii inşallah görürüm güçlendirmeye geçicem
benim yengem var boyu benden biraz kısa oda 65 kilo ama hiçbir fazlalığı yok sadece spor yapıyor
görüntüm o şekilde olursa 63-63 te güçlendirme planlarım var

elidor ve elseve'in hangilerini kullanıyosun acaba ?

Günaydın arkadaşlar,

duraklayanlar kulübüne bende katıldım maalesef

Hiç kaçamağım yok sayılır, ama son 2 gündür yediğim etler kuzu eti oldu ve bir akşamda dışarıda olduğumdan normal beyaz peynir ile omlet yedim, light değildi yani.

Bunlar etkilimidir bilmiyorum. Ayrıca hafta sonları genelde dışarıda geçirdiğimiz için WC problemi yüzünden su içemiyorum. Sadece evdeyken o da yetersiz kalıyor tabi.
Toplam 7 kilo verdim. 27 Şubat başlangıç yani tam bir ay oldu.

Yürüyüş-spor olayını acil arttırmam lazım, yoksa zaman boşa geçiyor gibi geliyor.
Bakalım inşallah çözülmeye başlar yoksa motivasyonumun düşmesinden korkuyorum.

cerennn canım ya ekmeqın yapılısını malzemelerle bırlıkte verırmısın ? bırde nası ayarlıyorsun tatlım onu 2ye 3 e bolsek ? hanı tok tutsa

canım vereyim sana tarifi
8 kaşık yulaf kepeği
yarım paket instatnt maya
1 doluyem. kaşık yoğurt
3 tane yumurta
5 yem.kaşığı light süt
biraz tuz koyup karıştırıyorum.fırını 50 derece yapıp yarım saat mayalandırıyorum.sonra uzun kare borcama alıp önce 200 derecede 20 dk sonra 150 derecede 20 dk pişiriyorum.ben fazla pişiriyorum biraz iyice pişsin diye.sen daha azda pişirebilirsin.sonra bunu dörte bölüyorum.her bir parça bi günlük.sonra yiyeceğim zamanda parçaları dilimliyorum 4 dilim çıkıyo bayada doyurucu oluyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.

bir tavsiyede bende gelsin.2 senedir tresan (ısırganlı) kullnıyorum.inanılmaz saç uzatıyor ve dökülmeyi çok azaltıyor.benim saçlarım çok yağlı bu arada...

günaydın kızlar

kaç gündür kabızlık çekiyordum dün ilaçlar bu işi çözdüm ( artık cok zor durumda kalmıştım
aynı seyleri sizde yasıyormusunz?

birde regl lmaya basladım bugun ama dört gündür bir damla seklinde oldu bir türlü olamamıştım acaba diyetten olabilir mi
bugün 63.8 geldim mutluyum :) regl olmamdan dolayı kilo fazlası olabilirr mi

bence 1ayda 7kilo gayet iyi. ve kuzu yasak daha fazla su falan diyor sayın dukan, yani onla alakalı olabilir motivasyon düşürmek yok!

benimde çok saçım dökülüyo, zaten dökülüyodu ama bu diyet artırdı, yılan yağı nı dene canım..

şu göbeğe bakın yaaaaaa!!!!!!!!!!
gitmesi lazım en kısa zamanda!!!!!!!!!!!!

Eki Görüntüle 375364

hangi göbek, ben göremedim
sende görmemezlikten gel, nasılsa az bi süre sonra olmayacak

Zannımca enerji patlaması yaşıyorum, hoplayıp zıplayıp koşasım var yavssss Proteini fazla mı kaçırdım nedir ahahahahahaha

Ya da haftasonu evde tıkılı kalmaktan kaynaklanıyor. Sebep her neyse bilmiyorum ama tek bildiğim şey yerimde durmak istemediğim

Günaydın herkes güzel bir hafta geçirir inşallah.......

Hafta sonu güzel geçti bir dilim cezerye yedim kayısılı olandan :18:ama çoooook mutlu oldum zaten o bir dilimide yaklaşık bir saate yakın bitirdim çocuklar gibi küçük küçük yedim çabuk bitmesin diye

Başka kaçamak yapmadım cezeryeden dolayı bu sabah wc ye çıkabildim

bu arada cezerye kaçamağına rağmen - kg ile haftaya başladım

Kızlaaaarrr Dukan usulü Lazanya yaptım hemde çoookk güzel oldu :)))
Foto çekemedim ama en kısa zamanda yapıp tekrar foto çekeceğim..
ATAK ve Sonrası için UYGUN
Tarif:
Lazanya hamuru için: 3 yumurta, 5 kaşık yulaf kepeği, az tuz ve su...
Yumurtaları çırp, yulafı ekle karıştır, azıcık kek kıvamında olması için
akıcı olması için su ekle, fırını 200dereceye ısıt, Büyük tepsine bunu dök, incecik bir tabaka olsun
Arada kontrol et tahminen20 dakika sonra rengi koyulaşmaya başlar kaşıkla kontrol et
Sert olmuşsa tamamdır... al soğut sonra düzgünce lazanya makarnası gibi kes yada kır

Kıymayı baharatla az soğanla karıştır kavur...

Beşamel sos için bir kaşık mısır unu bir kaşık yulaf unu karıştır 1,5 su bardağı süt ekle kaynayana kadar karıştır
Kaynama süresi bitince içine içim light kaşardan 3 yemek kaşığı koy iyice karıştır ki koyu olsun iyice
Eline Rulo kek kalıbını al sakın koca lazanya makarnası yaptığınız tepsiyi almayın :)))
Yada küçük boy borcamda olur ama boyutları dediğim gibi rulo kek boyutlarını geçmesin..

sermeye başla sıra ile önce yulaf kepeği makarnası, beşamel sos, kıyma üzerine light kaşar
aynen devam et zaten ya 3 kat olacak ya 4 kat...
En üste yulafı kapat üzerine kaşar dök bolca.. at fırına 20 dakika 200 derecede ooopppsss..
Süperdi valla biz iki kişi yedik biraz kaçamak oldu yulaf fazlası kaşar fazlası.. ama dukana uygundu :))))
Yaptım ve yedim süpperdi...

Sizde beğenirsiniz umarım afiiyyeeet olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…