bu son halin mi miray?
15 nisan'da bana demişti ama 4 kilo gitmiyor maalesef.
'aman 4 kilon kalmış biz ne yapalım' demeyin, çünkü son zamalara doğru motivasyon gerçekten düşüyor.istediğin kiloya azkalmış olması beraberinde gelen güven duygusu hata yapmayı tetikliyor.ben henüz o kıvama gelmedim ama çok da uzak değilim...
günaydın... aksine benim saçlarım daha da güçlendi... geçen gün fön çektirmek için kuaföre gittiğimde o bile söyledi saçların çok güçlenmiş diye... şampuandan kaynaklanıyo olabilirmi... ben elidor ve elseve kullanıyorum... bi şişe elseve bitince elidora geçiyorum çünkü uzun süre aynı şampuanı kullandığımda saçlarım çabuk yağlanıp, çok sık dökülmeye başlıyor...
bu son halin mi miray?
elidor ve elseve'in hangilerini kullanıyosun acaba ?
cerennn canım ya ekmeqın yapılısını malzemelerle bırlıkte verırmısın ? bırde nası ayarlıyorsun tatlım onu 2ye 3 e bolsek ? hanı tok tutsa
bir tavsiyede bende gelsin.2 senedir tresan (ısırganlı) kullnıyorum.inanılmaz saç uzatıyor ve dökülmeyi çok azaltıyor.benim saçlarım çok yağlı bu arada...elidorun mor şişesi var tam ne yazıyo bilmiyorum ama kremli değil... Elseve de beyaz sarılı bi şişe o da kremsiz... Ayrıca saç kremi de saç döker köklere değdirmeden sadece saç uçlarına uygulamak lazım...
bir tavsiyede bende gelsin.2 senedir tresan (ısırganlı) kullnıyorum.inanılmaz saç uzatıyor ve dökülmeyi çok azaltıyor.benim saçlarım çok yağlı bu arada...
evet dün çektik bu resimi...
günlerdir + çıkıyorum resimden de belli olduğu üzre
Günaydın arkadaşlar,
duraklayanlar kulübüne bende katıldım maalesef
Hiç kaçamağım yok sayılır, ama son 2 gündür yediğim etler kuzu eti oldu ve bir akşamda dışarıda olduğumdan normal beyaz peynir ile omlet yedim, light değildi yani.
Bunlar etkilimidir bilmiyorum. Ayrıca hafta sonları genelde dışarıda geçirdiğimiz için WC problemi yüzünden su içemiyorum. Sadece evdeyken o da yetersiz kalıyor tabi.
Toplam 7 kilo verdim. 27 Şubat başlangıç yani tam bir ay oldu.
Yürüyüş-spor olayını acil arttırmam lazım, yoksa zaman boşa geçiyor gibi geliyor.
Bakalım inşallah çözülmeye başlar yoksa motivasyonumun düşmesinden korkuyorum.
benimde çok saçım dökülüyo, zaten dökülüyodu ama bu diyet artırdı, yılan yağı nı dene canım..kızlar herkese selamlar...
bu hafta son güçlendirme haftam. haftasonu itibariyle 61.6 gördüm. cidden güzel bir duyguymuş.
Ancak şöyle bir sorum olacak hepinize, dukan yaparken saç dökülmesi yaşayanınız oldu mu acaba?
diyet sonlarında saçlarım korkunç derecede dökülmeye başladı, bunun sebebi karbonhidrat eksikliği olabilir mi?? aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu lütfen beni bilgilendirir misiniz
ya senin bir foton vardı ayna karşısında orda çok incesin bu halinden sanki.ama 1-2 kilo o kadar farkettirmez yarim abartma...+larım çok farkediliyo dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?