herkeslere günaydın arkadaşlar..kilo çizelgemi değiştirmesini bilmiyorum
çizelgeyi oluştururken verilen kısayolu sık kullanılarına kayıt etmediysen ve linki bilmiyorsan aşağıdaki yöntemi deneyebilirsin.
Kullanıcı paneline kopyalamış olduğun çizelge linki aşağıdaki formattadır;
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wu0fuYJ/weight.png
Bu linkte yer alan altını çizdiğim, koyu ile belirtilen kısımda senin kod numaran yer alır.
aşağıdaki web adresinin kod kısmını seninki ile değiştirerek yazdığında sayfana ulaşabilirsin.
Daha sonra şifreni girerek güncellemelerini yapabilirsin.
htt p://www.tickerfactory.com/weight-loss/wu0fuYJ/
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
ya senin bir foton vardı ayna karşısında orda çok incesin bu halinden sanki.ama 1-2 kilo o kadar farkettirmez yarim abartma...
15 nisan'da bana demişti ama 4 kilo gitmiyor maalesef.
'aman 4 kilon kalmış biz ne yapalım' demeyin, çünkü son zamalara doğru motivasyon gerçekten düşüyor.istediğin kiloya azkalmış olması beraberinde gelen güven duygusu hata yapmayı tetikliyor.ben henüz o kıvama gelmedim ama çok da uzak değilim...
Daha önce açıklamaya çalışmıştım, bu şekilde düzenleyebilirsin.
bir tavsiyede bende gelsin.2 senedir tresan (ısırganlı) kullnıyorum.inanılmaz saç uzatıyor ve dökülmeyi çok azaltıyor.benim saçlarım çok yağlı bu arada...
+larım çok farkediliyo dimii
orda ayaktayım burda oturuyorum göbeeeem kat katt ( diye motive ediyorum kendimi)
2 ileri bi geri gidileceğini biliyorsun. kaçamak yapmazsan ---leri yakın zamanda göreceğinide biliyorsun.az daha sabret meyvesini göreceksin
ay bu kaçamaklar başımın belası yaa. ne rahat yiyebilyiroum ne yapmadan durabiliyorum. eski motivasyonumu istiyorum ben!!!!!!!
günaydınn herkese iyi haftalarr
ben cuma günü + ile uyamıstım ve 4. günüm aynı kilodaimm
hiç kaçamak yapmadım yeterr aktıkın derken bu sefer de banyoda deil salonda tartılayımm dedimm. salonda -600 çıktımm!!!
napıyımm ben şimdi üstelik c.tesi ve pazar sadece pro. yaptımm.. salondaki rakama inanasımm varrr
günaydın kızlar
kaç gündür kabızlık çekiyordum dün ilaçlar bu işi çözdüm( artık cok zor durumda kalmıştım
aynı seyleri sizde yasıyormusunz?
birde regl lmaya basladım bugun ama dört gündür bir damla seklinde oldu bir türlü olamamıştım acaba diyetten olabilir mi
bugün 63.8 geldim mutluyum :) regl olmamdan dolayı kilo fazlası olabilirr mi
valla abartılı birşey yok:)bak yemin ettim yaorda ayaktayım burda oturuyorum göbeeeem kat katt ( diye motive ediyorum kendimi)
canım senin bel bölgen kısa gördüğüm kadarıyla oturduğun zaman ne kadar zayıf olursan ol belli bir çıkıntı zaten çıkar,birde o kadar kilo vermişsin göbeğin lıkır lıkır şu an zamanla toparlayacak deri kendini ,birde kotun beli biraz aşağıda ve oturunca tam sıkmış gibi görünüyor ,bence artıların belli olmuyor ,benimde bel bölgem kısa bazen aynanın karşısında oturuyorum korkuyorum göbeğibin katlarından :))) ama ayağa kalkınca bişey kalmıyor.moralini bozma daha gelinlik giyecezzz biz ,eminim çok tatlı gelinliler olucazz ,herkes hasetinden çatlayacak
umursamamk olur mu şeker o ne biçim laf..kızlar bilmiyormusunuz yoksa umursamadığınız için mi cevap yazmıyorsunz
valla abartılı birşey yok:)bak yemin ettim ya.devam et sen.senin moralini şu yeni tartın bozdu.at onu bir kenara...
aynen öyle ya... çok afedersin ama gazın varken ve gazı çıkardıktan sonra bile farklı tartıyo çıldırtıyo insanı ben tartımı değiştiricem dediğin gibi en iyisi bu olucak sanırım...
aman canım sakın bozma bozmayalım.enim 3 aylık emeğim yazık edemem.ha belki şu ana kadar halletmiş olmalıydım ama ne yapayım.kaçamaksız olduğum halde veremedim kilo.ama ben 63 kilo ile evlenmiiştim uzunca bir süre kaldım bu aralarda dirençli yani yağlarım.o yüzden gitmiyorlar kolay kolay.ne arsız misafirmiş yatılı geldiler gitmiyorlar:)))ay ben o kıvamdayım.
Eskisi kadar sıkı yapmasamda diyetimi salmadımda kendimi. Kaçak oranım bu haftasonu gaaaaayet düşüktü.bu nıoktadan sonra iki yol var önümde. Ya devam edicem ya da güçlendirmeye geçicem ve benim güçlendirmeye geçme fikrime ramak kaldı artık.
Bfit bitti. Beraber gittiğimiz arkadaşalarım ölçüldü geldiler ve hepsindede incelme var. Kilo düşüşüde var. Ben cuma günü ölçüme gidemedim kızımın okulunda toplantı vardı.
Bugün gidicem ölçüme. Korkudan yalandan bi kahvaltı yaptım. Bişeylerde içmiyorum ki kilo az gelsin göbişte az ölçülsün.
Bu tartının yanlış olçümü hassasiyeti göstermemesi 2-3 haftadır mahvetti beni.
Ommur sen çok iyi gidiyorsun. Vallahi tebrik ediyorum seni ve senin gıyabında -----leri gören arkadaşlarımı
bu arada baharın gelmesi 8ki geldi mi emin değilim hava 6 derece.) bize yaramadı.hadi kızlar toparlanalım bir yahu ne oluyor bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?