Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkeslere günaydın arkadaşlar..kilo çizelgemi değiştirmesini bilmiyorum

Daha önce açıklamaya çalışmıştım, bu şekilde düzenleyebilirsin.

Günaydın Arkadaşlar. Ben de haftasonu baya kaçamak yaptım. Regl dönemim olduğu içinde 3 günden beri şekerli şeylere abandım resmen. Neyse bugün geri döndüm. En güzel dukan işyerinde yapılan dukan valla. Zaten okuduğum kadarıyla genellikle hafta sonu kaçamakları olmuşşş. Neyyyse YOLA DEVAM.

şuan okadar tuhafımki hafif bir baş dönmesi.... mide bulantısı... regli dönemlerimin başlamasıda bitmeside çok zor sanırım kan şekerim düştü...
en masumu kuru kayısı sanırım.... azcık kendime gelir miyim?

günaydınn herkese iyi haftalarr
ben cuma günü + ile uyamıstım ve 4. günüm aynı kilodaimm
hiç kaçamak yapmadım yeterr aktıkın derken bu sefer de banyoda deil salonda tartılayımm dedimm. salonda -600 çıktımm!!!
napıyımm ben şimdi üstelik c.tesi ve pazar sadece pro. yaptımm.. salondaki rakama inanasımm varrr

ay ben o kıvamdayım.

eskisi kadar sıkı yapmasamda diyetimi salmadımda kendimi. kaçak oranım bu haftasonu gaaaaayet düşüktü.bu nıoktadan sonra iki yol var önümde. ya devam edicem ya da güçlendirmeye geçicem ve benim güçlendirmeye geçme fikrime ramak kaldı artık.

bfit bitti. beraber gittiğimiz arkadaşalarım ölçüldü geldiler ve hepsindede incelme var. kilo düşüşüde var. ben cuma günü ölçüme gidemedim kızımın okulunda toplantı vardı.

bugün gidicem ölçüme. korkudan yalandan bi kahvaltı yaptım. bişeylerde içmiyorum ki kilo az gelsin göbişte az ölçülsün.

bu tartının yanlış olçümü hassasiyeti göstermemesi 2-3 haftadır mahvetti beni.

ommur sen çok iyi gidiyorsun. vallahi tebrik ediyorum seni ve senin gıyabında -----leri gören arkadaşlarımı

Daha önce açıklamaya çalışmıştım, bu şekilde düzenleyebilirsin.

sağolasın canım ,daha önceki mesajını hatta bir tarafa kaydetmişim ben ,dediklerini denedim ama olmadı ,bende yeniden yaptım :)) teşekkür ederim cevabın için yinede .bu sabaha 82,8 ,le uyandım benim duraklamalarımda fazla süt ürünü tüketymekten kaynaklanıyormuş onu anladım ,tavuğu fazla tükettim dün hemen farketti,pıtır pıtır iniyor artık kilolar yupppiii,gelinlikçilerrr bekleyinnn beniiii geliyorummm .bu arada arkadaşlar bende 2+1 yapıyorum ,hepinizi öpüyorum moralinizi asla bozmayın ,inanın sabredin güzel şeyler hayal edin ,diyete başladığınız ilk kilolarınızı düşünün hala o kilolarda olabilirdik şu an da yada üstüne daha da almış olabilirdik te ,şükürler olsun öyle yada böyle belli bir yol katetmişiz deyip yola devammmm ,öpüyorum hepinizi

bir tavsiyede bende gelsin.2 senedir tresan (ısırganlı) kullnıyorum.inanılmaz saç uzatıyor ve dökülmeyi çok azaltıyor.benim saçlarım çok yağlı bu arada...

ben bi deneyim. benim saçalrım çok geç uzar. dökülmeden ziyade uzamaması şikayetim var.

cildim kötü olmuştu ilk başlarda benimde ama son zamanalrda düzeldi

+larım çok farkediliyo dimii

2 ileri bi geri gidileceğini biliyorsun. kaçamak yapmazsan ---leri yakın zamanda göreceğinide biliyorsun.az daha sabret meyvesini göreceksin

ay bu kaçamaklar başımın belası yaa. ne rahat yiyebilyiroum ne yapmadan durabiliyorum. eski motivasyonumu istiyorum ben!!!!!!!

Son düzenleme:
orda ayaktayım burda oturuyorum göbeeeem kat katt ( diye motive ediyorum kendimi)

canım senin bel bölgen kısa gördüğüm kadarıyla oturduğun zaman ne kadar zayıf olursan ol belli bir çıkıntı zaten çıkar,birde o kadar kilo vermişsin göbeğin lıkır lıkır şu an zamanla toparlayacak deri kendini ,birde kotun beli biraz aşağıda ve oturunca tam sıkmış gibi görünüyor ,bence artıların belli olmuyor ,benimde bel bölgem kısa bazen aynanın karşısında oturuyorum korkuyorum göbeğibin katlarından :))) ama ayağa kalkınca bişey kalmıyor.moralini bozma daha gelinlik giyecezzz biz ,eminim çok tatlı gelinliler olucazz ,herkes hasetinden çatlayacak

bende istiyorum... böyle gıklamadan sıfıra sıfır gitmek istyorum........

bence acılmamıs bir paket çay nohut ne bilim öyle bişey al. tartına koy nerde doğru cıkıyorsa orda tartıl ben oyle yapıyorum.

kızlar bilmiyormusunuz yoksa umursamadığınız için mi cevap yazmıyorsunz

üfff beeeee......... nası iyi hissettim şimdi kendimi... zaten dün gelinliklere içim eridi... gel bi dene istersen içine sinecek modellere bakalım dedi ama giyermiyim hiç çatır çatır çatlıycaklar hemde

valla abartılı birşey yok:)bak yemin ettim ya.devam et sen.senin moralini şu yeni tartın bozdu.at onu bir kenara...

aynen öyle ya... çok afedersin ama gazın varken ve gazı çıkardıktan sonra bile farklı tartıyo çıldırtıyo insanı ben tartımı değiştiricem dediğin gibi en iyisi bu olucak sanırım...

aynen öyle ya... çok afedersin ama gazın varken ve gazı çıkardıktan sonra bile farklı tartıyo çıldırtıyo insanı ben tartımı değiştiricem dediğin gibi en iyisi bu olucak sanırım...
bu arada baharın gelmesi 8ki geldi mi emin değilim hava 6 derece.) bize yaramadı.hadi kızlar toparlanalım bir yahu ne oluyor bize..

aman canım sakın bozma bozmayalım.enim 3 aylık emeğim yazık edemem.ha belki şu ana kadar halletmiş olmalıydım ama ne yapayım.kaçamaksız olduğum halde veremedim kilo.ama ben 63 kilo ile evlenmiiştim uzunca bir süre kaldım bu aralarda dirençli yani yağlarım.o yüzden gitmiyorlar kolay kolay.ne arsız misafirmiş yatılı geldiler gitmiyorlar:)))

bu arada baharın gelmesi 8ki geldi mi emin değilim hava 6 derece.) bize yaramadı.hadi kızlar toparlanalım bir yahu ne oluyor bize..

ben dün üşüttüm galiba.. burnum şarıldamaya başladı nezle oluyorum sanırım bu çarpıntıdan dolayı... fazla tutulmadan önlemimi aldım ilaç içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…