- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
ben bir yumurta bir yemek kaşığı yoğurt bir kaşık yulaf kepeğini iyice karıştırıp biraz bekletiyorum sonra tavayı iyice ısıttıktan sonra biraz zeytinyağını peçeteyle tavaya yediriyorum sonra karışımı döküyorum biraz bekledikten sonra altını kısıyorum hiç yapışmıyor gayette lezzetli oluyoraynen öyle yaptım ama yapıştı. teflondu fakat sanırım kötü bir teflondu. yeni yapışmayan ortası kırmızı olandan alıp deneyeceğim artık. yoğurtla falan yerim yoksa tek başına yok mümkün değil yenmez. boşu boşuna 2 yumurta ve 3 kaşık kepek falan gitti. tüh ya.
ben o yürüyüşleri yaptığımda daha çok kilo veriyordum ara vermiştim bugün yine başladım kaç gündür aynı kilom bakalım yarın ne olacakbuqun ataqın 3. qunu ve bende tık yokokudukca ıyıce moralım bozuluyo ya kızlarrrr ekstra bısemı yapıyosunuz ? bıde facede sımlanın sayfasında 3 mıl ve 5 mıl calısanlar var .. o proqramı uyqulayıpta daha fazla kılo veren varmıı??
seyir yapan arkadaşlara sormak istiyorum hani bir gün protein bir protein artı sebze ya işte o gün sebzeli yemek yerine et ve yanında salata yesek olmazmı illa sebzeyle bismiş etmi yemek gerekiyor ya ben salatayı coooook özledim bol limonlu koca bir kap yiyebilirim
bu dediğiniz şeyi alırken doktara sordunuz mu yoksa eczaneden mi aldınız direkt yani doktora başvurimmi?
o neymis canim öle kutu icinde satilan yumurta beyazi ? ben almanyadayim belkim vardir buralarda. nasi bisi.
ya arkadaşlar şu kabızlıkla ilgili bişeyler deseniz kilo verdiğimi anlamıyorum ya
http://i3.goodness-direct.co.uk/d/512203b.jpg böyle mesela, süt kutusu gibi ama içinde yumurta beyazı var sadece.
Pastrize Likit Yumurta - Lick Pastrize Yumurta - www.Lick.com.tr - AB Group burda varmış aslında araştırıp alabilirim. veya metro gross marketlerde de varmış. yani yumurtayı ziyan etmek yerine beyazını kullanmak daha mantıklı geliyor bana, 100ml 5tl falan diye okudum bir yerlerde.
kuzum o ne öyle ya hazır etrafta köy yumurtası falan varken doğal olnanını kullansana ya bilmiyorum ama bana tuhaf geldi..
yulaf kepegine bugday kepegi karıştır o zaman bagırsaklarını çalıştırır kitapta okumuştumbağırsaklarımdan solayı ben biraz kaysı yemek zorunda kaldımbişey olmaz dimi yoksa böle giderse kabızlıktan kilo veremicem
canım yulaf kepeği kullanıyor musun?kabızlığı müthiş derecede gideriyor eğer yulaf kepeği işe yaramazsa goji berry öneriyor dukan seyir evresinde 1 yada 1,5 kaşık tam hatırlayamadım kahvaltıdan önce 1 kaşık yer üstüne ılık 1 bardak su içersen kahvaltıdan sonra çıkabiliyorsun,oda işe yaramazsa form kayısılı çayından iç ama dikkat lütfen bu çayı zor durumda kalmadıkça içmemeli yoksa bağırsaklar tembellesir ve kabızlık kronik hale gelebilir..eğer oda işe yaramazsa eczaneye git derim...
ama kızlar egzersiz ve kepek bir arada kullanılırsa rahat oluyor wc işi haberiniz olsun
doğalını kullanıyorum normalde fakat sarıları hep çöpe gidiyor hiçbir şey için kullanılmıyor o yüzden sadece beyazını alıyım dedim
kızlar sakın ola sakın bu diyeti yulaf kepeği kullanmadan ve yeterince su tüketmeden yapmayın..dukan da zaten kitabında üzerinde o kadar çok durmuş kii biz de erken kilo verelim diye kendimizi sakatlamayalım dimi ama
1 yum.(tam)
1.5 kaşık kepek
10 kaşık süt
önce sütle kepeğin şişmesini bekliosun sonra yumurtayı ekleyip karıştır.
tavaya z.yağı damlat peçete ile tavaya yay bekle kızsın sonra krebi dök. tava teflonsa sıkıntı yok kızmasını bekle(simlanın tarifi ben bunu yapıomm)
ewet hergün yiyoruzz ben cok seviormm kepekli tarifleri:))
melika melika balığı tavada kızartayımm derken şaka yapıodunn heraldetavada buğulama yap ya da fırın poşeti ile firına at böylesi daha uygun...
kuzum bennormalde 2 yumurta haşlıyorsam yalnızca birinin sarısını atıyorum eşimle kahvaltı yapıyorsak sarısını çaktırmadan onun tabağına doğruyorum...evde başkasına kakalamaya çalış bence ehehe
çorba,ekmek vs yaptığımda komplesini kullanıyorum zaten dukanda sarıya hiç izin yok demiyor yani
Merhabalar herkese,
Dukan konusunda bilgili olan kişilere bir şey sormak istiyorum ben 15 gündür dukan yapıyorum. Üst kısmımda sorun yok ama basen ve bacak bölgemden oldukça rahatsız oluyorum. Açıkçası bütün kilolarım orda toplanmış durumda. Sizce dukan basenlerimi eritir mi? şu an 57 kilodayım 52ye düşmek istiyorum ama açıkçası biçimsiz bi zayıflama olsun istemiyorum. Önerisi olan var mı acaba? =)
Merhabalar herkese,
Dukan konusunda bilgili olan kişilere bir şey sormak istiyorum ben 15 gündür dukan yapıyorum. Üst kısmımda sorun yok ama basen ve bacak bölgemden oldukça rahatsız oluyorum. Açıkçası bütün kilolarım orda toplanmış durumda. Sizce dukan basenlerimi eritir mi? şu an 57 kilodayım 52ye düşmek istiyorum ama açıkçası biçimsiz bi zayıflama olsun istemiyorum. Önerisi olan var mı acaba? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?