Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben bir yumurta bir yemek kaşığı yoğurt bir kaşık yulaf kepeğini iyice karıştırıp biraz bekletiyorum sonra tavayı iyice ısıttıktan sonra biraz zeytinyağını peçeteyle tavaya yediriyorum sonra karışımı döküyorum biraz bekledikten sonra altını kısıyorum hiç yapışmıyor gayette lezzetli oluyor

bugünde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği 2 yemek kaşığı yoğurt bir yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 tatlı kaşığı süt tozunu karıştırdım küçük borcama yağlı pişirme kağıdı koyup üstüne fazla yaymadan döktüm fırına verdim süper oldu tavsiye ederim
ben o yürüyüşleri yaptığımda daha çok kilo veriyordum ara vermiştim bugün yine başladım kaç gündür aynı kilom bakalım yarın ne olacak

salata olarak tüketebilirsiniz sebzeleri ama 1/3 sebze 2/3 protein olacak şekilde yani protein her zaman fazla tüketilecek sebzeden

o neymis canim öle kutu icinde satilan yumurta beyazi ? ben almanyadayim belkim vardir buralarda. nasi bisi.

http://i3.goodness-direct.co.uk/d/512203b.jpg böyle mesela, süt kutusu gibi ama içinde yumurta beyazı var sadece.
http://www.lick.com.tr/?u=2&product=12#ShowProduct burda varmış aslında araştırıp alabilirim. veya metro gross marketlerde de varmış. yani yumurtayı ziyan etmek yerine beyazını kullanmak daha mantıklı geliyor bana, 100ml 5tl falan diye okudum bir yerlerde.

Son düzenleme:
bağırsaklarımdan solayı ben biraz kaysı yemek zorunda kaldım bişey olmaz dimi yoksa böle giderse kabızlıktan kilo veremicem

ya arkadaşlar şu kabızlıkla ilgili bişeyler deseniz kilo verdiğimi anlamıyorum ya

canım yulaf kepeği kullanıyor musun?kabızlığı müthiş derecede gideriyor eğer yulaf kepeği işe yaramazsa goji berry öneriyor dukan seyir evresinde 1 yada 1,5 kaşık tam hatırlayamadım kahvaltıdan önce 1 kaşık yer üstüne ılık 1 bardak su içersen kahvaltıdan sonra çıkabiliyorsun,oda işe yaramazsa form kayısılı çayından iç ama dikkat lütfen bu çayı zor durumda kalmadıkça içmemeli yoksa bağırsaklar tembellesir ve kabızlık kronik hale gelebilir..eğer oda işe yaramazsa eczaneye git derim...
ama kızlar egzersiz ve kepek bir arada kullanılırsa rahat oluyor wc işi haberiniz olsun

kuzum o ne öyle ya hazır etrafta köy yumurtası falan varken doğal olnanını kullansana ya bilmiyorum ama bana tuhaf geldi..

Arkadaşlar Merhaba;

Bende bu diyete başlamak istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar Merhaba;

Bende bu diyete başlamak istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim :)

iyi aksamlarr hanımmlar

bugün yeğenimin diş buğdayı vardı. sülalecek ananemlerdeydkk. tabi herkes döktürmüş ikramlarıı bende hurmalı kek yaptmm gittimm..
tadına bile bakmadım..

amaa nelere neleree HAYIRR dedimm bi bilseniizz. en azından 10 çeşit vardı şimdi burda yazıpp kimsenin bi yerini şişirmeymm

aa dostlarr bi ısrar kıyamet amann efendim bi kereden bişey olmazlarr, yok yarın tekrar başlarsınlarr!! dietteimm dedimm o kadar!!!

kahvaltıdan kalan pankeklerden 3 tane götürmüştümm (iyiki de götürmşm) çayla onları kemirrdim..

ahh ahh dedim kendime zamanında böyle iradeli olsaydnn..neyse zor bi sınavı geçtm 100 tam puan verdm kendime!!

ama iyi bi deneyim oldu Örn: şu anda eşim gs-trabzon maçını seyrederken 1 kase çerezi götürüorr!! yokk artkk diorumm kendime.. sen bu günn neleri elinin tersiyle ittin..
şimdi 2 kaju 1 fındık için vicdan azabının lüzuumu yokk!!çayını yudumlaaa..

teşekkür ederim

doğalını kullanıyorum normalde fakat sarıları hep çöpe gidiyor hiçbir şey için kullanılmıyor o yüzden sadece beyazını alıyım dedim

kuzum bennormalde 2 yumurta haşlıyorsam yalnızca birinin sarısını atıyorum eşimle kahvaltı yapıyorsak sarısını çaktırmadan onun tabağına doğruyorum...evde başkasına kakalamaya çalış bence ehehe
çorba,ekmek vs yaptığımda komplesini kullanıyorum zaten dukanda sarıya hiç izin yok demiyor yani

kızlar sakın ola sakın bu diyeti yulaf kepeği kullanmadan ve yeterince su tüketmeden yapmayın..dukan da zaten kitabında üzerinde o kadar çok durmuş kii biz de erken kilo verelim diye kendimizi sakatlamayalım dimi ama

kızlar sakın ola sakın bu diyeti yulaf kepeği kullanmadan ve yeterince su tüketmeden yapmayın..dukan da zaten kitabında üzerinde o kadar çok durmuş kii biz de erken kilo verelim diye kendimizi sakatlamayalım dimi ama

fbookta görmüştüm sanırım bir bayan yapmış yulaf kepeksiz falan bayağı da vermişti kısa bir süre içerisinde. ama ben yemeyince çok yorgun hissediyorum, bir tür enerji kaynağı gibi bir şey oldu o artık benim için.

arkadaşlar günde 1 yumurtayı bütünü ile yiyebilirsiniz.Sarısının 1 adet geçmemesi gerekiyor,beyazı sınırsız.kitapta yazıor ayrıca dukanın kendi sitesindede chat bölümünde okudum.ben mesela hergün kahwaltımı 1 yumurta ile yapıorum ikinciyi ztn yiyemem ama yemek istersemde beyazı yemek durumundayım..

Merhabalar herkese,
Dukan konusunda bilgili olan kişilere bir şey sormak istiyorum ben 15 gündür dukan yapıyorum. Üst kısmımda sorun yok ama basen ve bacak bölgemden oldukça rahatsız oluyorum. Açıkçası bütün kilolarım orda toplanmış durumda. Sizce dukan basenlerimi eritir mi? şu an 57 kilodayım 52ye düşmek istiyorum ama açıkçası biçimsiz bi zayıflama olsun istemiyorum. Önerisi olan var mı acaba? =)

benimde kalça bacak sıkıntm varr. daha önce zayflaynlarn önce ve sonra fotolarına bakarsan orantılı incelmişlerr ama tabii kalça basen bacak incelmesi sporla birlikte yapıldıında daha iyi netice verir die düşünüormm.
sıkı bi yürüyüş sonrası birazz bacaklara yönelik jimlastk ya da plates hareketleri işe yarayacaktrr ben ööle yapıormm..

kaç kilo verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…