Tecrübelerimi paylaşayım hemen :)
Sabahları iki bardak ılık su içtim tık yok
Su miktarını çoğalttım yine tık yok
Acı biber turşusu yedim, bazen işe yaradı ama sonrasında yine tık yok
Kayısılı form çayı içtim, ilk günler her şey çok güzeldi, sonrasında karın ağrısından başka bir işe yaramadı
Çok zorda kalırsam eğer MAGNESIE CALCINEE diye bir toz var onu içiyorum işlem tamam
krep yapmaktan bıkan dukancı arkadaşlarım dukan ekmeğini hepinize tavsiye ederim.sabahları yapmayı yetiştiremiyodum ben krebi her sabah hazırlamak zor oluyodu.şimdi yapıyorum 4 günlük ekmeğimi 4 gün kafam raahat.her güne 4 küçüük dilim çıkıyo fazlasıyla yetiyo bana.ekmek kızartmadada kızarttın mı ohh misss:)
kızlar herkese selamlar...
bu hafta son güçlendirme haftam. haftasonu itibariyle 61.6 gördüm. cidden güzel bir duyguymuş.
Ancak şöyle bir sorum olacak hepinize, dukan yaparken saç dökülmesi yaşayanınız oldu mu acaba?
diyet sonlarında saçlarım korkunç derecede dökülmeye başladı, bunun sebebi karbonhidrat eksikliği olabilir mi?? aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu lütfen beni bilgilendirir misiniz
Günaydınnnn :)
Haftaya bir kilo vermiş olmanın, içine giremediğim pantolonların elbiselerin içine girmiş olmanın verdiği sevinçle başlıyorumm. Umarım devamı gelir, perşembe 89'u göreceği demiştim, bir de 89'u görürsem değmeyin keyfimee :)))
ahahhahah cok ıyımıs ya ne quldurdun benı bulasıksuyuıslem tamam kısmı ozellıkle .. nerden bulcas bız bu tozu bıde onu soleyeydınya bendede bas qostermeye basladı bu illett daha 4 qun (
Canım eczanelerden alabilirsin bahsettiğim tozu :)
günaydın kızlar... sevgiliyle keyifle geçirilen bir pazardan sonra işe gelmek çok itici... bi de uykusuzluk çok fena.... bide wc çıkamamak daha da fena... nefes alamıyorum sanki... gelir gelmez yeşil çay içtim acaba işe yararmı diye ama bu mereti içmek de içimi kaldırıyo... bugun itibariyle mutsuzluğumu bir kenara bırakıp sıkıca devam etmek istiyorum dukanıma... akşam eve giderken de dana biftek alıcam onu soslayıp işe getiriyim ki öğle yemeklerinde tırmalanmıyım... galiba 1 haftadır korkudan tartılmıyorum (bi hafta oldumu tam bilemiyorum ama)sanırım uzun bi süre de tartılmıycam... bu hassas dijitalimi de kaldırıp, normal dijital baskülümü kullanmaya devam edicem bu şekilde hem mutsuz oluyorum hem de motivasyonumu yitiriyorum... biraz daha böyle giderse dukan beni afaroz eder... o etmese de ben kaçarım zaten... ama gerek yok böyle kötü düşüncelere... bunca emek vermişim... bunları görmezden gelmiycem... dal gibi bi gelin olucam... hep söylüyorum zaten benim basenlerimle ilgili yada omuzlarımla ilgili bi sıkıntım yok göbeğim dümdüz olsun yeter... dün gelinlik modellerine baktık biraz... göbeğim olmazsa çoooooooooooooooooookkkkkkkk güsel bi gelin olabilirim... ve ben bunun için elimden geleni yapıcam... hepimizin dahil olduğu bu mutsuzluk dönemleri bi şekilde gidiyomuş onu anladım... dün sevgilimin motivasyonu paha biçilemezdi... "10 kilo verdin ve bunu sen başardın bi başkası yapmadı!!!! kalan kiilonu da verebiliceksin elbette ama bunların zor gidiceğini sende biliyosun çok uzun zamandır bu kilodaydın zaten... üzülürsen hiç kilo veremezsin... kilo veremesen bile ben seni hep sevicem ama sen kendini sevmiyceksin... çocuklarımızı rahat rahat dünyaya getiremeyebilirsin..." diye güzel güzel motive etti aşkım beni... herşey bizim için... güzel düğünümüz için... yakın tarihte oluşucak çekirdek ailemiz için...
günaydın....
seni kocaman tebirk ediyorum
ardından da kocamann MAŞALLAHH SANAAA
azmine hayranım bulaşıksuyu ben öyle kilitlendim kaldım ama azimliyim duvarı delicem biliyorum
Günaydın canımmmmmm
seni böyle motive görmek cidden çok ama çok güzelsevgilinide ayrıyetten tebrik ediyoruummm
bencede sen dijitali kaldır ortadan yetti o yani 1 haftadır bizim yarim ortalarda yoktu senin bu hallerini seviyoruz biz canımmmm
bugün reglimin son demleri ve her regli bitişi gibi başım çatlıyor:)
dün benim erkek arkımın evinde de benim kilom muhabbeti olmuş ablası demiş senden çok kilolu sanki diye... oda demiş ne kilolusu 38 beden
şimdii ben yandım iştee 15 nisanda ailesiyle yemeğe çıkıcaz o zamana kadar en azından 38'e ucundan yaklaşmalıyımmm
hoş dün kotonda bir elbise ve bir ceket denedim 38 beden oldu ama sanırım kalıpları genişti
neysee benim yarından itibaren sıkı dukan diyetim başlar 15 nisana kadar bari 66 olayımda göbek filan iyicene azalsıınnn
Günaydın canımmmmmm
seni böyle motive görmek cidden çok ama çok güzelsevgilinide ayrıyetten tebrik ediyoruummm
bencede sen dijitali kaldır ortadan yetti o yani 1 haftadır bizim yarim ortalarda yoktu senin bu hallerini seviyoruz biz canımmmm
bugün reglimin son demleri ve her regli bitişi gibi başım çatlıyor:)
dün benim erkek arkımın evinde de benim kilom muhabbeti olmuş ablası demiş senden çok kilolu sanki diye... oda demiş ne kilolusu 38 beden
şimdii ben yandım iştee 15 nisanda ailesiyle yemeğe çıkıcaz o zamana kadar en azından 38'e ucundan yaklaşmalıyımmm
hoş dün kotonda bir elbise ve bir ceket denedim 38 beden oldu ama sanırım kalıpları genişti
neysee benim yarından itibaren sıkı dukan diyetim başlar 15 nisana kadar bari 66 olayımda göbek filan iyicene azalsıınnn
Görümce muhabbeti işte hehehehehe normaldir böyle şeyler söylemesi. 15 nisana daha çok var, mucizeler yaratabilirsin
Ben de görümceyim ama hiç böyle şeyler söylemem ki bennn
gidecek gideceek:) dün baktımki dukan amca bana 20 mayısa kadar demiş ne ki ya 2 ay kendime dur diyemicekmiyim
hadi cidden yaz geliyor 20 mayısa kadar verelimde yazlık alışverişineee çıkalıımm çook hevesleniyorum minnacık tişörtlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?