aman canım sakın bozma bozmayalım.enim 3 aylık emeğim yazık edemem.ha belki şu ana kadar halletmiş olmalıydım ama ne yapayım.kaçamaksız olduğum halde veremedim kilo.ama ben 63 kilo ile evlenmiiştim uzunca bir süre kaldım bu aralarda dirençli yani yağlarım.o yüzden gitmiyorlar kolay kolay.ne arsız misafirmiş yatılı geldiler gitmiyorlar:)))
yarim o kdr göbek kadı kızındada olur arkadasımmm
bende hafta sonu bi arkadasın dogumgunune gıttım we ne bi dilim pasta,ne alkol nede çıkışta kokoreç yiyenlere katıldım,,hepsini cnmmmm oysaaa kedinin ciğere aş erdiği gibi erdimama bu rejimde azmime bende şaşmıs durumdayımm,,masallah diyeyim ama özel günümün bu hafta gelecek olması nedeni ile cnm acayıp tatlı istior.dr.oetkerin light pudinginden aldım her ihtimale karşı die.kalorisi az fakat yinede duraklama olur die yapıp,yemedimm.tutabildiğim kdr tutucam kendimii bakalımmmm
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete atak devrem 3 günmüş başlangıç kilom 70 hedefim 60, tatlandırıcı kullanan var mı aranızda ben ilk kez kullanıcam çaysız kahvesiz duramıyorum onuda şekersiz içemiyorum
hoşbulduk teşekkürler nerdeyse 1 haftadır okuyorum sizleri kitabı da okuyorum bir taraftan eksik bir şey kalmasın diye birde şu yulaf kepeği denilen ürünü migrostan aldım doğalsan doğrumudur acaba unumsu bir şey
ilk zamanlar çoğunlukla kırmızı et tüketiyodum... bu aralar kırmızı et baydı beyaz ete sardım... bu akşam eve giderken kasaba uğrayıp kırmızı et almam lazım... ciğer ve yürek de stoklasam süper olucak... ben bunlarla hem daha iyi doyuyorum hemde kan değerlerim yükseliyor...
ilk zamanlar çoğunlukla kırmızı et tüketiyodum... bu aralar kırmızı et baydı beyaz ete sardım... bu akşam eve giderken kasaba uğrayıp kırmızı et almam lazım... ciğer ve yürek de stoklasam süper olucak... ben bunlarla hem daha iyi doyuyorum hemde kan değerlerim yükseliyor...
yarim o kdr göbek kadı kızındada olur arkadasımmm
Bende hafta sonu bi arkadasın dogumgunune gıttım we ne bi dilim pasta,ne alkol nede çıkışta kokoreç yiyenlere katıldım,,hepsini cnmmmm oysaaa kedinin ciğere aş erdiği gibi erdim [ımg]http://dukandiyetim.com/forum/smileys/akyhne/cheesy.gif[/ımg] ama bu rejimde azmime bende şaşmıs durumdayımm,,masallah diyeyim [ımg]http://dukandiyetim.com/forum/smileys/akyhne/smiley.gif[/ımg] ama özel günümün bu hafta gelecek olması nedeni ile cnm acayıp tatlı istior.dr.oetkerin light pudinginden aldım her ihtimale karşı die.kalorisi az fakat yinede duraklama olur die yapıp,yemedimm.tutabildiğim kdr tutucam kendimii bakalımmmm [ımg]http://dukandiyetim.com/forum/smileys/akyhne/smiley.gif[/ımg]
aslında mısır gevreğini ben sevmem ama olsa hayır demem değişik tat arıyo insan...afiyet olsun gülüm ben bekarken yani kocişimle daha tanışmamışken et yemezdim yani nadiren yerdim olsada hoş olmasada olurdu yani ama kocişimle tanıştımm hooopp ete sardım etcil oldum diyete bi baktım tam benlik dedimilk başlarda çok iyiydim seve seve yiyordum ama bu aralar dediğin gibi baydı valla beyaz kırmızı sarı mor hepsi yordu beni zaten motivasyonumda düştü mısır gevreği yiyebilsek keşkeee
ben bitki çaylarından nefret ediyorum nolucak böyle bilmiyorum... bu sabah aç karnına yaarım çay bardağı yeşil çay içtim sırf wc çıkabiliyim işe yarar belki diye... allahtan yaradı ızdırap olmadı yani...
aynen. bende ciğer falan alsam iyi olacak. sonra abidik gubidik şeylere sarıyorum.
dün akşam yatarken tarçınlı sütü denedim. kokusu harikaydı içerken çokda fazla taçın tadi gelmiyordu. halbuki yeşil çay içerken hem kokusuyla hem tadıyla daha farkedilir durumda.
yeşil çayı içerken zorlanıyordun ya hani .ben büyülü bohça güllü yeşilçay aldım. içinede tarçın atıyorum. daha bi içilesi oldu artık.
öğlen yemekhanemizde pazı sarma makarna komposta vardı. gitmedim yemeğe. sabah getiripte yemediğim 2 köfte biraz peynir ve azcıktadukan ekmeğim vardı. ekmek demek ne derece doğru bilemem. bildiğimiz kıtır kıtır kraker gibi olmuş bu seferki.
siz siz olun dukan kemeği yaparken süt yerine yoğurt kullanmayın. bişeye benzemedi benim ki.
yumurta yiyemiyorum artık bende.
baştan başlıyomuş gibi mi yapsam acaba.3 gün atak sonra seyire geçsem vücudum şaşırır mı ki. pek bi ihtimal vermiyorumda. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?