Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selamlarr :) 1er lokmada olsa kaçamaklarla dolu hafta sonunu geride bıraktım kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum :18: nisanın 2. haftasına kadar accık daha versem barii

merhaba

gecen hafta ptesiden beri dukanı uygulamaya calısıyorum ama tam olarak uyamadım. şöyleki aksamları proteinin yanında salatada yedım. ve bırkackez sabahları kahvaltıda proteının yanında domates salatalıkta yedım. buna ragmen kılo verdım. kılom fazla oldugundan 7+7 yapmam gerekıyor. şimdi ciddi ciddi dukana balamak ıstıyorum ama gecen haftayı ataga sayabılırmıyım yoksa bu haftada sırf proteınle atakmı yapsam. bilemedim :26: yardımcı olursanız sevınırım.

şu göbeğe bakın yaaaaaa!!!!!!!!!!
gitmesi lazım en kısa zamanda!!!!!!!!!!!!

Eki Görüntüle 375364

yarim o kdr göbek kadı kızındada olur arkadasımmm

bende hafta sonu bi arkadasın dogumgunune gıttım we ne bi dilim pasta,ne alkol nede çıkışta kokoreç yiyenlere katıldım,,hepsini cnmmmm oysaaa kedinin ciğere aş erdiği gibi erdim
ama bu rejimde azmime bende şaşmıs durumdayımm,,masallah diyeyim
ama özel günümün bu hafta gelecek olması nedeni ile cnm acayıp tatlı istior.dr.oetkerin light pudinginden aldım her ihtimale karşı die.kalorisi az fakat yinede duraklama olur die yapıp,yemedimm.tutabildiğim kdr tutucam kendimii bakalımmmm

Son düzenleme:

çok utanarak yazıyorum arkadaşlar 1kilo gitmiş 1 ayda!!!!!

incelme oranımda ne iyi ne kötü. bu ay hiç beğenmedim kendimi.

göğsümden 4 cm basenden de 4 cm gitmiş. başka bi yerimden şikayetim yok zaten. diğer yerleri yazmayım.

yağ oranımda 2.3 azalmış. ay o kadar da aç kaldım. kaçamka işi fala ndeğil bu. kaldım ben 66 da. gerçi gittiğimde beni fazla tartmıştı o tartı. hiç sevmemiştim onu

utanıyorum kendimden

Son düzenleme:

tut kendini arkadaşım. kaçamağa bi kere başladın mı ipin ucunu kaçırıyorsunCOLOR]

nisan 19 a kadar kaç kg veririm acaba şuan 67 4 oldum buda bi ilerleme aslında o toparlak halimden ama nişanda daha zayıf olmak isteyom

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete atak devrem 3 günmüş başlangıç kilom 70 hedefim 60, tatlandırıcı kullanan var mı aranızda ben ilk kez kullanıcam çaysız kahvesiz duramıyorum onuda şekersiz içemiyorum

hoşgeldin canım genelde hepimiz kullanıyoruz bende kahvesiz asla duramam şekersizde içemem tablet tatlandırıcı kullanıyorum kahveme splenda yada takita kullanıyoruz

hoşbulduk teşekkürler nerdeyse 1 haftadır okuyorum sizleri kitabı da okuyorum bir taraftan eksik bir şey kalmasın diye birde şu yulaf kepeği denilen ürünü migrostan aldım doğalsan doğrumudur acaba unumsu bir şey

Son düzenleme:

evet canım doğrudur un gibi olcak zaten yulaf ezmesi olanlar bize uygun değil

ilk zamanlar çoğunlukla kırmızı et tüketiyodum... bu aralar kırmızı et baydı beyaz ete sardım... bu akşam eve giderken kasaba uğrayıp kırmızı et almam lazım... ciğer ve yürek de stoklasam süper olucak... ben bunlarla hem daha iyi doyuyorum hemde kan değerlerim yükseliyor...

afiyet olsun gülüm ben bekarken yani kocişimle daha tanışmamışken et yemezdim yani nadiren yerdim olsada hoş olmasada olurdu yani ama kocişimle tanıştımm hooopp ete sardım etcil oldum diyete bi baktım tam benlik dedim ilk başlarda çok iyiydim seve seve yiyordum ama bu aralar dediğin gibi baydı valla beyaz kırmızı sarı mor hepsi yordu beni zaten motivasyonumda düştü mısır gevreği yiyebilsek keşkeee

aynen. bende ciğer falan alsam iyi olacak. sonra abidik gubidik şeylere sarıyorum.

dün akşam yatarken tarçınlı sütü denedim. kokusu harikaydı içerken çokda fazla taçın tadi gelmiyordu. halbuki yeşil çay içerken hem kokusuyla hem tadıyla daha farkedilir durumda.

yeşil çayı içerken zorlanıyordun ya hani .ben büyülü bohça güllü yeşilçay aldım. içinede tarçın atıyorum. daha bi içilesi oldu artık.

işte irade budur!!

merhabalar arkadaşlar. ben birsüredir aranızda değildim. ancak gelebildim. şimdi ben de dukan abaşladım daha doğrusu kardeşimle başladık. yalnız merak ettiğim acaba dukan dietinin oruçla arası nasıl. benim güçlendirme evremin kardeşimin ise seyir evresinin tam ortasına rastlıyor ramazan. acaba verdiğimiz kiloları geri alırmıyız ne dersiniz?
sanatço arkadaşlarım beeeeennnniiiiimmmmmmmmmm......

aslında mısır gevreğini ben sevmem ama olsa hayır demem değişik tat arıyo insan...
ben bitki çaylarından nefret ediyorum nolucak böyle bilmiyorum... bu sabah aç karnına yaarım çay bardağı yeşil çay içtim sırf wc çıkabiliyim işe yarar belki diye... allahtan yaradı ızdırap olmadı yani...

ben artık yumurta da yiyemiyorum... belki son 1 ayımda ağzıma yumurta sürmedim desem yeridir... şimdi öğle yemeğimi yedim ızgara tavuk yanında da light yoğurt... iki parça zar gibi dilimlenmiş ekmek... bu akşam eve gidince yumurtalı sütlü ekmek yapıyım bari kendime... yanında da jambon sosis falan bişiler yerim... öyle kahvaltı modunda süper olur... yasak değildir herhalde yumurtalı ekmek... normalde yağda yaparız biz ama bu sefer yağsız yiyicez

öğlen yemekhanemizde pazı sarma makarna komposta vardı. gitmedim yemeğe. sabah getiripte yemediğim 2 köfte biraz peynir ve azcıktadukan ekmeğim vardı. ekmek demek ne derece doğru bilemem. bildiğimiz kıtır kıtır kraker gibi olmuş bu seferki.

siz siz olun dukan kemeği yaparken süt yerine yoğurt kullanmayın. bişeye benzemedi benim ki.

maşallah diyim benim ekmeklerim çok güzel oluyo... bide baton kalıpta pişiriyorum bildiğin ekmek gibi oluyo... dilim dilim yapıyorum misss... bugun öğle yemeğimde iki ince dilim kızarmış yedim... ama biraz fazla çıkıyo o tariften... o yüzden bi dahaki sefere yarım ölçekle yapıcam...

yumurta yiyemiyorum artık bende.

baştan başlıyomuş gibi mi yapsam acaba. 3 gün atak sonra seyire geçsem vücudum şaşırır mı ki. pek bi ihtimal vermiyorumda. :18:

yumurta yiyemiyorum artık bende.

baştan başlıyomuş gibi mi yapsam acaba. 3 gün atak sonra seyire geçsem vücudum şaşırır mı ki. pek bi ihtimal vermiyorumda. :18:

ayyyyyyyyyy... bu da aynı ben bende öyle düşündüm ama işe yaramıycagı için düzen bozmaya gerek yok dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…