Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben yulaf kepeğiymiş gibi hesaplıyorum yani 20 kaşıkmış gibi yulaf kepeği... 10 günlük ekmek çıkarıyorum...

anaaa 10 gün mü? ben sık sık zayi ettiğim için malzememi 4 kaşık ya da 6 kaşık kullaıyorum. tutacağını bilsem bende 10 günlük yaparım. akşama deneyecem ama. tutarsa uzun süreli her anlamda rahat olur benim için.

geçenlerde resim koymuştum sanki ben yaa... içi böyle gözenek gözenek valla ekmek gibi... dur bakıyım bulabilirsem ekliyim...

işte buuu

Son düzenleme:
tavuk şiş çok kuru oluyor yutarken zorlanıyor insan.

Arkadaşalr bundan sonra daha sık takib etmeye çalışacağım forumu. Motivasyon lazım.

Ekmek tariflerinide aldım. Akşama uygulayayım
gel gel gel güzelim...uğra tabi burası olmasayddı ben ataktan sonra pes ederdim..

çok güzel benim yaptığımda böyle gözenekli ama bu kadar kabarmıyor....

tek zahmetli kısmı mayalanmasını beklemek... buna da çözüm buldum 200 derecede 5 dk ısıtıp fırını kapatıyorum... sonra atıyorum fırına 5 dk da mayalanıyo... ama baton kalıptaki şahane... tost bile yapıyorum onu dilimleyip...

e süper bunu da deneyeyim.dur şimdi doğru anladım mı buğday kepeği koyuyorsun değil mi?yoksa yerine 10 kaşık y.kepeği mi????

slm kızlar ben halen yerimde sayıklıyorum regl haftam ama kilo veremeyince morelim bozuluyor aglamak istiyorum ama aglamıcam ben daha çok inat edip şu igrenç yaglardan kurtulup 25 kiloya hamallık yapmıcam

e süper bunu da deneyeyim.dur şimdi doğru anladım mı buğday kepeği koyuyorsun değil mi?yoksa yerine 10 kaşık y.kepeği mi????

evet buğday kepeği koyuyorum ama onu da yulaf kepeği gibi düşünüp tüketiyorum... nişasta koymuyorum... kabartma tozu yerine de 1 tatlı kaşığı maya koyuyorum... sıcak fırında mayalayıp 150 derecede de pişiriyorum...

ANLADIM.BUĞDAY KEPEĞİNDE BİRAZ ŞÜPHELİYİM AMA DENEMEYE DEĞER..TENKSSS

bana cevap vermediniz aşkolsun...

Merhaba arkadaşlar;

Ben yeni katıldım aranıza. Ben de daha önce bir çok diyet denedim, işe yarayan da oldu ama bu iştahla :) hep geri aldım. Bugün Dukan'a başladım. Aranızda da yeniyim Dukan'da da. Kitabı almadım ama forumdan takip ediyorum. O kadar çok yazı yazılmış ki.. Hepsinin üstünden geçmek isterim ama baya uzun sürecek sanırım :) Bilmem gereken püf noktaları var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca sanırım kısıtlama yok değil mi? İstediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz yasak şeyleri yemedikçe? Akşam 7 den sonra yemicem falan derdi yok di mi :) Yemekle çok zorum yok da, tatlı ve hamur işi yiyememe tabi krizlere neden olacaktır. Dayanıcam artık. En azından light kola falan içebiliyoruz galiba. Tatlandırıcılar da serbestmiş. Etlerin tam yağsız olması gerekmiyor illa değil mi, az yağlı olsa da oluır mu? Tabi bahar da geldi, yürüyüş olmadan da veremicekmişiz heralde. Çok soru sordum ama :) Hadi bakalım maratona başladım

Bir de kilo çizelgesi nereden yapılıyor? Hemen bi yapıp tam motive olsam :)

bana cevap vermediniz aşkolsun...

ben hiç bi yorum yapmamaya çalışıyorum ne yapılması gerektiğini soran arkadaşlara. son zamnalarda kendime bile faydam yok ki başkasına tavsiye verim

kilo fazlaysa verme oranın daha fazla olacak emin ol. kaçamak yapmamaya çalış. bir de dukan ne diyorsa ne önermişse onu yap. şaşma sen dukanın tavsiyelerinden.

slm kızlar ben halen yerimde sayıklıyorum regl haftam ama kilo veremeyince morelim bozuluyor aglamak istiyorum ama aglamıcam ben daha çok inat edip şu igrenç yaglardan kurtulup 25 kiloya hamallık yapmıcam

bir de atak çok önemli. onu es geçme sakın.saf protein gününde saf protein sebze protein günündede sebze protein yap

bı haftadır sadece aksamları proteının yanında salata yedım ve 4,300 verdım. bu atak sayılmazmı. yenıdenmı atak yapmalıyım.

Merhaba hanımlar, haftasonu annemlerin kilo vermiş olmamı fark etmeleri ile son derece motive olup geldim..Metrodan da bulamadığım malzemeleri temin ettim.Gerçi hindi fümeye el koyanlar oldu evde ama idare edeceğiz artık...
Yeni başlayan arkadaşlara kolaylıklar dilerim. Özetlemesi zor biraz diyeti, anasayfadan yeni başlayanlar için Dukanı okumalarını öneririm. Şimdiye kadar internetten edindiğim bilgilerle gidiyordum ama haftasonu kitabı aldım, elimin altında olsun..
Şu ekmekleri bir daha deneyeyim. İlk denememde memnun kalmadım, kötü kokuyordu. Bir de benim kullandığım buğday kepeği pek hoş kokmuyor. sizinkiler nasıl, markası nedir? (Benimki nuhun ankaranın vakumlu kepeğiydi)

bugün çok mutsuzum yaa cidden canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
kilolar umrumda değil...
diyet yapmak istemiyorum....
yumurta+et+balık+süt+yoğurt ve krepten ciddi anlamda sıkıldım ve içim almıyor artık...

hani şu 6 öğün diyetleri var ya öğlen et yersen akşam sebze veya tam tersi arada meyve serbest filan ondada hafta 1 kiloya yakın veriyorsun hani şeytan diyor bırak bu dukanı geç o diyete annem tam 25 kilo verdi bu dediğimle

kafam allak bullak. halsizim ve kafamı kaldıramıyorum bugün...
sevgilimle bile konuşasım yok yaa....

onada kızgınım 15 nisana kadar da 38 beden filan olamam!!! göbeğim yine çıktı tartıda 4 gündür 70 bile görmedim hep üstü ne oluyooorr yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…