süt tozu yerıne sut olmazmı. ve bugday kepeği serbestmi.
ben yulaf kepeğiymiş gibi hesaplıyorum yani 20 kaşıkmış gibi yulaf kepeği... 10 günlük ekmek çıkarıyorum...
anaaa 10 gün mü? ben sık sık zayi ettiğim için malzememi 4 kaşık ya da 6 kaşık kullaıyorum. tutacağını bilsem bende 10 günlük yaparım. akşama deneyecem ama. tutarsa uzun süreli her anlamda rahat olur benim için.
gel gel gel güzelim...uğra tabi burası olmasayddı ben ataktan sonra pes ederdim..tavuk şiş çok kuru oluyor yutarken zorlanıyor insan.
Arkadaşalr bundan sonra daha sık takib etmeye çalışacağım forumu. Motivasyon lazım.
Ekmek tariflerinide aldım. Akşama uygulayayım
çok güzel benim yaptığımda böyle gözenekli ama bu kadar kabarmıyor....geçenlerde resim koymuştum sanki ben yaa... Içi böyle gözenek gözenek valla ekmek gibi... Dur bakıyım bulabilirsem ekliyim...
Eki Görüntüle 375528 Eki Görüntüle 375529
işte buuu
çok güzel benim yaptığımda böyle gözenekli ama bu kadar kabarmıyor....
birde ölçü az kalıp büyük benimkinde bir orantısızlık mevcut yaniçok güzel benim yaptığımda böyle gözenekli ama bu kadar kabarmıyor....
e süper bunu da deneyeyim.dur şimdi doğru anladım mı buğday kepeği koyuyorsun değil mi?yoksa yerine 10 kaşık y.kepeği mi????tek zahmetli kısmı mayalanmasını beklemek... Buna da çözüm buldum 200 derecede 5 dk ısıtıp fırını kapatıyorum... Sonra atıyorum fırına 5 dk da mayalanıyo... Ama baton kalıptaki şahane... Tost bile yapıyorum onu dilimleyip...
e süper bunu da deneyeyim.dur şimdi doğru anladım mı buğday kepeği koyuyorsun değil mi?yoksa yerine 10 kaşık y.kepeği mi????
ANLADIM.BUĞDAY KEPEĞİNDE BİRAZ ŞÜPHELİYİM AMA DENEMEYE DEĞER..TENKSSSevet buğday kepeği koyuyorum ama onu da yulaf kepeği gibi düşünüp tüketiyorum... nişasta koymuyorum... kabartma tozu yerine de 1 tatlı kaşığı maya koyuyorum... sıcak fırında mayalayıp 150 derecede de pişiriyorum...
merhaba
gecen hafta ptesiden beri dukanı uygulamaya calısıyorum ama tam olarak uyamadım. şöyleki aksamları proteinin yanında salatada yedım. ve bırkackez sabahları kahvaltıda proteının yanında domates salatalıkta yedım. buna ragmen kılo verdım. kılom fazla oldugundan 7+7 yapmam gerekıyor. şimdi ciddi ciddi dukana balamak ıstıyorum ama gecen haftayı ataga sayabılırmıyım yoksa bu haftada sırf proteınle atakmı yapsam. bilemedim :26: yardımcı olursanız sevınırım.
bana cevap vermediniz aşkolsun...
bana cevap vermediniz aşkolsun...
slm kızlar ben halen yerimde sayıklıyorum regl haftam ama kilo veremeyince morelim bozuluyor aglamak istiyorum ama aglamıcam ben daha çok inat edip şu igrenç yaglardan kurtulup 25 kiloya hamallık yapmıcam
bir de atak çok önemli. onu es geçme sakın.saf protein gününde saf protein sebze protein günündede sebze protein yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?