Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bı haftadır sadece aksamları proteının yanında salata yedım ve 4,300 verdım. bu atak sayılmazmı. yenıdenmı atak yapmalıyım.

vanim biz o dedigin sekilde protein +sebze gunleri besleniyoruz. ama bence sen 5+5 gibi dusun ve 5 gun sade protein ye daha sonra yine 1+1 e donersin. kilo fazla olunca ne olursa olsun gider zaten bir sure . umarim yardimci olabilmisimdir

bana kızana bak yahu... kendisi çok farklı sanki... bu hep regl umutsuzluğu... neden kızdın sevgiline... onun ne suçu var sana en destek olan sevgilin... yapma ama böyle...

ben yediklerimden sıkılmadım ama kilo da ben de sıkıntılıyım yaa pazar günü tartılayım dedi 60 gördüm tartımı kafayı yedi diyetin dışına çıkmıyorum 59 du hatta bir ara 58 gördüm moralim sıfır 1 gün protein 1 gün sebze+protein yapamıyorum protein çoğunlukla ama yanında domatesi salatalığı yiyorum 3-4 gündür tansiyonumda düştü anlamadım valla

bana kızana bak yahu... kendisi çok farklı sanki... bu hep regl umutsuzluğu... neden kızdın sevgiline... onun ne suçu var sana en destek olan sevgilin... yapma ama böyle...

evet destek ama ailesinede 38 beden benm sevgilim demesine gerek yok cidden strese girdim...
hani ben motive olmadım böle stres arttı yalan değil.
hafta sonu regli olmama rağmen okadar dikkat ettim bugün yanımda meyveli yoğurt getirmedim yok arkadaş 69u gören ben 70-71rahat görüuorum yazık değil mi bana 35-40 dk her gün spor yapıyorum ben. hayır anlamıyorum bu dukan benden ne istiyoooorrrrr......

lütfen sorarmısın benden ne istiyor?????.... bende hergün spor yapıyorum... bende dikkat ediyorum... hele salı-perşembe-cuma hoşafım çıkıyo yüzmekten ve dans etmekten... eve geldiğimde duş alıp yemek değil yoğurt yiyip yatıyorum....şu 6 öğünlük diyet dediğin nedir?

ya şu klasik diyetler var ya 2 dilim kepek ekmeği kibrik kutusu peynir yeşillik vs olan.
öğlen sebze yiyosan akşam et. yada tam tersi.
aralarda meyve galeta vs oluyor.

ya neden bukadar vücutlarımız tepki gösterdi kilo vermeye... :44:
hani yok ben diyeti kaç haftadır sürdürüyorum ama hepi topu verimli 15-16 gün.

aynen benim de öyle düşünsene zaten 10 gün regl oluyorum ben önce ve ssonrasında 3er gün gitti iki hafta... geriye kaldı iki hafta orda ne giderse kar...

Ben de hiç kolay kilo veremem normalde. Benim yediğim kadar yiyenler ayda 4 kilo veriyorlardı. Ben spor ve diyetle 3 ayda 3 kilo vermiştim anca. Tabi o zaman bu kadar fazlam yoktu. 58 kiloyken de kendimi şişman görürdüm 55 - 56 olamıyorum diye, şimdi oldum 67. Boyum da 1.63. Sigarayı bırakmamın da etkisi oldu sanırım. 1 yılda aldım 10 kilo. Bakalım bu sefer ne olacak? Dukan'ın sitesinden baktığıma göre, zaten ideal kilom 56,5'muş. Hadi olsun 56. 58'den sonra o 2 kiloyu veremiyordum o zamanlar, o yüzden üzülüyordum. Şimdi 65'den aşağı düşemiyorum Arkadaşlarım: "Sakın başlama, dayanamazsın, çok uzun sürüyo, sonra bırakırsan verdiğinin 2 katını geri alıyormuşsun" falan dediler de, kararlıyım ben yaa! Napiyim yani, daha ne kadar alıcam!? Neyse büyük konuşmiyim :)

Peki, light içecek içebiliyo muyuz? Ice Tea'nin light'ları oluyo çok hoşuma gidiyo. Light kola da içersem belki şeker ihtiyacı biraz daha azalır. Nescafeye'de bastım mı tatlandırıcıyı Ay ama süt tozu kullanmıcaz heralde di mi? Light sütle yaparım artık. Salça kullanabiliyo muyuz peki yemeklere bu arada?

Fast food isteğimi de tıkabasa et yiyip doyarak gidericem artık heralde :S Hamburgere bayılırım :) Bayılırdım yani

ya arkadaşalr dukanın siteden nasıl ideal kilonuza bakyorsunuz ben anlamadım. aradı taradım bulamadım bi türlü. rica etsem bi link atsanız.

bu arada simbo tartım vardı hani bozuk diyordum serviste diyordum. yenisini gönderiyorlarmış müşteri memnuniyeti için. çarşamba elinizde olur demişler.

arkadaşım çok kısa sürede vermiyoruz ki kısa sürede alalım. yazılanları görüyorsun. ilk başlarda gidiyor ama bi noktadan sonra direniyor vücudun.

emin ol dedikerlini yaparsan dukanın vereceksin. her kilo içinde 10 gün daha boğazını tutacaksın. geri almayacaksınız sonrasında diyor.

birde şöyle birşey var. herşeye açgözlü bakıyorum. kaçamak yaptığımda eskiden yediğimden çok daha azını yiyorum. yağlı yiyecekleri mide kabul etmiyor artık.nisan 17 de 3 ay bitecek benim.

sen başla. geri dönüşü harika olacak sana emin ol.

noldu yahu bu aralar herkeste bi motive eksikliği yapmayın kızlar kendinize gelin nileeesss noldu sana böyle kuzum

valla canım zor bir regli dönemi geçiriyorum başlangıcıda bitişide sürecide sancılı.
birde 2 hafta önce 69,7 gören ben 2 haftadır 71 in altına 2 kere indim oda ucundan kıyısından.
hani uzun bir süre sonuç alamayınca insan sıkılıyor..
inan ufacık bile şevkim kalmadı benim artık.
devam edicem ama hani dediğim gibi yediğim herşeyden sıkıldım....
devam etmemim sebebide 6 kilo verdim bırakırsam geri alırsam çok daha mutsuz olurum...

bakalım eğrelti bir şekilde nasıl devam edecek... bugün ciddi anlamda kafamı kaldıramıyorum yaaaa

haklısın canım bazen banada öyle oluyor ve sıkıldım etten her dk yemekten valla ama hırs yaptım öyle böyle gidecek kilolar sıkma canını güzelim yaa az kaldı bak verdiğin kiloları düşünn

Teşekkür ederim kerokero. Ben de öyle düşünüyorum. Motivasyonumu bozamıcaklar :) Daha şimdiden "olmaz yapamazsın" denir mi insana :) Hepiniz de çok iyi kilolar vermişsiniz. Maşallah! İnşallah devamı gelir sizlerin de. Moralinizi bozmayıınn!! Gerçi ben de hemen morali bozulup, rejimi bozanlardanım. 2 ay geçmiş hala 2 kilo vermiş falan olunca, insanın elinde olmuyo. Hatta "aman yemedim de ne oldu" diye daha çok yiyor insan. Ama Dukan'dan umutluyum. Siz de bozmayın moralleri de rejimi de ;P Hem baya da veriyosunuz. Ben de sanırım bir 3 kiloyu daha kolay veririm. Sonra ne olacak bakalım :S Halbuki bu kiloları hep son 1 yılda aldım, kolay gitmesi lazım ama.. Ne dirençli vücut bu yaa :) Dukan direnci kırabilecek mi bakıcam.

Dukan'ın Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight bu sitesinden, sağda pembe renk içindeki "Know your True Weight :"kısmından başlayıp devam edersen, sonuçta söylüyo ideal kilonu. İngilizce biliyor musunuz bilmiyorum ama çok zor değil anlamak, anlaşabilir. Yardım da edebilirim.

Bir de şu alltaki çizelgeleri nereden yapıyoruz biriniz söyleyebilir mi ki?

tatlandırıcı kullanıyorsanız yan etkilerinden biride saç dökmesiymiş ben tatlandırıcı almadım almayıda düşünmüyorum

haklısın canım bazen banada öyle oluyor ve sıkıldım etten her dk yemekten valla ama hırs yaptım öyle böyle gidecek kilolar sıkma canını güzelim yaa az kaldı bak verdiğin kiloları düşünn

bilgecim birde ben 83 kilodan indim biliyormusun? tabi sadece 6 kilosu dukanla verdim
13 kg verdim toplamda yanii ama bittim:) tükendiiimm.)

bilgecim birde ben 83 kilodan indim biliyormusun? tabi sadece 6 kilosu dukanla verdim
13 kg verdim toplamda yanii ama bittim:) tükendiiimm.)

bende 85ten indim ama bınaldımm... (normal tartıma göre konuşuyorum)... bu arada yarın sabah kendi tartımda tartılıp herşeyimi en baştakine göre güncelliycem... +/-artık ne çıkarsa bahtıma devam... sıkıcam kendimi... diğer tartıyı da kaldırıcam... neyle başladıysam onla devam ediyim kafam karışıp iştahım kaçmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…