bı haftadır sadece aksamları proteının yanında salata yedım ve 4,300 verdım. bu atak sayılmazmı. yenıdenmı atak yapmalıyım.
bana kızana bak yahu... kendisi çok farklı sanki... bu hep regl umutsuzluğu... neden kızdın sevgiline... onun ne suçu var sana en destek olan sevgilin... yapma ama böyle...bugün çok mutsuzum yaa cidden canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
kilolar umrumda değil...
diyet yapmak istemiyorum....
yumurta+et+balık+süt+yoğurt ve krepten ciddi anlamda sıkıldım ve içim almıyor artık...
hani şu 6 öğün diyetleri var ya öğlen et yersen akşam sebze veya tam tersi arada meyve serbest filan ondada hafta 1 kiloya yakın veriyorsun hani şeytan diyor bırak bu dukanı geç o diyete annem tam 25 kilo verdi bu dediğimle
kafam allak bullak. halsizim ve kafamı kaldıramıyorum bugün...
sevgilimle bile konuşasım yok yaa....
onada kızgınım 15 nisana kadar da 38 beden filan olamam!!! göbeğim yine çıktı tartıda 4 gündür 70 bile görmedim hep üstü ne oluyooorr yaaaa
bugün çok mutsuzum yaa cidden canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
kilolar umrumda değil...
diyet yapmak istemiyorum....
yumurta+et+balık+süt+yoğurt ve krepten ciddi anlamda sıkıldım ve içim almıyor artık...
hani şu 6 öğün diyetleri var ya öğlen et yersen akşam sebze veya tam tersi arada meyve serbest filan ondada hafta 1 kiloya yakın veriyorsun hani şeytan diyor bırak bu dukanı geç o diyete annem tam 25 kilo verdi bu dediğimle
kafam allak bullak. halsizim ve kafamı kaldıramıyorum bugün...
sevgilimle bile konuşasım yok yaa....
onada kızgınım 15 nisana kadar da 38 beden filan olamam!!! göbeğim yine çıktı tartıda 4 gündür 70 bile görmedim hep üstü ne oluyooorr yaaaa
bı haftadır sadece aksamları proteının yanında salata yedım ve 4,300 verdım. bu atak sayılmazmı. yenıdenmı atak yapmalıyım.
bana kızana bak yahu... kendisi çok farklı sanki... bu hep regl umutsuzluğu... neden kızdın sevgiline... onun ne suçu var sana en destek olan sevgilin... yapma ama böyle...
lütfen sorarmısın benden ne istiyor?????.... bende hergün spor yapıyorum... bende dikkat ediyorum... hele salı-perşembe-cuma hoşafım çıkıyo yüzmekten ve dans etmekten... eve geldiğimde duş alıp yemek değil yoğurt yiyip yatıyorum....şu 6 öğünlük diyet dediğin nedir?evet destek ama ailesinede 38 beden benm sevgilim demesine gerek yok cidden strese girdim...
hani ben motive olmadım böle stres arttı yalan değil.
hafta sonu regli olmama rağmen okadar dikkat ettim bugün yanımda meyveli yoğurt getirmedim yok arkadaş 69u gören ben 70-71rahat görüuorum yazık değil mi bana 35-40 dk her gün spor yapıyorum ben. hayır anlamıyorum bu dukan benden ne istiyoooorrrrr......
lütfen sorarmısın benden ne istiyor?????.... bende hergün spor yapıyorum... bende dikkat ediyorum... hele salı-perşembe-cuma hoşafım çıkıyo yüzmekten ve dans etmekten... eve geldiğimde duş alıp yemek değil yoğurt yiyip yatıyorum....şu 6 öğünlük diyet dediğin nedir?
ya şu klasik diyetler var ya 2 dilim kepek ekmeği kibrik kutusu peynir yeşillik vs olan.
öğlen sebze yiyosan akşam et. yada tam tersi.
aralarda meyve galeta vs oluyor.
ya neden bukadar vücutlarımız tepki gösterdi kilo vermeye... :44:
hani yok ben diyeti kaç haftadır sürdürüyorum ama hepi topu verimli 15-16 gün.
Ben de hiç kolay kilo veremem normalde. Benim yediğim kadar yiyenler ayda 4 kilo veriyorlardı. Ben spor ve diyetle 3 ayda 3 kilo vermiştim anca. Tabi o zaman bu kadar fazlam yoktu. 58 kiloyken de kendimi şişman görürdüm 55 - 56 olamıyorum diye, şimdi oldum 67. Boyum da 1.63. Sigarayı bırakmamın da etkisi oldu sanırım. 1 yılda aldım 10 kilo. Bakalım bu sefer ne olacak? Dukan'ın sitesinden baktığıma göre, zaten ideal kilom 56,5'muş. Hadi olsun 56. 58'den sonra o 2 kiloyu veremiyordum o zamanlar, o yüzden üzülüyordum. Şimdi 65'den aşağı düşemiyorumArkadaşlarım: "Sakın başlama, dayanamazsın, çok uzun sürüyo, sonra bırakırsan verdiğinin 2 katını geri alıyormuşsun" falan dediler de, kararlıyım ben yaa! Napiyim yani, daha ne kadar alıcam!? Neyse büyük konuşmiyim :)
Peki, light içecek içebiliyo muyuz? Ice Tea'nin light'ları oluyo çok hoşuma gidiyo. Light kola da içersem belki şeker ihtiyacı biraz daha azalır. Nescafeye'de bastım mı tatlandırıcıyıAy ama süt tozu kullanmıcaz heralde di mi? Light sütle yaparım artık. Salça kullanabiliyo muyuz peki yemeklere bu arada?
Fast food isteğimi de tıkabasa et yiyip doyarak gidericem artık heralde :S Hamburgere bayılırım :) Bayılırdım yani
noldu yahu bu aralar herkeste bi motive eksikliği yapmayın kızlar kendinize gelin nileeesss noldu sana böyle kuzum
valla canım zor bir regli dönemi geçiriyorum başlangıcıda bitişide sürecide sancılı.
birde 2 hafta önce 69,7 gören ben 2 haftadır 71 in altına 2 kere indim oda ucundan kıyısından.
hani uzun bir süre sonuç alamayınca insan sıkılıyor..
inan ufacık bile şevkim kalmadı benim artık.
devam edicem ama hani dediğim gibi yediğim herşeyden sıkıldım....
devam etmemim sebebide 6 kilo verdim bırakırsam geri alırsam çok daha mutsuz olurum...
bakalım eğrelti bir şekilde nasıl devam edecek...bugün ciddi anlamda kafamı kaldıramıyorum yaaaa
tatlandırıcı kullanıyorsanız yan etkilerinden biride saç dökmesiymiş ben tatlandırıcı almadım almayıda düşünmüyorumkızlar herkese selamlar...
bu hafta son güçlendirme haftam. haftasonu itibariyle 61.6 gördüm. cidden güzel bir duyguymuş.
Ancak şöyle bir sorum olacak hepinize, dukan yaparken saç dökülmesi yaşayanınız oldu mu acaba?
diyet sonlarında saçlarım korkunç derecede dökülmeye başladı, bunun sebebi karbonhidrat eksikliği olabilir mi?? aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu lütfen beni bilgilendirir misiniz
haklısın canım bazen banada öyle oluyor ve sıkıldım etten her dk yemekten valla ama hırs yaptım öyle böyle gidecek kilolar sıkma canını güzelim yaa az kaldı bak verdiğin kiloları düşünn
bilgecim birde ben 83 kilodan indim biliyormusun? tabi sadece 6 kilosu dukanla verdim
13 kg verdim toplamda yanii ama bittim:) tükendiiimm.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?