Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:) ben normal tartıda 67 çıkıyorum ama 67 olmadığımda gözle görülüyor değiş canım ya neyle başladıysan aynen devam et önemli olan moral değil mi zaten
annemle konuştum bir destek verdi pööffff
tamam bu zamana kadar yediklerinin hepsini değişelim dedi 1 hafta ben sana yemekleri çeşitlendiririm dedi ama bende emek verdim okadar yemek yaptım bırakmak yok dedi

bugünkü menümü yazayım ,
sabah : katı yumurta+peynir
ara: nescafe
öğlen: tavuk köfteli 2 adet krep
ara: yok bugün yoğurdumu yine unutmuşum.
akşam: çılbır + ciğer

Weight Loss - Diet Ticker bu siteden çizelgenizi tamamlayıp profilden çizelge kısmına http ile başlayan png biten yeri yapıştıracaksın sevgiler.

benimde bugün ilk günümdü şu ana kadar iyi gitti zaten 15 gündür ekmek-pilav-makarnayı kesmiştim o konuda zorlanmadım sabah süt yumurta jambon peynir krep yedim öğlen ızgara biftek yoğurt akşam üzeri 2 adet daha jambon gün içerisinde 2 lt su 30 dk yürüyüş 1 kupa nescafe 2 türk kahvesi akşam için de dana et haşlama yaptım biraz yoğurtla yiyicem bakalım nasıl olacak geriye kaldı atak için 2 günüm

Son düzenleme:
Benim atak için 6 gün yazıyor da yarın 5. günüm olacak sizce 5 gün mü yapmalıyım yoksa 6 güne uzatıyım mı?

Bir de yaptığınız ekmeklerin günlük yeme porsiyonu ne kadar, bir kısıtlama vardır diye düşünüyorum?

Son düzenleme:

test de kaç yazıyorsa uygulayın bence günlük yulaf hakkınız ne kadarsa o kadar yiyeceksiniz yani atak 1.5 yemek kaşığı , 2 kaşık seyir , 2 kaşık güçlendirme , 3 kaşık korumada ekmek yaparken kaç kaşık yulaf kullandıysanız onu günlük yulaf yeme hakkınıza bölün ve o kadar tüketin ... sevgiler :)

Son düzenleme:
iyii aşşkammlarr herksee

bence acılmamıs bir paket çay nohut ne bilim öyle bişey al. tartına koy nerde doğru cıkıyorsa orda tartıl ben oyle yapıyorum.

waaawww zekice yarınn deniicem bu yöntemii bakaymm nolcakk!!!

ben stevya kullanıorumm memnunumm

aayy valla onu düşündmm geçen gün ben de oruç tutuorumm güçlendirmeme denk gelioo!! artk napalmm iftar ve sahurda hurma sıcak pide güllaç falan olmucakk..
normalde dukanda ne yapıosak iftar ve sahurda da ööle olcakk. ama bence kilo vermemzz ramazanda durabilir.. sayfaların geçmişinde okumuştum ne kadar az yersen o kadar az kilo veriomuşsun. ne kadar fazla yağsız protein yersen o kadar fazlaa! bekleyp görücezzz..

ha bide bu gün ben ilk kez tavuk köftesi yaptımm. bayıldımm çok sıkılmıstımm sote haşlama ve tavuk şişten.. tabii yine simlanın blogundaki tarif..gıyabında teşekkür edeyimm valla neyini yaptıysamm harika oluoo:))

iyii aşşkammlarr herksee

bence acılmamıs bir paket çay nohut ne bilim öyle bişey al. tartına koy nerde doğru cıkıyorsa orda tartıl ben oyle yapıyorum.

waaawww zekice yarınn deniicem bu yöntemii bakaymm nolcakk!!!

ben stevya kullanıorumm memnunumm

aayy valla onu düşündmm geçen gün ben de oruç tutuorumm güçlendirmeme denk gelioo!! artk napalmm iftar ve sahurda hurma sıcak pide güllaç falan olmucakk..
normalde dukanda ne yapıosak iftar ve sahurda da ööle olcakk. ama bence kilo vermemzz ramazanda durabilir.. sayfaların geçmişinde okumuştum ne kadar az yersen o kadar az kilo veriomuşsun. ne kadar fazla yağsız protein yersen o kadar fazlaa! bekleyp görücezzz..

ha bide bu gün ben ilk kez tavuk köftesi yaptımm. bayıldımm çok sıkılmıstımm sote haşlama ve tavuk şişten.. tabii yine simlanın blogundaki tarif..gıyabında teşekkür edeyimm valla neyini yaptıysamm harika oluoo:))

salatalıığı özledim domatesi özledimmm bütün yeşillikleri çoooooooooooooook özledim ne atakmış arkadaş bugün resmen beni benden aldı yaaa gözümün önünde geçmeyen yemek kalmadı sabah 8 buçuktan akşam 5 buçuğa kadar dersim vardı mahfetti beni patates ekmek yememek için zor tuttum kendimi yaaa ama yemedim şu diet bitsin uzun bi süre ne tavuk görmek istiyorum ne yumurtaaa şöleeee bol ekşilii bi bol yeşillikli bi salata yemek istiyorum artıkkkk(((

banada bugün domatesler hiç kokmadığı kadar güzel koktu neyseki atak kısa sürüyor sonra sebze var :)) 4 yıldır yiyorum bi 5 günde yemiyim değil mi değer doğrusu

kızlarrrrrr bende başladım bugün ilk günümdü ve kendimi (Allah ım gücüne gitmesin) oruçlu gibi hissettim ne yemeği görsem acaba yağı var mıdır proteini ne kadardır. bana uygun mudur gözüyle baktım
kızlar ben kitabını almadım çok şey kaçırmışmıyımdır sizce
birde sabah yağsız peynirin ve yumurtanın yanına maydonaz morul almak istedim de çekindim acaba uygun mu değil mi

kızlar birde günlük hayatta normalde aşırı derecede şekerli besinler (çayı şekerli içerdim, neskahveyi şekerli, hergün mutlaka çikolata yerdim) yerdim şimdi bugün yemeyeceğin aklım hep onlarda kaldı bende gittim tatlandırıcı aldım zararı olur mu

şeker yerine tatlandırıcı kullansam dukan ın dışına çıkar mıyım:26:

hoşgeldnn arkadsmm tatlandrcı kullnmanda sıkıntı yok da bu diyeti yapacaksan kitabı okumann farzzz!!!

arkadaşlar bu sınırlı izinli gıdalar ve sınırları ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı? nişasta, süt tozu mısır unu, light labne gibi gıdaları haftada ne sıklıkla kullanabiliyoruz? pek kullanmıyorum aslında ama yine de merak etmekteyim. belki daha çok tatlı yapmaya başlayabilirim. kitapta hangi sayfada bahsettiğini hatırlayan varsa onu da paylaşsın lütfenn..

oğlumun huysuzluğu üzerinde mız mız mızzz. bi derdi var ama anlamadımki.

akşam tavuk salata yedim ve ayra içtim. bugün bana birisi zayıfladınmı sen dedi. zayıflamışmıyım gercekten yaaaaaaaa.. ay süzüldüm incecik oldum

bu şekilde bi tablo hazırlanmış istersen bi bak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…