bende 85ten indim ama bınaldımm... (normal tartıma göre konuşuyorum)... bu arada yarın sabah kendi tartımda tartılıp herşeyimi en baştakine göre güncelliycem... +/-artık ne çıkarsa bahtıma devam... sıkıcam kendimi... diğer tartıyı da kaldırıcam... neyle başladıysam onla devam ediyim kafam karışıp iştahım kaçmasın...
hesapladım 60.4 kiloymuş benim ideal ağırlığım. ay ben 62 ye razıyım
Teşekkür ederim kerokero. Ben de öyle düşünüyorum. Motivasyonumu bozamıcaklar :) Daha şimdiden "olmaz yapamazsın" denir mi insana :) Hepiniz de çok iyi kilolar vermişsiniz. Maşallah! İnşallah devamı gelir sizlerin de. Moralinizi bozmayıınn!! Gerçi ben de hemen morali bozulup, rejimi bozanlardanım. 2 ay geçmiş hala 2 kilo vermiş falan olunca, insanın elinde olmuyo. Hatta "aman yemedim de ne oldu" diye daha çok yiyor insan. Ama Dukan'dan umutluyum. Siz de bozmayın moralleri de rejimi de ;P Hem baya da veriyosunuz. Ben de sanırım bir 3 kiloyu daha kolay veririm. Sonra ne olacak bakalım :S Halbuki bu kiloları hep son 1 yılda aldım, kolay gitmesi lazım ama.. Ne dirençli vücut bu yaa :) Dukan direnci kırabilecek mi bakıcam.
Dukan'ın Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight bu sitesinden, sağda pembe renk içindeki "Know your True Weight :"kısmından başlayıp devam edersen, sonuçta söylüyo ideal kilonu. İngilizce biliyor musunuz bilmiyorum ama çok zor değil anlamak, anlaşabilir. Yardım da edebilirim.
Bir de şu alltaki çizelgeleri nereden yapıyoruz biriniz söyleyebilir mi ki?
Weight Loss - Diet Ticker bu siteden çizelgenizi tamamlayıp profilden çizelge kısmına http ile başlayan png biten yeri yapıştıracaksın sevgiler.
Weight Loss - Diet Ticker bu siteden çizelgenizi tamamlayıp profilden çizelge kısmına http ile başlayan png biten yeri yapıştıracaksın sevgiler.
masallah ya.hedefıne ulaşmızsın. tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Benim atak için 6 gün yazıyor da yarın 5. günüm olacak sizce 5 gün mü yapmalıyım yoksa 6 güne uzatıyım mı?
Bir de yaptığınız ekmeklerin günlük yeme porsiyonu ne kadar, bir kısıtlama vardır diye düşünüyorum?
bence acılmamıs bir paket çay nohut ne bilim öyle bişey al. tartına koy nerde doğru cıkıyorsa orda tartıl ben oyle yapıyorum.
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete atak devrem 3 günmüş başlangıç kilom 70 hedefim 60, tatlandırıcı kullanan var mı aranızda ben ilk kez kullanıcam çaysız kahvesiz duramıyorum onuda şekersiz içemiyorum
merhabalar arkadaşlar. ben birsüredir aranızda değildim. ancak gelebildim.şimdi ben de dukana başladım daha doğrusu kardeşimle başladık. yalnız merak ettiğim acaba dukan dietinin oruçla arası nasıl. benim güçlendirme evremin kardeşimin ise seyir evresinin tam ortasına rastlıyor ramazan. acaba verdiğimiz kiloları geri alırmıyız ne dersiniz?
sanatço arkadaşlarım beeeeennnniiiiimmmmmmmmmm......
bence acılmamıs bir paket çay nohut ne bilim öyle bişey al. tartına koy nerde doğru cıkıyorsa orda tartıl ben oyle yapıyorum.
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete atak devrem 3 günmüş başlangıç kilom 70 hedefim 60, tatlandırıcı kullanan var mı aranızda ben ilk kez kullanıcam çaysız kahvesiz duramıyorum onuda şekersiz içemiyorum
merhabalar arkadaşlar. ben birsüredir aranızda değildim. ancak gelebildim.şimdi ben de dukana başladım daha doğrusu kardeşimle başladık. yalnız merak ettiğim acaba dukan dietinin oruçla arası nasıl. benim güçlendirme evremin kardeşimin ise seyir evresinin tam ortasına rastlıyor ramazan. acaba verdiğimiz kiloları geri alırmıyız ne dersiniz?
sanatço arkadaşlarım beeeeennnniiiiimmmmmmmmmm......
kızlar birde günlük hayatta normalde aşırı derecede şekerli besinler (çayı şekerli içerdim, neskahveyi şekerli, hergün mutlaka çikolata yerdim) yerdim şimdi bugün yemeyeceğin aklım hep onlarda kaldı bende gittim tatlandırıcı aldım zararı olur mu
şeker yerine tatlandırıcı kullansam dukan ın dışına çıkar mıyım:26:
arkadaşlar bu sınırlı izinli gıdalar ve sınırları ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı? nişasta, süt tozu mısır unu, light labne gibi gıdaları haftada ne sıklıkla kullanabiliyoruz? pek kullanmıyorum aslında ama yine de merak etmekteyim. belki daha çok tatlı yapmaya başlayabilirim. kitapta hangi sayfada bahsettiğini hatırlayan varsa onu da paylaşsın lütfenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?