Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün akşam markete gittim alışverişim nerdeyse 1 saat sürüyo zaten... eve gitmem yemek hazırlayıp yemem 8 buçuk oldu... kalk ortalığı toparla bilmemne saat 10 olmuş... tartımı değiştirmeden yattım... bu sabah evden çıkarken anneme söyledim bugun değiştiricek tartılarımı... hassas dijitali kaldırıp eski dijitalimi koyucak banyoya...
dün de söylediğim gibi yumurtalı ekmek yaptım... akşam yemeğim kahvaltı modundaydı... önce yaptığım yumurtalı ekmeğin tarifini paylaşıyım, biraz fazla pişirmişim ama çok lezzetliydi... ve ciddi tıkadı... bu kepek çok iyi doyuruyo... (belki bu tarifi bilenlerimiz vardır... normalde eminim herkesin en çok yaptığı şeylerden biridir)

YUMURTALI EKMEK
* 3 ince dilim dukan ekmeği
* 1 adet yumurta
* 1/2 çay bardağı light süt
* tuz

derin bir kapta yumurta-süt ve tuz iyice çırpılır... ince dilimlediğimiz dukan ekmekleri; karışımın içinde ters düz yapıp yumurtaları iyice emmesini sağlarız... iyice kızdırdığımız krep tavamızın altını en kısığa alıp peçeteyle yağ sürüp, ekmekleri tavamıza alıyoruz... ters düz yaparak iyice pişiriyoruz...

eğer ki bunun tatlısını istersek;
* 1 tatlı kaşığı splenda (dolu dolu)
* 1 su bardağı süt yada su

bu şekilde hazırladığımız şerbeti, ekmekleri dilimleyip üzerine dökebiliriz...

AFİYET OLSUN KIZLAR
bu arada ben sadece 2 dilimini yiyebildim... şiştim resmen...

ohh tam kahvaltı valla..afiyet olsun süper olmuş..

günaydın arkadaşlar.
dün akşam 3 saatlik kurstan sonra pestil gibi eve döndüm.kızım atladı boynuma.eşim sağolsun yiyeceklerimizi hazırlamış.
yorgunluktan bitap düşmüşüm resmen.cuma günü bitiyor kursum.bir de acıktım orada anlatamam.ama uzun zamandır görmeyenler vardı bir iltifat görmelisiniz.''kaç beden oldun.seni hiç bu kadar ince görmemiştik,ayyy toton ne kadar ufalmış'.ey Allahım ya! 'diyetinin adı ne,dur ben de yapayım bunu.bir liste versene..''helak oldum yaaa....

görsellik harika ellerine sağlık canım beniiimmmm
tabi afiyetteee olsuuunnn

ben dün akşam şu 8 yk olan dukan ekmeğini 1,5 aydan sonra krepten sıkılınca denedim ve cidden harikaaaa olduu
ekmek beni diyete tekrar döndürdü gibi birşeeeyy

ohh canım süper motive olmuşsunduuurrr
emeğinin karşılığını görüyorsun gurur duy kendinleee

işte buuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!beklenen hatun aramıza tekrar katıldı....

alkış alkış alkışşşş.....

Ben geldimmmmm günaydınnnn :)

Sabah sabah hiç üşenmeden foto çektim kendi kendime hehehehe çok sevdim kendimi bugünnn.

işte buuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!beklenen hatun aramıza tekrar katıldı....

tekrar dönmemin bir sebebi daha var tabiii
tam 1 haftadır en düşük 70,8 gören ve bunun katları ile 2 haftayı geçiren beeeen bu sabah tartıda tekrar 69,8'u gördüm
Allah'ım okadar mutlu oldumki anlatamam hani ben diyorum -100 bile görsem mutlu olup motive olacak biriyim ama şu 2 hafta beni yordu.
2 hafta önce 69,7'ydim şu perşembeye kadar -700 daha gitse önümdeki 3 haftayı iyi değerlendirmem lazım yoksa yine regli telaşı ve moral bozukluğu başlayacak biliyorum

Ay şu listeyi versene bizde yapalım diyenlere sinir oluyorum ya...Diyetin adını söylüyoruz genede bizden bekliyorlar

Yarim ekmekler harika görünüyor bir gün dukan ekmeği yaparsam denicem yumurtalı ekmeğide

Günaydın kızlar...

çok lezzetli değil mi ekmek?gerçekten ekmeğin olmaması bizi yıkan şey aslında.ama bu ekmekler müthiş alternatifler..

çok lezzetli değil mi ekmek?gerçekten ekmeğin olmaması bizi yıkan şey aslında.ama bu ekmekler müthiş alternatifler..

kesinlikle çok lezzetli hatta aynı tarife lor ve baharat eklersen tuzlu kek gibi olur:)
tarif alternatife çok açık pek kabarmadı benimki ama daha ilk denememde en azından lezzeti tutturdum

ya bebeğimm beni düşün mutlu ol... halime baksana bii... kilom bile belli değil

ben artık liste yok kitabını alın okuyun anlamadan bu diyet yapılmaz diyorum.'kitap almak' lafını duyunca geri adım atanlar oluyor...

ya bebeğimm beni düşün mutlu ol... halime baksana bii... kilom bile belli değil

bir eczaneye gidemeediiinnn
senden ötürüü belli değil senden ötürüüüü

ben eczanede tartıldım aynı çıkıyorum evdeki ile ondan için rahat devam ediyorum
tartıdan memnunum cidden her odada bile aynı tartıyor okadar iyi

kesinlikle çok lezzetli hatta aynı tarife lor ve baharat eklersen tuzlu kek gibi olur:)
tarif alternatife çok açık pek kabarmadı benimki ama daha ilk denememde en azından lezzeti tutturdum
olsun çok kabarmıyor zaten ama lezzeti güzel benimki tam olarak böyle oluyor .dünde koymuştum tarifle birlikte foto...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…