Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben artık liste yok kitabını alın okuyun anlamadan bu diyet yapılmaz diyorum.'kitap almak' lafını duyunca geri adım atanlar oluyor...

ÇAlıştığım işyerinde var bir kişi sürekli istiyor liste diyorum listeyle olacak birşey değil ama anlamıyor

yok ben tartılmam eczanede meczanede... çıbıl tartılıyorum ben hep... o da genelde akşamları duş öncesi oluyo... bu akşam havuzdan gelicem 10 gibi evde olurum... annem tartımı çıkarmış olur... duş öncesi bi bakarım...

şu an aldığım bir kararı açıklıyorum...
bundan sonra öğürsem de çatlasam da sabahları aç karnına bitki çayı içicem... bu sabah 7 otlu çaydan içtim ve wc olayı çözüldü... bunu her sabah yaparsam kabızlık sorunum olmıycak inşallahhhh....

olsa ben de içerdim.
ay bir de var ya olsa,kestane şekeri yerdim.Bursa'dasın ya hep oraya özel şeyler çekti canım.dur kuzenlerimi arayıp onlara ağlayayım biraz..

canım acı biber ye turşu yada yogurda 1 tatlı kaşık nane + pulbiber koy günde 2 kez wc ye çıkıyorum günde 3 bardak yeşil çay + sabah kalkınca sıcaga yakın suya 1 tatlı kaşık elma sirkesi azıcık bal yagların döküldügünü görüceksin dene

Günaydın hanımlar.Kitap birsürü piyasada hepsi güvenilirmi acaba ?Önerdiğiniz kitabın hangisi olduğunu paylaşırmısınız rica etsem.Birde emziren anneyim tavsiye edermisiniz bu diyeti bana yorumlarınızı alabilirmiyim.?Şimdiden teşekkürler hepimize kolay gelsin:)

arkadaşlar twitterdan takip ediyorum dukancılar için mütiş yehttmek tarifleri var isterseniz bir göz atın diyet yapmanız kolaylaşır.dukaniche.word diye arama motorundan girerseniz ulaşabilirsiniz

kesinlikle 90 kg gözükmüyorsuunnnn
harikaaa canıım tebrik ederiimmmm süper olmuşsun maşallaaah yaaaa

90 kilo olduğuna emin misin sen?mükemmel ya 70 -75 gibi duruyorsun.harikasın.b.suyu müthişsin.dur akşama ben de foto ekleyeyim..

KIZ MUHTEŞEMSİN

Teşekkür ediyorum kızlar hepinizeee :) Valla 90 kiloyum aslında söylemek bile acı ama öylee ((( tek avantajım kilomu göstermeyişim, ama tartı aynısını söylemiyoooo

Kızlarr kimse beğenmedi mi lazanya tarifimi?
Uygun değil mi?
(((((((((( yorum yok mu??

foto çekemedim ama en kısa zamanda yapıp tekrar foto çekeceğim..
ATAK ve Sonrası için UYGUN
Tarif:
Lazanya hamuru için: 3 yumurta, 5 kaşık yulaf kepeği, az tuz ve su...
Yumurtaları çırp, yulafı ekle karıştır, azıcık kek kıvamında olması için
akıcı olması için su ekle, fırını 200dereceye ısıt, Büyük tepsine bunu dök, incecik bir tabaka olsun
Arada kontrol et tahminen20 dakika sonra rengi koyulaşmaya başlar kaşıkla kontrol et
Sert olmuşsa tamamdır... al soğut sonra düzgünce lazanya makarnası gibi kes yada kır

Kıymayı baharatla az soğanla karıştır kavur...

Beşamel sos için bir kaşık mısır unu bir kaşık yulaf unu karıştır 1,5 su bardağı süt ekle kaynayana kadar karıştır
Kaynama süresi bitince içine içim light kaşardan 3 yemek kaşığı koy iyice karıştır ki koyu olsun iyice
Eline Rulo kek kalıbını al sakın koca lazanya makarnası yaptığınız tepsiyi almayın :)))
Yada küçük boy borcamda olur ama boyutları dediğim gibi rulo kek boyutlarını geçmesin..

sermeye başla sıra ile önce yulaf kepeği makarnası, beşamel sos, kıyma üzerine light kaşar
aynen devam et zaten ya 3 kat olacak ya 4 kat...
En üste yulafı kapat üzerine kaşar dök bolca.. at fırına 20 dakika 200 derecede ooopppsss..
Süperdi valla biz iki kişi yedik biraz kaçamak oldu yulaf fazlası kaşar fazlası.. ama dukana uygundu :))))
Yaptım ve yedim süpperdi...

Sizde beğenirsiniz umarım afiiyyeeet olsun....

arkadaşım çok lezzetli olacağına eminim, ama çalışanlar için ancak haftasonu yapılabilir bi tarif,
hafta içi eve yemek hazırla, kendime ayrı yemek hazırla, ertesi günün öğle yemeğini hazırla,
akşam cılkım çıkıyo,
bi de bakmışım 22.30'dan önce mutfaktan çıkamamışım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…