Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aramıza hoşgeldin

ben tatlandırıcı kullanıyorum ama abartmadan yani günde 7-8 ad. bir nevi tatlı ihtiyacımı karşılıyor gibi

ellerine sağlık mutlaka güzel olmuştur.ama normalde de lazanyayı sevmem o yüzden yorum yapmadım.beğenenler tarifi bir kenara not etmiştir merak etme...

Teşekkür ediyorum kızlar hepinizeee :) Valla 90 kiloyum aslında söylemek bile acı ama öylee ((( tek avantajım kilomu göstermeyişim, ama tartı aynısını söylemiyoooo
ben de öyleyim yani herkes öyle söyler.76 kiloyken de kiloma inanmazlardı şimdi 64 kiloyum yok daha azsın diye ısrar ediyorlar:))e vücudum güzel ben ne yapayım değil mi ama????megalomanlığm tuttu..

bugünkü menümü yazıyım kızlar size (bugun itibariyle en sıkı haliyle devam ediyorum dukana)

SABAH
* Aç karnına 1 kupa 7 otlu çay
* Üstüne 330 ml su

KAHVALTI
* 2 ince dilim dukan ekmeği (5 mm kalınlığı)
* 2 dilim polonez çemensiz pastırma
* 1 dilim piliç salam
* 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
* 1 kibrit kutusu kadar lor
* 1/4 tatlandırıcılı çay

ARA
* Ice Tea (Limonlu)(Light)

ÖĞLE
* 1 ince dilim dukan ekmeği
* 2 dilim tavuk ızgara
* 200 gr yoğurt
* Cola Zero

ARA
* Çilekli yoğurt (Light)

AKŞAM
* 200 gram yoğurt (yüzmeye gidicem, akşam öğün saatimde dışarda olucağım için eve dönünce yoğurt yerim)

6 adet x 330 ml suyum var bide günlük... sabah hariç tabi

Bide böyle takip edelim bakalım gitmeye başlıycakmı kilolar...

Son düzenleme:
kızlar merhaba; ben nette araştırmalarım sonucunda bu diyete kararlı bi şekilde başladım,dün 1. günümdü 76,3kg başladım aslında cuma tartılacaktım dayanamadım sabah tartıldım 75,7kg çıktım. ben yulaf ezmesini yakın civardaki marketlerde bulamadım carfura ve migrosada gidemedim yakınımdaki markete sipariş verdim 1 haftaya gelirmiş o da,yoksa alsammı olmazsa olmazımıdır diyetin onu merak ettim.bide ben siteden atak devremi hesaplamadan 76kg olduğum için kendimce 5 gün diyorum yapıyım. ha buarada lıght yoğurtta bulamadım yarın markete gelicekmiş.dün çok sabrettim öyleki canım annemin o güzel kıymalı yaprak sarmasına bile süpper bi iradeyle hayır dedim hiç gözüm görmedi bile ama akşam çok başım ağrıdı sınava hazıırlanıyorum derse pek adapte olamadım saat 1,30 gibi uyudum.sabah iyiydim ama. bakın ben 1 gün (dün yani) neler yedim
sabah elma sirkeli su ile başladım bi 1 saat sonra bi kupa yeşil çay içtim
sabah 11 gibi 1 adet yumurta öğlen saat 1,30 gibi bi kupa lıght süt ardından saat 3 de 1 yumurta daha ve yanında 1 kibrit kutusu lıght peynir akşamda saat 6,30 du tavuk göğsü haşladım baharatladım tuz yok denecek kadardı.onu yedim.gece 11 de de süt 1 kupa içtim bu kadar.
doğrumuyum sizden yorm bekliyorum.:26:

gider gider
kırdık şeytanın bacağını bence artık iner bu kilolarrr

ozaman birde ben menümü yazayım:)

sabah : 1 katı yumurta (baharatlı) + peynir yarım dilim dukan ekmek
ara: bitki çayı içicem şimdi:)
öğlen: 1 dilim dukan ekmeği + ciğer + yoğurt
ara: meyveli yoğurt
akşam : yoğurt çorbası içicem koca bir kaseeee:)

benimkide sıkı dukan sayılır sanki yaaa

Teşekkür ediyorum kızlar hepinizeee :) Valla 90 kiloyum aslında söylemek bile acı ama öylee ((( tek avantajım kilomu göstermeyişim, ama tartı aynısını söylemiyoooo

Boyun uzun göstermiyosun cidden. Ama sağlık için azimle devam et. Fıstık gibi olursun valla. Uzun boylular şanslı zaten.

valla süpermiş...........

kızlar güçlendirmedeyim 52 gün oldu artık kaçamaklarım resmen öğün kaçamağına dönüştü diyeilirim.ama bi kilo dahi almadım hatta 57 ile güçlendirmeye geçtim bu sabah 54 kiloydum saf protein günümde geçen hafta çarşambaydı düşünün.ufak kaçamaklarla moralinizi bozup sakın diyeti bırakmayın arkadaşlar tam gaz devam .umarım korumada güçlendirme gibib kilosuz geçer

Bende bu günkü menümüm yazıyım

Aç karnına bitki çayımı bende içtim ve ılık 2 bardak su

Sabah : Krep ,peynir,yeşillik ve çay (krapten sıkılmadım ben her öğün yapsam yerim valla çok ta tok tutuyor beni)

Öğle :Tavuk sote belki yoğurt

akşamada Allah Kerim bakarım artık

tebrik ediyorum senii... bende güçlendirmeye geçebiliceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum eğerki 60ta geçersem güçlendirmeye kocaman 250 gün :44: 8 buçuk ay yapar ya... :44: o zaman zarfında hamile olmak sorun yaratırmıki acaba?... gerçi ben oralara geliyim de "bi çaresi bulunur elbet"

aarkadaşlar kimse bişey demicekmi? doğrumuyum sizce...

Yarim menün güzel inşallah biran önce kilo vermeye tekrar bşlarsın

tartı konusundada ben hassas tartıda tartılıyorum -100 gr bile görsem mutlu oluyorum ama eski tartılarda bunu göremeyeceğim için hiç onlarla tartılmıyorum

bu diyette bana devam ettirme gücü veren o sabah gördüğüm -100 gr lar oluyor zaten

Hoşgeldin Canım . Bildiğim; Bana verilen cevaplardan da yola çıkarak anlatayım. Bi kere ben kaçamak çok yaptım ama şunu da aklımdan çıkarmadım. Dukan amca diyor ki yaptığınız en ufak kaçamak balona iğne batırmak gibi bişeymiş. Yani rejimi patlatıyomuş. Kaçamak yok. Kısıtlama derken bunu ben de sormuştum. Malum spordan sonra midesi kazınıyor insanın. En mantıklısı sporu 8 e kadar bitirip çok dayanamazsan süt veya yoğurt gibi bişeyle (hafif) geçiştirmek. Saat 9 dan sonra yersen de sabah tartılma demişlerdi. Cidden ben denedim baya artı çıkıyorsun.Zero veya light kola içebiliyoruz. Ben çok daralmadıkça içmedim. Zira içinde hem aspartam var hemde kabız yapıyor. Mümkünse etler de yağsız olsun canım. Tavuk alacaksan ki çoğunlukla beyaz eti kullanmaya çalış; Göğüs kısmından ye. Yürüyüş meselesi de ben yapmaya çalışıyorum. Hareket hem kabızlığa iyi geliyor hemde vucuttaki şişlikleri atıyor. Bi de en güzel yanı vücut seratonin salgıladığı için kendini çok mutlu hissediyorsun.

Kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…