Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok canım emziren arkadaşlara tavsiye edilmi,yor.başlayıp emzirdiği için bırakanlar oldu aramızda.kitaptada zaten emziren anneler güçlendirmeden başlasın diyor dukan amca kitapta.

süper süper süpppeeerrrr......:)

Weight Loss - Diet Ticker bu siteden çizelgenizi tamamlayıp profilden çizelge kısmına http ile başlayan png biten yeri yapıştıracaksın sevgiler.

Teşekkür ederim. Oldu mu acaba kurbişim? Olmuş olmuş :)

Bu arada aynı kiloyla başlamışız, ama senin boyun daha uzun herhalde. Amacına da ulaşmışsın, ne güzel! Darısı başımıza :)

ah canım ah bende senin gibi diyordum:)
kaçıncı günündesin bilmiyorum ama bugün benim 50. günüm ve cidden sıkıldım
bir 10-15 günde ekmekle gider benim sonra yine krebe dönerim:) buarada cidden 50 günde 6 küsür kilo oysa 2 ayda 10 kilo hedef koymuştuk onu geç 8 bile olmadı:d eğer bu hafta ve haftaya mucize yaratıp 2-2,5 kilo inmezsem toplamda

neyse sonuçta gidiyor ona mutlu olalım barii

selam hoşgeldin.önce şunu belirteyim yulaf ezmesi değil yulaf kepeği yiyoruz.artık birçok yerde bulunabiliyor.netten sipariş verip stoklamak da oldukça mantıklı.
benim menüm de şöyle..
sabah:
1/3 dukan krep
1 dilim tavuk jambon
1/2 domates
ince bir dilim p.peynir(biraz da üçgen peynir tırtıkladım )
1 fincan çay.
ama ben su içmiyorum artık ya çok fena çok.böbreklerim alarm veriyor valla..

öğlen:
tavuk taşlık
100 gr yoğurt
1-2 dilim ekmek
akşam:
?????

bu şekilde bi tablo hazırlanmış istersen bi bak derim...
Eki Görüntüle 376181

Diğerlerini pek kullanmıyorum da, yumurta sarısı 1 adet mii Sabah 1 haşlanmış yumurta yedim, akşam yiyemicek miyim şimdi :S

Kitabı almalıyım ben de. Zaten yulaf kepeğim de yok. İstanbul'da nerden almıştınız? Gerçi söylenmiştir ama, hepsini okuyamadığım için atlamış olabilirim. Bir internet sitesinde kitapla yulaf kepeğini beraber satıyorlardı galiba, internetten alırım olmazsa artık.

Ben dün çorba yaptım :) Atmasyon olduu. Kıymayı soğanı yeşil biberi domatesi bi tencereye koydum hepsi birlikte iyice pişti, sonra üstüne 2 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum biraz da salça, üstüne de su ekledim, kaynadı biraz, sonra rondodan geçirdim yine kaynadıı, iyice koyulaştı, süper bişey oldu. Tuz baharat da ekleyince tam olduu :)

Bayılırım koyu çorbalaraa

sabah:bugün saf protein+sebze günüm
yeşil çay
beyaz p.+kaşar p.
az miktarda domates salatalık
az miktarda yeşillik
çemensiz pastırma (1 dilim)
1 günlük dukan ekmeğinin 1/3'ü
öğle:
salatalı ton balığı
akşam:
az soya soslu tavuk ciğeri

günayydınn

5 günlük sabit kilom bu gün -300 cük olarak yüzümü güldürdüü..

acep daha mı çok olurdu çünkü ben dün akşam light limonata içtimm bi bardakk.. ne diosunuzz içmeyimm mi limonlu diee???

haa bidee ben dün callenetic yaptımm daha doğrusu yapmaya calışstmm.. arkadas o bacak o sekle nasıı girecekk toto üstünde V şeklinde nasıı durulacak wallah çok zor..
bişi daha sorcaktım ben youtube ta mavi eşomanlı muhtemeten rusça konusan bi kızın yaptırdığı callenetic yazan videoyu yaptımm 50 küsur dakika doğru mudurr yaptığımm şeyy bilen cwp werebilirmii??

Herkese günaydın,

bende duraklamaya mı girdim, veremeyecekmiyim uzun süre derken neyseki bu sabah 79 barajının altına inerek 78,8 ile moral buldum.
Bu ekmek keşfi ile beraber kepek tüketimimi de normal ve keyifli hale getirdim. Sabah ekmeğimin üzerine yine yeni keşfim olan tahsildaroğlunun light beyaz peynirini (%6 yağ) krem peynir gibi sürerek büyük bir keyif ile yedim.

Ne mutlu böyle sağlıkla güzel güzel güzel eksileri görebilmek.

.

Teşekkür ederim. Oldu mu acaba kurbişim? Olmuş olmuş :)

Bu arada aynı kiloyla başlamışız, ama senin boyun daha uzun herhalde. Amacına da ulaşmışsın, ne güzel! Darısı başımıza :)

:) 167 boyum yani uzun değil canım inş en kısa zamanda sizde ulaşırsınız.sevgiler:)

kızlar geçen hafta sonu yaptım bunu kahvaltıda ben domateslerini biraz pişirdim.çol lezzetliydi.denenmiştir...

ru-sheim marka yulaf kepeği 500 gr. 8 tl. ve her aktarda (İstanbul'da) bulunuyor.
Tüm Migroslarda Doğalsan'ın yulaf kepeği var 450 gr, (yanılmıyorsam) 5.95TL.
Dukan sitesinden internette 500 gr. 19 TL.

Son düzenleme:

http://magaza.hammaddeler.com/Dukan-Diyeti-Malzemeleri,LA_5574-2.html
bak ben burdan koliyle yulaf kepeği sipariş verdim fiyatı çok uyguna geldi... kitapda var orda... aradığın ve ihtiyacın olan herşey var...

Son düzenleme:

canım neredesin bilmiyorum ama migros da eğer yoksa mail at 15 güne getiriyorlar real de kipa da var senin dediğin site çok pahalı gurme nette birbak fiyat 5.9 olmalı heryerde rusheim marka ve doğalsan marka ikisinide kullanıyorum doğalsan kalın onun için robot dan geçiriyorum çünkü biraz samanlar var dile batıyor çekince kalmıyor araştır pahalıya alma çünkü hep kullanacağız . :)

Kızlar merhabalar...:)

Ben hem bu forumda hemde Dukan diyetinde daha çok yeniyim bugün başladım rejime ve atak dönemindeym şuan... öyle bir azimle yaklaşıyorumki bu rejime anlatamam:) Şimdi kızlar sizden ricam bana şu dukan ekmeği ve krepi tariflerini gösterebilirmisiniz? çünkü bu kepek yulafı ile süt çok igrenç birşey oluyormuş ya civciv maması gibi

Lütfen bana başlarda sizler napdınız ufak tefek tüyo veririmisiniz???

Şimdiden çoookk sağolun:)

Arkadaşlar bende diyete başladığımdan beri ilk defa bu pazar arkadaş toplantısına gittimm....Ve beni görenler hayretler içinde kaldıııı....
Ne kadar zayıflamışın diyenler, nasıl yaptın,ne yedin, bizede söyle diyenler....Bende kitabını alıp okuyun uygulayın dedim.
Okadar börek, çörek,tatlıların içinde Hiiiççç kaçamak da yapmadım... Kendi yemeğimi götürdümmm ve yedimmm....Banada ısrar etmemelerini, diyetimi bozamayacağımı söyledim. sağolsunlar anlayıs gösterdiler....Çok fazla kilo verememe rağmen önce göbeğim ufaldığından beni çok zayıflamış gördüler... Ben bu diyete güveniyorum gerçekten, her ne kadar hafta hafta baskülde kilo olarak vermemiş görünsek de bedenimiz inceliyor arkadaşlar.kilolarımızda sonra birden eksilcek herhalde....

Bende gerçekten bu hafta henüz eksi göremedim ama, almadımda..... bakalım perşembeye kadar ne olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…