Günaydın hanımlar.Kitap birsürü piyasada hepsi güvenilirmi acaba ?Önerdiğiniz kitabın hangisi olduğunu paylaşırmısınız rica etsem.Birde emziren anneyim tavsiye edermisiniz bu diyeti bana yorumlarınızı alabilirmiyim.?Şimdiden teşekkürler hepimize kolay gelsin:)
günaydın arkadaşlar.
dün akşam 3 saatlik kurstan sonra pestil gibi eve döndüm.kızım atladı boynuma.eşim sağolsun yiyeceklerimizi hazırlamış.
yorgunluktan bitap düşmüşüm resmen.cuma günü bitiyor kursum.bir de acıktım orada anlatamam.ama uzun zamandır görmeyenler vardı bir iltifat görmelisiniz.''kaç beden oldun.seni hiç bu kadar ince görmemiştik,ayyy toton ne kadar ufalmış'.ey Allahım ya! 'diyetinin adı ne,dur ben de yapayım bunu.bir liste versene..''helak oldum yaaa....
Weight Loss - Diet Ticker bu siteden çizelgenizi tamamlayıp profilden çizelge kısmına http ile başlayan png biten yeri yapıştıracaksın sevgiler.
Bende bu günkü menümüm yazıyım
Aç karnına bitki çayımı bende içtim ve ılık 2 bardak su
Sabah : Krep ,peynir,yeşillik ve çay (krapten sıkılmadım ben her öğün yapsam yerim valla çok ta tok tutuyor beni)
Öğle :Tavuk sote belki yoğurt
akşamada Allah Kerim bakarım artık
selam hoşgeldin.önce şunu belirteyim yulaf ezmesi değil yulaf kepeği yiyoruz.artık birçok yerde bulunabiliyor.netten sipariş verip stoklamak da oldukça mantıklı.kızlar merhaba; ben nette araştırmalarım sonucunda bu diyete kararlı bi şekilde başladım,dün 1. günümdü 76,3kg başladım aslında cuma tartılacaktım dayanamadım sabah tartıldım 75,7kg çıktım. ben yulaf ezmesini yakın civardaki marketlerde bulamadım carfura ve migrosada gidemedim yakınımdaki markete sipariş verdim 1 haftaya gelirmiş o da,yoksa alsammı olmazsa olmazımıdır diyetin onu merak ettim.bide ben siteden atak devremi hesaplamadan 76kg olduğum için kendimce 5 gün diyorum yapıyım. ha buarada lıght yoğurtta bulamadım yarın markete gelicekmiş.dün çok sabrettim öyleki canım annemin o güzel kıymalı yaprak sarmasına bile süpper bi iradeyle hayır dedim hiç gözüm görmedi bileama akşam çok başım ağrıdı sınava hazıırlanıyorum derse pek adapte olamadım saat 1,30 gibi uyudum.sabah iyiydim ama. bakın ben 1 gün (dün yani) neler yedim
sabah elma sirkeli su ile başladım bi 1 saat sonra bi kupa yeşil çay içtim
sabah 11 gibi 1 adet yumurta öğlen saat 1,30 gibi bi kupa lıght süt ardından saat 3 de 1 yumurta daha ve yanında 1 kibrit kutusu lıght peynir akşamda saat 6,30 du tavuk göğsü haşladım baharatladım tuz yok denecek kadardı.onu yedim.gece 11 de de süt 1 kupa içtim bu kadar.
doğrumuyum sizden yorm bekliyorum.:26:
benim menüm de şöyle..ozaman birde ben menümü yazayım:)
sabah : 1 katı yumurta (baharatlı) + peynir yarım dilim dukan ekmek
ara: bitki çayı içicem şimdi:)
öğlen: 1 dilim dukan ekmeği + ciğer + yoğurt
ara: meyveli yoğurt
akşam : yoğurt çorbası içicem koca bir kaseeee:)
benimkide sıkı dukan sayılır sanki yaaa
bu şekilde bi tablo hazırlanmış istersen bi bak derim...
Eki Görüntüle 376181
Teşekkür ederim. Oldu mu acaba kurbişim? Olmuş olmuş :)
Bu arada aynı kiloyla başlamışız, ama senin boyun daha uzun herhalde. Amacına da ulaşmışsın, ne güzel! Darısı başımıza :)
Dukan Diyeti Yulaf Kepeği Resmi Sitesi | Sipariş ve Bilgi Hattı : 444 17 27 Bu siteden alsam olur mu acaba? Kepekler de markaya göre değişiyormuş sanırım. Yenmicek gibi bişey değildir inşallah bu sitedeki. İnternetten satın alan varsa, hangi siteden aldınız ki?
Eki Görüntüle 376262 kızlar geçen hafta sonu yaptım bunu kahvaltıda ben domateslerini biraz pişirdim.çol lezzetliydi.denenmiştir...
Dukan Diyeti Yulaf Kepeği Resmi Sitesi | Sipariş ve Bilgi Hattı : 444 17 27 Bu siteden alsam olur mu acaba? Kepekler de markaya göre değişiyormuş sanırım. Yenmicek gibi bişey değildir inşallah bu sitedeki. İnternetten satın alan varsa, hangi siteden aldınız ki?
Eki Görüntüle 376262 kızlar geçen hafta sonu yaptım bunu kahvaltıda ben domateslerini biraz pişirdim.çol lezzetliydi.denenmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?