Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ama bu çok lezzetli görünüyor. öğlene ankara tava varmış yemekhanede. o ne olaki bilemedim valla. arkadaşlar pilvali bişey di galiba dediler ama. ne yiyecem ben öğlen yaaaa

merhaba supersin ceren umarım bizlerde güçlendirme aşamasına gelebiliriz
senin başlangıç kilonda bana yakınmış ne zaman başladın yani ne kadar sürede buralara kadar geldin

zaten çakma pizza:))))denemelisin bence süper oluyor..

o zaman bu pazar kahvaltım belli oldu... muhtemelen yine istanbulda olucam bu sefer kendi kahvaltımı kendim hazırlıycam... geçen pazar olduğu gibi dışarda kahvaltı yapıp sadece peynir yiyip aç kalmıycam demekki teşekkür ederim eline sağlık

böle iltifatları duyunca insanın kıçı ayrı bi kalkıyo dimi yaaa:13:

omnur, sen sadece spatulanın altında olmayan kısmı yedin di mi...
yok canım hepsini mi??????

(yaşasın kötülük)
tatlım bu benim çektiğim bir foto değil.fotoya vurulup yaptığım bir tarif.ama normalde bir krebin üzerine yaptım ben .gayet doyurucu oldu..eşimle beraber yediğimizde makul bir ölçü bence...

ama bu çok lezzetli görünüyor. öğlene ankara tava varmış yemekhanede. o ne olaki bilemedim valla. arkadaşlar pilvali bişey di galiba dediler ama. ne yiyecem ben öğlen yaaaa

ya bu akşam yada yarın akşam o kalan 1 dilim yumurtalı ekmeğimi küçük küçük doğrayıp üzerine bide sütlü şerbet yapıcam... sütlü nuriye yada sütlü kadayıf niyetine hüpleticemmmm bu akşam havuz dönüşü bişi yiyemeyebilirim belki...

çok lezzetli değil mi ekmek?gerçekten ekmeğin olmaması bizi yıkan şey aslında.ama bu ekmekler müthiş alternatifler..

akşam denedim tarifini.

ay 2aydır ben saman yiyomuşumda haberim yokmuş resmen.sabahta o ekmekten tost yaptım kendime.

tarif için çok teşekkür edeirm arkadaşlar.
[/SIZE
]

Son düzenleme:
yarın akşam bunu yapmak niyetindeyim.güzel olursa yazarım.ama belki görüntüsünü beğenip yapmak isteynler için tarif aşağıda:
Malzemeler:
2 adet tavukgöğsü ( ikiye böldürün kişi başına 2 adet)
4 ince diyet beyaz peynir
4 dilim dana jambon
Sosu için:7 yemek kaşığı diyet yoğurt
tuz, karabiber
kekik
2 diş sarımsak
Yapılışı:1- Kasaptan tavukgöğüslerini alırken incelttirin. (Genellikle yırtılır falan diyorlar, siz ısrar edin).
2- Tavukgöğsünü tezgâha yayın. Ortasına jambon ve ince dilimlediğiniz peyniri yerleştirerek sarın. Kürdan takarak açılmasını engelleyin.
4- Tüm tavukları sarın ve sardığınız tavukları fırın kabına alın.
5- Yoğurdun içine 2-3 parçaya böldüğünüz sarımsakları, tuz, karabiber ve kekik ekleyerek iyice çırpın. Hazırladığınız sosu tavukların üzerine yayarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirin.
7- İster bütün isterseniz de dilimleyerek servis yapın.
mutfaksırları.com dan alıntıdır..

arkadaşlar ben bişey sorucam şuan atak evresindeyim belki erken ama seyir avresinde yulaf kepeği ne kadar tüketilecek ve ekmek sanırım olmadığı için yulaf kepeğinden önerilen ölçü dahilinde ekmek yapıp veya krep o şekilde mi tüketiyoruz. ekmek hayatımızdan çıkıyor anladığım kadarıyla ideal kiloya kadar veya daha sonrası da mı?:44:

akşam denedim tarifini.

ay 2aydır ben saman yiyomuşumda haberim yokmuş resmen.sabahta o ekmekten tost yaptım kendime.

tarif için çok teşekkür edeirm arkadaşlar.
[/SIZE
]

oh afiyet olsun canım:))valla ekmeksiz kahvaltı berbat oluyor krebi de yiyebiliyordum ama ekmek ayrı oldu:))

ekmeğin tarifi benden gelsin.
Malzemeler:
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı
Yapılışı:1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.

http://magaza.hammaddeler.com/Dukan-Diyeti-Malzemeleri,LA_5574-2.html
bak ben burdan koliyle yulaf kepeği sipariş verdim fiyatı çok uyguna geldi... kitapda var orda... aradığın ve ihtiyacın olan herşey var...

Teşekkürler. Burda kitap da varmış evet,o yüzden hemen sipariş verdim burdan :) Koli ile değil ama, şimdilik 2 kutu. Beğenmezsem diye korktum Bir de kitabı aldım. Gelsin, hemen Dukan dersime çalışmaya başliyim ;P

büyük ihtimalle beğenmiyceksin zaten... ama beğenmezseniz tüketmeyin dememiş dukan... beğensende beğenmesende seve seve tüketiceksin o kepeği... parana yazık etmeseydin bari

bacım boyun kaç senin öle. 1.80 gibi görünmüşsün. e avantaj tabi boy olması insanda. harika görünüyorun. tebrik ederim

bende deneyim bunu. çorba istiyor canım. atmasyon tutmasyon bi iki şey denedim ama yoğurt ekleyince çorbaya kesiliyor bende öyle kesik kesik içiyorum

sen bi dene güzel olursa da haber ver.

ay ben iş ortamında her boku bildiğini sanan erkeklere deli oluyorum. gidip boğazını sıkasım geliyor.

az önce birine sinirlendimde

Arkadaşlar kolay gelsin sürekli bu foruma girip takip ediyordum sonunda bende hafta sonu gittim kitabı aldım bu günde eşim ile birlikte atak evresine başladık.Bakalım nasıl gidecek benim için her şey diyete başlayana kadar oluyor,başlayınca yaparım dediğim süre zarfında sadık kalıp yapıyorum bunda da yapacağım ve başaracağım İnşAllahBen sizleri takipteyim hadi kolay gelsin (tabi artık bana da)

ona söyle kaşınmasın... hep birlikte çökeriz tepesinee!!!!!

aramıza hoşgeldin... inşallah hep birlikte dilediğimiz kilolara ulaşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…