Eki Görüntüle 376262 kızlar geçen hafta sonu yaptım bunu kahvaltıda ben domateslerini biraz pişirdim.çol lezzetliydi.denenmiştir...
zaten çakma pizza:))))denemelisin bence süper oluyor..öfff beeeeeeee..... napıyosun sen öleeeeacıktımmm pizza gibi görünüyo aynı
dün akşam markete gittim alışverişim nerdeyse 1 saat sürüyo zaten... eve gitmem yemek hazırlayıp yemem 8 buçuk oldu... kalk ortalığı toparla bilmemne saat 10 olmuş... tartımı değiştirmeden yattım... bu sabah evden çıkarken anneme söyledim bugun değiştiricek tartılarımı... hassas dijitali kaldırıp eski dijitalimi koyucak banyoya...
dün de söylediğim gibi yumurtalı ekmek yaptım... akşam yemeğim kahvaltı modundaydı... önce yaptığım yumurtalı ekmeğin tarifini paylaşıyım, biraz fazla pişirmişim ama çok lezzetliydi... ve ciddi tıkadı... bu kepek çok iyi doyuruyo... (belki bu tarifi bilenlerimiz vardır... normalde eminim herkesin en çok yaptığı şeylerden biridir)
YUMURTALI EKMEK
* 3 ince dilim dukan ekmeği
* 1 adet yumurta
* 1/2 çay bardağı light süt
* tuz
derin bir kapta yumurta-süt ve tuz iyice çırpılır... ince dilimlediğimiz dukan ekmekleri; karışımın içinde ters düz yapıp yumurtaları iyice emmesini sağlarız... iyice kızdırdığımız krep tavamızın altını en kısığa alıp peçeteyle yağ sürüp, ekmekleri tavamıza alıyoruz... ters düz yaparak iyice pişiriyoruz...
eğer ki bunun tatlısını istersek;
* 1 tatlı kaşığı splenda (dolu dolu)
* 1 su bardağı süt yada su
bu şekilde hazırladığımız şerbeti, ekmekleri dilimleyip üzerine dökebiliriz...
AFİYET OLSUN KIZLAR
bu arada ben sadece 2 dilimini yiyebildim... şiştim resmen...
Eki Görüntüle 376183 Eki Görüntüle 376182 Eki Görüntüle 376184 Eki Görüntüle 376185
kızlar güçlendirmedeyim 52 gün oldu artık kaçamaklarım resmen öğün kaçamağına dönüştü diyeilirim.ama bi kilo dahi almadım hatta 57 ile güçlendirmeye geçtim bu sabah 54 kiloydum saf protein günümde geçen hafta çarşambaydı düşünün.ufak kaçamaklarla moralinizi bozup sakın diyeti bırakmayın arkadaşlar tam gaz devam .umarım korumada güçlendirme gibib kilosuz geçer
zaten çakma pizza:))))denemelisin bence süper oluyor..
günaydın arkadaşlar.
dün akşam 3 saatlik kurstan sonra pestil gibi eve döndüm.kızım atladı boynuma.eşim sağolsun yiyeceklerimizi hazırlamış.
yorgunluktan bitap düşmüşüm resmen.cuma günü bitiyor kursum.bir de acıktım orada anlatamam.ama uzun zamandır görmeyenler vardı bir iltifat görmelisiniz.''kaç beden oldun.seni hiç bu kadar ince görmemiştik,ayyy toton ne kadar ufalmış'.ey Allahım ya! 'diyetinin adı ne,dur ben de yapayım bunu.bir liste versene..''helak oldum yaaa....
tatlım bu benim çektiğim bir foto değil.fotoya vurulup yaptığım bir tarif.ama normalde bir krebin üzerine yaptım ben .gayet doyurucu oldu..eşimle beraber yediğimizde makul bir ölçü bence...omnur, sen sadece spatulanın altında olmayan kısmı yedin di mi...
yok canım hepsini mi??????
(yaşasın kötülük)
öffff hem de nasıl..böle iltifatları duyunca insanın kıçı ayrı bi kalkıyo dimi yaaa:13:
ama bu çok lezzetli görünüyor. öğlene ankara tava varmış yemekhanede. o ne olaki bilemedim valla. arkadaşlar pilvali bişey di galiba dediler ama. ne yiyecem ben öğlen yaaaa
çok lezzetli değil mi ekmek?gerçekten ekmeğin olmaması bizi yıkan şey aslında.ama bu ekmekler müthiş alternatifler..
akşam denedim tarifini.
ay 2aydır ben saman yiyomuşumda haberim yokmuş resmen.sabahta o ekmekten tost yaptım kendime.
tarif için çok teşekkür edeirm arkadaşlar.[/SIZE]
ekmeğin tarifi benden gelsin.Kızlar merhabalar...:)
Ben hem bu forumda hemde Dukan diyetinde daha çok yeniyim bugün başladım rejime ve atak dönemindeym şuan... öyle bir azimle yaklaşıyorumki bu rejime anlatamam:) Şimdi kızlar sizden ricam bana şu dukan ekmeği ve krepi tariflerini gösterebilirmisiniz? çünkü bu kepek yulafı ile süt çok igrenç birşey oluyormuş ya civciv maması gibi
Lütfen bana başlarda sizler napdınız ufak tefek tüyo veririmisiniz???
Şimdiden çoookk sağolun:)
http://magaza.hammaddeler.com/Dukan-Diyeti-Malzemeleri,LA_5574-2.html
bak ben burdan koliyle yulaf kepeği sipariş verdim fiyatı çok uyguna geldi... kitapda var orda... aradığın ve ihtiyacın olan herşey var...
Teşekkürler. Burda kitap da varmış evet,o yüzden hemen sipariş verdim burdan :) Koli ile değil ama, şimdilik 2 kutu. Beğenmezsem diye korktumBir de kitabı aldım. Gelsin, hemen Dukan dersime çalışmaya başliyim ;P
Ben dün çorba yaptım :) Atmasyon olduu. Kıymayı soğanı yeşil biberi domatesi bi tencereye koydum hepsi birlikte iyice pişti, sonra üstüne 2 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum biraz da salça, üstüne de su ekledim, kaynadı biraz, sonra rondodan geçirdim yine kaynadıı, iyice koyulaştı, süper bişey oldu. Tuz baharat da ekleyince tam olduu :)
Bayılırım koyu çorbalaraa
yarın akşam bunu yapmak niyetindeyim.güzel olursa yazarım.ama belki görüntüsünü beğenip yapmak isteynler için tarif aşağıda:
Malzemeler:2 adet tavukgöğsü ( ikiye böldürün kişi başına 2 adet)
4 ince diyet beyaz peynir
4 dilim dana jambonSosu için:7 yemek kaşığı diyet yoğurt
tuz, karabiber
kekik
2 diş sarımsakYapılışı:1- Kasaptan tavukgöğüslerini alırken incelttirin. (Genellikle yırtılır falan diyorlar, siz ısrar edin).
2- Tavukgöğsünü tezgâha yayın. Ortasına jambon ve ince dilimlediğiniz peyniri yerleştirerek sarın. Kürdan takarak açılmasını engelleyin.
4- Tüm tavukları sarın ve sardığınız tavukları fırın kabına alın.
5- Yoğurdun içine 2-3 parçaya böldüğünüz sarımsakları, tuz, karabiber ve kekik ekleyerek iyice çırpın. Hazırladığınız sosu tavukların üzerine yayarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirin.
7- İster bütün isterseniz de dilimleyerek servis yapın. mutfaksırları.com dan alıntıdır..Eki Görüntüle 376271
ona söyle kaşınmasın... hep birlikte çökeriz tepesinee!!!!!bacım boyun kaç senin öle. 1.80 gibi görünmüşsün. e avantaj tabi boy olması insanda. harika görünüyorun. tebrik ederim
bende deneyim bunu. çorba istiyor canım. atmasyon tutmasyon bi iki şey denedim ama yoğurt ekleyince çorbaya kesiliyor bende öyle kesik kesik içiyorum
sen bi dene güzel olursa da haber ver.
ay ben iş ortamında her boku bildiğini sanan erkeklere deli oluyorum. gidip boğazını sıkasım geliyor.
az önce birine sinirlendimde
Arkadaşlar kolay gelsin sürekli bu foruma girip takip ediyordum sonunda bende hafta sonu gittim kitabı aldım bu günde eşim ile birlikte atak evresine başladık.Bakalım nasıl gidecek benim için her şey diyete başlayana kadar oluyor,başlayınca yaparım dediğim süre zarfında sadık kalıp yapıyorum bunda da yapacağım ve başaracağım İnşAllahBen sizleri takipteyim hadi kolay gelsin (tabi artık bana da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?