ay kadını erkeği aynı valla bilmiş insana tahammülüm yokbacım boyun kaç senin öle. 1.80 gibi görünmüşsün. e avantaj tabi boy olması insanda. harika görünüyorun. tebrik ederim
bende deneyim bunu. çorba istiyor canım. atmasyon tutmasyon bi iki şey denedim ama yoğurt ekleyince çorbaya kesiliyor bende öyle kesik kesik içiyorum
sen bi dene güzel olursa da haber ver.
ay ben iş ortamında her boku bildiğini sanan erkeklere deli oluyorum. gidip boğazını sıkasım geliyor.
az önce birine sinirlendimde
canım neredesin bilmiyorum ama migros da eğer yoksa mail at 15 güne getiriyorlar real de kipa da var senin dediğin site çok pahalı gurme nette birbak fiyat 5.9 olmalı heryerde rusheim marka ve doğalsan marka ikisinide kullanıyorum doğalsan kalın onun için robot dan geçiriyorum çünkü biraz samanlar var dile batıyor çekince kalmıyor araştır pahalıya alma çünkü hep kullanacağız . :)
büyük ihtimalle beğenmiyceksin zaten... ama beğenmezseniz tüketmeyin dememiş dukan... beğensende beğenmesende seve seve tüketiceksin o kepeği... parana yazık etmeseydin bari
yemek yemeye gidiyorum..öğleden sonra belki gelemem.biraz geç giriyorum kaynatıyonuz kaynatıyonuz.
anca okuyup anca yetiştiridm cevapları .
bu saatlerin değiştirilmesine adapte olamdım sanırsam. bu sabah geç kaldım yine. servis şöförümüz aradı gelmeyecenmi apla diye.
bu arada sabah tartılmadım ama 2 hafta önce tam gelen pantolonum bugün bol geliyordu. tartıda değişiklik varmı yokmu bilemem ama bende değişiklik var ona eminim.
harika bir gün. ruh halim harika. tartım geçmiş eşimin eline akşama onu unutursan sende gelme dedim. 'delimisin hilaliiiiiiim unutursam eğer yenisini alıp gelecem yetti artık ' dedi. bir süredir başının etini yiyorumda.
yanımda pudingim var. akşam yaptım koydum yanımada. akşam yemeğimde hazır, ekmeğim çok güzel.
daha ne isterim (şimdilik tabi geçici bi süre için):82:
yarına tickerımı 64 olarak değiştirmek istiyorum. Allahım lütfen lütfen lütfen
Arkadaşlar kolay gelsin sürekli bu foruma girip takip ediyordum sonunda bende hafta sonu gittim kitabı aldım bu günde eşim ile birlikte atak evresine başladık.Bakalım nasıl gidecek benim için her şey diyete başlayana kadar oluyor,başlayınca yaparım dediğim süre zarfında sadık kalıp yapıyorum bunda da yapacağım ve başaracağım İnşAllahBen sizleri takipteyim hadi kolay gelsin (tabi artık bana da)
bakıyorumda dünkü moral bozukluklarından eser kalamamış. iyi kaynatmışsınız.
sabah kahvaltım
1 bardak sirkeli ılıksu
1 adet haşlanmış yumurta ve peynir
1 bardak şekersiz çay.
ara öğün
1 bardak süt.
öğlende tavuk ve salata yememyi düşünüyorum.
1,5 lıtre suyum bıtmıs durumda.
nasıl:26:
yemek yemeye gidiyorum..öğleden sonra belki gelemem.
güzel ama eksik... yulaf kepeği tüketmelisin yoksa açlık hissedersin... açlık hissetmesen de vücudun bitkin düşer... yulaf kepeğinden krep-ekmek-poğaça gibi şeyler yapıp tüketebilirsin...
açıkçası açlıkta hissetmiyorum. bitkinde düşmüyorum ama haklısın tuketmelıyım. kepeğimi yeni aldım. yarından sonra ancak baslarım kepeğe.. baska eksıgım varmı..
off bi doyduummm bi doyduummm
ekmekmiş benim derdim bugün anladım vallaa:)
nasıl mutluyum şuan anlatamam
akşama kadar acıkmam artık heraldeee
bravo sana fıstığıminsan ekmek olmadan doyduğunu hissetmiyo bi türlü... afiyet bal olsun bol bol - olsun inşallah...
yok kreplede doyuyodum ama bugün yemeğimi zevkle yedimki zaten ben yaşamak için değil zevk için yemek yiyenlerden olduğum için oldu ya bu kilolarr
dünkü negatiflikten sonra bugün cidden hepimiz güne çok güzel başladııkk
vallaa böyle daha güzel geçiyor zaman:)
ohh diyetimizde tıkır tıkır devam ediyorr (inş eksile eksile devam ediyordur)
hahayttt bu arada son 7 kiloomm:) 62 de bu kız güçlendirmeye geçeeer:)
Allah2ım hepimiz o günleri görelim inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?