Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bir de arkadaşlar, 2 seans kavitasyon hakkım var benim ve gitmem gerekiyor, diyetteyken gitmem sorun olmaz değil mi?

kavitasyon denilen şeyin çok etkili olduğu inancında değilim ama diyetteyken az da olsa fayda sağlar diye düşünüyorum... ben geçen yıl onlarca seans gittim bi işe yaramadı...

Merhaba Hanımlar, dün yine kendimce birşeyler uydurdum. Ekmek tariflerinde buğday kepeği ve nişasta kullananlardan yola çıkarak ben de 2 kaşık yulaf kepeğine 2-3 tatlı kaşığı tam buğday unu kattım (İçindeki nişasta 1 tatlı kaşığından daha azdır muhtemelen) yarım çay kaşığı kadar maya ekleyip suyla sıkı bir hamur yaptım. Yağsız tavada kızarıncaya kadar pişirdim. 4 parça ev yapımı altınbaşak (ya da form) bisküvim oldu. 2 günde yemeyi planlıyorum..

merhaba kızlar ben dün başlamıştım bugün atağın 2. günümdeyim sabah kalkınca wc den sonra tartıldım 600 gr gitmiş çok mutlu oldum , arkadaşlar bende mide bulantısı oldu acaba tatlandırıcıdan mı aslında sadece 3 adet kullandım yada et yemekten mi sizde de oldu mu

Aramıza hoşgeldin
ben tatlandırıcı kullanıyorum ama abartmadan yani günde 7-8 ad. bir nevi tatlı ihtiyacımı karşılıyor gibi
hoşbulduk bende dün 3 adet kullandım ama kulanmamaya gayret edicem bu sabah ilk kez türk kahvemi şekersiz içtim içebildim yani yapabilicem sanırım tatlandırıcıyı da artık diğer devrelerde tatlı vb .şeylerde kullanırım diye düşünüyorum

eski arkadaşlar daha iyi bilir bende yeniyim kitapta okuduğum kadarı ile aklımdakilerle yardımcı olayım , aslında doğru gibisin sadece biraz az yemişsin sanki protein tüketimin et grubunda biraz daha fazla olsa mesela öğlende de yesen sanki daha iyi olur

bu gün 20.günüm haklısın 50. günde inşallah bende senin gibi azimle devam etmiş olurum

sen şimdi başlarda oldğun için yumurta falan güzel geliyodur. ben böyk dedim artık.

öğünün gaaaaaayet güzel. böle devam et arkadaşım. yediklerini azaltma ama. metaboluzman yavaşlar sonrasında sıkıntı yaşarsın

eski arkadaşlar daha iyi bilir bende yeniyim kitapta okuduğum kadarı ile aklımdakilerle yardımcı olayım , aslında doğru gibisin sadece biraz az yemişsin sanki protein tüketimin et grubunda biraz daha fazla olsa mesela öğlende de yesen sanki daha iyi olur[/QUOTE]

Merhaba; ikimizde yeniyiz ve aynıyız bende de 600 gr gitmiş aslında bana da az yedim gibi geldi yumurta fazla yemek istemedim sarısının çok kalorisi var diye,aslında birazda kendimi cezalandırdım 2 senede 76 kg oldum,açlıktan ölmem ya bişey olmaz diyerek dün bitti.ama nasıl bitti bide bana sormak lazım çok zorlandım esasında.başım çok ağrıdı ama alıştırma evresi ha gayret diye geçti.şimdide yeşilçay 1 yumurta bi bardak sütle duruyorum yulaf kepeğini yarın acak alırım o eksik bide yoğurt lıght bulamadım yarın market getircek öyle..ama bu sefer kesin kararlıyım görenlerin wwuuuuuuuuuuuuwwww yapması için azimli ve sabırlıyım herkese kolay gelsin...

o çaylar gerçekten çok etkılı. ben ilk başlarda (ilk 2 ay) hergun duzenli içiyordum sonra sıkıldım bıraktım. ne zaman bıraktım onsan sonra kilo vermem bile yavaşladı. 1 ay falan içmedım şimdi yenıden içmeye başladım. bol limonla fena olmuyor tadı.

yulaf kepeğini ben buldum da kullanamadım ki krep denemem başarısız oldu resmen bulamaç yedim bakalım ekmeğini yaptım fırında şimdi, olacak mı , yoğurt önemli ama yağ yakıcı özelliğinden dolayı , ben açıkmadım dünüm güzel geçti bugün de iyiym şimdilik sadece az önce minik oğluşum karşımda fındıkları bademleri götürürken baktım öylece

bir şey sorucam kızlar tavuk baget haşlıyorum akşam için suyuna yoğurt yumurta yarım kaşık yulaf kepeğiyle terbiye yapsam çorba içsem olur mu olur gibi geliyor ama ne dersiniz bilginiz var mı

bir şey sorucam kızlar tavuk baget haşlıyorum akşam için suyuna yoğurt yumurta yarım kaşık yulaf kepeğiyle terbiye yapsam çorba içsem olur mu olur gibi geliyor ama ne dersiniz bilginiz var mı

olur olur sorun değil. kanat hariç tavuğun her yeri serbest dediğin gibi terbiyede de sıkıntı yok ben çok severim çokta güzel oluyor cidden:) birazda etinden didikle içinee ımmmm

haaaaaayyııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr
dukanın olmazsa olmazı yulaf kepeğiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)) Peki peki. Öyle böyle yicez artık. Bu yola girdik. İşe yarıyosa yerim ya, napalım. Yıllarca o kadar yemeseydim ben de hehe

kitapta but göğüs eti yazmış zaten derisini sıyırıp yiyicem bagetin sadece suyuna yağı ne kadar geçmiştir sakıncalımıdır onu bilemedim

anladım düşündüğüm gibi derili haşlamıştım neyse onun suyunu oğluşuma yaparım çorba, teşekkürler

bu 7 karışımlı çay nedir acaba ? neler var içinde ? benimde kabızlık sorunum var gojiberyyi ılık süte karıştırıp içiyorum ama fazla faydası yok gibi.olmadı bu çaydan içeyim nerde satılır isim olarak nedir? yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…