hahayttt bu arada son 7 kiloomm:) 62 de bu kız güçlendirmeye geçeeer:)
Allah2ım hepimiz o günleri görelim inşşş
bir de arkadaşlar, 2 seans kavitasyon hakkım var benim ve gitmem gerekiyor, diyetteyken gitmem sorun olmaz değil mi?
kavitasyon denilen şeyin çok etkili olduğu inancında değilim ama diyetteyken az da olsa fayda sağlar diye düşünüyorum... ben geçen yıl onlarca seans gittim bi işe yaramadı...
anladım denemek adına almıştım zaten, sorun yaratmayacaksa gidiyim bari. teşekkürler
hoşbulduk bende dün 3 adet kullandım ama kulanmamaya gayret edicem bu sabah ilk kez türk kahvemi şekersiz içtim içebildim yani yapabilicem sanırım tatlandırıcıyı da artık diğer devrelerde tatlı vb .şeylerde kullanırım diye düşünüyorumAramıza hoşgeldin
ben tatlandırıcı kullanıyorum ama abartmadan yani günde 7-8 ad. bir nevi tatlı ihtiyacımı karşılıyor gibi
eski arkadaşlar daha iyi bilir bende yeniyim kitapta okuduğum kadarı ile aklımdakilerle yardımcı olayım , aslında doğru gibisin sadece biraz az yemişsin sanki protein tüketimin et grubunda biraz daha fazla olsa mesela öğlende de yesen sanki daha iyi olurkızlar merhaba; ben nette araştırmalarım sonucunda bu diyete kararlı bi şekilde başladım,dün 1. günümdü 76,3kg başladım aslında cuma tartılacaktım dayanamadım sabah tartıldım 75,7kg çıktım. ben yulaf ezmesini yakın civardaki marketlerde bulamadım carfura ve migrosada gidemedim yakınımdaki markete sipariş verdim 1 haftaya gelirmiş o da,yoksa alsammı olmazsa olmazımıdır diyetin onu merak ettim.bide ben siteden atak devremi hesaplamadan 76kg olduğum için kendimce 5 gün diyorum yapıyım. ha buarada lıght yoğurtta bulamadım yarın markete gelicekmiş.dün çok sabrettim öyleki canım annemin o güzel kıymalı yaprak sarmasına bile süpper bi iradeyle hayır dedim hiç gözüm görmedi bileama akşam çok başım ağrıdı sınava hazıırlanıyorum derse pek adapte olamadım saat 1,30 gibi uyudum.sabah iyiydim ama. bakın ben 1 gün (dün yani) neler yedim
sabah elma sirkeli su ile başladım bi 1 saat sonra bi kupa yeşil çay içtim
sabah 11 gibi 1 adet yumurta öğlen saat 1,30 gibi bi kupa lıght süt ardından saat 3 de 1 yumurta daha ve yanında 1 kibrit kutusu lıght peynir akşamda saat 6,30 du tavuk göğsü haşladım baharatladım tuz yok denecek kadardı.onu yedim.gece 11 de de süt 1 kupa içtim bu kadar.
doğrumuyum sizden yorm bekliyorum.:26:
ah canım ah bende senin gibi diyordum:)
kaçıncı günündesin bilmiyorum ama bugün benim 50. günüm ve cidden sıkıldım
bir 10-15 günde ekmekle gider benim sonra yine krebe dönerim:) buarada cidden 50 günde 6 küsür kilo oysa 2 ayda 10 kilo hedef koymuştuk onu geç 8 bile olmadı:d eğer bu hafta ve haftaya mucize yaratıp 2-2,5 kilo inmezsem toplamda
neyse sonuçta gidiyor ona mutlu olalım barii
bakıyorumda dünkü moral bozukluklarından eser kalamamış. iyi kaynatmışsınız.
sabah kahvaltım
1 bardak sirkeli ılıksu
1 adet haşlanmış yumurta ve peynir
1 bardak şekersiz çay.
ara öğün
1 bardak süt.
öğlende tavuk ve salata yememyi düşünüyorum.
1,5 lıtre suyum bıtmıs durumda.
nasıl:26:
şu an aldığım bir kararı açıklıyorum...
bundan sonra öğürsem de çatlasam da sabahları aç karnına bitki çayı içicem... bu sabah 7 otlu çaydan içtim ve wc olayı çözüldü... bunu her sabah yaparsam kabızlık sorunum olmıycak inşallahhhh....
bir şey sorucam kızlar tavuk baget haşlıyorum akşam için suyuna yoğurt yumurta yarım kaşık yulaf kepeğiyle terbiye yapsam çorba içsem olur mu olur gibi geliyor ama ne dersiniz bilginiz var mı
bir şey sorucam kızlar tavuk baget haşlıyorum akşam için suyuna yoğurt yumurta yarım kaşık yulaf kepeğiyle terbiye yapsam çorba içsem olur mu olur gibi geliyor ama ne dersiniz bilginiz var mı
haaaaaayyııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr
dukanın olmazsa olmazı yulaf kepeğiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bagetin yağ oranı fazla, göğüs eti öneriliyor daha çok....
o çaylar gerçekten çok etkılı. ben ilk başlarda (ilk 2 ay) hergun duzenli içiyordum sonra sıkıldım bıraktım. ne zaman bıraktım onsan sonra kilo vermem bile yavaşladı. 1 ay falan içmedım şimdi yenıden içmeye başladım. bol limonla fena olmuyor tadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?