- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
sen şimdi başlarda oldğun için yumurta falan güzel geliyodur. ben böyk dedim artık.
öğünün gaaaaaayet güzel. böle devam et arkadaşım. yediklerini azaltma ama. metaboluzman yavaşlar sonrasında sıkıntı yaşarsın
5. günümdeyim 3 kilo vermişim. dukana göre 2,25 vermem gerekiyordu 6. günün sonunda. iyi bari önde gidiyorum. 3 yıldır 75'i görmemiştim. artık bırakmam mümkün değil bu diyeti.
bir de her sabah sıcak süt içiyorum, yarim_'in tavsiyesiyle ve kabızlığımı 30dk içinde çözüyor. teşekkürler tekrardan.
anladım düşündüğüm gibi derili haşlamıştım neyse onun suyunu oğluşuma yaparım çorba, teşekkürler
eger tavuk suyunu bir sure buzdolabinda bekletirsen yagi uzerinde donacaktir. onu kasikla alip atarsan kalanina corba yapabilirsin.
reglimin bitmesi sonucu az da olsa eksi gordum kizlar cok sukur.. gecen hafta sonu reglden once 67.2, regl esnasinda 67.8, bu sabah 66.8.. en azindan degisim var diye avutuyorum kendimi. zaten son 6-7 kilom, sonra guclendirmeye gecicem insallaaaaa2.5 hafta sonra erkek arkadasimin ailesi buraya gelecek, onlar gelmeden evvel ne versem kar.. beni en son gorduklerinde o kadar sismandim ki hatirlamak bile istemiyorum.. umarim degisimi fark ederler.
opuyorum hepiniziii
eger tavuk suyunu bir sure buzdolabinda bekletirsen yagi uzerinde donacaktir. onu kasikla alip atarsan kalanina corba yapabilirsin.
reglimin bitmesi sonucu az da olsa eksi gordum kizlar cok sukur.. gecen hafta sonu reglden once 67.2, regl esnasinda 67.8, bu sabah 66.8.. en azindan degisim var diye avutuyorum kendimi. zaten son 6-7 kilom, sonra guclendirmeye gecicem insallaaaaa2.5 hafta sonra erkek arkadasimin ailesi buraya gelecek, onlar gelmeden evvel ne versem kar.. beni en son gorduklerinde o kadar sismandim ki hatirlamak bile istemiyorum.. umarim degisimi fark ederler.
opuyorum hepiniziii
sadece sabahları 1 adet tercıh ettıgım ıcın sıkılmam dıye dusunuyorum ama sıkılabılırmısımde
ya öğlenleri tavuk yedıgım ıcın dalga konusu olmaya basladım . cok canım sıkılıyor. artık yalnız yıycem yemeklerımı
boşver alışırlar.benimle de geçmeye çalıştılar hiç muhattap olmadımo dalga geçenler sendeki değişimi görünce bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekler mi ... Sen dayan cevabını sessiz sedasız vermiş olursun:) bu da onlara kapak olurrr
güzelim benim gibi değilsinki 10 kg farkedilmezmifarkedemezlerse sen onları bi göz doktoruna yolla
O dalga geçenler sendeki değişimi görünce bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekler mi ... Sen dayan cevabını sessiz sedasız vermiş olursun:) Bu da onlara kapak olurrr
hmm bak olabilir, ben tatlandırıcıyı kullanıyorum , azaltayım ozaman..tatlandırıcı kullanıyorsanız yan etkilerinden biride saç dökmesiymiş ben tatlandırıcı almadım almayıda düşünmüyorum
brawwooo, süpersin arkadaşım..bilgecim birde ben 83 kilodan indim biliyormusun? tabi sadece 6 kilosu dukanla verdim
13 kg verdim toplamda yanii ama bittim:) tükendiiimm.)
senin adına çok sevindim, darısı bizehedefe ulaştım güçlendirmeyi de bitirdim bakalım koruma nasıl geçecek teşekkürler darısı sizin başınıza sevgiler ... :)
nefis görünüyor, bu ekmeği çook canım çekti ama sanırım tarifinde buğday kepeği var o da bende yokdün akşam markete gittim alışverişim nerdeyse 1 saat sürüyo zaten... eve gitmem yemek hazırlayıp yemem 8 buçuk oldu... kalk ortalığı toparla bilmemne saat 10 olmuş... tartımı değiştirmeden yattım... bu sabah evden çıkarken anneme söyledim bugun değiştiricek tartılarımı... hassas dijitali kaldırıp eski dijitalimi koyucak banyoya...
dün de söylediğim gibi yumurtalı ekmek yaptım... akşam yemeğim kahvaltı modundaydı... önce yaptığım yumurtalı ekmeğin tarifini paylaşıyım, biraz fazla pişirmişim ama çok lezzetliydi... ve ciddi tıkadı... bu kepek çok iyi doyuruyo... (belki bu tarifi bilenlerimiz vardır... normalde eminim herkesin en çok yaptığı şeylerden biridir)
YUMURTALI EKMEK
* 3 ince dilim dukan ekmeği
* 1 adet yumurta
* 1/2 çay bardağı light süt
* tuz
derin bir kapta yumurta-süt ve tuz iyice çırpılır... ince dilimlediğimiz dukan ekmekleri; karışımın içinde ters düz yapıp yumurtaları iyice emmesini sağlarız... iyice kızdırdığımız krep tavamızın altını en kısığa alıp peçeteyle yağ sürüp, ekmekleri tavamıza alıyoruz... ters düz yaparak iyice pişiriyoruz...
eğer ki bunun tatlısını istersek;
* 1 tatlı kaşığı splenda (dolu dolu)
* 1 su bardağı süt yada su
bu şekilde hazırladığımız şerbeti, ekmekleri dilimleyip üzerine dökebiliriz...
AFİYET OLSUN KIZLAR
bu arada ben sadece 2 dilimini yiyebildim... şiştim resmen...
Eki Görüntüle 376183 Eki Görüntüle 376182 Eki Görüntüle 376184 Eki Görüntüle 376185
bende denemek istiyorum poaça ve krepten sıkıldımgörsellik harika ellerine sağlık canım beniiimmmm
tabi afiyetteee olsuuunnn
ben dün akşam şu 8 yk olan dukan ekmeğini 1,5 aydan sonra krepten sıkılınca denedim ve cidden harikaaaa olduu
ekmek beni diyete tekrar döndürdü gibi birşeeeyy
resmin süper verdiğin kilo muhteşem,harikasın canımBen geldimmmmm günaydınnnn :)
Sabah sabah hiç üşenmeden foto çektim kendi kendime hehehehe çok sevdim kendimi bugünnn.
beğenmek ne kelime, canım da çekti ama çok zahmetli yaaKızlarr kimse beğenmedi mi lazanya tarifimi?
Uygun değil mi?
(((((((((( yorum yok mu??
foto çekemedim ama en kısa zamanda yapıp tekrar foto çekeceğim..
ATAK ve Sonrası için UYGUN
Tarif:
Lazanya hamuru için: 3 yumurta, 5 kaşık yulaf kepeği, az tuz ve su...
Yumurtaları çırp, yulafı ekle karıştır, azıcık kek kıvamında olması için
akıcı olması için su ekle, fırını 200dereceye ısıt, Büyük tepsine bunu dök, incecik bir tabaka olsun
Arada kontrol et tahminen20 dakika sonra rengi koyulaşmaya başlar kaşıkla kontrol et
Sert olmuşsa tamamdır... al soğut sonra düzgünce lazanya makarnası gibi kes yada kır
Kıymayı baharatla az soğanla karıştır kavur...
Beşamel sos için bir kaşık mısır unu bir kaşık yulaf unu karıştır 1,5 su bardağı süt ekle kaynayana kadar karıştır
Kaynama süresi bitince içine içim light kaşardan 3 yemek kaşığı koy iyice karıştır ki koyu olsun iyice
Eline Rulo kek kalıbını al sakın koca lazanya makarnası yaptığınız tepsiyi almayın :)))
Yada küçük boy borcamda olur ama boyutları dediğim gibi rulo kek boyutlarını geçmesin..
sermeye başla sıra ile önce yulaf kepeği makarnası, beşamel sos, kıyma üzerine light kaşar
aynen devam et zaten ya 3 kat olacak ya 4 kat...
En üste yulafı kapat üzerine kaşar dök bolca.. at fırına 20 dakika 200 derecede ooopppsss..
Süperdi valla biz iki kişi yedik biraz kaçamak oldu yulaf fazlası kaşar fazlası.. ama dukana uygundu :))))
Yaptım ve yedim süpperdi...
Sizde beğenirsiniz umarım afiiyyeeet olsun....
hangi ekmek, bi deyiver bakemHerkese günaydın,
bende duraklamaya mı girdim, veremeyecekmiyim uzun süre derken neyseki bu sabah 79 barajının altına inerek 78,8 ile moral buldum.
Bu ekmek keşfi ile beraber kepek tüketimimi de normal ve keyifli hale getirdim. Sabah ekmeğimin üzerine yine yeni keşfim olan tahsildaroğlunun light beyaz peynirini (%6 yağ) krem peynir gibi sürerek büyük bir keyif ile yedim.
Ne mutlu böyle sağlıkla güzel güzel güzel eksileri görebilmek.
.
ne var bunun içinde bi anlat canım yaaaEki Görüntüle 376262 kızlar geçen hafta sonu yaptım bunu kahvaltıda ben domateslerini biraz pişirdim.çol lezzetliydi.denenmiştir...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnhahayttt bu arada son 7 kiloomm:) 62 de bu kız güçlendirmeye geçeeer:)
Allah2ım hepimiz o günleri görelim inşşş
diyetteyken çok iyi olur bencebir de arkadaşlar, 2 seans kavitasyon hakkım var benim ve gitmem gerekiyor, diyetteyken gitmem sorun olmaz değil mi?
nefis görünüyor, bu ekmeği çook canım çekti ama sanırım tarifinde buğday kepeği var o da bende yok
bende denemek istiyorum poaça ve krepten sıkıldım
tesekkurler ama estagfirullah, olur mu oyle sey.. sende de fark edilir. aslinda benim sikilasmam gerek bence, cunku pek de oyle 10 kg vermis gibi durmuyorum. her yerimden azar azar verdim, ama hala kocaman gobegim var. neyse artik, o gidene kadar dukanciyiz!
şekerim bu pastırma domates peynir koymuş.ben domates üçgen peynir ve jambon koydum.ama nasıl güzeldi anlatamam.damak tadına ve izinli yiyeceklere göre çeşitlendirebilirsin sanırım.hamuru bizim meşhur krep zaten:)))ne var bunun içinde bi anlat canım yaaa
yazıyor ya üstünde şeker görmedin sanırım:)yokya bak 4 kg verdım daha pantolonum bıle bollaşamdı. ben bile hissetmemişken başkası nerden anlasın
içindekileri yazarmısın zahmet olmazsa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?