Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadece sabahları 1 adet tercıh ettıgım ıcın sıkılmam dıye dusunuyorum ama sıkılabılırmısımde

ya öğlenleri tavuk yedıgım ıcın dalga konusu olmaya basladım . cok canım sıkılıyor. artık yalnız yıycem yemeklerımı

Sabah: 8 de bir haşlanmış yumurta yedim.
Arada: light sütle şekersiz nescafe içtim.
Öğlen: ızgara tavuk ve 2 kaşık yoğurt yedim. (Tavuğun derisini yemedim ama umarım fazla yağ almamışımdır. Tavuğun kanadı değildi yediğim ama neresiydi bilmiyorum :S :) )
Şimdi yeşil çay içiyorum.
Arada: Pınar'ın küçücük light yoğurtları varmış, ondan getirdim yanımda onu yicem.
Akşam da et haşlamayı düşünüyorum.
Günde en az 1,5 litre de su içiyorum.

Bunlar iyi midir ki? Yulafım yarın gelecek, onu kullanamadım o yüzden.

Bir de şimdi ben sabah 1 yumurta yedim diye, bir daha yumurta yiyemiyor muyum gün içinde, onu merak ettim.

Ben de var o problem. Diyetten önce de vardı zaten :S Deniyim bakalım sütü. İnşallah düzelir.

kızlaaaar ekmek denemem başarıyla sonuçlandı çook güzel olmuş, bunu tuz koymadan tatlandırıcı miktarını artırarak yapsak dukan keki olur mu acaba yapan var mı

anladım düşündüğüm gibi derili haşlamıştım neyse onun suyunu oğluşuma yaparım çorba, teşekkürler

eger tavuk suyunu bir sure buzdolabinda bekletirsen yagi uzerinde donacaktir. onu kasikla alip atarsan kalanina corba yapabilirsin.

reglimin bitmesi sonucu az da olsa eksi gordum kizlar cok sukur.. gecen hafta sonu reglden once 67.2, regl esnasinda 67.8, bu sabah 66.8.. en azindan degisim var diye avutuyorum kendimi. zaten son 6-7 kilom, sonra guclendirmeye gecicem insallaaaaa 2.5 hafta sonra erkek arkadasimin ailesi buraya gelecek, onlar gelmeden evvel ne versem kar.. beni en son gorduklerinde o kadar sismandim ki hatirlamak bile istemiyorum.. umarim degisimi fark ederler.

opuyorum hepiniziii

10 kilo vermişssin borumu... nasıl farketmesinler

güzelim benim gibi değilsinki 10 kg farkedilmezmi farkedemezlerse sen onları bi göz doktoruna yolla

Son düzenleme:

O dalga geçenler sendeki değişimi görünce bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekler mi ... Sen dayan cevabını sessiz sedasız vermiş olursun:) Bu da onlara kapak olurrr

Kızlarrrr. Tavuk ve salatamı yedim üstünede yürüyüş yaptım geldim.

o dalga geçenler sendeki değişimi görünce bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekler mi ... Sen dayan cevabını sessiz sedasız vermiş olursun:) bu da onlara kapak olurrr
boşver alışırlar.benimle de geçmeye çalıştılar hiç muhattap olmadım

güzelim benim gibi değilsinki 10 kg farkedilmezmi farkedemezlerse sen onları bi göz doktoruna yolla

tesekkurler ama estagfirullah, olur mu oyle sey.. sende de fark edilir. aslinda benim sikilasmam gerek bence, cunku pek de oyle 10 kg vermis gibi durmuyorum. her yerimden azar azar verdim, ama hala kocaman gobegim var. neyse artik, o gidene kadar dukanciyiz!

O dalga geçenler sendeki değişimi görünce bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekler mi ... Sen dayan cevabını sessiz sedasız vermiş olursun:) Bu da onlara kapak olurrr

ya zayıflamayı en cok sağlıgım ıcın ıstıyodum ama yooookkk bu sağlığıda aştı. inat konusu oldu artık sırf onlara kapak olsun diye zayıflıycam.

işte böyle bişey... hemen her markette bulabilrisin...

şimdi hayal kuruyorum 60 kilo olmuşum güçlendirmeye geçmişim allaaaahhhh....:))

tatlandırıcı kullanıyorsanız yan etkilerinden biride saç dökmesiymiş ben tatlandırıcı almadım almayıda düşünmüyorum
hmm bak olabilir, ben tatlandırıcıyı kullanıyorum , azaltayım ozaman..
bilgecim birde ben 83 kilodan indim biliyormusun? tabi sadece 6 kilosu dukanla verdim
13 kg verdim toplamda yanii ama bittim:) tükendiiimm.)
brawwooo, süpersin arkadaşım..

hedefe ulaştım güçlendirmeyi de bitirdim bakalım koruma nasıl geçecek teşekkürler darısı sizin başınıza sevgiler ... :)
senin adına çok sevindim, darısı bize
nefis görünüyor, bu ekmeği çook canım çekti ama sanırım tarifinde buğday kepeği var o da bende yok
bende denemek istiyorum poaça ve krepten sıkıldım

Ben geldimmmmm günaydınnnn :)

Sabah sabah hiç üşenmeden foto çektim kendi kendime hehehehe çok sevdim kendimi bugünnn.
resmin süper verdiğin kilo muhteşem,harikasın canım

beğenmek ne kelime, canım da çekti ama çok zahmetli yaa

hangi ekmek, bi deyiver bakem

Eki Görüntüle 376262 kızlar geçen hafta sonu yaptım bunu kahvaltıda ben domateslerini biraz pişirdim.çol lezzetliydi.denenmiştir...
ne var bunun içinde bi anlat canım yaaa

hahayttt bu arada son 7 kiloomm:) 62 de bu kız güçlendirmeye geçeeer:)
Allah2ım hepimiz o günleri görelim inşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

bir de arkadaşlar, 2 seans kavitasyon hakkım var benim ve gitmem gerekiyor, diyetteyken gitmem sorun olmaz değil mi?
diyetteyken çok iyi olur bence

yokya bak 4 kg verdım daha pantolonum bıle bollaşamdı. ben bile hissetmemişken başkası nerden anlasın

işte böyle bişey... hemen her markette bulabilrisin...
Eki Görüntüle 376606

içindekileri yazarmısın zahmet olmazsa:26:

ne var bunun içinde bi anlat canım yaaa
şekerim bu pastırma domates peynir koymuş.ben domates üçgen peynir ve jambon koydum.ama nasıl güzeldi anlatamam.damak tadına ve izinli yiyeceklere göre çeşitlendirebilirsin sanırım.hamuru bizim meşhur krep zaten:)))

sabah akşam içtiğim ılık sular ve dıger aldıgım sıvılar harıc günde 3 lt su içiyorum. dahamı artırsamki bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…