- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
yokya bak 4 kg verdım daha pantolonum bıle bollaşamdı. ben bile hissetmemişken başkası nerden anlasın
içindekileri yazarmısın zahmet olmazsa:26:
20 kaşık yani 10 günlük bozulmuyomu?buğday kepeği yerine yulaf kepeği de koyabilirsin...
tatlım krebin üzerine nasıl koydun, krep hamurunu tavaya döküncemi ekledin? ya anlamadım tatlım kusura bakma yaşekerim bu pastırma domates peynir koymuş.ben domates üçgen peynir ve jambon koydum.ama nasıl güzeldi anlatamam.damak tadına ve izinli yiyeceklere göre çeşitlendirebilirsin sanırım.hamuru bizim meşhur krep zaten:)))
20 kaşık yani 10 günlük bozulmuyomu?
tatlım krebin üzerine nasıl koydun, krep hamurunu tavaya döküncemi ekledin? ya anlamadım tatlım kusura bakma ya
eger tavuk suyunu bir sure buzdolabinda bekletirsen yagi uzerinde donacaktir. onu kasikla alip atarsan kalanina corba yapabilirsin.
reglimin bitmesi sonucu az da olsa eksi gordum kizlar cok sukur.. gecen hafta sonu reglden once 67.2, regl esnasinda 67.8, bu sabah 66.8.. en azindan degisim var diye avutuyorum kendimi. zaten son 6-7 kilom, sonra guclendirmeye gecicem insallaaaaa2.5 hafta sonra erkek arkadasimin ailesi buraya gelecek, onlar gelmeden evvel ne versem kar.. beni en son gorduklerinde o kadar sismandim ki hatirlamak bile istemiyorum.. umarim degisimi fark ederler.
opuyorum hepiniziii
yoo bozulmuyo... bide dolapta saklarsan püüüffffff..... süperrrr.......
hahayttt bu arada son 7 kiloomm:) 62 de bu kız güçlendirmeye geçeeer:)
Allah2ım hepimiz o günleri görelim inşşş
şimdi hayal kuruyorum 60 kilo olmuşum güçlendirmeye geçmişim allaaaahhhh....:))
eger tavuk suyunu bir sure buzdolabinda bekletirsen yagi uzerinde donacaktir. onu kasikla alip atarsan kalanina corba yapabilirsin.
reglimin bitmesi sonucu az da olsa eksi gordum kizlar cok sukur.. gecen hafta sonu reglden once 67.2, regl esnasinda 67.8, bu sabah 66.8.. en azindan degisim var diye avutuyorum kendimi. zaten son 6-7 kilom, sonra guclendirmeye gecicem insallaaaaa2.5 hafta sonra erkek arkadasimin ailesi buraya gelecek, onlar gelmeden evvel ne versem kar.. beni en son gorduklerinde o kadar sismandim ki hatirlamak bile istemiyorum.. umarim degisimi fark ederler.
opuyorum hepiniziii
kuzum tam tarifi tekrar paylaşırmısın rica etsemmmm, bulamadımmmm
biri bana dukan testini yapabilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çıkamadım içinden
gönüllü yokmu
kızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn
canım benim benim gibi biri daha
2,5 hafta sonra yani 15 nisanda bende erkek arkımın ailesi ile tanışcam ondan strese girdim zaten
sevgili sevgilim benim kilo muhabbetim olduğunda ne kilolusu hep gördüğünüz resimlerde kış ve üstünde kaban var benim sevgilim 38 beden diye laf edincee yüksek ihtimalle taş gibi bir gelin bekliyorlar
neyseki dikkati saçlarıma çekme planlarındayım ilk boyattığımda ciddi ciddi bakırla kızıl arası kıpkırmızı birşey oluyor kilomu öyle örtpas ediceem
ama sen kocaman 10 kg vermişsin bence şu 2 hafta pilates veya callenetics'e ağırlık versen ciddi anlamda sıklaşırsın ve bence denemeye değer canım
onlar şu an hüpletirken gelecekteki hallerini hiiiççç düşünemiyolar... ama sen kısa bi süre sonra ne halde olabiliceğini düşünnn ve o gün itibariyle neleri yiyebileceğinin hayalini kur... o bile yeter sana... belki sen höpürdetirken onlar da seni izlemek zorunda kalıcaklar günün birinde... ama sen garantili gidiyosun bundan daha özel ve güzeli varmı diye bi düşün
ayyy haklısın canımda anacım eşimin ailesini bi görsen nasıl bünye varsa artık dünyaları yiyorlar ama bi gr yağ yok kayınvalidem bile o yaşına rağmen tığ gibi aksine bizim ailede heeepp balık etliben fok balığı etliyim işte , hadi fırın makarna neysede humusu çoook güzel yapar ona nasıl dayancaksammm zaten işleri güçleri yeme içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?