Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buğday kepeği yerine yulaf kepeği de koyabilirsin...
20 kaşık yani 10 günlük bozulmuyomu?

tatlım krebin üzerine nasıl koydun, krep hamurunu tavaya döküncemi ekledin? ya anlamadım tatlım kusura bakma ya

canım benim benim gibi biri daha
2,5 hafta sonra yani 15 nisanda bende erkek arkımın ailesi ile tanışcam ondan strese girdim zaten

sevgili sevgilim benim kilo muhabbetim olduğunda ne kilolusu hep gördüğünüz resimlerde kış ve üstünde kaban var benim sevgilim 38 beden diye laf edincee yüksek ihtimalle taş gibi bir gelin bekliyorlar

neyseki dikkati saçlarıma çekme planlarındayım ilk boyattığımda ciddi ciddi bakırla kızıl arası kıpkırmızı birşey oluyor kilomu öyle örtpas ediceem

ama sen kocaman 10 kg vermişsin bence şu 2 hafta pilates veya callenetics'e ağırlık versen ciddi anlamda sıklaşırsın ve bence denemeye değer canım

hahayttt bu arada son 7 kiloomm:) 62 de bu kız güçlendirmeye geçeeer:)
Allah2ım hepimiz o günleri görelim inşşş

ben de başlayalı 5 gün oldu bugün atak son gün. yarın seyir evresine geçeceğim 75 kiloyla başladım şu an 72,9 um.hedefim 62. sizleri okuyorum ki bir yanlış yapmiim....

bu arada ekmeği denedim harika oldu. ama biraz daha kabarmasını beklersem çok iyi olacak gibi. krep rezaletinden kurtuldum çok mutluyum.bugün:

sabah: 1 haşlanmış yumurta+yulaf ekmeği+light peynir+ çay

ara: 1 bardak light süt

öğle: light ton balığı+ light yoğurt+yulaf ekmeği+ çay

akşam:ızgara köfte+ yoğurt+yulaf ekmeği

enson gene çay. çayı çok severim de ehi.. sular mular da içiyorum işte bele... nasılım yanlışım varmıdır acep? 24/06/2012 de güçlendirmeye geçmem hedefleniyor. Allah tan hayırlısı dostlar....

Son düzenleyen: Moderatör:

Şekerim 10 kilo az mı? Seni görünce şaşıracaklar...Hani nasıl derler:" dibi düşcek "seni görenlerin.....

Son düzenleme:
kuzum tam tarifi tekrar paylaşırmısın rica etsemmmm, bulamadımmmm

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (isterseniz bunu tariften çıkarabilirsiniz ben çıkarıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir

şimdi hayal kuruyorum 60 kilo olmuşum güçlendirmeye geçmişim allaaaahhhh....:))

canım o kiloların hepsini dukanla mı verdin acaba. ben de seninle yaklaşık aynı kiloda başladım hedefim 62.3 ayda vermem öngörülüyor. asla yapmamam gereken şeyler var mıdır tecrübelerini benimle paylaşırmısın ve bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin acaba tatlım?

biri bana dukan testini yapabilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çıkamadım içinden

gönüllü yokmu

kızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn

kızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn

onlar şu an hüpletirken gelecekteki hallerini hiiiççç düşünemiyolar... ama sen kısa bi süre sonra ne halde olabiliceğini düşünnn ve o gün itibariyle neleri yiyebileceğinin hayalini kur... o bile yeter sana... belki sen höpürdetirken onlar da seni izlemek zorunda kalıcaklar günün birinde... ama sen garantili gidiyosun bundan daha özel ve güzeli varmı diye bi düşün

[COLOR=""]valla ikimize de kolay gelsin sekerim isimiz zor allahtan sevgilimin ailesi fesat tipler degil. sevgilim sirp, dolayisiyla ailesinin adetleri falan farkli, oglumuz kimi sevmisse biz onu severiz mantigindalar. ben 78 kiloyken bile (boyum1.60) sacimi yapip giyinince ay cok guzel olmussun falan derdi annesi, cok seker bir insan. ama gene de ben gozlerine guzel gorunmek istiyorum

ben gecen hafta callan'a baslamistim ama haftasonu arkadasima gittim, 3 gun ara verdim. ama galiba sadece 3 gun ust uste yapinca bile belimde 2-3 cmlik incelme oldu herkese tavsiye ediyorum. bugun kaldigim yerden devam edicemm.

hepinize kolay gelsin kizlarrr seviyorum sizleri, iyi ki uye olmusum kk'yaaa [/COLOR]

ayyy haklısın canımda anacım eşimin ailesini bi görsen nasıl bünye varsa artık dünyaları yiyorlar ama bi gr yağ yok kayınvalidem bile o yaşına rağmen tığ gibi aksine bizim ailede heeepp balık etli ben fok balığı etliyim işte , hadi fırın makarna neysede humusu çoook güzel yapar ona nasıl dayancaksammm zaten işleri güçleri yeme içme

işte en nefret ettiğim insan tiplemesi... yiyip yiyip belli etmeyenlerrrr
deli oluyorum.... hayatta en sevdiğim şey yemek yemek... acayip keyif alıyorum... ama zorla yiyen tiplere bi bakıyorum üflesen uçar... benim eniştem de öyle... sırf ayakta durabilmek için yiyiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…