canımcım çok teşekkür ederim, yanlız tek sorunum var benim tahta kaşığım yok
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (isterseniz bunu tariften çıkarabilirsiniz ben çıkarıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir
Eki Görüntüle 376630 Eki Görüntüle 376631
ben geçen hafta kıbrısa gittim 2 günde 1 kilo aldım geldim ammaann dikkatttkızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn
işte en nefret ettiğim insan tiplemesi... yiyip yiyip belli etmeyenlerrrr
deli oluyorum.... hayatta en sevdiğim şey yemek yemek... acayip keyif alıyorum... ama zorla yiyen tiplere bi bakıyorum üflesen uçar... benim eniştem de öyle... sırf ayakta durabilmek için yiyiyo
ben de başlayalı 5 gün oldu bugün atak son gün. yarın seyir evresine geçeceğim 75 kiloyla başladım şu an 72,9 um.hedefim 62. sizleri okuyorum ki bir yanlış yapmiim....
bu arada ekmeği denedim harika oldu. ama biraz daha kabarmasını beklersem çok iyi olacak gibi. krep rezaletinden kurtuldum çok mutluyum.bugün:
sabah: 1 haşlanmış yumurta+yulaf ekmeği+light peynir+ çay
ara: 1 bardak light süt
öğle: light ton balığı+ light yoğurt+yulaf ekmeği+ çay
akşam:ızgara köfte+ yoğurt+yulaf ekmeği
enson gene çay. çayı çok severim de ehi.. sular mular da içiyorum işte bele... nasılım yanlışım varmıdır acep? 24/06/2012 de güçlendirmeye geçmem hedefleniyor. Allah tan hayırlısı dostlar....
kızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn
[COLOR=""]valla ikimize de kolay gelsin sekerim isimiz zorallahtan sevgilimin ailesi fesat tipler degil. sevgilim sirp, dolayisiyla ailesinin adetleri falan farkli, oglumuz kimi sevmisse biz onu severiz mantigindalar. ben 78 kiloyken bile (boyum1.60) sacimi yapip giyinince ay cok guzel olmussun falan derdi annesi, cok seker bir insan. ama gene de ben gozlerine guzel gorunmek istiyorum
ben gecen hafta callan'a baslamistim ama haftasonu arkadasima gittim, 3 gun ara verdim. ama galiba sadece 3 gun ust uste yapinca bile belimde 2-3 cmlik incelme olduherkese tavsiye ediyorum. bugun kaldigim yerden devam edicemm.
hepinize kolay gelsin kizlarrr seviyorum sizleri, iyi ki uye olmusum kk'yaaa[/COLOR]
işte en nefret ettiğim insan tiplemesi... yiyip yiyip belli etmeyenlerrrr
deli oluyorum.... hayatta en sevdiğim şey yemek yemek... acayip keyif alıyorum... ama zorla yiyen tiplere bi bakıyorum üflesen uçar... benim eniştem de öyle... sırf ayakta durabilmek için yiyiyo
kızlarrrrrrrrrrrrr......... gün içinde ikinciye wc ye çıkmanın hazzı başka bişeymiş yaa.... bugun acayip mutluyum... göbeğim lıkır lıkır yapıyo...
bu bitki çayları gerçekten çok işe yarıyo... öğle yemeğinden önce de içmiştim bi tane mate çayı ama yarım fincan... midem çok bulandı... deli gibi idrara çıkıyorum sabahtan beri... hissediyorum yağ atıyorum...tabi en önemlisi kabızlık sorunum da çözüldü bugun 2 olduuu
ben artık liste yok kitabını alın okuyun anlamadan bu diyet yapılmaz diyorum.'kitap almak' lafını duyunca geri adım atanlar oluyor...
şu an aldığım bir kararı açıklıyorum...
bundan sonra öğürsem de çatlasam da sabahları aç karnına bitki çayı içicem... bu sabah 7 otlu çaydan içtim ve wc olayı çözüldü... bunu her sabah yaparsam kabızlık sorunum olmıycak inşallahhhh....
canımcım çok teşekkür ederim, yanlız tek sorunum var benim tahta kaşığım yokzararlı diye hepsini atmıştım, silikonla yaparım bende
ben geçen hafta kıbrısa gittim 2 günde 1 kilo aldım geldim ammaann dikkattt
yulaf ekmeklerindeki kepek miktarını 1,5 kaşık olarak (seyirde 2 ) ayarladıysan sorun yok gibi duruyor canım
kolay gelsinnnn
dediğin tarihlerde ben inşş güçlendirme de olucam ama hepimiz yine burdayızzz umarım hedefine ulaşırsınn
canım 3 günlük yiyeceklerini yanına almayı sakın unutma
hani yanımdada birşey yok şunların tadına bakayım gibi bahaneler üretme sonra
ekmeğini kekini helvanı ne bileyim 3 gün ne yiyeceksen yap götür
bizim anne ve babada kilolu zaten sorun yok ama 3 görümce + benim sevdiceğim hani kaba olcak ama öküz gibi yiyolar ama incecikler
ve sanıolarki her insan zayıf kalabilir
annesi hep diyormuş ben beğeniyorum gelinimi çok güzel diye ama daha da güzel olmanın kime zararı olabilirkiii
geçen ay 15inde görüştük erkek arkımla dibi düştü çok güzelleşmişsin diyeeee şimdi bir daha şaşırtmak geliyoor insanın içinde onun için bu 2 hafta sıkı dukancıyım izinli kaçamak bile yookkk
offfff sormaa yaa ben aslında tam yiyip yiyip belli etmicek bir karakterde insan olabilirdim cidden iyi yerim yanii
hiiiç hayır demem yeni tadlarada açığımdıır heep
ama öyle olmamışız maalesef olanla yetinip yemiyoruz artııkk
buarada şu surimi denen abzuruk şey benden ömrümce uzak duracaaak o ne berbat birşeydir arkadaş yaa hepsi çöpteee
ewt insanlar 14 tl verip kitabı almaya üşenior ama ztn bu diyet maliyetli bi diyet,,onu hiç hesaba katmıolar :))
süper görünüosun arkadasımm,,tebrikler..
yarim içtiğin 7 otlu çayın ismi nedir? yani aktardan 7 otlu çay diyemi alıoruz yoksa başka bi ismi warmıdır?
Ayyy bende alıp denemek istiyordum. almıyorum artık vazgeçtimmm...
hemen mayokini bakıyoruz bu sene ona heves ettim vallaa
ömrüm bu dıyetı yapmakla gececek galıba. guclendırmeye gecme tarıhım bıle 15 kasım
kitap almaya değil, okuma üşeniyolarewt insanlar 14 tl verip kitabı almaya üşenior ama ztn bu diyet maliyetli bi diyet,,onu hiç hesaba katmıolar :))
kitap almaya değil, okuma üşeniyolar
kızlar irem özge nerelerdeki, göremiyorum onu
yok ben mikini giycem ablası.. bronz bronz olucak herbiyerm... zaten düğün öncesi 20-30 seans da solarium çaktıkmı ööffffffff
bende bikini giycemmm zaten hayalim göbeksizce güneşlenmekohhh ben düğünden önce örende 10 gün tatil yapmıştım beyazın içinde kapkaraydım tabi zayıftımda o zamanlarr en kısa zamanda dönmem lazım eski halime 2 aya kadar mesela
bende bende bende........... yaaaaaaa valla solariumda uyuyabilirim bile... zayıflıyım yeter... kararırım ben... tatile falan gidemem ama havuza giderim hafta sonları... acaba diyorum bi tane mayokini de benmi alsam..bikini alıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?