Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrrrrrrrrrrr......... gün içinde ikinciye wc ye çıkmanın hazzı başka bişeymiş yaa.... bugun acayip mutluyum... göbeğim lıkır lıkır yapıyo...
bu bitki çayları gerçekten çok işe yarıyo... öğle yemeğinden önce de içmiştim bi tane mate çayı ama yarım fincan... midem çok bulandı... deli gibi idrara çıkıyorum sabahtan beri... hissediyorum yağ atıyorum... tabi en önemlisi kabızlık sorunum da çözüldü bugun 2 olduuu

ömrüm bu dıyetı yapmakla gececek galıba. guclendırmeye gecme tarıhım bıle 15 kasım

canımcım çok teşekkür ederim, yanlız tek sorunum var benim tahta kaşığım yok zararlı diye hepsini atmıştım, silikonla yaparım bende

kızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn
ben geçen hafta kıbrısa gittim 2 günde 1 kilo aldım geldim ammaann dikkattt

kızz bunlarda yemek yemeyi çok severler yerlerde allah ne verdiyse ama kilo almıyolar deli oluyorum ben azcık fazla kaçırsam biittim hemmen gelsin yağlar benimde en sevdiğim şey yemek yemek ama ağzımın tadıyla yiyemiyorum kilo yüzünden

yulaf ekmeklerindeki kepek miktarını 1,5 kaşık olarak (seyirde 2 ) ayarladıysan sorun yok gibi duruyor canım
kolay gelsinnnn
dediğin tarihlerde ben inşş güçlendirme de olucam ama hepimiz yine burdayızzz umarım hedefine ulaşırsınn

kızlar şimdi ben nisanda kıbrısa gitcem 3 günlüğüne fırın makarna ve humusa nasıl dayancam yemeden ve tüm aile hooopp mideye indirirkennn

canım 3 günlük yiyeceklerini yanına almayı sakın unutma
hani yanımdada birşey yok şunların tadına bakayım gibi bahaneler üretme sonra
ekmeğini kekini helvanı ne bileyim 3 gün ne yiyeceksen yap götür

bizim anne ve babada kilolu zaten sorun yok ama 3 görümce + benim sevdiceğim hani kaba olcak ama öküz gibi yiyolar ama incecikler
ve sanıolarki her insan zayıf kalabilir
annesi hep diyormuş ben beğeniyorum gelinimi çok güzel diye ama daha da güzel olmanın kime zararı olabilirkiii
geçen ay 15inde görüştük erkek arkımla dibi düştü çok güzelleşmişsin diye eee şimdi bir daha şaşırtmak geliyoor insanın içinde onun için bu 2 hafta sıkı dukancıyım izinli kaçamak bile yookkk

offfff sormaa yaa ben aslında tam yiyip yiyip belli etmicek bir karakterde insan olabilirdim cidden iyi yerim yanii
hiiiç hayır demem yeni tadlarada açığımdıır heep
ama öyle olmamışız maalesef olanla yetinip yemiyoruz artııkk

buarada şu surimi denen abzuruk şey benden ömrümce uzak duracaaak o ne berbat birşeydir arkadaş yaa hepsi çöpteee

Süpersin.... ben başladığımdan beri hep bitki çayı içiyorum, henüz sıkıntıya düşmedim.İnş.bundan sonrada düşmem.

ben artık liste yok kitabını alın okuyun anlamadan bu diyet yapılmaz diyorum.'kitap almak' lafını duyunca geri adım atanlar oluyor...

ewt insanlar 14 tl verip kitabı almaya üşenior ama ztn bu diyet maliyetli bi diyet,,onu hiç hesaba katmıolar :))

süper görünüosun arkadasımm,,tebrikler..

yarim içtiğin 7 otlu çayın ismi nedir? yani aktardan 7 otlu çay diyemi alıoruz yoksa başka bi ismi warmıdır?

ahh ahh ben ne zaman gitsem kıbrısa en az 3 kg dönerim ama bu sefer 3 günlüğüne gitcem allahtan tutcam kendimi bakalım inşallahhh

Ayyy bende alıp denemek istiyordum. almıyorum artık vazgeçtimmm...

ömrüm bu dıyetı yapmakla gececek galıba. guclendırmeye gecme tarıhım bıle 15 kasım

O tarihe bakıp moral bozmak yok :) ben de teeee ağustosta geçcem. Hiç dert değil, hergün duyduklarım bana yetiyor, ayrı biz gaz veriyor, içine giremediğim kıyafetler daha fazla bi gaz veriyor

yok ben mikini giycem ablası.. bronz bronz olucak herbiyerm... zaten düğün öncesi 20-30 seans da solarium çaktıkmı ööffffffff

bende bikini giycemmm zaten hayalim göbeksizce güneşlenmek ohhh ben düğünden önce örende 10 gün tatil yapmıştım beyazın içinde kapkaraydım tabi zayıftımda o zamanlarr en kısa zamanda dönmem lazım eski halime 2 aya kadar mesela

bende bende bende........... yaaaaaaa valla solariumda uyuyabilirim bile... zayıflıyım yeter... kararırım ben... tatile falan gidemem ama havuza giderim hafta sonları... acaba diyorum bi tane mayokini de benmi alsam..bikini alıyorum şimdi

beğenmedim ordaki mayokinileri
çok daha güzelleri var normalde ama bir tane bikini beğendim kahve rengi çok severim yanık tende süper duruyo onu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…