beğenmedim ordaki mayokinileri
çok daha güzelleri var normalde ama bir tane bikini beğendim kahve rengi çok severim yanık tende süper duruyo onu alıcam
bende bende bende........... yaaaaaaa valla solariumda uyuyabilirim bile... zayıflıyım yeter... kararırım ben... tatile falan gidemem ama havuza giderim hafta sonları... acaba diyorum bi tane mayokini de benmi alsam..bikini alıyorum şimdi
kabızlığını neyle halletin acaba ?kızlarrrrrrrrrrrrr......... gün içinde ikinciye wc ye çıkmanın hazzı başka bişeymiş yaa.... bugun acayip mutluyum... göbeğim lıkır lıkır yapıyo...
bu bitki çayları gerçekten çok işe yarıyo... öğle yemeğinden önce de içmiştim bi tane mate çayı ama yarım fincan... midem çok bulandı... deli gibi idrara çıkıyorum sabahtan beri... hissediyorum yağ atıyorum...tabi en önemlisi kabızlık sorunum da çözüldü bugun 2 olduuu
kabızlığını neyle halletin acaba ?
mayokınıde al kuzum sen güneşlenmediğin zamanlar sahilde yürüyüş yaparsın aleme inat salınırsın adeta ben ne ka güzel zayıfladım diye içten içe övünürsün kendinle dur bende yapayım kız öyle ikoncanlardan ne eksiğimiz var bizim fazlamız bile var ayoll
teşekkür ederim yani sabah aç karnına yeşil çay içsem olur mu?aç karnına sabah ve öğlen yemeklerden önce bitki çayı içtim mate çayı ve 7 otlu çaydan...
teşekkür ederim yani sabah aç karnına yeşil çay içsem olur mu?
yarim güvenilir bir sitemi? bende mayo beğendim ama kararsız kaldım yaa, fiyatlarda çok iyi..
valla aldım bile... Ben biçok alışverişimi internetten yaparım... Ne dışarıdan alışveriş yapıcak vaktim ne de o kadar çok param yok açıkçası... şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı... Neticede mail gönderiyolar işlem detaylarını...
Her gün tartılıyor musunuz? Ben tartılıp da kilo veremediğimi görünce moralim çok bozuluyo, o yüzden haftada 1, ya da 3 günde 1 falan tartılsam diyorum. Mesela atak bitince, 2 gün sonra. Gerçi o zaman da kilo vermemişsem bir yerlerde hata yapmışsam onu geç anlamış oluyorum di mi? Amaaan!!
ben perşembeden perşembeye tartılıyorum valla moralimi bozamam hiiiççç
ben kabızlığa aktardan demirhindi diye bişey buldum onu içiyorumm çare oldu bana tavsiye ederim
ben perşembeden perşembeye tartılıyorum valla moralimi bozamam hiiiççç
ben ik ihaftadır tartılmıyorum desem yeridir... bu şişkinlik ve hassas dijital tartım öldürücek beni...
Ay iyi bari. Ben de çok bozuluyorum çünkü.
Bu hassas tartılar çok fena gerçekten yaa. Ben hassasta 67 çıkıyorum. Kilo verişimi ona göre ölçücem de, inşallah 65 falanımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?