Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

beğenmedim ordaki mayokinileri
çok daha güzelleri var normalde ama bir tane bikini beğendim kahve rengi çok severim yanık tende süper duruyo onu alıcam

ben iki tane bikini almıştım... şimdi bi tane de siyah aldım... ama markafonide bitmiş sanırım satış... bitmese ordan da alabilirdim...

mayokınıde al kuzum sen güneşlenmediğin zamanlar sahilde yürüyüş yaparsın aleme inat salınırsın adeta ben ne ka güzel zayıfladım diye içten içe övünürsün kendinle dur bende yapayım kız öyle ikoncanlardan ne eksiğimiz var bizim fazlamız bile var ayoll

kabızlığını neyle halletin acaba ?

valla doğru dedin bebeğim... gelin olucam balayında diğerlerinden farkım olsun dimi... hergüne farklı bikiniiii....ööffffffffffffffff

kızlarrrr nerdeyse 3 hafta olduuu yeni gelebildim internet yoktu çünkü.beni özlediniz miiiii?53le devam ediyorum yine bir regl dönemi yine şişlik yine gecikme yine patlama ama her regl döneminden sonra 2 3 kiloya yakın veriyorum o yüzden regl olmak benim için bir zevk oldureglde olursam 51 50 olurum kalır 2 kilom:))))arada okuyabildim yazdıklarınızı ama cevvaplayamamıştım şimdi tekrar burdayım ama şunu söylemem gerekir ki burası inanılmaz bir motivasyon kaynağı...sizsiz geçen 3 haftada ne kaçamaklar bırakma aşamasına gelmeler..2 buçuk aydır diyetteyim sadece son 3 haftada kaçamak yaptım neden siz yoktunuz da ondan...herkese bol bol eksileeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr:))))

yarim güvenilir bir sitemi? bende mayo beğendim ama kararsız kaldım yaa, fiyatlarda çok iyi..

valla aldım bile... ben biçok alışverişimi internetten yaparım... ne dışarıdan alışveriş yapıcak vaktim ne de o kadar çok param yok açıkçası... şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı... neticede mail gönderiyolar işlem detaylarını...

bende netten çok alışveriş yaparım da , burayı bilmiyorum..

Iyi ozaman bende alıyorummm

Her gün tartılıyor musunuz? Ben tartılıp da kilo veremediğimi görünce moralim çok bozuluyo, o yüzden haftada 1, ya da 3 günde 1 falan tartılsam diyorum. Mesela atak bitince, 2 gün sonra. Gerçi o zaman da kilo vermemişsem bir yerlerde hata yapmışsam onu geç anlamış oluyorum di mi? Amaaan!!

ben perşembeden perşembeye tartılıyorum valla moralimi bozamam hiiiççç

ben perşembeden perşembeye tartılıyorum valla moralimi bozamam hiiiççç

Ay iyi bari. Ben de çok bozuluyorum çünkü.

ben ik ihaftadır tartılmıyorum desem yeridir... bu şişkinlik ve hassas dijital tartım öldürücek beni...

Bu hassas tartılar çok fena gerçekten yaa. Ben hassasta 67 çıkıyorum. Kilo verişimi ona göre ölçücem de, inşallah 65 falanımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…