Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bulaşık suyu sende benım kılomdan dusmussun. sana anne dıyebılırmıyım benı en ıyı sen anlarsın lütfen beni motive eeeeettttt

Ben de var o problem. Diyetten önce de vardı zaten :S Deniyim bakalım sütü. İnşallah düzelir.

İçip yaklaşık yarım saat oturunca karından sesler gelmeye başlıyor ve tuvalete çıkmak gayet kolay oluyor, bence de deneyin.

kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar kitaptada yazıyordu sanki atakda olur diye

ben de bugün atak 5. gün ve 2 ve 3 gün bende de yorgunluk yapmıştı, ama yulaf kepeğini yediğimden ötürü mü yoksa alıştığımdan ötürü mü bilmiyorum yorgunluğum kısmen geçiyor.

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ve ben de bir dukancıyım:) dün 7 günlük atak evremi tamamladım bugün mis gibi yağsız kıymalı melemenimi yedim:) kilom 89.9 du atak evresinden sonra bu sabah 85.6 çıktım üstelik son iki gündür regl dönemim..:) dolayısıyla tatlı krizlerim tavan yaptı netten aldığım tatlandırıcım gelsin ilk iş burdaki nefis tariflerden yapıcam:) ben de diyetimi sizinle birlikte motive olarak takip etmek istiyorum hatta nasıl yapıldığını öğrenip o şu kadar kilo verdi diye gösteren grafiklerden de istiyorum:)

yok canım emziren arkadaşlara tavsiye edilmi,yor.başlayıp emzirdiği için bırakanlar oldu aramızda.kitaptada zaten emziren anneler güçlendirmeden başlasın diyor dukan amca kitapta.

teşekkür edrim canım ben daha sonra katılayım size o zaman eğer ki kendi çabalarımla veremezsem bu arada.kolaylıklar gelsin herkes hedef kilolarına sağlıkla kavuşsun inşallah :)

Bugun 5 gun atak olmak uzere 9. gunum
Hedefim 7 kilo vermek
Henuz diyeti bozacak bisi yemedim
Yulaf kepegi, bol yesil cay, bol su tuketmeye devam ediyorum
Gunluk spor vaktim bir saatten yarim saate dustu
Fazlaca light peynir yiyorum
Balik ve deniz urunlerini etten daha cok tuketiyorum
Arada cok az misir unu ile soslar yapip baliklari lezzeli hale getirmeye cabaliyorum
Tarti bir inip bir cikiyor, bazen duruyor. Henuz yaklasik bir, bir bucuk civari bir kilo kaybim var ancak daha ince gozukuyorum sanki.
Cogu zaman yorgunum ama asla aclik krizine girmiyorum ve seker yemedigim icin kan sekerim dusmuyor
Iki gun hic spor yapmadim
Depresif hissediyorum
Yesil cay sayesinde hic tuvalet sorunum olmadi
Tatlilarimi light yogurt ve splenda ile hazirliyorum ve evet splenda nin sac doktugunu yabanci kaynaklarda okudum, o yuzden bu tatlandirici meselesini iyice bir arastirmayi dusunuyorum, bu konuyu paylasmamiz lazim bence. Zayiflayalim derken saclardan olmayalim.
Saglik, yeme icme konusunu hep ciddiye aldim ve evet bu diyet kafama yatiyor!
Yilmak yok yola devam! :)

merhabalar. ilk önce Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine girip, alttaki listeden weight loss yani kilo kaybını seçiyoruz. sonra arka plan ve sayacı seçiyoruz. sonra da pin password diyor oraya şifre yazıyor ki ilerde değiştirebilelim bu çizelgeyi. track = weight seçiyoruz weight units kg seçiyoruz ve target = olmak istediğin, starting=başlama ve current=şu anki kiloyu yazıyoruz. ve altına ay/gün/yıl şeklinde tarihi. waist units e waist not displayed diyorum ben yani onun takibini yapmıyorum kilo yeterli oluyor, bele gerek duymuyorum. sonra alttaki body massi de metris'e çevirip boyu yazıyoruz. alttaki bbcode yazan yerdeki yani url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpjp2UD/]

[/url] bunun gibi bir linkteki sadece img yazanların arasındaki kısmı yani http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpjp2UD/weight.png bunu kopyalayıp profile girip çizge yazan yere yapıştırıyoruz. umarım karışık olmamıştır adım adım takip ederseniz yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

çok teşekkür ediyorum ilk fırsatta oluşturucam bende:)

benim sormak istediğim şey şu ben de dukana göre diyet pudin hazırlamak istedim ancak yulaf kepeği sütü hiçççççççççççççç kalınlaştırmadı. ille nişasta mı kullanmamız gerekiyor. başından beri hiç bozmadım diyetimi oruç tutmak gibi benim için bi defa bozsam büyü bozulacak sanki hahahaha bana ne önerirsiniz:) ilk defa bir diyetin karşılığını bu denli güzel alıyorum kaybedicem diye ödüm kopuyor:) bi de bu yaz düğünüm var ayrıca kayın validem beni beğenmiyor onlar için biraz iri kıyımım da hıh:) yardımcı olursanız sevinirim çok çok muckk:)

beğenmiyorlar ne demek yaa çok biliyormuş o
sen kaynanana düğüne kadar küs düğünde de kuğu gibi gelin olda çatlasınnnn
ben regli zamanı normal light puding yapıyorum hazır ama geneli nişasta kullanıp yapanlar var

aksam yemegınde tonbalıklı salata, 4 kasık taze fasulye ve 1 kase yoğurt yedım. olmuşmu:26:

şimdidedukan ekmeklerım fırında pişiyor. bakalımnasıl olacak. pişmemiş tadı altınbasak tadı gıbıydı ama pişmişi nasılolacak acaba merak edıyorum..

teşekkürler canımumarım sende hayırlısıyla geçer ve bititirsin güçlendirmeyi

merhaba supersin ceren umarım bizlerde güçlendirme aşamasına gelebiliriz
senin başlangıç kilonda bana yakınmış ne zaman başladın yani ne kadar sürede buralara kadar geldin
teşekkürlerrr ben 5 gün atak ve 35 gün seyir yaptım 9 kilo verdim.güçlendirmedeyim şu an 3 kiloda güçlendirmede verdim.ama çok bozdum ben krizlerimde.ona ragmen verdim.sakın bırakmayın sakınnnn.bu arada ben 57 de bırakırım demiştim ama ole bi mtive olmusumki bırakamadım diyeti 54 e düştüm şu an

spor yapıyoruz oğlumda tekrarlıyor hareketlerı. bız oturuyoruz o karsımıza gecmıs hala spor yapıyor bacaksız ya

ne zaman buralara uğramasam kaçamak yapıyorum ben :18:
of çok sıkıldım artık diiyette olmaktan, tam 6 ay oldu, regl döneminde hiç çekimliyor zaten
moralim bozuk, keyfim yok, hatalı sollama yapan kamyon gibiiyim bir kaçamak diğerini izliyor

ozaman sende buradan ayrılma canım.yuzmussun yuzmussun kuyruguna gelmıssın. yapılırmı bu. eskı hallerını dusunup ınsanın yıyesı gelmez. ahhh yerınde olmak ıcın yarımı verırdım

ozaman sende buradan ayrılma canım.yuzmussun yuzmussun kuyruguna gelmıssın. yapılırmı bu. eskı hallerını dusunup ınsanın yıyesı gelmez. ahhh yerınde olmak ıcın yarımı verırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…