- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
bu şekilde bi tablo hazırlanmış istersen bi bak derim...
Eki Görüntüle 376181
Ben de var o problem. Diyetten önce de vardı zaten :S Deniyim bakalım sütü. İnşallah düzelir.
kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar kitaptada yazıyordu sanki atakda olur diye
İçip yaklaşık yarım saat oturunca karından sesler gelmeye başlıyor ve tuvalete çıkmak gayet kolay oluyor, bence de deneyin.
ben de bugün atak 5. gün ve 2 ve 3 gün bende de yorgunluk yapmıştı, ama yulaf kepeğini yediğimden ötürü mü yoksa alıştığımdan ötürü mü bilmiyorum yorgunluğum kısmen geçiyor.
yok canım emziren arkadaşlara tavsiye edilmi,yor.başlayıp emzirdiği için bırakanlar oldu aramızda.kitaptada zaten emziren anneler güçlendirmeden başlasın diyor dukan amca kitapta.
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ve ben de bir dukancıyım:) dün 7 günlük atak evremi tamamladım bugün mis gibi yağsız kıymalı melemenimi yedim:) kilom 89.9 du atak evresinden sonra bu sabah 85.6 çıktım üstelik son iki gündür regl dönemim..:) dolayısıyla tatlı krizlerim tavan yaptı netten aldığım tatlandırıcım gelsin ilk iş burdaki nefis tariflerden yapıcam:) ben de diyetimi sizinle birlikte motive olarak takip etmek istiyorum hatta nasıl yapıldığını öğrenip o şu kadar kilo verdi diye gösteren grafiklerden de istiyorum:)
merhabalar. ilk önce Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine girip, alttaki listeden weight loss yani kilo kaybını seçiyoruz. sonra arka plan ve sayacı seçiyoruz. sonra da pin password diyor oraya şifre yazıyor ki ilerde değiştirebilelim bu çizelgeyi. track = weight seçiyoruz weight units kg seçiyoruz ve target = olmak istediğin, starting=başlama ve current=şu anki kiloyu yazıyoruz. ve altına ay/gün/yıl şeklinde tarihi. waist units e waist not displayed diyorum ben yani onun takibini yapmıyorum kilo yeterli oluyor, bele gerek duymuyorum. sonra alttaki body massi de metris'e çevirip boyu yazıyoruz. alttaki bbcode yazan yerdeki yani url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpjp2UD/]
[/url] bunun gibi bir linkteki sadece img yazanların arasındaki kısmı yani http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpjp2UD/weight.png bunu kopyalayıp profile girip çizge yazan yere yapıştırıyoruz. umarım karışık olmamıştır adım adım takip ederseniz yapabilirsiniz.
çok teşekkür ediyorum ilk fırsatta oluşturucam bende:)
Motive ederim sekerim ne demek :) ben baslayali 3 ay olmus neredeyse vakit cok cabuk geciyor merak etmebulaşık suyu sende benım kılomdan dusmussun. sana anne dıyebılırmıyımbenı en ıyı sen anlarsın lütfen beni motive eeeeettttt
benim sormak istediğim şey şu ben de dukana göre diyet pudin hazırlamak istedim ancak yulaf kepeği sütü hiçççççççççççççç kalınlaştırmadı. ille nişasta mı kullanmamız gerekiyor. başından beri hiç bozmadım diyetimi oruç tutmak gibi benim içinbi defa bozsam büyü bozulacak sanki hahahaha bana ne önerirsiniz:) ilk defa bir diyetin karşılığını bu denli güzel alıyorum kaybedicem diye ödüm kopuyor:) bi de bu yaz düğünüm var ayrıca kayın validem beni beğenmiyor onlar için biraz iri kıyımım da hıh:) yardımcı olursanız sevinirim çok çok muckk:)
Motive ederim sekerim ne demek :) ben baslayali 3 ay olmus neredeyse vakit cok cabuk geciyor merak etme
teşekkürler canımumarım sende hayırlısıyla geçer ve bititirsin güçlendirmeyitebrik ediyorum senii... bende güçlendirmeye geçebiliceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum eğerki 60ta geçersem güçlendirmeye kocaman 250 gün :44: 8 buçuk ay yapar ya... :44: o zaman zarfında hamile olmak sorun yaratırmıki acaba?... gerçi ben oralara geliyim de "bi çaresi bulunur elbet"
teşekkürlerrr ben 5 gün atak ve 35 gün seyir yaptım 9 kilo verdim.güçlendirmedeyim şu an 3 kiloda güçlendirmede verdim.ama çok bozdum ben krizlerimde.ona ragmen verdim.sakın bırakmayın sakınnnn.bu arada ben 57 de bırakırım demiştim ama ole bi mtive olmusumki bırakamadım diyeti 54 e düştüm şu anmerhaba supersin ceren umarım bizlerde güçlendirme aşamasına gelebiliriz
senin başlangıç kilonda bana yakınmış ne zaman başladın yani ne kadar sürede buralara kadar geldin
ne zaman buralara uğramasam kaçamak yapıyorum ben :18:
of çok sıkıldım artık diiyette olmaktan, tam 6 ay oldu, regl döneminde hiç çekimliyor zaten
moralim bozuk, keyfim yok, hatalı sollama yapan kamyon gibiiyim bir kaçamak diğerini izliyor
ne zaman buralara uğramasam kaçamak yapıyorum ben :18:
of çok sıkıldım artık diiyette olmaktan, tam 6 ay oldu, regl döneminde hiç çekimliyor zaten
moralim bozuk, keyfim yok, hatalı sollama yapan kamyon gibiiyim bir kaçamak diğerini izliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?