ne zaman buralara uğramasam kaçamak yapıyorum ben :18:
of çok sıkıldım artık diiyette olmaktan, tam 6 ay oldu, regl döneminde hiç çekimliyor zaten
moralim bozuk, keyfim yok, hatalı sollama yapan kamyon gibiiyim bir kaçamak diğerini izliyor
Yarimcimm tebrik ediyorum şekerim seni, hep böyle ol, başarılarının devamını bekliyorum. Ayy öğretmen gibi oldum heheheheh
şekerim krebin bir yüzü pişince çevirip domatesi ve malzemelei koydum ben sıcak olduğun için diğer taraf pişene kadar malzemelerde pişti.20 kaşık yani 10 günlük bozulmuyomu?
tatlım krebin üzerine nasıl koydun, krep hamurunu tavaya döküncemi ekledin? ya anlamadım tatlım kusura bakma ya
Çok pis ceza veririmmm :) Süreci iyi değerlendiririm, ama sonuç da önemlidir benim içincanım benım ya cok tesekkurler. hatalarımı hıc atlama herturlu cezaya razıyım.
Çok pis ceza veririmmm :) Süreci iyi değerlendiririm, ama sonuç da önemlidir benim için
evet bende öğürüyorum resmen ama yarım fincan içtim gitti... üzerine de yarım litre suSabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa
herturlu cezaya razıyım. yeterkı gıtsın su uzerıme yapışan kılolar.
Tel peyniri gördüm de listende, bi tavsiye vereyim dedim. Ben Lor dışında peynir tüketmiyorum, Diyetin ilk evrelerinde light peynir de yedim ama tadını beğenmediğim için bıraktım. Zaman zaman kaşar da alıyorum, yağ oranına dikkat ederek yiyorum. %10 yağlı ise 20 gr kadar yerim mesela.
Normal peynirler sınırlı izinli gıdalar arasında var, 30 gr kadar ama sınırlı izinliler bildiğimiz gibi duraklamaya sebep olabiliyor.
günaydın kızlar.
uykusuzluk yorgunluk kilo verememek üstelik + görmek moralimi bozsa da diyetimi bozmuyorum ama nereye kadar yani.sinir geldi artık.10 gündür 64 kilo olan ben dün akşam 64,9 çıktım düşmeyi beklerken bir de + görmek iğrenç birşey.inanılmaz dikkat ediyorum.ben katı bir dukancıyım zaten bilenler bilir.iki ayda 10 kilo veren ömür 1 ayda 2 kiloyu zor verdim yahu.ne dirençmiş çıldırtacak beni...
dün akşam arkadaşımdaydım kek yapmış çok sevdiğim bir kurabiye vardı onu yapmış,bir de kısır.çatalımı bile değdirmedim.aylardır da bu durm böyle ama kilo verişim hiç adil değil.sıkıldım valla...
şu da var benim vücudum acayip su tutar gün içinde hep farklı kilolarda çıkıyorum.öyle olur ki bazen yüzüğümü çıkaramam ayakkabilarımı giyemem.bu aralar su ve y.çayda tüketmiyorum belki ondandır diyorum...bir 63 ü görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum..
günaydın canım benim kilomun durma sebebi hem regl hemde peynir her sabah 2 kk kutusuna yakın tuzu giderilmiş peynir tüketirim bu hafta peyniri keseyim bakalım işe yararmı bide 2 si birada neskafe tüketirim günde 3 tane .
ikisi bi aradamıgünaydın canım benim kilomun durma sebebi hem regl hemde peynir her sabah 2 kk kutusuna yakın tuzu giderilmiş peynir tüketirim bu hafta peyniri keseyim bakalım işe yararmı bide 2 si birada neskafe tüketirim günde 3 tane .
öyle öyle biliyorum.benim geçen haftaki halimi düşün ömür ya... niless de aynı durumda... bu bünyeler dukanı sevmiyo öğrendik artık... totolarını yırtıyo son kalan yağlar hala oldukları yerde kalmak için... o yüzden sen hepimizden güçlüsün ve bunu aşabilirsin... hassas dijitalde 1 hafta önce 79 çıkan ben ilk başladığım tartımda 72 çıktım bu sabah ki normalde arasında 3 kilo oynuyo...yani olsa olsa 76 çıkarım diyodum ama demekki direnç kırılıyo yavaş yavaş... moral bozmak yok...
ayrıca dün de emin oldum ki yeşil çay gerçekten vücutta detoks etkisi yaratıyormuş... benim de şişkinliklerim hiç bitmez ama dün bugun süperim...
öyle öyle biliyorum.
ya zaten sorunun ne olduğunu da tahmin ediyorum.
bakalım ,bu hafta başardım başardım yoksa yumruk yapacağım..
Günaydın kızlaaarrr
dün reglim bitti bugün girp oldum var mı böyle birşey yaaa
ağzımı burnumu toplayamıyorum nefes alamıyorum tabiki halsizliğimi hiiiiiiiç saymıyoruummm
bana dukanın bir oyunumu bu
ama şu iyi yanı var canım hiçbirşey yemek istemiyor sabah zorla annem tıkıştırdı yumurta peynir ve ekmeği
ye ye güçsüz kalırsın diye yanıma da taylot ve işe gidince iç hem vitamin olsun dedi , aslında içsem kendime gelirim ama içindeee şeker var yaaa
onun içindeki şeker ne kadradır desede annem hiiiç içimden gelmiyor.
akşam hiçbirşeyim yoktu 40 dk spor bilem yaptım offff
en son 4 martta ölçülerimi almıştım dün akşam ölçtüm tekrar
bel - 7
basen -5
göğüs-3
kollar -2
bacak -3 cm incelmişim kiloyu geçiyorum artık asıl başarı buduuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?