Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar acayip mutluyum bugün... inanılmaz enerjik hissediyorum kendimi... her ne kadar dünkü havuz olayından sonra herbiyerim ağrısada enerjim tartışılmaz... hemen sebebini anlatıyorum... akşam yüzmeden geldim ve hassas dijitalimi kaldırıp, diyete ilk başladığım zaman kullandığım dijital tartımı koydum banyoya... dün akşam duş öncesi bi çıkıyım dedim 73.00 gösteriyor... allahımm dünyalar benim oldu ben 74 falan bekliyodum... sonra fırında mezgit pişirdim 3 küçük parça onu yedim... yanına bide şekersiz uludağ portakal (tadı bişeye benzemiyo ama yapıcak bişi yok) neyse o yorgunlukla erkenden sızmışım... sabah kalktığımda heyecandan ölüyodum... bir an önce tartılıyım dedim... veeeeeeeeeeeeeeee sonuç 72.60 bu ne biliyomusunuz... özgüvenin geri dönüşü...kaçamakların minimuma inişi... çook mutluyum çooookkk
2 ayda tam 11 kilo...

Son düzenleme:

nesssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!! oldumu şimdi ama yaaaa
sen ve desendesen... benim idolümsünüz... hadi desendesen en zor kısmını atlattı; ki senin de çok az kaldı... azıcık daha sıkıcaksın dişini sonra beni bekliyceksin gittiğin yerde...
böyle yaparsan olmazki ama biz de umutsuzluğa kapılırız... hadi bakalım hemen motive oluyoruzz misssss gibi hissediyoruz kendimiziiii

Son düzenleme:
Yarimcimm tebrik ediyorum şekerim seni, hep böyle ol, başarılarının devamını bekliyorum. Ayy öğretmen gibi oldum heheheheh

Yarimcimm tebrik ediyorum şekerim seni, hep böyle ol, başarılarının devamını bekliyorum. Ayy öğretmen gibi oldum heheheheh

teşekkür ederim... dukana hazırlık yaptığım dönemde 85 kiloydum çizelgemde onu da görürsem süper motive olurum diye değiştirdim de

Son düzenleme:
20 kaşık yani 10 günlük bozulmuyomu?

tatlım krebin üzerine nasıl koydun, krep hamurunu tavaya döküncemi ekledin? ya anlamadım tatlım kusura bakma ya
şekerim krebin bir yüzü pişince çevirip domatesi ve malzemelei koydum ben sıcak olduğun için diğer taraf pişene kadar malzemelerde pişti.

Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa

günaydın kızlar.

bende bugun -200 ile uyandım. mutluyuym. hemde regl dönemindeyim.

sabha kahvaltımıda hemen yazıyorum bakalım begenecekmısınız.

1 buyuk bardak ılık sırkelı su
1 adet haslanmıs yumurta
1 adet yumurta buyuklugunde domates
tel peyniri
bir tumatam maydanoz veeeeeeeeeeeeeee
dukan ekmeğim

ekmeğimi dün yaptım gayet güzel ben sevdim ekmeğimi. tam 7 gunluk ekmek cıktı.

Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa
evet bende öğürüyorum resmen ama yarım fincan içtim gitti... üzerine de yarım litre su ayrıca bugun mükemmel bi gün kötü felam değelllllll

günaydın kızlar.
uykusuzluk yorgunluk kilo verememek üstelik + görmek moralimi bozsa da
diyetimi bozmuyorum ama nereye kadar yani.sinir geldi artık.10 gündür 64 kilo olan ben dün akşam 64,9 çıktım düşmeyi beklerken bir de + görmek iğrenç birşey.inanılmaz dikkat ediyorum.ben katı bir dukancıyım zaten bilenler bilir.iki ayda 10 kilo veren ömür 1 ayda 2 kiloyu zor verdim yahu.ne dirençmiş çıldırtacak beni...
dün akşam arkadaşımdaydım kek yapmış çok sevdiğim bir kurabiye vardı onu yapmış,bir de kısır.çatalımı bile değdirmedim.aylardır da bu durm böyle ama kilo verişim hiç adil değil.sıkıldım valla...
şu da var benim vücudum acayip su tutar gün içinde hep farklı kilolarda çıkıyorum.öyle olur ki bazen yüzüğümü çıkaramam ayakkabilarımı giyemem.bu aralar su ve y.çayda tüketmiyorum belki ondandır diyorum...bir 63 ü görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum..

herturlu cezaya razıyım. yeterkı gıtsın su uzerıme yapışan kılolar.

Tel peyniri gördüm de listende, bi tavsiye vereyim dedim. Ben Lor dışında peynir tüketmiyorum, Diyetin ilk evrelerinde light peynir de yedim ama tadını beğenmediğim için bıraktım. Zaman zaman kaşar da alıyorum, yağ oranına dikkat ederek yiyorum. %10 yağlı ise 20 gr kadar yerim mesela.

Normal peynirler sınırlı izinli gıdalar arasında var, 30 gr kadar ama sınırlı izinliler bildiğimiz gibi duraklamaya sebep olabiliyor.

günaydın canım benim kilomun durma sebebi hem regl hemde peynir her sabah 2 kk kutusuna yakın tuzu giderilmiş peynir tüketirim bu hafta peyniri keseyim bakalım işe yararmı bide 2 si birada neskafe tüketirim günde 3 tane .

benim geçen haftaki halimi düşün ömür ya... niless de aynı durumda... bu bünyeler dukanı sevmiyo öğrendik artık... totolarını yırtıyo son kalan yağlar hala oldukları yerde kalmak için... o yüzden sen hepimizden güçlüsün ve bunu aşabilirsin... hassas dijitalde 1 hafta önce 79 çıkan ben ilk başladığım tartımda 72 çıktım bu sabah ki normalde arasında 3 kilo oynuyo...yani olsa olsa 76 çıkarım diyodum ama demekki direnç kırılıyo yavaş yavaş... moral bozmak yok...

ayrıca dün de emin oldum ki yeşil çay gerçekten vücutta detoks etkisi yaratıyormuş... benim de şişkinliklerim hiç bitmez ama dün bugun süperim...

Son düzenleme:

Metabolizma hızı da etkilidir muhtemelen ama, ben kahve de içmem 2 si bir arada da içmem, içinde kahve kreması olduğu için sen de tercih etme bence.

ikisi bi aradamı olmadı işte bu...
alıyosun kafeinsiz nescafeyi... kaynatıyosun light sütünü... ikisini buluşturuyosun... istersen küçücük bide tatlandırıcı ilave ediyosun... ama ikisi bi arada kullanmıyosunn!!!!
bulaşıksuyuna sölemissin ama hatırlatıyım istedim...

Son düzenleme:
öyle öyle biliyorum.
ya zaten sorunun ne olduğunu da tahmin ediyorum.
bakalım ,bu hafta başardım başardım yoksa yumruk yapacağım..

Günaydın kızlaaarrr
dün reglim bitti bugün girp oldum var mı böyle birşey yaaa
ağzımı burnumu toplayamıyorum nefes alamıyorum tabiki halsizliğimi hiiiiiiiç saymıyoruummm
bana dukanın bir oyunumu bu

ama şu iyi yanı var canım hiçbirşey yemek istemiyor sabah zorla annem tıkıştırdı yumurta peynir ve ekmeği
ye ye güçsüz kalırsın diye yanıma da taylot ve işe gidince iç hem vitamin olsun dedi , aslında içsem kendime gelirim ama içindeee şeker var yaaa
onun içindeki şeker ne kadradır desede annem hiiiç içimden gelmiyor.

akşam hiçbirşeyim yoktu 40 dk spor bilem yaptım offff

en son 4 martta ölçülerimi almıştım dün akşam ölçtüm tekrar

bel - 7
basen -5
göğüs-3
kollar -2
bacak -3 cm incelmişim kiloyu geçiyorum artık asıl başarı buduuurrr

işte buuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
çooooook geçmiş olsun kuzucuummm... inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
grip için thylot tansa parol+theraflu tavsiye ederim... dün benim de burnumda bir şırıltı vardı... sabah ve öğle tok karnıma içtim... FINISHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…