Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süpersiinnnnn

hmmmm gr mını bilmiyorum ama bi sap yedim işte. demekki bunuda yemıycez. olsun yemem. peki :18:hellim yiyebilirmiyiz. ondanda aldım ama henuz yemedım.:18:

süper süper süper.budur işte incelmek toparlanmak çok önemli.
ben hamile kalmadan önceki bir pantolonumu giyeyim dedim bugün.çünkü hiçbir şeyim olmuyor da:))
amanın o kiloda olmama rağmen içne düştüm.zaten herkes aynı şeyi söylüyor acayip inceldin diye.süpersin ben de şu 64 barajını aşarsam her şey daha da güzel olacak..

anneme söylimde bi theraflu alsın cidden banada iyi geliyorr
birde vitaminim bitti sandoz onuda alsın.
burdada kuşburnu ıhlamur nane limon içerim şimdi akşama spor bilem yaparıımmm

ciddimisiniz ben diyete başladıgımdan beri içiyordum demin içtim ama artık son oldu iyiki söyledim kimbilir ondanmı kilorım gitmiyor bugün kız kardeşime gezmeye gidicem orda bol bol yeşil çay içip bugünü atlatırım yanımda yaptıgım dukan pogoçasını götürür çayla yerim

Yarim tebrikler

Seni böyle motive olmuş olarak görmek Süper

teşekkür ederim
24 günde incelmemde belde twistin hakkını yiyemem valla:) diğer yerlerde de eliptik bisikletin
oturduğun yerde incelemiyorsunnn

darısııı hepimizeee inşşşş

valla canım benimdee uzun seneler önce aldığım siyah bir pantalonum vardı içine giremediğimden hiç eskimedi onu giydim ama ciddi düşüyor toplaya toplaya geziniyorum ortada bugün ama ne yapayım diğerleri daha büyük geliyor ve vermem gereken 7 kilom var alışveriş yapamam şimdi

tebrikler canım darısı ben şişkonun başına twistin günde kaç dakika yapıyorsun .fiatı nekadar .alırsam eşimden gizli alayım evde yürüme bandı başka bir aletim daha var adını unuttum 2 ayyak koyma yeri var merdiven çıkmış gibi oluyor kullanınca benim dizimde kireçlenme var o aleti kullanmıyorum

umutsuzluk yokkkkk....sabırrrrr...az kaldı ben biliyorum,birden verceksin arkadaşımmm...))

Sıkı bir dukancı olarak bu durumu atlatacağını biliyorum. Azcık sabır

Çoooook geçmiş olsun ... Ayrıca bu diyet sporla birlikte desteklendiğinde vücuda süper şekil veriyor :)

5 dk yapıyorum akşamları canım
10 liradan 30 liraya kadar var ben 22'ye alışmıştım çok pahalı birşey değil basit bir mekanizması var zaten

Harikasınız canlarrrr....moral bozmak yok...Bende bu hafta henüz gram oynamadımmm... ama bekliyorum vercem inş.....

Sıkı bir dukancı olarak bu durumu atlatacağını biliyorum. Azcık sabır

Çoooook geçmiş olsun ... Ayrıca bu diyet sporla birlikte desteklendiğinde vücuda süper şekil veriyor :)

çoook sağol canım benim inş çabuk geçeeer
evet güzel şekil veriyor ama spor yapmadığında da kilo daha çabuk iniyor bu da bir gerçek

Günaydın herkese;

Benim de bugün 3. atak günüm. Sabah bir bardak ılık süt içtim o kadar. İşe geç kalıyodum, bişey yiyemedim. Şimdi de bi yeşil çay içcem. Normalde de kahvaltı yapmam da evden çıkarken; 5 dakika bile erken kalkmak zor geliyo :S Öğlene kadar bişey yemediğim oluyo. Az yediğim için kilo verememe durumu olabiliyor mu? Öğlen de çeşit yok, ızgara tavuk yicem heralde yine.

Yulaf kepeğim ve kitabım bugün gelecek herhalde. Normalde 3 gün atak var da, ben yarın da yapiyim diyorum o yüzden. Yulaf yemiş oliyim atakta diye.

Bende de halsizlik var, şekersizlikten sanırım. Hem regl olcam, onun da etkisi var. Bir de migren var bende Bu dönemlerde de artıyo baş ağrılarım. Olsam da kurtulsam ağrılardan. 3-4 gün ağrıyo başım bi başladı mı. Ağrı kesici iç iç... Tam geçmiyo bi de. Amaann. Zayıflasam bari.

bugün inşallah böle keyifli gideriz arkadaşlar. ne mutlu sana. dirençteyim gıdım gıdım gidiyorum. moralini düzelten tartıyı getirmen iyi olmuş. öteki zaten sinirini bozuyodu.

Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa

iyi aklıma getirdin bende hemmmeeennn yeşil çayımı yaptım içinede tarçınımı attım içecem birazdan

bende bu akşam yapacam ekmek. bu seferki güzel oldu diye eşimde otrak oldu ekmeğime. bu sefer yarimiden aldığım tarifi deneyecem. --- görmen içinde tebrik ediyorum. ben çok az görüyorumda artık onu.hasretim ona

evet bende öğürüyorum resmen ama yarım fincan içtim gitti... üzerine de yarım litre su ayrıca bugun mükemmel bi gün kötü felam değelllllll

ankarada sabah hafif hafif atan kar vardı. yine çektik mantolarımızı. eldivenimi almadığıma pişman oldum resmen.

aynı fikirdeyim. bi direncim kırılsa gelecek sonrası hızla ama olmuyor işte. 3 haftadır yerimdeyim. 1 ayda 1 kilo vermişim. bu ne ya diyorum ama direniyor artık . gelecek devamıda gelecek. 1 ay daha sürse direncim devam edecem. yılmak yok!!!!!

2 kibrit kutusu ne az ne çok.peynirsiz gün geçiremiyorum tek lüksüm peynir. olabildiğince yağı az tüketiyorum ama yoğurt ve peynir olmazsa olmazım.

öyle öyle biliyorum.
ya zaten sorunun ne olduğunu da tahmin ediyorum.
bakalım ,bu hafta başardım başardım yoksa yumruk yapacağım..

bende bende ama hissediyorum bi kaç güne kadar şaşırtacak beni. iyice inceldiğimi göbeğimin kaybolduğunu farkedebiliyroum. 2-3 hafta önce giydiğim pantolonum bol geliyor. 1 kilo ile bol gelecek değil herhalde. inceliyorum sonrasıda gelecek.

belden bayağı bayağı bi gitmiş ama benim bu ay 2 cm incelimiş beli. gerçi belden sıkıntım yoktu göğüs 4 basen 4 cm gitmiş bendede. inceliyos bacım. kilo gitsin gitmesin. oda gidecek

günaydinler herkese

tartıya bir gün kaldı ve bu gün yine - kg çıkmanın sevinci var çok şükür hiç duraklama yaşamadım inşallah böylede bitiririm

Aaaaa bu arada dün akşam kaçamak yaptığım halde - kg çıktım buda ayrı bir sevinç

kaçamağı niye yaptım:18: canım çok tatlı istiyor arkadaşlar tabi mutfakğı bir karıştırdım en masum şey olan kuru incirden 4 ad. yedim ama bu arada dolapta fıstıklı çikolatalar , gofretler varken ben inciri tercih ettim

eski ben olsam direk çikoltaya dalardım ama incirle avuttum kendimi

bu gün kaçamaksız bir gün olur inşallah

bu şekilde uzun zaman alabilir kilo verişin benden söylemesi... az yersen metabolizman çok ağır çalışır... hatta gün gelir hiç çalışmaz yediğin herşeyi depo yapar (az yediğin için) kilo veriyim derken aladabilirsin yani... ayrıca çok mecbur kalmadıkça dışardan ızgara da olsa yemek söylemiyoruz... evde yapıp yanımızda getiriyoruz birçoğumuz... örneğin tavuk göğüs etini çektirip tavuk kıyma yapıyoruz... yada dana biftek gibi löp eti çektirip yağsız kıyma yaptırıyoruz... bunlarıda köfte olarak tüketebiliriz... dışarıdan söylediğimiz ızgaralar normal köftelik kıymadan yapılmış işine bolca ekmek ve yumurta atılmış köfteler olabiliyo... bana sorarsan akşamdan hazırlayıp yanında getirmelisin yoksa verim alman biraz zor.. moral bozmak gibi olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…