canım hiççç öoral bozma, benide beğenmiyolar amaaa seyirimiz bittiğinde görsünler bide..benim sormak istediğim şey şu ben de dukana göre diyet pudin hazırlamak istedim ancak yulaf kepeği sütü hiçççççççççççççç kalınlaştırmadı. ille nişasta mı kullanmamız gerekiyor. başından beri hiç bozmadım diyetimi oruç tutmak gibi benim içinbi defa bozsam büyü bozulacak sanki hahahaha bana ne önerirsiniz:) ilk defa bir diyetin karşılığını bu denli güzel alıyorum kaybedicem diye ödüm kopuyor:) bi de bu yaz düğünüm var ayrıca kayın validem beni beğenmiyor onlar için biraz iri kıyımım da hıh:) yardımcı olursanız sevinirim çok çok muckk:)
aynen nescim, burdan uzaklaşmak banada yaramıyor, diyetdende uzaklaşıyorum , bundan dolayı sende gel, hem biliyorsun benim idolümsünnne zaman buralara uğramasam kaçamak yapıyorum ben :18:
of çok sıkıldım artık diiyette olmaktan, tam 6 ay oldu, regl döneminde hiç çekimliyor zaten
moralim bozuk, keyfim yok, hatalı sollama yapan kamyon gibiiyim bir kaçamak diğerini izliyor
süper süper süpersiiiinnnnnnnnnnnnnkızlar acayip mutluyum bugün... inanılmaz enerjik hissediyorum kendimi... her ne kadar dünkü havuz olayından sonra herbiyerim ağrısada enerjim tartışılmaz... hemen sebebini anlatıyorum... akşam yüzmeden geldim ve hassas dijitalimi kaldırıp, diyete ilk başladığım zaman kullandığım dijital tartımı koydum banyoya... dün akşam duş öncesi bi çıkıyım dedim 73.00 gösteriyor... allahımm dünyalar benim oldu ben 74 falan bekliyodum... sonra fırında mezgit pişirdim 3 küçük parça onu yedim... yanına bide şekersiz uludağ portakal (tadı bişeye benzemiyo ama yapıcak bişi yok) neyse o yorgunlukla erkenden sızmışım... sabah kalktığımda heyecandan ölüyodum... bir an önce tartılıyım dedim... veeeeeeeeeeeeeeee sonuç 72.60bu ne biliyomusunuz... özgüvenin geri dönüşü...kaçamakların minimuma inişi... çook mutluyum çooookkk
2 ayda tam 11 kilo...
tamam bende deneyim bakalım senin ki gibi olcakmıışekerim krebin bir yüzü pişince çevirip domatesi ve malzemelei koydum ben sıcak olduğun için diğer taraf pişene kadar malzemelerde pişti.
hangi yeşil çaydan içiyorsun canım, poşet çaylar çok kötü ama açık alıp demlersen gayet içilebilir, içinede çubuk tarçınla fena olmuyo..poşet çaydada bergamot ve yasemin aromalıları tercih ediyorum..eşim ballısını almış ama beğenmedim, şekerli şekerli geldi..Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa
çok haklısın, insan veremeyince diyetten soğuyo, demotive oluyo , ma bukadar vermiş olman bile süper canım, bunu düşün..aman suyunuda ihmal etme..günaydın kızlar.
uykusuzluk yorgunluk kilo verememek üstelik + görmek moralimi bozsa da diyetimi bozmuyorum ama nereye kadar yani.sinir geldi artık.10 gündür 64 kilo olan ben dün akşam 64,9 çıktım düşmeyi beklerken bir de + görmek iğrenç birşey.inanılmaz dikkat ediyorum.ben katı bir dukancıyım zaten bilenler bilir.iki ayda 10 kilo veren ömür 1 ayda 2 kiloyu zor verdim yahu.ne dirençmiş çıldırtacak beni...
dün akşam arkadaşımdaydım kek yapmış çok sevdiğim bir kurabiye vardı onu yapmış,bir de kısır.çatalımı bile değdirmedim.aylardır da bu durm böyle ama kilo verişim hiç adil değil.sıkıldım valla...
şu da var benim vücudum acayip su tutar gün içinde hep farklı kilolarda çıkıyorum.öyle olur ki bazen yüzüğümü çıkaramam ayakkabilarımı giyemem.bu aralar su ve y.çayda tüketmiyorum belki ondandır diyorum...bir 63 ü görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum..
ben haftasonları yeşil çay içmiyorum ve acayip şişiyorum, ayaklarım bile şişiyo,yeşil çay çok faydalı çooookkbenim geçen haftaki halimi düşün ömür ya... niless de aynı durumda... bu bünyeler dukanı sevmiyo öğrendik artık... totolarını yırtıyo son kalan yağlar hala oldukları yerde kalmak için... o yüzden sen hepimizden güçlüsün ve bunu aşabilirsin... hassas dijitalde 1 hafta önce 79 çıkan ben ilk başladığım tartımda 72 çıktım bu sabah ki normalde arasında 3 kilo oynuyo...yani olsa olsa 76 çıkarım diyodum ama demekki direnç kırılıyo yavaş yavaş... moral bozmak yok...
ayrıca dün de emin oldum ki yeşil çay gerçekten vücutta detoks etkisi yaratıyormuş... benim de şişkinliklerim hiç bitmez ama dün bugun süperim...