Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım hiççç öoral bozma, benide beğenmiyolar amaaa seyirimiz bittiğinde görsünler bide..

aynen nescim, burdan uzaklaşmak banada yaramıyor, diyetdende uzaklaşıyorum , bundan dolayı sende gel, hem biliyorsun benim idolümsünn

süper süper süpersiiiinnnnnnnnnnnnn

şekerim krebin bir yüzü pişince çevirip domatesi ve malzemelei koydum ben sıcak olduğun için diğer taraf pişene kadar malzemelerde pişti.
tamam bende deneyim bakalım senin ki gibi olcakmıı
Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa
hangi yeşil çaydan içiyorsun canım, poşet çaylar çok kötü ama açık alıp demlersen gayet içilebilir, içinede çubuk tarçınla fena olmuyo..poşet çaydada bergamot ve yasemin aromalıları tercih ediyorum..eşim ballısını almış ama beğenmedim, şekerli şekerli geldi..

çok haklısın, insan veremeyince diyetten soğuyo, demotive oluyo , ma bukadar vermiş olman bile süper canım, bunu düşün..aman suyunuda ihmal etme..

ben haftasonları yeşil çay içmiyorum ve acayip şişiyorum, ayaklarım bile şişiyo,yeşil çay çok faydalı çooookk

arkadaşlar bu gün yoğurtlu çorbayı denemk istiyorum bakalım nasıl olucak:26::26::26: 1 yem.kaş yulafımı öyle kullanıcam diğernide krepte kullandım.

sıcak sıcak bir şey içelim ya insanın aklına gelirmi hiç çorbayı özliyeceği

Son düzenleme:
yeşil çay içen arkadaşlar sallama çaylardan mı içyorsunnuz yoksa demliyormusunuz

birde günde kaç bardak içiyorsunuz??

aynen ya ben de yapamam.38 bedene düşmeden birşey almayacağım.biraz darattırırım.sonra zaten dolabı yenilemek lazım.o yüzden bekliyorum...alışveriş yok

arkadaşım yoğurt çorbası benim olmazsa olmazım..tarifde vereyim

1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharatdan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
bol pul iber ve karabiber ile afiyetle ye..

benim haftada en az 4 öğünüm bu çorba..en keyifle yediğim yemeğim ve acayip doyurucu..

Sabahları tartı ile boğuşmaktan evden çıkamıyorum.

İnsan bir tartıya 5 kere arka arkaya çıkıp 5 inde de ayrı sonuç görür mü? Hem de +/- 1 kiloya yakın.

Bazı sabahlar böyle oluyor ve hiç bir anlam veremiyorum.

Yinede güzel bir sabah 78,3 ila 78,8 arası gidip gelen tartım doğru yolda yavaş ama emin adımlarla ilerlediğimin bir kanıtı olsa gerek.

Dün akşam taze taze pişirdiğim ekmeğin kokusu beni mest etti. Günlük tüketimimi sabah tamamladığım için akşam taze taze mis gibi ekmekten yiyememek beni biraz mutsuz etsede bir sonrakinde zamanı ayarlama kararı almama vesile oldu.

Genel olarak hepimiz için güzel bir hafta gibi görünüyor. Süperiz kızlar

Napiyim mecburiyetten öyle yapıyorum. Köfte yemiyorum zaten, ekmek var içinde diye de, hep ızgara tavuk yiyorum. Derisi falan olursa da onu da ayırıyorum tabi. Bundan sonra ben de sizin gibi yaparım artık Ama bir öğlen yemeği keyfim var, arkadaşlarla muhabbet falan. Yoksa bütün gün sıkılıyo insan.

Bir de benim öyle çabuk kilo veremememin nedeni de heralde az yemem gerçekten. Dukan değil, ne zaman diyet yapsam öyle. Ben çok yiyim en iyisi

Bir de bişey sorucam, hazır kesilmiş paketlenmiş dönerler oluyo ya, tavuk ya da et döner. CP pilicin varmış mesela, dün gördüm. Sadece ısıtıyosun yiyosun. Onlardan yiyebilir miyiz ki? Çok yağlı gibi durmuyo ama..

bugünkü menüm

sabah 1 bardak aç karnına su
1 katı yumurta
1 lıght üçgen peynir
krep
1 parça beyaz peynir
1 küçük domates

ara
yeşilçay, lor peynir

öğlen
kabak yemeği+ton balığı+yoğurt+pepsi max

ara
yoğurt

akşam
hazır bişeyler nugget filan..

tatlandırıcıyı kestim, jambon yiyemiyorum artık, ama tartıda eksileri görüyorum..

yarimcim bildirim ne zamandı ben katılamıyordum ama artık katılıcammmmm

yeşil çay içen arkadaşlar sallama çaylardan mı içyorsunnuz yoksa demliyormusunuz

Şekerim Ben sallama kullanmıyorum, aktardan aldım demliyorum ve günde 3 fincan içiyorum.. sabah, öğle,akşam ayarlıyorum. akşamı bazen gece yatmadan içiyorum.

Sıkı bir dukancı olarak bu durumu atlatacağını biliyorum. Azcık sabır

çok haklısın, insan veremeyince diyetten soğuyo, demotive oluyo , ma bukadar vermiş olman bile süper canım, bunu düşün..aman suyunuda ihmal etme..
sağolun kızlar sorunumu bildim ben, peynir çok yiyorum.
ahanda kestim nedir sanki.peynir yok ıııbir de şu anda yeşil çay içiyorum böykkkk

bende bugun çok merak ettim bozuk yada yanlış tartıyo olabilirmi diye... 3 kere çıktım üçünde de aynı sonucu aldım...

büyülü bohça güllü yeşilçay aldım. günlde 2 bardak içiyorum. içinede tarçın atıyorum. bi sabahbi akşam içyorum

evde sallama işte demlemetam tersi olmalı ama ben ters insanım bana normal yani.zaten sevmiyorum nefret ede ede içiyorum .bugünden itibaren sıklaştıracağım ama yani her gün 2 yapacağım.

canım yanlış yapıyorsun gezdirme şu tartıyı elinde kafan karışır.
koy evin bir yerine hep aynı yerde çık üstüne okadar kilo vereceksin +/-1 mi üzecek seni amaç kilo takibi değilmi? ha 78 ha 77:)
ben aldığımdan beri aynı yerde ve üstüne hepte aynı saatte çıkarım
uğraşma şu tartınla artıııkk

bende bugun çok merak ettim bozuk yada yanlış tartıyo olabilirmi diye... 3 kere çıktım üçünde de aynı sonucu aldım...
yarim önce yulaf kepeklerini tartıyorum ben sonra kendim çıkıyorum:)))güvenilir oluyor
ne dukancıyım beeee tartıya bile yulf koyuyorum buğday unu ya da nohut başka birşey değil yulaf kepeği

yeşil çay grip geçirir miii

ben ıhlamur+nane çayı+ içinede çubuk tarçın koydum hepsinin giribin farklı bir yan etkisine yararı var netten araştırdım
utanmasam bu karışıma kuşburnuda koyardım ama bnm bünyemede yazık 1 sa sonra da onu içicem

ben kazancam bu vücutla olan savaşımıı kilo vermesin diye grip oldu yaaa

ben onlardan tüketiyorum... ama yağ oranı düşük olanlar var... ben şeker pilicinkini alıyorum yağ oranı 8...

44 gün kaldı güçlendirmenin bitmesine dayan diyorum kendime artık.ödül yemeklerimi önümüzdeki haftadan itibaren 2 ye çıkarıcam.allahım inşallah korumada verdiğim kiloları geri almam çok korkuyorum çok

ömrüm bu dıyetı yapmakla gececek galıba. guclendırmeye gecme tarıhım bıle 15 kasım

bak şöyle düşün diet yapmasaydın 15 kasımda gene aynı kiloda veya daha kilolu olacaktın, o 15 kasım gene gelecekti. ama şimdi 15 kasımda hedefine ulaşmış olacaksın. diyet yapsan da yapmasanda 15 kasım gelecek ama diyet yaptığında incecik gelecek canım. önünde uzun bir yol varmış gibi görünüyor ama bir yıl bittiğinde hepimiz demeyecek miyiz ne çabuk geçti diye.sadece sen yeni yıla incecik gireceksin ve bunu daha bir gülümseyerek diyeceksin fark bu olacak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…