Bugün inşallah böle keyifli gideriz arkadaşlar. Ne mutlu sana. Dirençteyim gıdım gıdım gidiyorum. Moralini düzelten tartıyı getirmen iyi olmuş. öteki zaten sinirini bozuyodu.
Iyi aklıma getirdin bende hemmmeeennn yeşil çayımı yaptım içinede tarçınımı attım içecem birazdan
bende bu akşam yapacam ekmek. Bu seferki güzel oldu diye eşimde otrak oldu ekmeğime. Bu sefer yarimiden aldığım tarifi deneyecem. --- görmen içinde tebrik ediyorum. Ben çok az görüyorumda artık onu.hasretim ona
ankarada sabah hafif hafif atan kar vardı. Yine çektik mantolarımızı. Eldivenimi almadığıma pişman oldum resmen.
Aynı fikirdeyim. Bi direncim kırılsa gelecek sonrası hızla ama olmuyor işte. 3 haftadır yerimdeyim. 1 ayda 1 kilo vermişim. Bu ne ya diyorum ama direniyor artık . Gelecek devamıda gelecek. 1 ay daha sürse direncim devam edecem. Yılmak yok!!!!!
2 kibrit kutusu ne az ne çok.peynirsiz gün geçiremiyorum tek lüksüm peynir. Olabildiğince yağı az tüketiyorum ama yoğurt ve peynir olmazsa olmazım.
Bende bende ama hissediyorum bi kaç güne kadar şaşırtacak beni. Iyice inceldiğimi göbeğimin kaybolduğunu farkedebiliyroum. 2-3 hafta önce giydiğim pantolonum bol geliyor. 1 kilo ile bol gelecek değil herhalde. Inceliyorum sonrasıda gelecek.
Belden bayağı bayağı bi gitmiş ama benim bu ay 2 cm incelimiş beli. Gerçi belden sıkıntım yoktu göğüs 4 basen 4 cm gitmiş bendede. Inceliyos bacım. Kilo gitsin gitmesin. Oda gidecek
arkadaşım yoğurt çorbası benim olmazsa olmazım..tarifde vereyim
1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharatdan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
Bol pul iber ve karabiber ile afiyetle ye..
Benim haftada en az 4 öğünüm bu çorba..en keyifle yediğim yemeğim ve acayip doyurucu..
yeşil çayı günde 2 ya da 3'e çıkardığımı düşünmek bile istemiyorum böyyk. Bergamotlusu içilebilir ama insan alışık olmayınca nasıl olursa olsun içemiyor. Ben 28 yıllık hayatımda bir fincan çayı bile tam içememiş bir insan olarak 3 kupa yeşil çayı nasıl içerim
aynen ya az önce içtim bir bardak tansiyonum düştü,midem bulandı.bayılacaktım resmen...Yeşil çayı günde 2 ya da 3'e çıkardığımı düşünmek bile istemiyorum böyyk. Bergamotlusu içilebilir ama insan alışık olmayınca nasıl olursa olsun içemiyor. Ben 28 yıllık hayatımda bir fincan çayı bile tam içememiş bir insan olarak 3 kupa yeşil çayı nasıl içerim
bilmişlik tavan yapmış onlarda.hiç bakmıyorum bile.biz de bir grup açalım face de kk dukancıları diye:)))buarada siz okadar söyleyince akşam bende şu dukanın face sayfasına baktım okudum okudum ve sıkıldım o ne öyle ya hepsi ne kadar çok şey bilmişlik taslıyor.
bayağı birde gülümsedim
neyse iyiki burası var oraya mahrum kalmıyoruz
merhabalar. ilk önce Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine girip, alttaki listeden weight loss yani kilo kaybını seçiyoruz. sonra arka plan ve sayacı seçiyoruz. sonra da pin password diyor oraya şifre yazıyor ki ilerde değiştirebilelim bu çizelgeyi. track = weight seçiyoruz weight units kg seçiyoruz ve target = olmak istediğin, starting=başlama ve current=şu anki kiloyu yazıyoruz. ve altına ay/gün/yıl şeklinde tarihi. waist units e waist not displayed diyorum ben yani onun takibini yapmıyorum kilo yeterli oluyor, bele gerek duymuyorum. sonra alttaki body massi de metris'e çevirip boyu yazıyoruz. alttaki bbcode yazan yerdeki yani url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpjp2UD/]
[/url] bunun gibi bir linkteki sadece img yazanların arasındaki kısmı yani http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpjp2UD/weight.png bunu kopyalayıp profile girip çizge yazan yere yapıştırıyoruz. umarım karışık olmamıştır adım adım takip ederseniz yapabilirsiniz.
44 gün kaldı güçlendirmenin bitmesine dayan diyorum kendime artık.ödül yemeklerimi önümüzdeki haftadan itibaren 2 ye çıkarıcam.allahım inşallah korumada verdiğim kiloları geri almam çok korkuyorum çok
canım yanlış yapıyorsun gezdirme şu tartıyı elinde kafan karışır.
koy evin bir yerine hep aynı yerde çık üstüne okadar kilo vereceksin +/-1 mi üzecek seni amaç kilo takibi değilmi? ha 78 ha 77:)
ben aldığımdan beri aynı yerde ve üstüne hepte aynı saatte çıkarım
uğraşma şu tartınla artıııkk
bende koruma dönemini çok merak ediyorum lütfen bilgilendir bizi arada.nasıl oluyo kilo alma oluyomu.en büyük takipçin benimmmmmmmgünaydın dukancanlar korumamın ilk haftası + 1 kilo olarak bana geri döndü aman panik yapmayın tek suçlusu benim her akşam kuruyemiş aburcubur ve tatlı ve düzenli her öğün çeşit çeşit yersem olacağı buydu evde misafirim var yatılı yaptım ve yedim bugun artık saf protein yapıyorum yarın da yapacağım sonucu sizlere bildiririm zaten böyle olması normal çünkü tekrar herşeyi yemeye başladım su da tutmuş olabilir bakalım ne olacak cuma size bilgi veririm öptüm kızlar sevgiler...
bu arada yeşil çaya tarçın atıyorum diyen arkadaşa , sabah sıcağa yakın elma sirkeli su içmek iyi geliyor diyen arkadaşa çoook teşekkürler bu sabah nihayet wc ile buluştum
sen halledersin bu durumu da eminim ben:))günaydın dukancanlar korumamın ilk haftası + 1 kilo olarak bana geri döndü aman panik yapmayın tek suçlusu benim her akşam kuruyemiş aburcubur ve tatlı ve düzenli her öğün çeşit çeşit yersem olacağı buydu evde misafirim var yatılı yaptım ve yedim bugun artık saf protein yapıyorum yarın da yapacağım sonucu sizlere bildiririm zaten böyle olması normal çünkü tekrar herşeyi yemeye başladım su da tutmuş olabilir bakalım ne olacak cuma size bilgi veririm öptüm kızlar sevgiler...
Sevgili nilesss; işin tuhaf tarafı da o zaten. Tartım banyoda ve hep aynı yerde duruyor. Hep aynı saat aynı şekilde tartılıyorum, çıkıyorum iniyorum tekrar çıkıyorum farklı gösteriyor.
Mesela sağ ayağımı önce koyarsam daha fazla çıkıyorum, buna emin oldum artık. Ne alaka, ama öyle. Tefal benim tartım ama marka ile alakalı değil sanırım yazılanlara bakılırsa bu yönde çok şikayetler var.
Ya da akşam farklı bir yere koyup orada deneyeyim. Hep aynı çıkarsam belki yeni yerinde bırakırım. İnsanı sinir ediyor yaaa. Öyle deme 100 gramın bile önemi var motivasyonda.
kızlarrrrrr,
az önce şirkette bir arkadaş bana dedikiiiii, kıyafetlerin, daralttırmaya başladınmı, bende yooo daha okadar değilim sanırım dedim, saçmalamaaaa dünkü pantolunun çok bolduuuu dediiii
bende deimki, daraltmıyacağım yenilerini almaya başladım dedimmm
ayyy ne sevindim varyaaa, kimse ben dahil benim kilo vermeme inanamıyordu, bir mucize yaptım ben yaaaaaa
dünde bir arkadaşım , kızzzs sen küçülüyon yaa dedi..
ama benim bir sorunumda var, göbek duruyo bacaklar basen inceliyo, sizde nasıl durumlar
beğenmiyorlar ne demek yaa çok biliyormuş o
sen kaynanana düğüne kadar küs düğünde de kuğu gibi gelin olda çatlasınnnn
ben regli zamanı normal light puding yapıyorum hazır ama geneli nişasta kullanıp yapanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?