Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yeşil çayı günde 2 ya da 3'e çıkardığımı düşünmek bile istemiyorum böyyk. Bergamotlusu içilebilir ama insan alışık olmayınca nasıl olursa olsun içemiyor. Ben 28 yıllık hayatımda bir fincan çayı bile tam içememiş bir insan olarak 3 kupa yeşil çayı nasıl içerim

bende yarım paket maya 2 yumurta sut ve alabıldıgınce yulaf kepi koydum. Yumusacık ve gayet guzel oldu. Mınık mınık toplar halınde de yağlı kağıdı serdıgım tepsıye koydum. Gunde ıkıtane yemem kafı sanırım.

bunu bende denıycem. Gozumun onune cok guzel bı goruntu geldı sağol

al bendende okadar. Kusacaktım ıcerken

7 otlu çaıda bızım ordakı hıcbır markette bulamadım

günaydın dukancanlar korumamın ilk haftası + 1 kilo olarak bana geri döndü aman panik yapmayın tek suçlusu benim her akşam kuruyemiş aburcubur ve tatlı ve düzenli her öğün çeşit çeşit yersem olacağı buydu evde misafirim var yatılı yaptım ve yedim bugun artık saf protein yapıyorum yarın da yapacağım sonucu sizlere bildiririm zaten böyle olması normal çünkü tekrar herşeyi yemeye başladım su da tutmuş olabilir bakalım ne olacak cuma size bilgi veririm öptüm kızlar sevgiler...

Son düzenleme:
bunu bende denıycem. Gozumun onune cok guzel bı goruntu geldı sağol[/QUOTE]

bende deneyecem çorbayı. sıcak sıcak ne iyi giderdi şimdi. yeşil çay yerine çorba içtiğinizi düşünsenize hanımlar. mmmmmm delişıs delişıs

Mmmm!! Mis gibi yeşil çay demeyin öyle
Ben demleme içiyorum. Günde 2 bardak. 3'e çıkarıcam ben ama. Gerçi bi işe yaradığını farketmiyorum.
Suyu da zorla içiyorum zaten. Beynimin susama noktası çok az çalışıyor çünkü

buarada siz okadar söyleyince akşam bende şu dukanın face sayfasına baktım okudum okudum ve sıkıldım o ne öyle ya hepsi ne kadar çok şey bilmişlik taslıyor.
bayağı birde gülümsedim
neyse iyiki burası var oraya mahrum kalmıyoruz

aynen ya az önce içtim bir bardak tansiyonum düştü,midem bulandı.bayılacaktım resmen...

bilmişlik tavan yapmış onlarda.hiç bakmıyorum bile.biz de bir grup açalım face de kk dukancıları diye:)))

yaptım inşallah olmuştur. görecezzzzzzzzzz..

günaydın arkadaşlar
bugün atakta 3. günüm dukanın sitesinde hesaplamada 3 gün diyor dukan amca, ama kitapta 10 kg vermek isteyenler 5 gün yapsın diyor ben yarında atak yapsam mı acaba birde bugün de -700 gr ile uyanmak çook güzeldi şimdiden 2 günde 1.3 kg vermişim uyuyorum tamamen ama , sadece akşam dayanadım 2 adet ceviz badem fındık yedim canım çok istedi birde dün akşam karatayın kitabınıda bitirdim onun diet yöntemide çok mantıklı geliyor dukanla ortak noktaları çok tabi o biraz daha türk tipi diet hergün kuruyemiş veriyor mesela faydalı yağları oradan almak için ne biliyim kafam karıştı ama ben dukana devam edicem eşimde dukan dietini daha doğru buluyor bir gıdacı olarak neyse ben dukanla bununla daha çok motive oluyorum zaten, birde bugün yürüme bandı siparişi vericem dışarı çıkıp yürüyemiyorum 3 yaşında oğlum var ve bırakıcak kimse yok en iyisi evde yürümek

cerencim 10 kg vermişsin ya kaç günde verdin bu kiloyu atak ve seyir kaç gün sürdü?

bu arada yeşil çaya tarçın atıyorum diyen arkadaşa , sabah sıcağa yakın elma sirkeli su içmek iyi geliyor diyen arkadaşa çoook teşekkürler bu sabah nihayet wc ile buluştum

Sevgili nilesss; işin tuhaf tarafı da o zaten. Tartım banyoda ve hep aynı yerde duruyor. Hep aynı saat aynı şekilde tartılıyorum, çıkıyorum iniyorum tekrar çıkıyorum farklı gösteriyor.

Mesela sağ ayağımı önce koyarsam daha fazla çıkıyorum, buna emin oldum artık. Ne alaka, ama öyle. Tefal benim tartım ama marka ile alakalı değil sanırım yazılanlara bakılırsa bu yönde çok şikayetler var.

Ya da akşam farklı bir yere koyup orada deneyeyim. Hep aynı çıkarsam belki yeni yerinde bırakırım. İnsanı sinir ediyor yaaa. Öyle deme 100 gramın bile önemi var motivasyonda.

Son düzenleme:
bende koruma dönemini çok merak ediyorum lütfen bilgilendir bizi arada.nasıl oluyo kilo alma oluyomu.en büyük takipçin benimmmmmmm

bu arada yeşil çaya tarçın atıyorum diyen arkadaşa , sabah sıcağa yakın elma sirkeli su içmek iyi geliyor diyen arkadaşa çoook teşekkürler bu sabah nihayet wc ile buluştum

Ben en son ne zaman buluştuğumu bile hatırlamıyorum :26:
En iyisi bunu bende bir deneyeyim.

sen halledersin bu durumu da eminim ben:))

tefallerde aynı hataları gören çok oldu bnm yengem atmıştı tefal tartısını
benimki arzum 37 liraya aldım sanırım çokta memnunum:) hatta dünde erkek arkım annesine aldı mavisinden ailecek kullancaz

kızlarrrrrr,

az önce şirkette bir arkadaş bana dedikiiiii, kıyafetlerin, daralttırmaya başladınmı, bende yooo daha okadar değilim sanırım dedim, saçmalamaaaa dünkü pantolunun çok bolduuuu dediiii
bende deimki, daraltmıyacağım yenilerini almaya başladım dedimmm

ayyy ne sevindim varyaaa, kimse ben dahil benim kilo vermeme inanamıyordu, bir mucize yaptım ben yaaaaaa

dünde bir arkadaşım , kızzzs sen küçülüyon yaa dedi..

ama benim bir sorunumda var, göbek duruyo bacaklar basen inceliyo, sizde nasıl durumlar

bende de farkedilir ve övülür bir hal almaya başladı. Bana da küçüldün diyorlar. Bir arkadaşımda yüzün süzüldü yeter artık diyor. Kıskanma dedim bende

hahaha ben de hırs yaptım çok fena işte kuğu gibi gelin olucam diye o yüzden titrerim mücrim gibi 1 kaşık nişastadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…