kızlarrrrrr,
az önce şirkette bir arkadaş bana dedikiiiii, kıyafetlerin, daralttırmaya başladınmı, bende yooo daha okadar değilim sanırım dedim, saçmalamaaaa dünkü pantolunun çok bolduuuu dediiii
bende deimki, daraltmıyacağım yenilerini almaya başladım dedimmm
ayyy ne sevindim varyaaa, kimse ben dahil benim kilo vermeme inanamıyordu, bir mucize yaptım ben yaaaaaa
dünde bir arkadaşım , kızzzs sen küçülüyon yaa dedi..
ama benim bir sorunumda var, göbek duruyo bacaklar basen inceliyo, sizde nasıl durumlar
bende de farkedilir ve övülür bir hal almaya başladı. Bana da küçüldün diyorlar. Bir arkadaşımda yüzün süzüldü yeter artık diyor. Kıskanma dedim bende
hayır ben yaklaşık 2,5 kilo vermeme rağmen yok yüzün küçüldü,yok yanakların çöktü, yok göz kapakların düştü.... bunlar antimoralciler, yani "tombulken daha güzeldin gitgide çirkinleşiyorsun" ayaklarına yatıp dietime taş koyan gurup........sinir oluyorum sizeeeeee!
olmayacam demoralize olmayacam ölmek var dönmek yok anasını satiim! bu da size kapak olsun pis kıskançlar....
hahaha ben de hırs yaptım çok fena işte kuğu gibi gelin olucam diye o yüzden titrerim mücrim gibi 1 kaşık nişastadan
kiloluyken kilolu derler zayıflayınca dur yeter Allahım bu insanları anlamak ne kadar zor:)))bana da arkadaşlar sabah yeter ilo verdiğin koru bundan sonrda dediler ama ben durmicam. 4 kilo daha gitsin istiyorum.
tavuk ciğer benim bugünkü menün.ataktan beri tüketirim.poğaçanında bir zararı olacağını da sanmıyorum.içinde yasaklı birşey yok.hakkını da geçmiyormuşsun o zaman sorun yok..merhaba herkese arkadaslarr..bişi sormak istiorum tavuk ciğerini yiyebiliriz dimi? çünkü genel anlamda kanat yasak,buttan (derisi alınmıs)çok göğüs eti önerilior ok ama hiç ciğerin bahsi geçtiğini duymadım bu yüzden yiyebilior muyuz aklıma takıldı size sormak istedim..bide ben yulaf hakkımı dereotlu poaca yaparak tüketiorum,içinde sınırlı izinli bile bişi yok.sadece kepek,yumurta,dereotu,kabartma tozu,tuz içerior..çıkan adeti gün sayısına bölerek tüketiorum..sizce bu duraklamaya neden olur mu??
:44::44:
merhaba herkese arkadaslarr..bişi sormak istiorum tavuk ciğerini yiyebiliriz dimi? çünkü genel anlamda kanat yasak,buttan (derisi alınmıs)çok göğüs eti önerilior ok ama hiç ciğerin bahsi geçtiğini duymadım bu yüzden yiyebilior muyuz aklıma takıldı size sormak istedim..bide ben yulaf hakkımı dereotlu poaca yaparak tüketiorum,içinde sınırlı izinli bile bişi yok.sadece kepek,yumurta,dereotu,kabartma tozu,tuz içerior..çıkan adeti gün sayısına bölerek tüketiorum..sizce bu duraklamaya neden olur mu??
:44::44:
bende bende bende........... yaaaaaaa valla solariumda uyuyabilirim bile... zayıflıyım yeter... kararırım ben... tatile falan gidemem ama havuza giderim hafta sonları... acaba diyorum bi tane mayokini de benmi alsam..bikini alıyorum şimdi
kızlar tamam diyeti yapıyoruz sporuda ekledik ama biliyoruz ki zayıflarken ve kilo alırken vücut çatlayabiliyor.ben zayıflayıp sonrada çatlaklarla bıoğuşmak istemiyorumbunun için bişeyler yapanlar var mı ? kakao yağı kullanmaya başladım ben birde duş sonrası bebek yağı önerenler var.sizce hangi marka bebek yağı kullanmalıyım ? acil öneride bulursanız sevinirim birazdan çarşıya çıkıp alıcam canlarım :) tşk ederim şimdiden
arkadaşlar bu arada aklıma gelmişken bilgi vereyim bilmeyenler vardır belki.
ben hiç güneş yağı kullanmam.alırım aktardan kakao yağı.o bile ilk günden kakaolaştırıyor.
yani kızarma yapmadan direk esmerleştiriyor
benden sölemesi
arkadaşlar bu arada aklıma gelmişken bilgi vereyim bilmeyenler vardır belki.
ben hiç güneş yağı kullanmam.alırım aktardan kakao yağı.o bile ilk günden kakaolaştırıyor.
yani kızarma yapmadan direk esmerleştiriyor
benden sölemesi
doğumdan kalan çatlaklarım vardı benim. kilo verdikten sonra daha azbelli olmaya başladı. sadece 1 ay spor yaptım üstelik be 2. buçuk aydır diyetteyim. kişiden kişiye fark. bende sarkma ve kötü görünüm olmadı. göbeciiim toparlandı valaa.
kızlarrrrrr,
az önce şirkette bir arkadaş bana dedikiiiii, kıyafetlerin, daralttırmaya başladınmı, bende yooo daha okadar değilim sanırım dedim, saçmalamaaaa dünkü pantolunun çok bolduuuu dediiii
bende deimki, daraltmıyacağım yenilerini almaya başladım dedimmm
ayyy ne sevindim varyaaa, kimse ben dahil benim kilo vermeme inanamıyordu, bir mucize yaptım ben yaaaaaa
dünde bir arkadaşım , kızzzs sen küçülüyon yaa dedi..
ama benim bir sorunumda var, göbek duruyo bacaklar basen inceliyo, sizde nasıl durumlar
bende de farkedilir ve övülür bir hal almaya başladı. Bana da küçüldün diyorlar. Bir arkadaşımda yüzün süzüldü yeter artık diyor. Kıskanma dedim bende
ne güzel yaa.bende spor yapıyorum günlük yürüyüşümü ama yinede önlemimi alayım diyorum.kakao yağını kullancam zaten ama birde duş sonrası bebek yağı kullanayım diyorum nemlensinki çatlamasın die.ama hangi markayı alıcam bilmiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?