Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

küçüklüğümden beri abim bana "çiko" der...iki gün önce bize geldiler (iki haftadır görmemiştim gezmekten)
bu ne yaa dedi kaç kilo verdin sen toplamda (tabi en başında sakın uğraşma kilo falan veremezsin diyodu)
bende dedim ablamın düğününden bu yana 13 kilo... oha dedi surata bak kaşık kadar kalmış...
hasta masta olma sakın zayıflıycam diye...
kıskanççç eşşekkkk
karısı evlendiğinden beri tam 14 kilo aldı 3 yıl oldu evlendikleri...

bende de farkedilir ve övülür bir hal almaya başladı. Bana da küçüldün diyorlar. Bir arkadaşımda yüzün süzüldü yeter artık diyor. Kıskanma dedim bende

hayır ben yaklaşık 2,5 kilo vermeme rağmen yok yüzün küçüldü,yok yanakların çöktü, yok göz kapakların düştü.... bunlar antimoralciler, yani "tombulken daha güzeldin gitgide çirkinleşiyorsun" ayaklarına yatıp dietime taş koyan gurup........sinir oluyorum sizeeeeee!

olmayacam demoralize olmayacam ölmek var dönmek yok anasını satiim! bu da size kapak olsun pis kıskançlar....

bana da arkadaşlar sabah yeter ilo verdiğin koru bundan sonrda dediler ama ben durmicam. 4 kilo daha gitsin istiyorum.

hahaha ben de hırs yaptım çok fena işte kuğu gibi gelin olucam diye o yüzden titrerim mücrim gibi 1 kaşık nişastadan

buarada senin düğün yaza ise ve diyette kararlı isen ki kararlı gözüküyorsun habire gelinlik provasına gidip o gelinlik daralcak
kayınvalideciğinin bu duruma ne diyeceğini merak ettim şimdiden

Wuhuu! Kitabım ve yulaf kepeklerim geldiii. Şöyle bi göz gezdirdim ama, hemen okumak istiyorum yaa :) İş yerinde de olmuyo. Patroncum git hadi akşama 1 krep, ekmek falan yapiyim, Yarın da atağa devam ediyim. Bakalım gram verecek miyim

Bu arada benim de tartımın pili bitmiş, akşam 50 kilo çıktım heheeh Dedim, "Hehh iştee! Doğrusu bu "

merhaba herkese arkadaslarr..bişi sormak istiorum tavuk ciğerini yiyebiliriz dimi? çünkü genel anlamda kanat yasak,buttan (derisi alınmıs)çok göğüs eti önerilior ok ama hiç ciğerin bahsi geçtiğini duymadım bu yüzden yiyebilior muyuz aklıma takıldı size sormak istedim..bide ben yulaf hakkımı dereotlu poaca yaparak tüketiorum,içinde sınırlı izinli bile bişi yok.sadece kepek,yumurta,dereotu,kabartma tozu,tuz içerior..çıkan adeti gün sayısına bölerek tüketiorum..sizce bu duraklamaya neden olur mu??
:44::44:

tavuk ciğer benim bugünkü menün.ataktan beri tüketirim.poğaçanında bir zararı olacağını da sanmıyorum.içinde yasaklı birşey yok.hakkını da geçmiyormuşsun o zaman sorun yok..

kızlar tamam diyeti yapıyoruz sporuda ekledik ama biliyoruz ki zayıflarken ve kilo alırken vücut çatlayabiliyor.ben zayıflayıp sonrada çatlaklarla bıoğuşmak istemiyorum bunun için bişeyler yapanlar var mı ? kakao yağı kullanmaya başladım ben birde duş sonrası bebek yağı önerenler var.sizce hangi marka bebek yağı kullanmalıyım ? acil öneride bulursanız sevinirim birazdan çarşıya çıkıp alıcam canlarım :) tşk ederim şimdiden

günlük kepek hakkını tüketiyorsan hiçbirşeye sebep olmaz. zaten onu üketmesen ekmek gibi hamurişine yönelirsin. hakkın o senin. bana son yaptığım ekmeten itibaren 2 yemek kaşığı yetmiyor. daha fazla tüketmek istiyorum.

ben tavuk ciğer ve yürek tüketiyorum. hatta sabah hazırladım akşama gidince onu yiyecem. öğlenede tavuk but hazırladım. derisinide ayırdım. deriyi zaten sevmem. ben ayırıyorum eşim ya da kızım yiyor deriyi.

arkadaşlar bu arada aklıma gelmişken bilgi vereyim bilmeyenler vardır belki.
ben hiç güneş yağı kullanmam.alırım aktardan kakao yağı.o bile ilk günden kakaolaştırıyor.
yani kızarma yapmadan direk esmerleştiriyor

benden sölemesi

doğumdan kalan çatlaklarım vardı benim. kilo verdikten sonra daha azbelli olmaya başladı. sadece 1 ay spor yaptım üstelik be 2. buçuk aydır diyetteyim. kişiden kişiye fark. bende sarkma ve kötü görünüm olmadı. göbeciiim toparlandı valaa.

bende bişi merak ediyorum aslında...
yulaf kepeğini varsayalımki seyirde 2 kaşıktan az tükettik nolur?
yada tam tersi fazla tükettik nolur ki?

ben denedim onu geçtiğimiz yıllarda ama kızartmıyo da çok can yakıyo... kızarmış gibi çok yanmıştı vcudum...

geçen yaz kullandım. havuçlu kakao yağıydı galiba. acaip kararıyorsun.önce ıstakoz olup sonra pişmiş kelle gibi olurdum. en azından biraz daha bakılabilir durumdaydım kakao yağı sayesinde. kokusuda güzeldi.

ay bi anda yaza döndüm ben. şiledeydim. çatıya yattım elime kitabımı aldım. sahile gittim.gezdim gezdim.ooohhhhh ne güzeldi yaaaaa

ne güzel yaa.bende spor yapıyorum günlük yürüyüşümü ama yinede önlemimi alayım diyorum.kakao yağını kullancam zaten ama birde duş sonrası bebek yağı kullanayım diyorum nemlensinki çatlamasın die.ama hangi markayı alıcam bilmiyorum :18:

bende de farkedilir ve övülür bir hal almaya başladı. Bana da küçüldün diyorlar. Bir arkadaşımda yüzün süzüldü yeter artık diyor. Kıskanma dedim bende

ay banada böyle güzel güzel şeyler söylesinler yaaaaaaaaaaaaaa kıskanırım şimdi be

kızlar
adet döneminizde kaç günden sonra şişler inmeye başlıyor
bittikten sonra mı acilllll cevap lütfennnnnnn :18:

haliyken bebeyağı kullandım göbeğime çatlamasın diye. erkendende önlemimi almıştım üstelik. bayağıda yoğundu kullandığım. ne oldu peki. yine çatladı çatladı.faydasını görev varsa sölesin ama.

arkadaşlar, tünaydın...
önceki sayfalarda "yeşil çay" ile ilgili sorunlar yazılmıştı...
ben kaşık+süzgeçlerden aldım.
aktardan aldığım yeşil çayı içine koyup,
üzerine kaynar su ekliyorum,
kısa sürede demleniyo, tadı da hiç fena değil...
tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…