Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çatlak mevzuuna hiç girmesek.ben de genç bir kızken bile vardı.hamileleik tam facia heralde boğazıma kadar yırtılacak dedim.zaten 7 aydan sonra bir plates tuopuydum resmen.ayyy fenalık geldi bana çatlak, hamilelik filan demeyin.başka topikte konuşun ne olurrrrr:)))

çok merak ettim şimdi kayboldumu? bende de var çünkü....

Son düzenleme:
Birileri "çatlak"tan mı bahsetti. Hamileliğimde kakao yağı gibi bilimum yağlar ve kozmetik kremler (lierac gibi) kullandım ama netice? Dünya haritası gibiyim( Arkadaşlarımdan hiçbir şey sürmemesine rağmen çatlağı olmayanlar da oldu. Yani kakao yağı sadece güzel kokmama yaradı
Vee bu sabah doğumdan beri giyemediğim bir pantolonumu giydim. Azcık bol bile geldi. Ayaklarım yere basmadı işe gelirken
Haftasonu yaptığım kaçamakları ve şişkinliğimi 2 günlük protein menüsüyle dengelemeye çalıştım. Bugün sebzelere kavuştum..
Dukan'ın işe yaradığını eşim de teyit etti sonunda

Bugün atakta 6. yani son günüm ve dün 5. günken 3 kilo vermiştim bugün +1 çıktım sizce normal mi? dukana göre 2,25kilo vermem gerekiyordu 6 günde. yarın bu gidişle 2 kilo vermiş olacağım. tatlandırıcı, kola, veya ekstradan almama/duraklamama sebep olcak hiçbir şey yemedim, kepeği bile 1 kaşık ancak tüketiyorumdur. sadece ayran çok içtim. bu olabilir mi ki? sizce nedeni ne olabilir?

çok merak ettim şimdi kayboldumu? bende de var çünkü....
yok be güzelim sadece incelip büzüştüler.karnım çok kötü ama.benden sonra bir arkadaşım sabun kalıbı gibi bir kakkao yağı kullandı fayda gördü.bari sende kullan.ben ne yaptıysam fayda etmedi.anacığıma çekmişim...

fena fikir degil aslinda. yumurtanin sarisi bosa gidiyo cogu zaman bizde de

Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa

yavrucum hala alisamadinizmi yesil caya. tamam ilk basta kötü geliyor tadi ama sonra hergün icince alisiyorsun.
demismiydim ben icine kabuk tarcin ve karanfil atiyorum bir kac tane süper oluyor fazlasi zarar olmasa 4-5 bardak icerim

canim biliyorum hep ayni seyi söylüyoruz ama sabirli ol. mutlaka gececek. bende ayni durumdayim. belkide sen yazmasan ayni seyleri ben yazacaktim. koskoca subat ayi bos gecti diyebilirim. 20 gün toplamda aralikli olarak regl oldum. düsün artik . 1 kilo anca varmisimdir. sonra bu ay desen yine öyle iki kilo anca verebildim. ama valla hic tartilmiyorum. aslinda tartilip bilsem kilomu iyi olacak. belkki ona göre strateji uygulayacagim ama yok o tartidaki arti bende öle bir moral bozuklugu oluyo ki kafayi yiyiorum en iyisi tartilmiyorum
simdi yarin bildiri günü tartilirim belki sabah

öyle öyle biliyorum.
ya zaten sorunun ne olduğunu da tahmin ediyorum.
bakalım ,bu hafta başardım başardım yoksa yumruk yapacağım..

ney canim sence sorun?

gecmis olsun canim. toparlanmak icin hemen tylolhot ini ic. yoksa daha ilerlemsin.

ben kahvesiz yaşayamam agzından emzigi alınmış bebek gibi olurum .artık türk kahvesi içerim .

nescafeyi light sütle iciyorum ben .

nerden bulucam acaba onu...

ohh bee... nerelerdesinn sennn?... senin tatlı aşığı seda da kayıplarda...

tavuk ciğer benim bugünkü menün.ataktan beri tüketirim.poğaçanında bir zararı olacağını da sanmıyorum.içinde yasaklı birşey yok.hakkını da geçmiyormuşsun o zaman sorun yok..

çok tşk ederim bilgilendirme için kızlar :) poaca yapınca gercekten tukettıgım ogunler daha doyurucu oluor..

kizlar ben yesil cayi demleyip ustune light limonata dokuyorum sonrada dolaba koyup sogutuyorum cok guzel oluyor tadi.

-canım ödem olabilir. eğer adet dönemin yakınsa bu olabiliyor veya çok sıvı tüketirsen ödem oluşabiliyor.
-birde gün boyu aldığın süt ve süt ürünleri 1 kg ı geçmemeli diye biliyorum. aldığın sıvı miktarı 1,5 litre civarında olsun ve tuzu azalt.
-aldığın proteinlerin yağsız olmasına özen göster ve yulaf kepeğini günde 1,5 kaşık kadar tüket. atakta çok kilo verilmesinin nedeni sürekli protein tüketmektir, saf protein yumurtanın beyazında var. ama sarısında yağ var bu yüzden günde 2 taneden fazla yumurta sarısı tüketmemelisin.
-az yemek de vücudu savunmaya geçiriyor ve aldığı besinlerden max. yararlanmasına sebep oluyor.doyduğundan emin ol.
-birde büyük tuv. çıkamadıysan bu da kilonu + gösterir. bitki çaylarıyla fln. çıkmaya çalış. inşallah işe yarar canım sebepler bunlar gibi görünüyor. eksiklik varsa arkadaşlar da tamamlar sanırım.....sevgiler

kızlar
adet döneminizde kaç günden sonra şişler inmeye başlıyor
bittikten sonra mı acilllll cevap lütfennnnnnn :18:
bende öncesinde şişlik başlıyor adet olunca iniyor tartıda azalma ise adtein bitiminden bi kaç gün sonra başlıyor. tabi bu diyete başladığımdaki ilk reglimde böle oldu. 2. aydaki reglde hijbişi gitmedi

evet tuvalete çıkmadan tartıldığım kiloydu bu. belki de ondan olabilir. onun harici ayran light değildi içinde haliyle tuz vardı o yüzden ödem de olmuş olabilir. ben belfıtığı olduğum için adet 1,5aydır gecikmiş durumda. şimdi tedavi olmaya başladım da umarım en kısa zamanda olurum da bu şişkinlik de gider. çok teşekkürler yorumlar için

yulaf kepeği hakkımı bitirdim bugünlük. sabah yarısını öğlende kalanını yedim tavukla beraber.

suyun içindeyken çok daha fazla yanarmışız. öyle demişi doktor bana. ışıın kırılmasıyla güneşin etkisi daha fazla olurmuş. bi kaç sene önce acillik olmuştum ben. halbuki yatmadım dedim şezlonga.az önce söylediklerimi dedi bana doktor. ağrı kesici yaptı gönderdi.

bende öncesinde şişlik başlıyor adet olunca iniyor tartıda azalma ise adtein bitiminden bi kaç gün sonra başlıyor. tabi bu diyete başladığımdaki ilk reglimde böle oldu. 2. aydaki reglde hijbişi gitmedi

tesekkür ederim canım stres yaptım bende kilo aldım ne yapacağım die sonra bi kaç gün durdu sonra tekrar oldu
benim normalde cok düzenli peki düzende bozulma yasadın mı

tesekkür ederim canım stres yaptım bende kilo aldım ne yapacağım die sonra bi kaç gün durdu sonra tekrar oldu
benim normalde cok düzenli peki düzende bozulma yasadın mı

eskiden düzensizdi adetim.

artık düzenli. en azından 3-4 günlük sarkma oluyor. yani herhangi bir değişikilik olmadı adet düzeninde

diyetten yana sıknıtı olmasın. her anlamda iyi hissediyorum kendimi. ki ben her daim solgun dermir eksikliği sorunu olan biriydim. bu diyetle enerjim gayet yerinde .her anlamda kendim iiyi hissediyorum

Teşekürler tarif için

sabah çorbamı denedim zaten yaptığım çorba tarifinide formdan almıştım aynısı içine köfte koymadım böyle bile çok güzel oldu

ohh bee... nerelerdesinn sennn?... senin tatlı aşığı seda da kayıplarda...

ahh canim sagol bilgisayar basinda degildim ondan yazamadim. gecmisi de okuyamiyorum cok.

ama okudum canim tebrik ederim eksilmeyi görmüssün. bu arada ben bildirim listesinde bulunmak istemiyorum canim güncellersin yarin olu mu?

daha dogrusu her persembe veremeyebilirim bildirimi. zira gecen hafta verememistim o yüzden cok kasmak istemiyorum kendimi. normal olarak bildiririm tartildigim günlerde ama listeye bagli kalmak zorlanmak istemiyorum DD

aman seda yi sorma. kimbilir ne tatlilari götürmüstür yaa bende dayanamiyorum tatliya o yüzden dukan tatlilarina yükleniyorum cogu zaman ama son zamanlarda onu da azallttim anasini satayim bakalim nolcak.

yaa yeni baslayan arkadaslarim verdikleri kilolaerin kiymetini bilsinler. sonralari cok yavasliyor ama moralimizi bozmuyoruz. vazgececegimiz yok tabiki .

ama ileriki günlerde ne yiyorsan yariyor denir ya . öle bi durum oluyor. normalde ilk baslarda mesela hazir nescafelerden icmistm bisi olmamisti ama simdi icsem eminim icindeki süttozundan hemen etkilenirim. veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…