çatlak mevzuuna hiç girmesek.ben de genç bir kızken bile vardı.hamileleik tam facia heralde boğazıma kadar yırtılacak dedim.zaten 7 aydan sonra bir plates tuopuydum resmen.ayyy fenalık geldi bana çatlak, hamilelik filan demeyin.başka topikte konuşun ne olurrrrr:)))haliyken bebeyağı kullandım göbeğime çatlamasın diye. erkendende önlemimi almıştım üstelik. bayağıda yoğundu kullandığım. ne oldu peki. yine çatladı çatladı.faydasını görev varsa sölesin ama.
çatlak mevzuuna hiç girmesek.ben de genç bir kızken bile vardı.hamileleik tam facia heralde boğazıma kadar yırtılacak dedim.zaten 7 aydan sonra bir plates tuopuydum resmen.ayyy fenalık geldi bana çatlak, hamilelik filan demeyin.başka topikte konuşun ne olurrrrr:)))
yok be güzelim sadece incelip büzüştüler.karnım çok kötü ama.benden sonra bir arkadaşım sabun kalıbı gibi bir kakkao yağı kullandı fayda gördü.bari sende kullan.ben ne yaptıysam fayda etmedi.anacığıma çekmişim...çok merak ettim şimdi kayboldumu?bende de var çünkü....
http://i3.goodness-direct.co.uk/d/512203b.jpg böyle mesela, süt kutusu gibi ama içinde yumurta beyazı var sadece.
Pastrize Likit Yumurta - Lick Pastrize Yumurta - www.Lick.com.tr - AB Group burda varmış aslında araştırıp alabilirim. veya metro gross marketlerde de varmış. yani yumurtayı ziyan etmek yerine beyazını kullanmak daha mantıklı geliyor bana, 100ml 5tl falan diye okudum bir yerlerde.
Sabahın köründe yeşil çay içmek zorunda kalmak ne kötü yaaa, ankarada hava da kötüü, otoparkta yer bulmak için erken gelmek de kötüü, ulennn bugün kötü bi gün mü yoksaaa
günaydın kızlar.
uykusuzluk yorgunluk kilo verememek üstelik + görmek moralimi bozsa da diyetimi bozmuyorum ama nereye kadar yani.sinir geldi artık.10 gündür 64 kilo olan ben dün akşam 64,9 çıktım düşmeyi beklerken bir de + görmek iğrenç birşey.inanılmaz dikkat ediyorum.ben katı bir dukancıyım zaten bilenler bilir.iki ayda 10 kilo veren ömür 1 ayda 2 kiloyu zor verdim yahu.ne dirençmiş çıldırtacak beni...
dün akşam arkadaşımdaydım kek yapmış çok sevdiğim bir kurabiye vardı onu yapmış,bir de kısır.çatalımı bile değdirmedim.aylardır da bu durm böyle ama kilo verişim hiç adil değil.sıkıldım valla...
şu da var benim vücudum acayip su tutar gün içinde hep farklı kilolarda çıkıyorum.öyle olur ki bazen yüzüğümü çıkaramam ayakkabilarımı giyemem.bu aralar su ve y.çayda tüketmiyorum belki ondandır diyorum...bir 63 ü görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum..
öyle öyle biliyorum.
ya zaten sorunun ne olduğunu da tahmin ediyorum.
bakalım ,bu hafta başardım başardım yoksa yumruk yapacağım..
Günaydın kızlaaarrr
dün reglim bitti bugün girp oldum var mı böyle birşey yaaa
ağzımı burnumu toplayamıyorum nefes alamıyorum tabiki halsizliğimi hiiiiiiiç saymıyoruummm
bana dukanın bir oyunumu bu
ama şu iyi yanı var canım hiçbirşey yemek istemiyor sabah zorla annem tıkıştırdı yumurta peynir ve ekmeği
ye ye güçsüz kalırsın diye yanıma da taylot ve işe gidince iç hem vitamin olsun dedi , aslında içsem kendime gelirim ama içindeee şeker var yaaa
onun içindeki şeker ne kadradır desede annem hiiiç içimden gelmiyor.
akşam hiçbirşeyim yoktu 40 dk spor bilem yaptım offff
en son 4 martta ölçülerimi almıştım dün akşam ölçtüm tekrar
bel - 7
basen -5
göğüs-3
kollar -2
bacak -3 cm incelmişim kiloyu geçiyorum artık asıl başarı buduuurrr
ben kahvesiz yaşayamam agzından emzigi alınmış bebek gibi olurum .artık türk kahvesi içerim .
yok be güzelim sadece incelip büzüştüler.karnım çok kötü ama.benden sonra bir arkadaşım sabun kalıbı gibi bir kakkao yağı kullandı fayda gördü.bari sende kullan.ben ne yaptıysam fayda etmedi.anacığıma çekmişim...
fena fikir degil aslinda. yumurtanin sarisi bosa gidiyo cogu zaman bizde de
yavrucum hala alisamadinizmi yesil caya. tamam ilk basta kötü geliyor tadi ama sonra hergün icince alisiyorsun.
demismiydim ben icine kabuk tarcin ve karanfil atiyorum bir kac tane süper oluyor fazlasi zarar olmasa 4-5 bardak icerim
canim biliyorum hep ayni seyi söylüyoruz ama sabirli ol. mutlaka gececek. bende ayni durumdayim. belkide sen yazmasan ayni seyleri ben yazacaktim. koskoca subat ayi bos gecti diyebilirim. 20 gün toplamda aralikli olarak regl oldum. düsün artik . 1 kilo anca varmisimdir. sonra bu ay desen yine öyle iki kilo anca verebildim. ama valla hic tartilmiyorum. aslinda tartilip bilsem kilomu iyi olacak. belkki ona göre strateji uygulayacagim ama yok o tartidaki arti bende öle bir moral bozuklugu oluyo ki kafayi yiyiorum en iyisi tartilmiyorum
simdi yarin bildiri günü tartilirim belki sabah
ney canim sence sorun?
gecmis olsun canim. toparlanmak icin hemen tylolhot ini ic. yoksa daha ilerlemsin.
nescafeyi light sütle iciyorum ben .
tavuk ciğer benim bugünkü menün.ataktan beri tüketirim.poğaçanında bir zararı olacağını da sanmıyorum.içinde yasaklı birşey yok.hakkını da geçmiyormuşsun o zaman sorun yok..
günlük kepek hakkını tüketiyorsan hiçbirşeye sebep olmaz. zaten onu üketmesen ekmek gibi hamurişine yönelirsin. hakkın o senin. bana son yaptığım ekmeten itibaren 2 yemek kaşığı yetmiyor. daha fazla tüketmek istiyorum.
ben tavuk ciğer ve yürek tüketiyorum. hatta sabah hazırladım akşama gidince onu yiyecem. öğlenede tavuk but hazırladım. derisinide ayırdım. deriyi zaten sevmem. ben ayırıyorum eşim ya da kızım yiyor deriyi.
Bugün atakta 6. yani son günüm ve dün 5. günken 3 kilo vermiştim bugün +1 çıktım sizce normal mi? dukana göre 2,25kilo vermem gerekiyordu 6 günde. yarın bu gidişle 2 kilo vermiş olacağım. tatlandırıcı, kola, veya ekstradan almama/duraklamama sebep olcak hiçbir şey yemedim, kepeği bile 1 kaşık ancak tüketiyorumdur. sadece ayran çok içtim. bu olabilir mi ki? sizce nedeni ne olabilir?
ben denedim onu geçtiğimiz yıllarda ama kızartmıyo da çok can yakıyo...kızarmış gibi çok yanmıştı vcudum...
valla ben nerdeyse bembeyazım
bana öyle bir etki etmedi ama sonuçta beyazsan çok kalma derim güneş altında
bende öncesinde şişlik başlıyor adet olunca iniyor tartıda azalma ise adtein bitiminden bi kaç gün sonra başlıyor. tabi bu diyete başladığımdaki ilk reglimde böle oldu. 2. aydaki reglde hijbişi gitmedikızlar
adet döneminizde kaç günden sonra şişler inmeye başlıyor
bittikten sonra mı acilllll cevap lütfennnnnnn :18:
-canım ödem olabilir. eğer adet dönemin yakınsa bu olabiliyor veya çok sıvı tüketirsen ödem oluşabiliyor.
-birde gün boyu aldığın süt ve süt ürünleri 1 kg ı geçmemeli diye biliyorum. aldığın sıvı miktarı 1,5 litre civarında olsun ve tuzu azalt.
-aldığın proteinlerin yağsız olmasına özen göster ve yulaf kepeğini günde 1,5 kaşık kadar tüket. atakta çok kilo verilmesinin nedeni sürekli protein tüketmektir, saf protein yumurtanın beyazında var. ama sarısında yağ var bu yüzden günde 2 taneden fazla yumurta sarısı tüketmemelisin.
-az yemek de vücudu savunmaya geçiriyor ve aldığı besinlerden max. yararlanmasına sebep oluyor.doyduğundan emin ol.
-birde büyük tuv. çıkamadıysan bu da kilonu + gösterir. bitki çaylarıyla fln. çıkmaya çalış. inşallah işe yarar canım sebepler bunlar gibi görünüyor. eksiklik varsa arkadaşlar da tamamlar sanırım.....sevgiler
bende öncesinde şişlik başlıyor adet olunca iniyor tartıda azalma ise adtein bitiminden bi kaç gün sonra başlıyor. tabi bu diyete başladığımdaki ilk reglimde böle oldu. 2. aydaki reglde hijbişi gitmedi
tesekkür ederim canım stres yaptım bende kilo aldım ne yapacağım die sonra bi kaç gün durdu sonra tekrar oldu
benim normalde cok düzenli peki düzende bozulma yasadın mı
arkadaşım yoğurt çorbası benim olmazsa olmazım..tarifde vereyim
1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharatdan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
bol pul iber ve karabiber ile afiyetle ye..
benim haftada en az 4 öğünüm bu çorba..en keyifle yediğim yemeğim ve acayip doyurucu..
ohh bee... nerelerdesinn sennn?... senin tatlı aşığı seda da kayıplarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?