Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaaa aynı ben

bende bişi merak ediyorum aslında...
yulaf kepeğini varsayalımki seyirde 2 kaşıktan az tükettik nolur?
yada tam tersi fazla tükettik nolur ki?

az tüketirsen olmaz diyo dukan amcam, vücudun karbonhidrat açığını kapatıyosun, çok yersende fazla almış olursun bence..bana yetmiyo ama idare etcez artık..
kızlar
adet döneminizde kaç günden sonra şişler inmeye başlıyor
bittikten sonra mı acilllll cevap lütfennnnnnn :18:
bende hiç şişlik olmuyo, neysem o

bişi sorcam kızlar yaa, kitaba bakmadım, okuduğumdada daha çok var diye önemsememiştim, güçlendirmede yine 1+1 şeklindemi ilerliyoruz?
biliyom en az 3 ay var ama meraklandım işte

aynen öyle... bende bademli bitter drajeleri götürdüm valla en başlarda ama şimdi yesem löpür löpür yağ olur...

bende bişi merak ediyorum aslında...
yulaf kepeğini varsayalımki seyirde 2 kaşıktan az tükettik nolur?
yada tam tersi fazla tükettik nolur ki?

Aslında kötü örnek olmak istemiyorum ama ben yulaf kepeğini her gün tüketemiyorum. Yemediğim gün çok oldu. Ayrıca krep yapıp köfte içine de yulaf kepeği koyup yediğimde 2 kaşığı geçtiğim günler de oldu. Belki yanlış ama böyle devam ediyor. Yemeye gayret ediyorum ama yemediğim gün sayısı da oldukça fazla

işte bazen bende bunu yapıyorum... mesela ekmek yapmadığım zamanlar tek kaşıkla krep yaptım... o gün 1 kaşık yemiş oldum... ya da tost yediğim günler 2 buçuk kaşık oldu falan... o yüzden sordum...

ayh öğle yemeğimi zorla yedim resmen parmaklarım bile ağrıyor yaa
1 dilim dukan ekmek + peynir+ jambon yedim kahvaltı gibi içim almaz zaten öyle et filan
akşamda simlanın sayfasındaki taze tarhanadan yaptırcm anneme sadece onu içicem bugün sebze günüm zaten ama sabahtan beri pek uğramadı bana:26:

ateşim bayağı yükseldi onun için içindeki şeker miktarını es geçip taylotumu içiyorum :26:
:26::26: cidden buna benziyorum yanaklarım kırmızı kırmızı:2:

canım hoşgeldin !
merak ettim gülüm acaba bu kiloya ne kadar sürede indin ve hepsini dukanla mı verdin? kardeşim de seninle aynı kilodan 74 kiloya inmak istiyor da merak ettim canım . cevap veririsen çok sevinirim. Allah kolaylık versin.... maşallah

çağla güneşlenirken vücutta leke bırakıyormu kakao yağı :44::44:

kızlar bugünkü menümü yazıyorum;

SABAH
* 1/2 fincan yeşil çay
* 330 ml su
KAHVALTI
* 1 ince dilim dukan ekmeği
* 2 dilim piliç salam
* 1 dilim çemensiz pastırma
* 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
* 1 çay (1/4 tatlandırıcılı)
ARA
unuttum canım bişi istemedi galiba
ÖĞLE
* 1 ince dilim dukan ekmeği
* 2 parça tavuk kızartma (1 parçasını pişirmemişti abla yemedim tabi)
* 200 ml yoğurt
* 330 ml zero
ARA
* ice tea limonlu light
AKŞAM
* Fırında sebzeli dana eti
* Soda

tabi bütün gün 6x330 ml suyu ihmal etmiyorum... 3.şişe bitti...

ayrıca az önce ablayla da tartıştım... hergün bi surat bi tavırla getiriyo yemeğimi... köpek gibi de önüme atıyo bişi demiyorum... aslında onun işi idari birimdeki sadece 5 kişinin yiyecek içecek ihtiyaçlarını hertürlü karşılama zorunluluğu...
yine de surat yapıyo... bütün gün elişi örüyo bana yemek getirmek zor geliyo... bugün tavuğu pişmemiş görünce delirdim... çeşit çeşit yemek getiremiyorum yanımda... yada biri ziyan oldu mu ikinci bi şansım yok... gelmiş diyoki "tepsini alıyımmı" dedim "al köpeklere ver o pişirmediğin tavuğu, hergün dedim surat, bu kadar zoruna gidiyosa hazırlama dedim ya... bundan sonra kendi yemeğimi kendim yapıp getiririm sana ihtiyacım yokdedim" "surat yapmıyorum" diyo ısrarla... gerizekalımıyım dedim ben...anlamıyomuyum ne demek istediğini... herkes dedim neden aynı şeyi düşünüyo... neden dedim surat yaptığını soruyo millet... işi zoruna gidiyo kadının yaa... işine gelmiyosa çalışma diyceksin olmıycak... bugun itibariyle yağmurlu günde su yok ona... göriyim dantel ördüğünü... bittiği gündür...

anlıycağınız bugün itibariyle evden herşeyimi pişirip getiricem... kimseye muhtaç olmıycam... tamam benim için zor olucak belki ama... patronumun dolabını kullanıcam ofiste... yoğurtlarımı oraya koyucam... bugunden sonra diyet biraz daha masraflı olucak çünkü o dolabı herkes kurcalar... muhtemelen birileri yiyeceklerimden alabilir yani...

Son düzenleme:
bu arada güçlendirmeye geçeli 22 gün oldu ama ne güçlendirme
herşeyden azar azar yiyorum
öle kasmıyorum kendimi
bi bakıyorum 56.6
bi bakıyorum 56.9
bi bakıyorum 57.0
bi bakıyorum 56.6
bu şelilde devam ediyorum

yani bu işe güçlendirmemi dersiniz bilemem

kızlar kabızlık problemini cözemedim 3 gün doldu hala gidemedim wc ye
noırmalde de vardı bende şimdi iyice artti
denemediğim sey kalmadı 3 gün önce ilaçla çıktım wc ye sürekli kullanmakda istemiyorum
denemediğim sey kalmadı en son bu sabah zeytinyağı içtim 1 tatlı kaşığı üzerine sıcak sütün içine yulaf kepeği koyup içtim
hala tık yok form cayı içtim yeşil çay mısır püsküllü çay ws içtim :18:

çok iyi insallah bizde o günlere geleceğiz kaç günde verdin bu kiloyu

canım benim, takılma.... sanırm aynıyız seninle birisi birşeyi isteksiz kafana atar gigi yapınca hemen kahredip "lanet olsun ben kendi işimi kendim görürüm" diyenlerdensin dimi?

yapma öyle yapma... sen böyle yapınca o rahatlayacak hoşuna gidecek bu durum. hayır, sen onu mükemmelleştir. olmadı de birdaha getirsin. olmazsa payla işini düzgün yapsın . bu onun işiyse eğer sonuna kadar doğru yapmalı. onu istediğn gibi biri yapabilirsin.

sen gerilme! o gerilsin . akıllı ol! onca işin içinde birde yemek mi getirecen. kaynaklarını sonuna kadar kullan derim. budur.

dolaba yığmana gerek yok ben hergün yiyeceğim kadar yoğurt ve yemek getiriyorum:)
1 normal yoğut 1 meyveli.
alırsın sefertasını benim gibi ohh mis akşamdan yap sabah ısıt ve koy kaba öğlene kadar soğumuyor:)

onunla uğraşıcak ne vaktim ne de sabrım yok... şurda 3-5 ay sonra gidicem nasılsa... ama burnundan getiricem...

Geçmiş olsun yaa! İç tabii! Sağlık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…