bence de boşverrr.evlendikten sonra çalışacak mısın??onunla uğraşıcak ne vaktim ne de sabrım yok... şurda 3-5 ay sonra gidicem nasılsa... ama burnundan getiricem...
bence de boşverrr.evlendikten sonra çalışacak mısın??
yok şehir değişikliğini biliyorum da çalışmaya devam mı değil mi onu bilemedim...??evet ama şehir değiştiricem.... ayrılıcam yani burdan... bursadan istanbula gidicem...
yok şehir değişikliğini biliyorum da çalışmaya devam mı değil mi onu bilemedim...??
şu tickerımdaki böcüğü vurup yere patlatacam da hayvanlara kıyamam.kaldı orda gitmiyor bir adım.hadi git bebeğim sağa doğru hadi annem:)))
öğlen ızgara tavuk ve salata yedım. 50 dk yurudum. nasııııllll
kızlar dün akşam nişanlım bana dukan dieti ile ilgili bi yazı gönderdi ve orda şöle bişey yazıyordu dukan dieti kalp krizi ve meme kanserini tetikliyor ve ben gecen hafta sol omzumdan sol koluma kadar inen bi uyuşukluk yaşadım elimi yumruk yapamıyordum ve böle nefes aldığımda göğüs kafesim patlicak gibi oluyordu ve dr. dukanı yine diet konusuyla ilgili mahkemeye vermişler ve kaybetmiş hatta ve hatta hekimler birliği dr dukanı hekimlikten atacakları falan yazıyordu kendi kendime meyve veren ağaç taşlanır diye düşündüm ve sonra kendi yaşadığım aklıma geldi ve bugünden itibaren dukan dietini bırakıyorum
yolla bana ikisini bir halledeyim:))))öldüm gülmekten oturduğum yerde. hazır günaha girmişkene benim böcüğede çaksana bi tane. gerizekaaalı oynamıyo yerinden. gerçi kıpırdanması var şimdi hakkını yemeyim ama istediğim oranda değil
çak bacım çak.
kızlar dün akşam nişanlım bana dukan dieti ile ilgili bi yazı gönderdi ve orda şöle bişey yazıyordu dukan dieti kalp krizi ve meme kanserini tetikliyor ve ben gecen hafta sol omzumdan sol koluma kadar inen bi uyuşukluk yaşadım elimi yumruk yapamıyordum ve böle nefes aldığımda göğüs kafesim patlicak gibi oluyordu ve dr. dukanı yine diet konusuyla ilgili mahkemeye vermişler ve kaybetmiş hatta ve hatta hekimler birliği dr dukanı hekimlikten atacakları falan yazıyordu kendi kendime meyve veren ağaç taşlanır diye düşündüm ve sonra kendi yaşadığım aklıma geldi ve bugünden itibaren dukan dietini bırakıyorum
yolla bana ikisini bir halledeyim:))))
sakin sakin yatışmadın mı sen daha...moralini bozup strese sokma kendini.ama yine de gel eğleniriz.:113:yardıma geliyim nolurrrrrrrrrrrr........
canım burnumda zatenn...... :113::113::113::113::113:
sakin sakin yatışmadın mı sen daha...moralini bozup strese sokma kendini.ama yine de gel eğleniriz.:113:
neymiş o yazı çok merak ettim...bize de söylesen ya.kendin iiçin en iyisini yine sen bilirsin...yolun açık olsun.kolaylıklar dilerim.kızlar dün akşam nişanlım bana dukan dieti ile ilgili bi yazı gönderdi ve orda şöle bişey yazıyordu dukan dieti kalp krizi ve meme kanserini tetikliyor ve ben gecen hafta sol omzumdan sol koluma kadar inen bi uyuşukluk yaşadım elimi yumruk yapamıyordum ve böle nefes aldığımda göğüs kafesim patlicak gibi oluyordu ve dr. dukanı yine diet konusuyla ilgili mahkemeye vermişler ve kaybetmiş hatta ve hatta hekimler birliği dr dukanı hekimlikten atacakları falan yazıyordu kendi kendime meyve veren ağaç taşlanır diye düşündüm ve sonra kendi yaşadığım aklıma geldi ve bugünden itibaren dukan dietini bırakıyorum
hahahah nasıl korkutmuşsun kadını ya.bizim topik var ya seçmece hep eli maşalı zannımca:))))tamam deliyorumm hemeçiiikkkkkkk
birilerinin toto tutuşmuşş hemen ofise indi
wc lavabo dolaplar yerler temizliyo heryeri
kızlar kabızlık problemini cözemedim 3 gün doldu hala gidemedim wc ye
noırmalde de vardı bende şimdi iyice artti
denemediğim sey kalmadı 3 gün önce ilaçla çıktım wc ye sürekli kullanmakda istemiyorum
denemediğim sey kalmadı en son bu sabah zeytinyağı içtim 1 tatlı kaşığı üzerine sıcak sütün içine yulaf kepeği koyup içtim
hala tık yok form cayı içtim yeşil çay mısır püsküllü çay ws içtim:18:
evet ama şehir değiştiricem.... ayrılıcam yani burdan... bursadan istanbula gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?