Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şu tickerımdaki böcüğü vurup yere patlatacam da hayvanlara kıyamam.kaldı orda gitmiyor bir adım.hadi git bebeğim sağa doğru hadi annem:)))

kızlar dün akşam nişanlım bana dukan dieti ile ilgili bi yazı gönderdi ve orda şöle bişey yazıyordu dukan dieti kalp krizi ve meme kanserini tetikliyor ve ben gecen hafta sol omzumdan sol koluma kadar inen bi uyuşukluk yaşadım elimi yumruk yapamıyordum ve böle nefes aldığımda göğüs kafesim patlicak gibi oluyordu ve dr. dukanı yine diet konusuyla ilgili mahkemeye vermişler ve kaybetmiş hatta ve hatta hekimler birliği dr dukanı hekimlikten atacakları falan yazıyordu kendi kendime meyve veren ağaç taşlanır diye düşündüm ve sonra kendi yaşadığım aklıma geldi ve bugünden itibaren dukan dietini bırakıyorum

şu tickerımdaki böcüğü vurup yere patlatacam da hayvanlara kıyamam.kaldı orda gitmiyor bir adım.hadi git bebeğim sağa doğru hadi annem:)))

öldüm gülmekten oturduğum yerde. hazır günaha girmişkene benim böcüğede çaksana bi tane. gerizekaaalı oynamıyo yerinden. gerçi kıpırdanması var şimdi hakkını yemeyim ama istediğim oranda değil

çak bacım çak.

öğlen ızgara tavuk ve salata yedım. 50 dk yurudum. nasııııllll

senin için hayırlısı olsun zorla diyete devam ettiremeyiz.
umarım başka yöntemler ile dilediğin kiloya inersin

valla herkes kendi vücudunu tanır ve neye niçin tepkiler gösterdiğini bilir. her diyet her bünye için uygun olmayabilir.
bizim tercihlerimiz dukan yönünde ve desteklede devam ediyor

hani kalp damar haslaıkları meme kanseri filan diyor ya hiçbirimiz oturup 5 kg et yemiyoruz. kalp krizi oluşmasının sebebi damar tıkanıklığı genelde buda hayvansal yağlardan oluşuyor
ee biz hayvansal yağda tüketmiyoruz.

neyse hekim değilim sadece mantık ile yaklaşıyorum söyleyecek çok şey yok yolun açık olsun

yolla bana ikisini bir halledeyim:))))

eğerki bu diyeti zaten körü körüne yaparsak mutlaka sağlığımızda tahribat yaratabilir... çünkü hepimiz yüzde 100 sağlıklı insanlar değiliz... eğer ki öyle olsaydık zaten bu kilolara ulaşmazdık... elbette fikrine saygı duyuyorum... ama ben rutin kontrollerimi yaptırarak içim rahat bi şekilde devam edebiliyorum... kaldı ki 1 yıl önce kalp ameliyatı gerçirmiş biri olarak

neymiş o yazı çok merak ettim...bize de söylesen ya.kendin iiçin en iyisini yine sen bilirsin...yolun açık olsun.kolaylıklar dilerim.

tamam deliyorumm hemeçiiikkkkkkk
birilerinin toto tutuşmuşş hemen ofise indi
wc lavabo dolaplar yerler temizliyo heryeri

hahahah nasıl korkutmuşsun kadını ya.bizim topik var ya seçmece hep eli maşalı zannımca:))))

ama herkes işini yapacak üstüne vazife olmayana da karışmayacak o noktada ben de kopuyorum valla....

artık ben regl olmak istiyorummmm gecikti yine artık eminim diyetten oluyo da neden onu bilemedim....üstelik biyoloğum yanişiştim yine kocaman davul gibi ama 9 kilo verdim ya onun keyfiyle amaaaaaaaannn diyebiliyorum

kimse yok mu help meeeeeeeee

evet ama şehir değiştiricem.... ayrılıcam yani burdan... bursadan istanbula gidicem...

Ben de Bursa'dan İstanbul'a geldiim. Ordaki rahatlık yok burda. Trafikten bıktım şimdiden zaten. Bir de, hem annemi hem babamı ben köyümü özledim :S :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…