hahahah nasıl korkutmuşsun kadını ya.bizim topik var ya seçmece hep eli maşalı zannımca:))))
ama herkes işini yapacak üstüne vazife olmayana da karışmayacak o noktada ben de kopuyorum valla....
Ben de Bursa'dan İstanbul'a geldiim. Ordaki rahatlık yok burda. Trafikten bıktım şimdiden zaten. Bir de, hem annemi hem babamı ben köyümü özledim :S :)
Ben de Bursa'dan İstanbul'a geldiim. Ordaki rahatlık yok burda. Trafikten bıktım şimdiden zaten. Bir de, hem annemi hem babamı ben köyümü özledim :S :)
hadi siz kalabalığa alışamadınız :)
İstanbul düzensiz bir yerdir ama büyüsü başkadır. aşık eder cidden kendine helede hep burdaysanız
ben böyle bir yerden Ankara'ya gelin gidicem kısmetse seneye inanın acaba uzatsammı diye düşünmüyor değilim ama sevdiğinden uzakta olmakta zor geliyor
14 'ünde Ankara'ya 2 günlüğüne gidicem bir dahakine 3kendimi oraya alıştırmam lazım sanırım
yazık sana kuzucummm
sana söz veriyorum iyi bakıcam istanbula...
dediğin gibi atla deve değilki uçakla 35 dk
off annemde diyor dün sen çok ağlarsın kınanda diyeee off ağlamak ne demek zaten başkalarının kınasında bile ağlayan been ooooo
hem ağlarım hem oynarım hemde giderim tiplerindeyim
neyse önce bi zayıflayalımda laf etmesinler teeee İstanbullardan kız getirdiler bu besiliyimi getirdiler diyeee
adımız şanımız olsun kuğu gibi gelin oluppp
keyfim yerinde aslında bugün ama bu girp beni bitirdi yaa içim kıpır kıpır vücudum izin vermiyor amaa:2::2:
ben zaten istanbulda doğdum büyüdüm ve bursaya geldik geleli de nefret ediyorum... hiçbi cumartesi pazarımı burda geçirmiyorum... sevgilimle tanışana kadar da bu böyleydi... o yüzden ben seviyorum memleketimi... öyle özlemem de kimseyi çok özlersem 2 saat zaten atla deve değil ya
kimse yok mu help meeeeeeeee
Ben de senin olduğun yeri seviyorum :) İstanbul'u da gezmeyi seviyorum. Bi de ben çok özlerim. Önceden böyle değildim ama, bu kadar özleyeceğimi düşünmezdim. Evlenmeye 1 sene falan kala sulugöz oldum iyice :) 2 ayda 1 anca gidiyorum ama, zamanı olmuyo insanın. Bekar olmayı da özlemiş olabilirim tabi hehhe
ben hamileyken kakao yağı kullanmıştım çok memnun kaldım hiç çatlak olmadım 18 kg almıştım hemde tabi bünyeylede alakalı birşeymiş ,kullandığım ürün buydu Cocoa Butter Body Butter - The Body Shopkızlar tamam diyeti yapıyoruz sporuda ekledik ama biliyoruz ki zayıflarken ve kilo alırken vücut çatlayabiliyor.ben zayıflayıp sonrada çatlaklarla bıoğuşmak istemiyorumbunun için bişeyler yapanlar var mı ? kakao yağı kullanmaya başladım ben birde duş sonrası bebek yağı önerenler var.sizce hangi marka bebek yağı kullanmalıyım ? acil öneride bulursanız sevinirim birazdan çarşıya çıkıp alıcam canlarım :) tşk ederim şimdiden
evet ama şehir değiştiricem.... ayrılıcam yani burdan... bursadan istanbula gidicem...
bende bursada doğup büyümüş yaşamış ve evlenince istanbula gelenlerdenim :)) bu fazla kilolarda evlendikten sonra oldu zaten doğum kontrol hapı ve her yere yürüyerek gidememe sonucu hareketsiz yaşam üzerine birde bebek :))
abboowww... sen evliliğe hazır değilmiydin ne
Evet. Bursa'da bir yerden bir yere gitsen gitsen yarım saat sürer. Burda üşeniyorum. Ay şimdi hiiiçç çıkamam, modundayım. Ama yaz geliyo. Kırıcam zincirlerimi yeterKeyfini çıkaramadım şu şehrin. Artık gezmeli :) Eskiden de İstanbul da İstanbul diye tuttururdum hehe
HahaHazır olmucak gibi değil. Beraber olmaya başladıktan 6 sene sonra evlendik kihkih :)) Ama bekarken gezme tozmalar bi başkaydı, ondan öyle dedim hihi :)
ah benim ibre de sizin böcüğün geldiği yere gelse daha ne isterdim... gerçibugün 6. günüm ama.....acaba siz ne kadar sürede verdiniz bu kiloları kuzum?öldüm gülmekten oturduğum yerde. hazır günaha girmişkene benim böcüğede çaksana bi tane. gerizekaaalı oynamıyo yerinden. gerçi kıpırdanması var şimdi hakkını yemeyim ama istediğim oranda değil
çak bacım çak.
çok iyiInsallah bizde o günlere geleceğiz kaç günde verdin bu kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?