ah benim ibre de sizin böcüğün geldiği yere gelse daha ne isterdim... gerçibugün 6. günüm ama.....acaba siz ne kadar sürede verdiniz bu kiloları kuzum?
onunla uğraşıcak ne vaktim ne de sabrım yok... şurda 3-5 ay sonra gidicem nasılsa... Ama burnundan getiricem...
ah benim ibre de sizin böcüğün geldiği yere gelse daha ne isterdim... gerçibugün 6. günüm ama.....acaba siz ne kadar sürede verdiniz bu kiloları kuzum?
evet ama şehir değiştiricem.... Ayrılıcam yani burdan... Bursadan istanbula gidicem...
laz damarı tutmuş yine aynı ben
istanbulda nereye geliyon pekii
benim de tam 2 ay oldu...
dukana hazırlık yaptığım 2 haftada da 2 kilo vermiştim tam anlamıyla dukana 83.3 le başladım bugun 72.6 yım
ben acıbademliyim ne güzzel...ataşehir - acıbadem tarafında oturucaz
bu cumartesi pazar kadıköydeyim
ben atak 3 günle beraber 3 haftada 6 kilo verdim
2 kiloda güçlendirmede veririm diye düşündüm ama olmadı.ama 6 kiloda bile incecik oldum.2 kilo kalsada olur
vuuv süper ...peki bu süreçte hiç kaçamak yaptın mı? ve piliç salam izinli mi?
benim de tam 2 ay oldu...
dukana hazırlık yaptığım 2 haftada da 2 kilo vermiştim tam anlamıyla dukana 83.3 le başladım bugun 72.6 yım
sen sakın yapma ama ben danalar gibi kaçamak yaptım hele ilk ay... iki günde bir 2 draje yedim... yemeseydim belki daha çok kilo veermiş olurdum... bir iki pazarım var vukuatlı... yani hani derler ya s......a kadar yedi diye aynen öleama sen yapma olurmu... duraklama olarak cezasını çekiyosun... 2 hafta gram veremediğim için kıvrandım resmen...
aslen rizeliyiz zaten kanımızda var asabiyet
ataşehir - acıbadem tarafında oturucaz
bu cumartesi pazar kadıköydeyim
yarim, sonunda tartini degistirdin galibaa, oh be topikce hepimiz cok sevindik walla, gelsin yine max motivasyoooonn, sen o hassas tartiyi kaldir anacim, ustunede annecigin bi ortu ortsun, dursun orda kos kos...bozmasin adamin asabini
cagla kilolarımız ve hedef kilolarımız birbirine benzior.umarım bende senin gibi kısa sürede istediğim kiloya inerim çabucak..bişi sorcam dietle birlikte spor yaptın mı yoksa sporsuz mu werdin bu kiloyu?
yaaa
gene bana yakın değil
bende k.çekmecedeyim
ah bu kaçamakların gözü kör olsuunnnnn
sen sakın yapma ama ben danalar gibi kaçamak yaptım hele ilk ay... iki günde bir 2 draje yedim... yemeseydim belki daha çok kilo veermiş olurdum... bir iki pazarım var vukuatlı... yani hani derler ya s......a kadar yedi diye aynen öleama sen yapma olurmu... duraklama olarak cezasını çekiyosun... 2 hafta gram veremediğim için kıvrandım resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?