Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ah benim ibre de sizin böcüğün geldiği yere gelse daha ne isterdim... gerçibugün 6. günüm ama.....acaba siz ne kadar sürede verdiniz bu kiloları kuzum?

2 buçuk ay. ilk zamnlarda gitti güsel güsel ama şimdi takıldık ikimizde. kımıldamıyo bi yere o böcükler

ah benim ibre de sizin böcüğün geldiği yere gelse daha ne isterdim... gerçibugün 6. günüm ama.....acaba siz ne kadar sürede verdiniz bu kiloları kuzum?

benim de tam 2 ay oldu...
dukana hazırlık yaptığım 2 haftada da 2 kilo vermiştim tam anlamıyla dukana 83.3 le başladım bugun 72.6 yım

dukana hazırlık yaptığım 2 haftada da 2 kilo vermiştim tam anlamıyla dukana 83.3 le başladım bugun 72.6 yım

vuuv süper ...peki bu süreçte hiç kaçamak yaptın mı? ve piliç salam izinli mi?

ben atak 3 günle beraber 3 haftada 6 kilo verdim
2 kiloda güçlendirmede veririm diye düşündüm ama olmadı.ama 6 kiloda bile incecik oldum.2 kilo kalsada olur

cagla kilolarımız ve hedef kilolarımız birbirine benzior.umarım bende senin gibi kısa sürede istediğim kiloya inerim çabucak..bişi sorcam dietle birlikte spor yaptın mı yoksa sporsuz mu werdin bu kiloyu?

vuuv süper ...peki bu süreçte hiç kaçamak yaptın mı? ve piliç salam izinli mi?

sen sakın yapma ama ben danalar gibi kaçamak yaptım hele ilk ay... iki günde bir 2 draje yedim... yemeseydim belki daha çok kilo veermiş olurdum... bir iki pazarım var vukuatlı... yani hani derler ya s......a kadar yedi diye aynen öle ama sen yapma olurmu... duraklama olarak cezasını çekiyosun... 2 hafta gram veremediğim için kıvrandım resmen...

yarim, sonunda tartini degistirdin galibaa, oh be topikce hepimiz cok sevindik walla, gelsin yine max motivasyoooonn, sen o hassas tartiyi kaldir anacim, ustunede annecigin bi ortu ortsun, dursun orda kos kos...bozmasin adamin asabini

ah bu kaçamakların gözü kör olsuunnnnn

yarim, sonunda tartini degistirdin galibaa, oh be topikce hepimiz cok sevindik walla, gelsin yine max motivasyoooonn, sen o hassas tartiyi kaldir anacim, ustunede annecigin bi ortu ortsun, dursun orda kos kos...bozmasin adamin asabini

ben kutusuna koydum kaldırdım çeyizime nasılsa çıtır olucam o zamanlarda... bırakıyımda kocam sinirlensin

cagla kilolarımız ve hedef kilolarımız birbirine benzior.umarım bende senin gibi kısa sürede istediğim kiloya inerim çabucak..bişi sorcam dietle birlikte spor yaptın mı yoksa sporsuz mu werdin bu kiloyu?

canım ben 3 hafta boyunca 20-25 da tempolu yürüyüş yaptım evde
o bitince karın ve kalça bölgeleri için plates yaptım(ama çok değil)
şimdi ise haftada 3gün gene yürüyüş yapıyorum

ah bu kaçamakların gözü kör olsuunnnnn

valla olsun... ben yine iyi yedim he bide... çüş yani şimdi o pazar kahvaltıları geliyo gözümün önüne... pişman oldum ilk defa bu pazar yapmıycam öle bişi kendime sözz veriyorum şahit olun...

bacım gene de süper vermişsin maşallah 2 ayda 10 kilo gitmiş resmen ben de versemmmm... hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum bacım.... insallah nefsime hakim olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…