Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla olsun... ben yine iyi yedim he bide... çüş yani şimdi o pazar kahvaltıları geliyo gözümün önüne... pişman oldum ilk defa bu pazar yapmıycam öle bişi kendime sözz veriyorum şahit olun...

benim 50 günlük bilançom 1 dilim pasta + 1 dilim pizza + 5 badem + 5 fındık :)

anaaam yerkende pişman olmuştum şimdide ahahaha:) ama bu 15 gün kaçamaaak yoooookkkk

bacım gene de süper vermişsin maşallah 2 ayda 10 kilo gitmiş resmen ben de versemmmm... hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum bacım.... insallah nefsime hakim olacam

zaten o kaçamak dediğin şey planlı olmuyo ben de diyodum kaçamak maçamak yok ı ıhh det pis kaka diye ama öle olmuyo... inşallahh kaçamaksız güzel bi diyet olur...

selam kizlaaar!!
bugun cok isim vardi, kosturmacadan anca firsat buldum kk'ya girmeye...

oncelikle yarimcim, topikce cok sevindik tartini degistirip moral bulmana bundan sonra tam gaz devam devam
ben de bu sabah -400 gr gordum, cok sevindim vallahi. son iki haftada ikina sikina 1 kg verdim. ilk 10 kiloyu 1 ayda verince morali bozuluyor insanin ama olsun. pes etmece yokk!!

kerokero bekle beni orda anacim, gelicem cok yakinda yanina. ben de 60 olunca guclendirmeye gecmek istiyorum, yalniz degilsin sekerim

herkese kolayliklar diliyorum

zaten o kaçamak dediğin şey planlı olmuyo ben de diyodum kaçamak maçamak yok ı ıhh det pis kaka diye ama öle olmuyo... inşallahh kaçamaksız güzel bi diyet olur...

evet tabi .... bu arada ben da anne tarafından trabzonlıyum da.... la ilahe illallah yauuvvv!

neymiş o yazı çok merak ettim...bize de söylesen ya.kendin iiçin en iyisini yine sen bilirsin...yolun açık olsun.kolaylıklar dilerim.
[h=1]Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma[/h]
Tartışmalı Dukan diyetinin mimarı Dr. Pierre Dukan hakkında 17 yaşındaki gençlerin tavsiye edilen kiloda olup olmadığının belirleneceği bir sınavdan geçmelerini önerdiği için disiplin soruşturması açıldı

27 Mart 2012 - 12:14Yazı Boyutu:

BBC’nin haberine göre, Fransız Hekimler Birliği, 'doktorların yaptıkları yorumların halk üzerindeki etkilerini dikkate almak zorunda' olduğuna dair mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle Dukan hakkında şikayette bulundu.
Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan’ın haksız bulunması durumunda meslekten men edilebileceği bildirildi. Dukan, liseden mezun olmadan önce yapılan sınavlara obezite karşıtı bir seçeneğin eklenmesini ve kabul edilebilir vücut kitle endeksine sahip öğrencilere fazladan not verilmesini önermişti.
DOKTORDAN ÇOK TÜCCAR

Fransız Hekimler Birliği, böyle bir uygulamanın kilolu ya da aşırı derecede zayıf genç kızlar üzerinde son derece olumsuz etkilere yol açabileceği uyarısında bulunmuştu. Dukan’ı bir doktordan çok tüccar gibi davranmakla suçlayan Hekimler Birliği, çok satanlar listesinde yer alan diyet kitabının Dukan’ın artık tıbbı bir kenara bıraktığını gösterdiğini ileri sürmüştü.
Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Fransa’da da obezite giderek büyük bir sağlık sorunu olarak görülüyor. FransaSağlık Bakanlığı, 2009 yılında her 6 kişiden birinin obez olduğunu açıklamıştı.
KALP KRİZİ VE KANSER TEHLİKESİ

Dukan, dünya çapında 7 milyon adet satılan kitabındakarbonhidrat içeren gıdalar yerine protein içeren gıdaların tüketilmesi gerektiğini ileri sürüyor. Dukan, geçen yıl önerdiği diyetin tehlikeli olduğunu iddia eden diyetisyen Jean-Michel Cohen’e karşı açtığı davayı kaybetmişti. Cohen, protein zengini Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserine yol açabileceği uyarısında bulunmuştu.

kizlarr meyveli yogurdu icine kasik koyup dondurdum super olduu,hem dukan diyo ya buz emin exradan 60 cal yakarsiniz diye, bi tasla iki kus yaniii

meyveli ligt yoğurt mu süper fikir ve dediğinde çok doğru bu fikrinin doğuşu da kitabı okumaktan geçiyor bende hemen kendime light meyveli yoğurt alıyım oğluma yapıyorum genelde minik daninolardan çok seviyor

kizlarr meyveli yogurdu icine kasik koyup dondurdum super olduu,hem dukan diyo ya buz emin exradan 60 cal yakarsiniz diye, bi tasla iki kus yaniii

meyveli ligt yoğurt mu süper fikir ve dediğinde çok doğru bu fikrinin doğuşu da kitabı okumaktan geçiyor bende hemen kendime light meyveli yoğurt alıyım oğluma yapıyorum genelde minik daninolardan çok seviyor

şimdi kitaba baktım da dr dukan meyveli yoğurt için atakda bunlardan uzak durulursa daha iyi olur diyor bkz sy:73

kızlar birde sy 96 da seyir dönemi için her öğünde tüketmemek koşuluyla,artık domates,salatalık.........sebze de yemeye izinlisiniz diyor son paragrafta burada her öğünde tüketmemek derken neyi kasdediyor, yani sabah domates yediysek birdaha o gün içerisinde yemiyecekmiyiz

arkadaşım bitki çaylarını sabah aç karnına içince ben daha çok faydasını gördüm birde kuru erik sabah aç karnına yedim onunda faydasını gördüm

geçmiş olsun

-kg görmene sevindim bende senin gibi 60 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum nisan sonu mayıs başı gibi güçlendirmeye geçsek süper olur .31:

ben de sormuştum bu soruyu ben sebze günlerimde sabah yeşillik öğlende tavuğun yanında dometes ve salatalık yiyorum akşam sebze yemiyorum

Son düzenleme:
Bu günkü menümü yazıp ben kaçıyım

sabah : krep ,peynir ve çay

Öğle : çorbamı içtim

Ara : sütümü içtim

akşam: tavuk sote

bu günüde böylece kapattım ve tabiki 1.5 lt su sabah aç karnına form çayı ve 1 bardak yeşil çay

-kg görmene sevindim bende senin gibi 60 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum nisan sonu mayıs başı gibi güçlendirmeye geçsek süper olur .31:

evet yaa ben de cok istiyorum ama yetismez heralde.. 7 mayis dogumgunum, o gun ince bi dilim pasta yiyebilmek istiyorum ama kismet

içim su almıyor bugün oysa ateşim var ve susuyorum:2:
ama çok içtim sanırım 1,5 lt su 1 bardak yeşil çay 2 bardak ıhlamur+nane+tarçın çayı:2:

evede gidip çorba içicem içim lıkır lıkır ediyoor bugün çok az yediğimden:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…