valla olsun... ben yine iyi yedim he bide... çüş yani şimdi o pazar kahvaltıları geliyo gözümün önüne... pişman oldum ilk defabu pazar yapmıycam öle bişi kendime sözz veriyorum şahit olun...
ben küçükçekmecedeyim:) iş yerimde burda çıkamadım buralaaardaaann:))
bacım gene de süper vermişsin maşallah2 ayda 10 kilo gitmiş resmen ben de versemmmm... hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum bacım.... insallah nefsime hakim olacam
yaaa
gene bana yakın değil
bende k.çekmecedeyim
ben küçükçekmecedeyim:) iş yerimde burda çıkamadım buralaaardaaann:))
aaaaaaa
neresi ben cennet
iş yerim güneşli
zaten o kaçamak dediğin şey planlı olmuyoben de diyodum kaçamak maçamak yok ı ıhh det pis kaka diye ama öle olmuyo... inşallahh kaçamaksız güzel bi diyet olur...
[h=1]Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma[/h]neymiş o yazı çok merak ettim...bize de söylesen ya.kendin iiçin en iyisini yine sen bilirsin...yolun açık olsun.kolaylıklar dilerim.
kizlarr meyveli yogurdu icine kasik koyup dondurdum super olduu,hem dukan diyo ya buz emin exradan 60 cal yakarsiniz diye, bi tasla iki kus yaniii
kizlarr meyveli yogurdu icine kasik koyup dondurdum super olduu,hem dukan diyo ya buz emin exradan 60 cal yakarsiniz diye, bi tasla iki kus yaniii
kızlar kabızlık problemini cözemedim 3 gün doldu hala gidemedim wc ye
noırmalde de vardı bende şimdi iyice artti
denemediğim sey kalmadı 3 gün önce ilaçla çıktım wc ye sürekli kullanmakda istemiyorum
denemediğim sey kalmadı en son bu sabah zeytinyağı içtim 1 tatlı kaşığı üzerine sıcak sütün içine yulaf kepeği koyup içtim
hala tık yok form cayı içtim yeşil çay mısır püsküllü çay ws içtim:18:
selam kizlaaar!!
bugun cok isim vardi, kosturmacadan anca firsat buldum kk'ya girmeye...
oncelikle yarimcim, topikce cok sevindik tartini degistirip moral bulmanabundan sonra tam gaz devam devam
ben de bu sabah -400 gr gordum, cok sevindim vallahi. son iki haftada ikina sikina 1 kg verdim. ilk 10 kiloyu 1 ayda verince morali bozuluyor insanin ama olsun. pes etmece yokk!!
kerokero bekle beni orda anacim, gelicem cok yakinda yanina. ben de 60 olunca guclendirmeye gecmek istiyorum, yalniz degilsin sekerim
herkese kolayliklar diliyorum
şimdi kitaba baktım da dr dukan meyveli yoğurt için atakda bunlardan uzak durulursa daha iyi olur diyor bkz sy:73
kızlar birde sy 96 da seyir dönemi için her öğünde tüketmemek koşuluyla,artık domates,salatalık.........sebze de yemeye izinlisiniz diyor son paragrafta burada her öğünde tüketmemek derken neyi kasdediyor, yani sabah domates yediysek birdaha o gün içerisinde yemiyecekmiyiz
-kg görmene sevindimbende senin gibi 60 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum nisan sonu mayıs başı gibi güçlendirmeye geçsek süper olur .31:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?