arkadaşlar seyirde ödül var mı bir porsiyon haftada?
şimdi kitaba baktım da dr dukan meyveli yoğurt için atakda bunlardan uzak durulursa daha iyi olur diyor bkz sy:73
kızlar birde sy 96 da seyir dönemi için her öğünde tüketmemek koşuluyla,artık domates,salatalık.........sebze de yemeye izinlisiniz diyor son paragrafta burada her öğünde tüketmemek derken neyi kasdediyor, yani sabah domates yediysek birdaha o gün içerisinde yemiyecekmiyiz
yok be seker nerdeeee, sadece biraz sebze 2 gunde bir o kadar.
uf ya, yarın ilk günüm seyirde direktman sebzeye dalacağım. ama yine de bir porsiyon beklerdim de neyse artık. yapcak bir şey yok
slm çıtır adayları,bugün gebzeyi alt üst ettim yulaf kepeğ, bulamadım, reyon görevlileri abla çabuk bitiyo,herkes soruyo diyobende doğalanın buğday,yulaf kepeği çavdar bilmem nesi nesi öyle baya bi karışık yani baya bi lifli ununu aldım geldim eve kep yaptım, bende sadece wc problemi var doğadan form kayısılı içmeme rağmen çıkmadım sadece idrarla atıyorum sanırım.gerçi bişey yemiyorumki bi bugün yedim o da geçtiğimiz i güne göre bana çok geldi ya da alıştım bu maratona şöyle ki yediklerim
sabah ılık su ardından ılık lıght süt,
sabah 1 rafadan yumurta 1 kibrit kutusunun yarısı lıght peynir
öğlen yeşil çay içtim dışarı çıktım
saat 5 gibi yemeğimii yedim bi tavuk but haşladım küçük bi kase yoğurt ve yaptığım krep
şimdi çok tok hissediyorum kendimi krepten olsa gerenkscuma alıcam yulaf kepeğini marketten
haa bu arada sabah 1,3 kg vermiştim 2 günde toplam yani 76,3 le başladığım serüvende bugün 75 i görmenin haklı gururunu yaşıyorum.. annem de saolsun motive ediyovalla belli diyeee neyse şuan çok iyi hissediyorum kendimi ammmaaaaaaaaaaan dağlara taşlaraaa
dogru kepegi yemiyorsun yulaf kepegini mutlaka al, o yedigin bildigimiz un, bence onu yemesen daha iyi olur
aksam tavuk, yoğurt ve salata yedım. salatam proteınımden fazla gibiydi. kötü bişeymi yaptım ben:26:
dukan ekmegımıde sımdı cayla yıycem
Ben 89 u görcem demiştim :) Gördüm uleynnnn. 42 beden elbise aldım beee daha ne olsun :) Adilışıktan artık büyük beden takılmıcam, normal askılarda ne kadar elbise varsa hepsini denedimm heheyyyt :))))
Teşekkür ederim canımmmm :) hep birlikte en düşük kilolarla buluşalım :))))tebrikler canim, umarim bu gazla en kisa zamanda79 uda gorursun
Ben 89 u görcem demiştim :) Gördüm uleynnnn. 42 beden elbise aldım beee daha ne olsun :) Adilışıktan artık büyük beden takılmıcam, normal askılarda ne kadar elbise varsa hepsini denedimm heheyyyt :))))
Teşekkür ederim, sabredersen kesinlikle en kısa zamanda sen de görürsün, tartıda gördüğün değerden ötesi var bu diyette :)tebrikler canımdarısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Teşekkür ederim, sabredersen kesinlikle en kısa zamanda sen de görürsün, tartıda gördüğün değerden ötesi var bu diyette :)
Sanırım yaptığım en güzel diyet :) Aynadaki görüntüm beni mutlu ediyor hem de çok. Aman nazarım değmesin kendime
yemın edıyorum kendım vermıs gıbı sevındım. banada ıstek gelıyo bende yapabılırım dıye. hıc kacamk yapmıyorum yapasımda yok. gunde 45-50 dk yuruyorum. daha fazlasını yapamıyorum malesef. olurmu dersın bende senın gıbı verebılırmıyım. ay inanamıyorum neden kendıme guvenemıyorumanlamadım gıttı. of
Kendine olan güvenini asla yitirme, tavsiyem şimdi 45 dk falan yürü, bir ay sonra süreyi kademeli olarak artır, en azdan en çoğa doğru. İlk başladığımda ben de senin gibiydim, inanç yoktu, hatta bir kere bozdum, burda bilqe diye bi arkadaş vardı bana azarı bi bastı kendime geldimo gün bugündür asla bozmadım diyetimi. Kaçamak kesinlikle yok. Sonra bir baktım 3 ay geçmiş, 3 koca ay geçmiş. Ben ki kuruyemiş delisi artık gözümde değil, günde bilmem kaç çikolata yeme kapasitesine sahip biri artık çikolata bile görmek istemiyorum, cips desen aile boyu gözümü doyurmaz , bi oturuşta hepsini silip süpürürdüm, aramıyorum bile artık onları.
Ben olayı kafamda bitirdim, kendime yaptığım kötülüğü kimse yapmadı, en büyüğünü ben yapmışım haberim yok, şimdi toparlamaya çalışıyorum. Madem becerebiliyorum neden başa döneyim ki? Ve hırslıyım da ben 0 69 u görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?