Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bursalı arkadaslar ne olur yardım yulaf kepeğim bitti migros ve carfurda ve kipada yok kalmamıs nerden temin ediyorsunuz adres verirmisiniz yulaf ezmes almıs esim bulamayınca bende rabottaun yaptım onu simdilik onunla idare etcem olurmu acaba

arkadaşlar tekrar dukana başlamaya karar verdim ve vermem gereken 28 kg var.yardım ediiiiinnnnnn
umarım sonuç sevindirici olur

tebrik ediyorum.
yeniden başlıyorum.umuda ihtiyacım var.darısı başıma

migroslarda var... ama ben internetten koliyle sipariş veriyorum... hammaddeler.com'da dukan diyeti ürünleri mevcut... çok da ucuza geliyo...

gurmenet.com veya hammaddeler.com dan sıparıs verebılırsın

günaydın kızlar...
ben de yine tık yok takıldım.aslında bugün tartılmadm ama değişiklik farketmedim,
bugün 3 tane pantolonumu dararltmaya verdim.dün markafoni den aldığım elbise geldi siyah diye alımşıtım lacivert çıktı ama çok güzel..ve en güzeli 38 beden .bir giydim cukk üstüme oturdu...

günaydın

-400 gr ile uyandım bugünde gr gr gitcek bu kılolar anlasılan.

sabah kahvaltıda

1 adet haslanmıs yumurta
bir tutam maydanoz
peynır ve dukan ekmeğimi yedim.

şimdide limonlu şekersiz çayımı içiyorum.

bu sabah 71.8 gördüm.... allahım bu inanılmaz bişey... hiç kaçamak yapasın dahi gelmiyo... 69u gördüğüm gün en az 10-15 çocuk sevindiricem... tabi nasıl; benim yiyemediğim hallaylerden alıp onlara dağıtıcam
geçen gün migrosta alışveriş yaparken tavuk kıymasından yapılmış içli köfte gördüm karbonhidrat 11 yağ 11 di... akşam attım fırına bi tane yedim ama bildiğin içli köfte... bide dün sebze günümdü yani akşam salata da yedim... sabah uyandığımda yüzüğüm çıkmıyodu ellerim ayaklarım yine şişmişti yani ama sonuç 71.8 çookk mutluyum çoookk... dün akşam eve giderken de yarım kilo lokma tatlısı aldım... annemin öle ara ara tatlı krizleri tutar... bi tane bile almadım... yemekten sonra öle getirdim sofraya hiç elleyesim bile gelmedi... babam şeker hastası o da dukan usulu besleniyo ama onun da ciddi tatlı zaafı var annem tam kızıyodu ki yeme diye... babişko dedim benim yerime de bi tane ye son olsun... öle finish verildi tatlı muhabbetine de... tatlının belki yarısı kaldı... bi de 4 kişiydik dün akşam... önceden olucaktı yarım kilo lokma tatlısı bize (üçümüze) yeticekti.... pehhhhhh daha neler 1 kilo olsa anca
ama mutluyum hemide fenaaaaaa

BULASIKSUYUNU DA AYRICA TEBRİK EDİYORUM HEMDE ÇOK KOCAMANNN BRAVOOOOOOO

günaydın
maşallah. darısı basıma inşallah. bende o gunlerı gorebılecekmıyım

Günaydın herkese

Bu gün erkenden kalkıp tartıldım 3. haftam bitti ve bu gün 64.8 gördüm süper:128::109:12:

kutluyorum sizi. bugün güzel olacak anlaşılan

Senin adına çoooook sevindimmm...artık moral bozmak yok... bak ne güzel işte .... ben sana dememişmiydim birden gidecekler diyeee...Tebriklerr....

selam ArkADAslar,
br kac defa sordum,bu kilo cizelgelerini nasil yapiyorsunuz diye ama hic cevap gelmedi,umarim simdi bir tanecik olsun cevap gelir,hasretle bekliyorum :18::18:

Arkadaşım bu konu ile ilgili geçmiş sayflarda bilgi vardı yanlış hatırlamıyorsam:44: ama ben yine sana benim yaptığım yerin adresini veriyim asya deniz yardımcı olmuş ama görmedim

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

Son düzenleme:
Bu arada kilo bildirimimi de hemen yapayım:)

Başlangıç tarihi: 18.02.2012
başlangıç kilo: 82 kg
hedef kilo : 60 kg
güncel kilo: 75,5 kg

heeeeeeyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
fıstıkmısınn sennnn

eminim süper bi incelme var sende... bi foto eklesen de artık merakımız gitse harika olucak.....

Tartışmalı Dukan diyetinin mimarı Dr. Pierre Dukan hakkında 17 yaşındaki gençlerin tavsiye edilen kiloda olup olmadığının belirleneceği bir sınavdan geçmelerini önerdiği için disiplin soruşturması açıldı.

BBC'nin haberine göre Fransız Hekimler Birliği, doktorların yaptıkları yorumların halk üzerindeki etkilerini dikkate almak zorunda olduğuna dair mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle Dukan hakkında şikayette bulundu.

Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan'ın haksız bulunması durumunda meslekten men edilebileceği bildirildi.

Dukan, liseden mezun olmadan önce yapılan sınavlara obezite karşıtı bir seçeneğin eklenmesini ve kabul edilebilir vücut kitle endeksine sahip öğrencilere fazladan not verilmesini önermişti. Fransız Hekimler Birliği, böyle bir uygulamanın kilolu ya da aşırı derecede zayıf genç kızlar üzerinde son derece olumsuz etkilere yol açabileceği uyarısında bulunmuştu.

Dukan'ı bir doktordan çok tüccar gibi davranmakla suçlayan Hekimler Birliği, çok satanlar listesinde yer alan diyet kitabının Dukan'ın artık tıbbı bir kenara bıraktığını gösterdiğini ileri sürmüştü. Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Fransa'da da obezite giderek büyük bir sağlık sorunu olarak görülüyor. Fransa Sağlık Bakanlığı, 2009 yılında her 6 kişiden birinin obez olduğunu açıklamıştı.

Dukan, dünya çapında 7 milyon adet satılan kitabında karbonhidrat içeren gıdalar yerine protein içeren gıdaların tüketilmesi gerektiğini ileri sürüyor. Dukan, geçen yıl önerdiği diyetin tehlikeli olduğunu iddia eden diyetisyen Jean-Michel Cohen'e karşı açtığı kaybetmişti.

Cohen, protein zengini Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserine yol açabileceği uyarısında bulunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…