sanırım öyle inceldim ben resmen.dün akşam şöyle selülitlerimi yokladım.baldırımdan dizlerime doğru bastırarak gezdiğimde portakal tarlası olurdu hep.heeeeeeyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
Fıstıkmısınn sennnn
Eminim süper bi incelme var sende... Bi foto eklesen de artık merakımız gitse harika olucak.....
laz mı??? karadenizli misiniz yoksa siz bakalımmmm???
dukan"ınliseli gençler için talebi gerçekten yanlış.diğer diyetisyenlerin söylediklerini (cohen mesela)kıskançlık ve çamur atmak olarak değerlendiriyorum.
Eki Görüntüle 378137
tartışmalı dukan diyetinin mimarı dr. Pierre dukan hakkında 17 yaşındaki gençlerin tavsiye edilen kiloda olup olmadığının belirleneceği bir sınavdan geçmelerini önerdiği için disiplin soruşturması açıldı.
Bbc'nin haberine göre fransız hekimler birliği, doktorların yaptıkları yorumların halk üzerindeki etkilerini dikkate almak zorunda olduğuna dair mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle dukan hakkında şikayette bulundu.
Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen dukan'ın haksız bulunması durumunda meslekten men edilebileceği bildirildi.
Dukan, liseden mezun olmadan önce yapılan sınavlara obezite karşıtı bir seçeneğin eklenmesini ve kabul edilebilir vücut kitle endeksine sahip öğrencilere fazladan not verilmesini önermişti. Fransız hekimler birliği, böyle bir uygulamanın kilolu ya da aşırı derecede zayıf genç kızlar üzerinde son derece olumsuz etkilere yol açabileceği uyarısında bulunmuştu.
Dukan'ı bir doktordan çok tüccar gibi davranmakla suçlayan hekimler birliği, çok satanlar listesinde yer alan diyet kitabının dukan'ın artık tıbbı bir kenara bıraktığını gösterdiğini ileri sürmüştü. Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi fransa'da da obezite giderek büyük bir sağlık sorunu olarak görülüyor. Fransa sağlık bakanlığı, 2009 yılında her 6 kişiden birinin obez olduğunu açıklamıştı.
Dukan, dünya çapında 7 milyon adet satılan kitabında karbonhidrat içeren gıdalar yerine protein içeren gıdaların tüketilmesi gerektiğini ileri sürüyor. Dukan, geçen yıl önerdiği diyetin tehlikeli olduğunu iddia eden diyetisyen jean-michel cohen'e karşı açtığı kaybetmişti.
Cohen, protein zengini dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserine yol açabileceği uyarısında bulunmuştu.
damar tutması bakımından aynı ben dedim
yoksa karadenizliyim.laz değil
ben de karadenizliyim o yüzden sordum..lazlar genelde rize artvin dolaylarında yaşarlar...damar tutması bakımından aynı ben dedim
yoksa karadenizliyim.laz değil
sanırım öyle inceldim ben resmen.dün akşam şöyle selülitlerimi yokladım.baldırımdan dizlerime doğru bastırarak gezdiğimde portakal tarlası olurdu hep.amanın dün akşam bir baktım selülitlerim gitmiş.uçtum havalara
ben de karadenizliyim o yüzden sordum..lazlar genelde rize artvin dolaylarında yaşarlar...[/QUOT
Ommur bende karadenizliyim ...Giresun Sen
sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti.
ben has be has lazımben de karadenizliyim o yüzden sordum..lazlar genelde rize artvin dolaylarında yaşarlar...
canım ben 13.03.2012 de başladım(63kg)
3gün atak yaptım
7 mart çarşamba günü güçlendirmeye geçtim(57)
mayıs 6 ya kadar güçlendirmedeyim ama güçlendirme denilirse
çünkü herşeyden az az yiyorum ama pizza ve hamburgerde sonuna kadar gidiyomoda 2 haftada bir yani
sonra kilom 56.9-56.6-57-56.6 olarak değişim gösteriyo
bu sabah mesela 56.4 tü
13/03 de baslayıp 7/03 de guclendırmeye nasıl gectın13 şubatta basladın galıba
yarim beni tekrar listeye eklermisin canımm, artık buralardayım :)
başlangıç 10/01/2012
baş. kilo 92,3
şuan 81,3
hedef 70
canım ben 13.03.2012 de başladım(63kg)
3gün atak yaptım
7 mart çarşamba günü güçlendirmeye geçtim(57)
mayıs 6 ya kadar güçlendirmedeyim ama güçlendirme denilirse
çünkü herşeyden az az yiyorum ama pizza ve hamburgerde sonuna kadar gidiyomoda 2 haftada bir yani
sonra kilom 56.9-56.6-57-56.6 olarak değişim gösteriyo
bu sabah mesela 56.4 tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?