- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
anla işte 13.02.2012 de başladım
anla işte 13.02.2012 de başladım
Ben 89 u görcem demiştim :) Gördüm uleynnnn. 42 beden elbise aldım beee daha ne olsun :) Adilışıktan artık büyük beden takılmıcam, normal askılarda ne kadar elbise varsa hepsini denedimm heheyyyt :))))
bu sabah 71.8 gördüm.... allahım bu inanılmaz bişey... hiç kaçamak yapasın dahi gelmiyo... 69u gördüğüm gün en az 10-15 çocuk sevindiricem... tabi nasıl; benim yiyemediğim hallaylerden alıp onlara dağıtıcam
geçen gün migrosta alışveriş yaparken tavuk kıymasından yapılmış içli köfte gördüm karbonhidrat 11 yağ 11 di... akşam attım fırına bi tane yedim ama bildiğin içli köfte... bide dün sebze günümdü yani akşam salata da yedim... sabah uyandığımda yüzüğüm çıkmıyodu ellerim ayaklarım yine şişmişti yaniama sonuç 71.8 çookk mutluyum çoookk... dün akşam eve giderken de yarım kilo lokma tatlısı aldım... annemin öle ara ara tatlı krizleri tutar... bi tane bile almadım... yemekten sonra öle getirdim sofraya hiç elleyesim bile gelmedi... babam şeker hastası o da dukan usulu besleniyo ama onun da ciddi tatlı zaafı var annem tam kızıyodu ki yeme diye... babişko dedim benim yerime de bi tane ye son olsun... öle finish verildi tatlı muhabbetine de... tatlının belki yarısı kaldı... bi de 4 kişiydik dün akşam... önceden olucaktı yarım kilo lokma tatlısı bize (üçümüze) yeticekti.... pehhhhhh daha neler 1 kilo olsa anca
ama mutluyum hemide fenaaaaaa
BULASIKSUYUNU DA AYRICA TEBRİK EDİYORUM HEMDE ÇOK KOCAMANNN BRAVOOOOOOO
off ya sadece 500 gr ve koca bi hafta,hem de kurallara uymama ragmen. kizlar, regl donemindeyim diye boyle degil mi, sisim diyeee, insan 90 kilonun bir kilocugunuda mi vermez yaaa, direnmesin iste istemiyorum, utanmadan ne direniyor daha, tursusunu mu kuracak bu kilolarin yaaaaa
Günaydın kızlar günaydım yarim malesef bu haftada aynı kilodayım regl olsamda biraz versem morelim çok bozuluyor böyle takılıp kaldım 2 haftadır acaba 2 gün protein birgün sebze +proteinmi yapsam yapan varmı aranızda
teşekkür ederim, sabredersen kesinlikle en kısa zamanda sen de görürsün, tartıda gördüğün değerden ötesi var bu diyette :)
sanırım yaptığım en güzel diyet :) aynadaki görüntüm beni mutlu ediyor hem de çok. Aman nazarım değmesin kendime
BEN SAMSUNLUYUM.AMA TRABZON DA YAŞIYORUM...ŞİMDİLİK...ben de karadenizliyim o yüzden sordum..lazlar genelde rize artvin dolaylarında yaşarlar...[/QUOT
Ommur bende karadenizliyim ...Giresun Sen
canım yaa ben geçen perşembeden pazara kadar gram oynamadım..pazar sebze günümdü.pazartesi, salı protein yaptım.çarş.sebze bu sabah tartıldım 900 gr vermişim.bu haftayı böyle 2+1 kapatmayı düşünüyorum. Sende dene istersen...
Günaydın dukancanlarım
ben yine +500 ile uyandım ve 2 haftayıda bugün doldurdum - görmüyorum ve artık canım iyicene sıkılmaya başladı
yarimcim kilo bildirimine katılmıyorum son 2 haftada +700 gr yeter artık yaa verdiğim emeklere cidden yazık artık yaa
pazar gününe kadar - görmezsem yumruk yapıcam en vermem gereken zamanda kilom durdu ve cidden artık hevesim kaçtı bu işten
yumrukta işe yaramaz ise dukana elveda diyorum son demlerim yani.
sanırım öyle inceldim ben resmen.dün akşam şöyle selülitlerimi yokladım.baldırımdan dizlerime doğru bastırarak gezdiğimde portakal tarlası olurdu hep.amanın dün akşam bir baktım selülitlerim gitmiş.uçtum havalara
yok canım ya ben spor özürlü bir vatandaşım..bugün aerobik var mesela gitmemek için ne bahaneler uyduruyorum bir bilsen..:)))günaydın arkadaşlar benimde bugün 4. günüm ataktayım bugün -300 gr ile uyandım birşey sorucam kitapta atak sürem 5 gün yazıyor çünkü 10 kg vermek istiyorum ama dukanın resmi sitesine sordum 3 gün dedi ama ben bugünde atak yapıyım 4 gün olsun diorum sakıncası yoktur sanırım
dukanın kitabında son sayfalarında egzersizler var her gece yatmadan ve sabah kalkınca yapın diyor onlarıda yaptınız mı?
günaydın arkadaşlar benimde bugün 4. günüm ataktayım bugün -300 gr ile uyandım birşey sorucam kitapta atak sürem 5 gün yazıyor çünkü 10 kg vermek istiyorum ama dukanın resmi sitesine sordum 3 gün dedi ama ben bugünde atak yapıyım 4 gün olsun diorum sakıncası yoktur sanırım
dukanın kitabında son sayfalarında egzersizler var her gece yatmadan ve sabah kalkınca yapın diyor onlarıda yaptınız mı?
kızlar bahar sendromu yaşıyoruz resmen.bir silkelenin lütfen diyeti bırakmak falan da ne niless .yok öyle biraz sabır ya.tama hepimiz isyan ediyoruz bazen ama pes etmek yok..ben de nerdeyse 2 haftadır 64 kg yim ama asla bırakmıyorum...
ben de karadenizliyim o yüzden sordum..lazlar genelde rize artvin dolaylarında yaşarlar...[/QUOT
Ommur bende karadenizliyim ...Giresun Sen
bende giresu-espiye
bende giresu-espiye
Ben Bulancak...
kimse yok mu help meeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?