Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

off ya sadece 500 gr ve koca bi hafta,hem de kurallara uymama ragmen. kizlar, regl donemindeyim diye boyle degil mi, sisim diyeee, insan 90 kilonun bir kilocugunuda mi vermez yaaa, direnmesin iste istemiyorum, utanmadan ne direniyor daha, tursusunu mu kuracak bu kilolarin yaaaaa

Ben 89 u görcem demiştim :) Gördüm uleynnnn. 42 beden elbise aldım beee daha ne olsun :) Adilışıktan artık büyük beden takılmıcam, normal askılarda ne kadar elbise varsa hepsini denedimm heheyyyt :))))

tebrik ederim canım benim çok sevindim adınaaaaa maşalllaaahhh

oyyy tebrikler kuzucanımmm
helal olsun sana vallaa tüüü tüüü tüüü nazar değmesiinnn

Günaydın kızlar günaydım yarim malesef bu haftada aynı kilodayım regl olsamda biraz versem morelim çok bozuluyor böyle takılıp kaldım 2 haftadır acaba 2 gün protein birgün sebze +proteinmi yapsam yapan varmı aranızda

Günaydın dukancanlarım

ben yine +500 ile uyandım ve 2 haftayıda bugün doldurdum - görmüyorum ve artık canım iyicene sıkılmaya başladı
yarimcim kilo bildirimine katılmıyorum son 2 haftada +700 gr yeter artık yaa verdiğim emeklere cidden yazık artık yaa

pazar gününe kadar - görmezsem yumruk yapıcam en vermem gereken zamanda kilom durdu ve cidden artık hevesim kaçtı bu işten
yumrukta işe yaramaz ise dukana elveda diyorum son demlerim yani.

üzülme canımmm yaaa...bazen direniyorlar işte böyle..bende gram gram veriyorum vallahi bir haftada henüz tam 1 kilo verdiğimi göremedim.... Öyle ya da böyle gidecekler.... regl döneminde şişlik oluyo tabiki...O yüzdendir.Hiiççç takma ....

Canım yaa ben geçen perşembeden pazara kadar gram oynamadım..Pazar sebze günümdü.pazartesi, salı protein yaptım.çarş.sebze bu sabah tartıldım 900 gr vermişim.bu haftayı böyle 2+1 kapatmayı düşünüyorum. Sende dene istersen...

maşallah kız sana yürü kız kim tutar seni ver kiloları giy küçük bedenleri belki bizide gaza getirirsin

yaaaaaaaaaaaa......... beni düşün biii... hatırlasana ne kadar kıvrandığımı.... o tartı olayı bitiriyo zaten ben sana söliyim...

kızlar bahar sendromu yaşıyoruz resmen.bir silkelenin lütfen diyeti bırakmak falan da ne niless .yok öyle biraz sabır ya.tama hepimiz isyan ediyoruz bazen ama pes etmek yok..ben de nerdeyse 2 haftadır 64 kg yim ama asla bırakmıyorum...

günaydın arkadaşlar benimde bugün 4. günüm ataktayım bugün -300 gr ile uyandım birşey sorucam kitapta atak sürem 5 gün yazıyor çünkü 10 kg vermek istiyorum ama dukanın resmi sitesine sordum 3 gün dedi ama ben bugünde atak yapıyım 4 gün olsun diorum sakıncası yoktur sanırım

dukanın kitabında son sayfalarında egzersizler var her gece yatmadan ve sabah kalkınca yapın diyor onlarıda yaptınız mı?

yok canım ya ben spor özürlü bir vatandaşım..bugün aerobik var mesela gitmemek için ne bahaneler uyduruyorum bir bilsen..:)))

benim 23 hatta 25 kilo vermem lazım ben bile 5 gün atak yaptım... kitapta ortalama değerler vermiş dukan... hesaplama yapıp bunun doğrusunu buluyoruz zaten...

Evettt... İşte bu yaaa... Sana katılıyorum Canımmm.....Pes et-mek yokkkkk....

kimse yok mu help meeeeeeeee

goji berry iyi geliyomuş sanırım ama kolay bulunan bişey olmasa gerek.. bu diyette ters olan bişeler elbette var fkt kilo verdiğimiz için göz ardı ediyoruz. Kabızlığa sebep olan şey besinlerin eksik alınmasıdır. Araştırabilirsnz, bi düşünün vücudumuzda ters bişeler olduğu zmn savunma mekanizması ve tepki oluşur. Bu da kabızlık.. diyoki tüm gıdalardan almalısın en azından biraz tüket :) 2-3 ay hiç meyve yenmez mi ya, bu bnm mantığıma ters, bu yüzden ben haftada 3 kez yeşil elma, ve badem,fındık türü şeyler tüketiyorum. ve hiç duraklama yaşatmadı. bir ayda 5 kilo gitti.. bence kısıtlama yapılmalı fakat dozunu ayarlayarak.. makarna, pirinç, bulgur, hazır yiyecekler, işlenmiş et türleri, şinitzel, pizza, çikolata tarzı şeylerden bahsetmiyorum. ama meyve çok önemli diye düşünüyorum.. arkamdan atlı kovalamadığı için yavaşlatsa da sorun olmaz :) bu bnm fikrim tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…