yaaaaaaaaaaaa......... beni düşün biii... hatırlasana ne kadar kıvrandığımı.... o tartı olayı bitiriyo zaten ben sana söliyim...
kızlar bahar sendromu yaşıyoruz resmen.bir silkelenin lütfen diyeti bırakmak falan da ne niless .yok öyle biraz sabır ya.tama hepimiz isyan ediyoruz bazen ama pes etmek yok..ben de nerdeyse 2 haftadır 64 kg yim ama asla bırakmıyorum...
Evettt... İşte bu yaaa... Sana katılıyorum Canımmm.....Pes et-mek yokkkkk....
günaydın kızlar...
ben de yine tık yok takıldım.aslında bugün tartılmadm ama değişiklik farketmedim,
bugün 3 tane pantolonumu dararltmaya verdim.dün markafoni den aldığım elbise geldi siyah diye alımşıtım lacivert çıktı ama çok güzel..ve en güzeli 38 beden .bir giydim cukk üstüme oturdu...
Ömürcüm bende senin gibi hedefe yaklaşıp takılsaydım evet direnirdim devam ederdim derdim bukadar verdim 1 ay dursa ne olcak kilom diye devam ederdim.
ama ben - çıkmıyorum yerimde de kalmıyorum ve + çıkıyorum. tamam geçen hafta reglimdi eyv. ama biteli 4 gün oldu bugün bu neyin +sı ve kaçamak 0.
sabırlık birşey değil bu demekki dukanın bana faydası bukadar diye düşünürüm. dediğim gibi pazara kadar devam ederim. baktım olmuyor pazartesinden perşembeye yumruk yaparım yine mi olmuyor cuma beyaz gün yaparım. ve eğer istediğim sonucu alamaz isem pazartesi bırakırım. emeklerimize yazık cidden. benim vucudum bu düzene alıştı sanırım ve artık ona normal geliyor yediklerim ve onlarla yetinmeyi öğrendi ve kalori harcamıyor.
ki biliyorsunuz sporada yarim kadar bende dikkat ediorum 40-50 dk eliptiğin tepesinden inmiyorum 5-10 dk twist. 10 gündür sınırlı izinlileri bile yemiyorum. başladığımdan beri yulaftan başka hiçbirşey kullanmadım. benim 15 gün içinde kilo vermem gerekirken durması beni çıldırtıyorr... martın 15inden beri kilo veremiyorum. kendinizi benim yerime koyun.
ama senin direncli kilon bu demekki böyle düşün bide... bende 15 günden fazla durdum ve hatta + çıktım... hassas tartının eklediği +3000 dışında +2000leri gördüm ben... ama bak şimdi gidiyo patır patır... inceliyosun farkındasın... ve spordan dolayı kas yapıp sıkılaşıyo vücudun... neden bunları görmezden geliyosun...
ben tartıda - görmediğim sürece motive olamıyorum. hala göbeğim var hala kalçam var. ve hala + larım var 1 hafta sonra 2 ay dolacak sonuç 6 kilomu?
6 kiloyu ben sırf sporlada verirdim akşam yemeklerini 6da sadece çorba ile yapıp.
çok değil haftada 1 kilo hedef koymuştum tamam 2 ayda 10 kilo dedim ama 2 ayda 8 kiloyu görsem bile derdimki evet oluyor. dukanın dediğide buydu zaten .
dukan bile haftada 1 derken bu hafta 8. haftam ve hesapla atak ile beraber haftada 750gr. ki bunun 2 kilosunu atakta verdiğimi düşünsen haftada 500gr.
bilmiyorum kafam ciddi karışık. yine sıkı bir şekilde devam edicem yumrukta yapıcam. sonucu hep beraber görücez.
kessinlikle regl sakın moralini bozma.benim regl dönemimde 1 kilo oynuyor.ama regl bittikten 2 gün sonra falan pufff gidiyor kilolar.off ya sadece 500 gr ve koca bi hafta,hem de kurallara uymama ragmen. kizlar, regl donemindeyim diye boyle degil mi, sisim diyeee, insan 90 kilonun bir kilocugunuda mi vermez yaaa, direnmesin iste istemiyorum, utanmadan ne direniyor daha, tursusunu mu kuracak bu kilolarin yaaaaa
kessinlikle regl sakın moralini bozma.benim regl dönemimde 1 kilo oynuyor.ama regl bittikten 2 gün sonra falan pufff gidiyor kilolar.
günaydınn ayyy bayılaazzaaaammmm
ben şu basküllerle ilgili bilgi almak istiorumm.
geçen perşembe 76,200 dümm
cuma c.tesi pazar pazrtesi 76.600 dümm aynıydıı + 400 4 gün boyunca!!
şimdi 76.100 ümm (bu rakamlar baskül banyodaykenn)
bu gün salonda 75.800 bööle bi komedi var mıı yaa!! deli dürtmüşş gibi elimde basküll geziomm ewin içindee!!
ne olduğunu anlayamıorumm bu yüzden yerimde mi sayıyorumm yoksa her 2si de yanlış kilo mu yeni basküll alıcamm bööle olmucakk!!
digital mı alayımm naapiim yarimm galiba sen de bununla ilgili bi sıkıntı yaşamıstınn ne dioosunn???
günaydınn ayyy bayılaazzaaaammmm
ben şu basküllerle ilgili bilgi almak istiorumm.
geçen perşembe 76,200 dümm
cuma c.tesi pazar pazrtesi 76.600 dümm aynıydıı + 400 4 gün boyunca!!
şimdi 76.100 ümm (bu rakamlar baskül banyodaykenn)
bu gün salonda 75.800 bööle bi komedi var mıı yaa!! deli dürtmüşş gibi elimde basküll geziomm ewin içindee!!
ne olduğunu anlayamıorumm bu yüzden yerimde mi sayıyorumm yoksa her 2si de yanlış kilo mu yeni basküll alıcamm bööle olmucakk!!
digital mı alayımm naapiim yarimm galiba sen de bununla ilgili bi sıkıntı yaşamıstınn ne dioosunn???
bende giresu-espiye
:))kuzenim yaşıyor orada eşi espiyeli.ımmmm bir espiye pidesi olsa da yesek:=)))
inşallah hep beraber göreceğiz o günleri.
ne mutlu sana. az kaldı bacım bitti nerdeyse senin
en kral baskülü de alsan sonuç aynı olucak... baskül firmaları der ki; "tartılma zamanınızda baskülünüzün herzaman aynı yerde olması-herzaman aynı saatte üstüne çıkmanız önemlidir"
o yüzden sorun baskülünde değil.................
ben onu soyle denedim, evdeki fayans zeminlerde kilo ayni cikiyor, laminant parkede de biraz daha az tartiyor. zemin yuzunden sanirim,.
bak ben sana benim durumu anlatayım.ben asla -- eri gr gr görmedim.yani kilo verişim 65,8-65,5-65,3 şeklinde olmadı.bir gün 65 bir gün 67 ++++++ gider hep.sonra bir bakarım hop düşmüşüm 64 e.gerçi bu kiloya kadar böyleydim ama burada takıldım.olsun sorun yok deam ediyorum ben.ben bu yarışı bırakırsam kendimi asla affetmem çünkü.pekalaa sorunn bendee:)) dolanma dioosunnn yanii ewdee
aynı yer aynıı saat olayını yapıorumm da ha bire aynı rakamı görüorumm.. deişşmioo o zamann benmm kilomm ya da azar azar gidioo birazz bekleymm ozamnn hala aynı kalırsa 2/1 falan yaparımm.
zeminden kaynaklıı doğru diosunn daa ben hep fayansta tartılıorumm
ben ilk günkü gibi (hep aynı göstersede) sabahları banyoda tartılmaya dewamm edicemm, sabırla bekliicemm nappimm....
saaooluunnnnnn.....
canım krep için tavanı iyice kızdır ve mutlaka kısık ateşte üstü göz göz olana kadar pişir.eğer yapışıyorsa bir spatula ile kenarlarından kaldır.sonra hooooopp at havaya. diğer tarafını pişir:)))))hepimiz başta beceremiyorduk sorun etme...Günaydın;
Sabah sabah arkadaşlarım zayıflamışsın sen dedi. Dar pantolon giydim diye heralde, yoksa pek öyle hissetmiyorum. Adet olamadım hala :S Belirtiler de geri kaçtı hee :S :) Bu diyet 3 günde etkiledi heralde benim düzeni. Bi de başım çok ağrıyodu içtim içtim ağrı kesicileri, o da etkiliyo. Zayıflamak yerine şişmiş gibiyim aslında.. Bugün de atak yapıcam. 4 gün olacak. Yarın sabah tartılırım artık, bakalım. Hiç spor yapmıyorum ama. Başlasam iyi olur. Dün kepeğimle krep yaptım ilk defa. bulamaç oldu daha çok ama, tadı güzeldi yine de. Sabah da kitaptaki galetadan yaptım. O da bulamaç oldu :) Yarısını kahvaltı niyetine yedim, 1 haşlanmış yumurta ve peynirle, yarısını da yoğurduma katıp işe getirdim ,öğleden sonra yemek için. Tadı güzel yaa, beğendim ben :)
Yeşil çayı da sevmeye başladım. Bu diyetten önce de içmeye çalışıyordum zaten, öyle öyle tadı güzel gelmeye başladı. Canım hiç kahve çekmiyo, iş yerinde demleme çay da yok, yeşil çay içiyorum ben de. Hatta 2. bardağı içiyorum bile bu saatte :)
Herkese kolay gelsiiinn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?