ben yapıyorum.2.tura devam ediyorum.2/1 yapan varmı kızlar
:26:
günaydınn ayyy bayılaazzaaaammmm
ben şu basküllerle ilgili bilgi almak istiorumm.
geçen perşembe 76,200 dümm
cuma c.tesi pazar pazrtesi 76.600 dümm aynıydıı + 400 4 gün boyunca!!
şimdi 76.100 ümm (bu rakamlar baskül banyodaykenn)
bu gün salonda 75.800 bööle bi komedi var mıı yaa!! deli dürtmüşş gibi elimde basküll geziomm ewin içindee!!
ne olduğunu anlayamıorumm bu yüzden yerimde mi sayıyorumm yoksa her 2si de yanlış kilo mu yeni basküll alıcamm bööle olmucakk!!
digital mı alayımm naapiim yarimm galiba sen de bununla ilgili bi sıkıntı yaşamıstınn ne dioosunn???
off off offff ne zamandır giremiyodum koşturmaca,tatlı telaşlarr inşallah :)
kızlar evlenme teklifi aldımmmmmm :)
o gün tabi yemekte baya yedik mecbur keyiflerde güzel tabi,tatlımıda yedim kocaman bi sufle filan...yemekte baya normal normal yedim,yağlı salata vs...
dünde çıldırdım 5 tane pişmaniye 3 tane brownie yedim çok
kilo bildirirmimide yapıyım
başlangıç tarihim:24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:63.5
hedef kilom:58
canım krep için tavanı iyice kızdır ve mutlaka kısık ateşte üstü göz göz olana kadar pişir.eğer yapışıyorsa bir spatula ile kenarlarından kaldır.sonra hooooopp at havaya. diğer tarafını pişir:)))))hepimiz başta beceremiyorduk sorun etme...
hadi bakalım hayırlı olsun... senin adına çoooook sevindim... mutluluk yaklaştığına göre bu + ları iyice uzaklaştırmak lazım... bundan sonra sıkı bi şekilde devam...
Selamlar :)
Forumun en taze üyelerindin biriyim kendimi bu basliga zor attim :)))
Dün Netde bir diyet arastirmasi yaparken kendimi burda buldum. Yorumlariniz ortaminiz cok samimiydi kiskanclik yapip hemen üyeligi kapdim tabi :))
Araniza benide kabul ederseniz mutlu olurum keza zayiflama konusunda desteginize fazlasiyla ihtiyacim olacakdir ..
Dün o güzel basari öykülerini okudukdan sonra kendimi marketde buldum gerekli olabilecek herseyi aldim kismet olursa cumaya yane yarin baslicam bende insallah....
Simdiye kadar basladigim diyetleri hep pazartesileri baslamisdim neyse bu pazartesi aklimizin bir kösesinde diyete pazartesi baslanir diye yer edinmis busefer bu farkli diyete bu güzel ortamda sizlerin yorumlarindan güc alarak cuma günü baslamaya karar verdim....
Hayirlis olsun bakalim. hesaplama isinide yaptim atak devresi 6 gün cikdi :)))
Okadar hirs yapdimki fena ataga gecmeye hazirlaniyorum :)
Allah hepmize kolayliklar versin....
evet tatlım yaaa benm çoka cil şu 5 kiloyu vermem lazımmmmmmm
p.tesi sözüm var,
28 nisandada nişan inşallah :) dua edin benm içinnn
Dün Netde bir diyet arastirmasi yaparken kendimi burda buldum. Yorumlariniz ortaminiz cok samimiydi kiskanclik yapip hemen üyeligi kapdim tabi :))
Araniza benide kabul ederseniz mutlu olurum keza zayiflama konusunda desteginize fazlasiyla ihtiyacim olacakdir ..
Dün o güzel basari öykülerini okudukdan sonra kendimi marketde buldum gerekli olabilecek herseyi aldim kismet olursa cumaya yane yarin baslicam bende insallah....
Simdiye kadar basladigim diyetleri hep pazartesileri baslamisdim neyse bu pazartesi aklimizin bir kösesinde diyete pazartesi baslanir diye yer edinmis busefer bu farkli diyete bu güzel ortamda sizlerin yorumlarindan güc alarak cuma günü baslamaya karar verdim....
aramıza hoşgeldin... inşallah senin için de güzel eksilmeler sözkonusu olacak... hepbirlikte bu diyeti yapmak çok daha kolay oluyor...
Hoşgeldinnnn.....
aynı durum bende de mevcut... ki bu durumun gözle görülür derecede farkedilmesi insanı acayip motive ediyo....
bugünkü menümü de paylaşıyım (böyle paylaşınca daha iyi hissediyorum nedense kendimi)
SABAH
* 1 cm2 yağ ve karbonhidratı azaltılmış bitter çikolata (aman yasak değil diye düşünüp sizde yemeyin benim reglim yaklaşıyo daha büyük bi kaçamak yapmamak adına bunu hüplettim:26:)
* 330 ml su
* 1 fincan mate çayı
* 330 ml su
KAHVALTI
* 1 ince dilim dukan ekmeği
* 1 kibrit kutusu beyaz peynir
* 2 dilim piliç jambon
* 1 dilim hindi salam
* 1 bardak çay (1/4 tatlandırıcılı)
ARA
* ice tea limon (light tabi)
ÖĞLEN
* 1 dilim dana biftek ızgara
* 4 minik sosis ızgara
* 200 gr yoğurt
* zero (belki)
ARA
* meyveli yoğurt (bugun yüzücem dirençsiz kalmıyım)
AKŞAM
* haşlanmış tavuk da olabilir fırında sosis de olabilir belki sadece yoğurt şimdik bilemedim tam
yüzme sonrası duş alıp sızdığım için...
ceren53 merhaba ben de başlamak üzereyım.. 53 neden nerelisin?
hoşgeldiin canımm
herşey gönlünce olur inşş
burdan kopmazsan diyettende kopamazsın inan bana kafana koyduysan hemen yarın başla ve - lerini çabucak gör inşş
hoşgeldin canım. başarılaarrrr
Günaydın;
Sabah sabah arkadaşlarım zayıflamışsın sen dedi. Dar pantolon giydim diye heralde, yoksa pek öyle hissetmiyorum. Adet olamadım hala :S Belirtiler de geri kaçtı hee :S :) Bu diyet 3 günde etkiledi heralde benim düzeni. Bi de başım çok ağrıyodu içtim içtim ağrı kesicileri, o da etkiliyo. Zayıflamak yerine şişmiş gibiyim aslında.. Bugün de atak yapıcam. 4 gün olacak. Yarın sabah tartılırım artık, bakalım. Hiç spor yapmıyorum ama. Başlasam iyi olur. Dün kepeğimle krep yaptım ilk defa. bulamaç oldu daha çok ama, tadı güzeldi yine de. Sabah da kitaptaki galetadan yaptım. O da bulamaç oldu :) Yarısını kahvaltı niyetine yedim, 1 haşlanmış yumurta ve peynirle, yarısını da yoğurduma katıp işe getirdim ,öğleden sonra yemek için. Tadı güzel yaa, beğendim ben :)
Yeşil çayı da sevmeye başladım. Bu diyetten önce de içmeye çalışıyordum zaten, öyle öyle tadı güzel gelmeye başladı. Canım hiç kahve çekmiyo, iş yerinde demleme çay da yok, yeşil çay içiyorum ben de. Hatta 2. bardağı içiyorum bile bu saatte :)
Herkese kolay gelsiiinn!!
HosbulukInsallah insallahhhhh :))) Evet burdan güc alarak basariya kosmak istiyorum... Yoksa cabuk pes etmekden korkuyorum onun icin bol bol burda olurum :) hatda suraciga bir yatak dösek atabilirim yane :))) kira talep etmiyorlar degilmi???
Hosbulduk canim Tesekkürler
canım çok güzel ama salam sosis serbestmi? ben hiç görmedim kitapta anacım yoksa sen güçlendirmede fln mısın ? ayy olsada yesek yanii heeee...
aynı durum bende de mevcut... ki bu durumun gözle görülür derecede farkedilmesi insanı acayip motive ediyo....
bugünkü menümü de paylaşıyım (böyle paylaşınca daha iyi hissediyorum nedense kendimi)
SABAH
* 1 cm2 yağ ve karbonhidratı azaltılmış bitter çikolata (aman yasak değil diye düşünüp sizde yemeyin benim reglim yaklaşıyo daha büyük bi kaçamak yapmamak adına bunu hüplettim:26:)
* 330 ml su
* 1 fincan mate çayı
* 330 ml su
KAHVALTI
* 1 kibrit kutusu beyaz peynir
* 2 dilim piliç jambon
* 1 dilim hindi salam
* 1 bardak çay (1/4 tatlandırıcılı)
ARA
* ice tea limon (light tabi)
ÖĞLEN
* 1 dilim dana biftek ızgara
* 4 minik sosis ızgara
* 200 gr yoğurt
* zero (belki)
ARA
* meyveli yoğurt (bugun yüzücem dirençsiz kalmıyım)
AKŞAM
* haşlanmış tavuk da olabilir fırında sosis de olabilir belki sadece yoğurt şimdik bilemedim tam
yüzme sonrası duş alıp sızdığım için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?