Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

baskül bendede öyle salonda tahtanın üzerinde farklı,banyoda taşın üzerinde farklı çıkıyor
benim hep banyoda ben orda tartılırım

off off offff ne zamandır giremiyodum koşturmaca,tatlı telaşlarr inşallah :)
kızlar evlenme teklifi aldımmmmmm :)
o gün tabi yemekte baya yedik mecbur keyiflerde güzel tabi,tatlımıda yedim kocaman bi sufle filan...yemekte baya normal normal yedim,yağlı salata vs...
dünde çıldırdım 5 tane pişmaniye 3 tane brownie yedim çok
kilo bildirirmimide yapıyım
başlangıç tarihim:24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:63.5
hedef kilom:58

Selamlar :)

Forumun en taze üyelerindin biriyim kendimi bu basliga zor attim :)))
Dün Netde bir diyet arastirmasi yaparken kendimi burda buldum. Yorumlariniz ortaminiz cok samimiydi kiskanclik yapip hemen üyeligi kapdim tabi :))
Araniza benide kabul ederseniz mutlu olurum keza zayiflama konusunda desteginize fazlasiyla ihtiyacim olacakdir ..
Dün o güzel basari öykülerini okudukdan sonra kendimi marketde buldum gerekli olabilecek herseyi aldim kismet olursa cumaya yane yarin baslicam bende insallah....
Simdiye kadar basladigim diyetleri hep pazartesileri baslamisdim neyse bu pazartesi aklimizin bir kösesinde diyete pazartesi baslanir diye yer edinmis busefer bu farkli diyete bu güzel ortamda sizlerin yorumlarindan güc alarak cuma günü baslamaya karar verdim....
Hayirlis olsun bakalim. hesaplama isinide yaptim atak devresi 6 gün cikdi :)))
Okadar hirs yapdimki fena ataga gecmeye hazirlaniyorum :)
Allah hepmize kolayliklar versin....

hadi bakalım hayırlı olsun... senin adına çoooook sevindim... mutluluk yaklaştığına göre bu + ları iyice uzaklaştırmak lazım... bundan sonra sıkı bi şekilde devam...

Benim tavam da dandik heralde, kendime bi de tava alıcam galiba, Dukan tavası Normalde krep yapardım arada ama o zaman daha çok yağ koyuyodum, yapışmıyodu tabi. Şimdi bi damla yağı peçeteyle sürdüm falan, belli belirsiz. Yapıştı tabi, çıkmadı. Ben de karıştırdım gitti :) Olsun, iyi geldi Midemde de karışcaktı napalım Böö Yeni tava aliyim olucak inşallah dediğin gibi, hoooooopppp :))

hadi bakalım hayırlı olsun... senin adına çoooook sevindim... mutluluk yaklaştığına göre bu + ları iyice uzaklaştırmak lazım... bundan sonra sıkı bi şekilde devam...

evet tatlım yaaa benm çoka cil şu 5 kiloyu vermem lazımmmmmmm
p.tesi sözüm var,
28 nisandada nişan inşallah :) dua edin benm içinnn

aramıza hoşgeldin... inşallah senin için de güzel eksilmeler sözkonusu olacak... hepbirlikte bu diyeti yapmak çok daha kolay oluyor...

evet tatlım yaaa benm çoka cil şu 5 kiloyu vermem lazımmmmmmm
p.tesi sözüm var,
28 nisandada nişan inşallah :) dua edin benm içinnn

ahahahhaaha..... çok enteresan hee... sözden 3 gün önce mi evlenme teklifi aldın
hadi hayırlısııı.... bol şanss....

Hoşgeldinnnn.....

aramıza hoşgeldin... inşallah senin için de güzel eksilmeler sözkonusu olacak... hepbirlikte bu diyeti yapmak çok daha kolay oluyor...

Hosbuluk Insallah insallahhhhh :))) Evet burdan güc alarak basariya kosmak istiyorum... Yoksa cabuk pes etmekden korkuyorum onun icin bol bol burda olurum :) hatda suraciga bir yatak dösek atabilirim yane :))) kira talep etmiyorlar degilmi???

Hoşgeldinnnn.....

Hosbulduk canim Tesekkürler

Son düzenleme:

hoşgeldin canım. başarılaarrrr

hoşgeldiin canımm
herşey gönlünce olur inşş

burdan kopmazsan diyettende kopamazsın inan bana kafana koyduysan hemen yarın başla ve - lerini çabucak gör inşş

selam kızlar foruma eskiden uyeyım bi zamanlar cuma tartılıp yarıştığımız gunler vardı ..

uzun zamandır diyet yapmadım..

bu yıl spora başladım ama kızımın sağlık sorunları yuzunden devam demedim..

kızlar bikaç sorum olacak.. ata süresini nerden hesaplayabiliriz?

bir de atak devresinde veya diğer devrelerde listedeki yiyecekler gerçekten sınırsız mı?

son sorum tuz serbest mi? şeker yasak biliyorum..

cevaplarsanız sevinirim konu hızlı ilerliyor.. eski sayfaları da okudum baya..

ceren53 merhaba ben de başlamak üzereyım.. 53 neden nerelisin?

canım çok güzel ama salam sosis serbestmi? ben hiç görmedim kitapta anacım yoksa sen güçlendirmede fln mısın ? ayy olsada yesek yanii heeee...

ceren53 merhaba ben de başlamak üzereyım.. 53 neden nerelisin?

Merhaba :) ayni zamanda baslicaz heralde 53 rizeden aslen rizeliyim :)

hoşgeldiin canımm
herşey gönlünce olur inşş

burdan kopmazsan diyettende kopamazsın inan bana kafana koyduysan hemen yarın başla ve - lerini çabucak gör inşş

Hosbulduk canim.....

Aynen bende öyle düsündüm zaten bu destege fazlasiyla ihtiyacim olacagi icin ondan muhtemelen gece gündüz imkanim oldukca burda olucam insallah....
Insallah hep beraber amacimiza ulasiriz :) bir an bile diyeteyim kelimesini aklimdan cikarmamam lazim cünkü konu diyet olunca aman olsun diyip cabuk pes eden bir yapim var helede hemen sonuc göremezsem hemen koyu veriyorum kendimi :) ama bunuda bu güzel ortam ve sizlerden yorumlarinizdan güc alarak basaricam insallah....

hoşgeldin canım. başarılaarrrr

Sagol canim hosbulduk... Sicacik karsilamaniz icinde ayriyeten hepinize tesekkür ederim....

seninle aynıyız benimde bugün atak 4. günüm yarın syire geçiçem kısmetse bende dediğin gibi kahve tüketirdim gün içinde artık canım istemiyor sabahları sadece şekersiz türk kahvemi içiyorum gün içinde 2 büyük kupa tarçınlı yeşil çay fazlaca su içtiğim için baka meşrubat aramıyorum

hoşgeldin bende yeni başladım bugün 4. günüm gayet iyi gidiyor 3 günde 1.6 kg verdim arkadaşların sayesinde motivasyonum çok iyi hepinize çok teşekkürler

canım çok güzel ama salam sosis serbestmi? ben hiç görmedim kitapta anacım yoksa sen güçlendirmede fln mısın ? ayy olsada yesek yanii heeee...

karbonhidrat (12) ve yağı (8) düşük sosisler buluyorum ben onları tüketiyorum ... aslında sütlü sosis serbest ama ben bulamadım... alışverişte en az 1 saat geçirdiğim için her ürünün besin değerlerini inceliyorum...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…