Merhaba :) ayni zamanda baslicaz heralde 53 rizeden aslen rizeliyim :)
Hosbulduk canim.....
Aynen bende öyle düsündüm zaten bu destege fazlasiyla ihtiyacim olacagi icin ondan muhtemelen gece gündüz imkanim oldukca burda olucam insallah....
Insallah hep beraber amacimiza ulasiriz :) bir an bile diyeteyim kelimesini aklimdan cikarmamam lazim cünkü konu diyet olunca aman olsun diyip cabuk pes eden bir yapim var helede hemen sonuc göremezsem hemen koyu veriyorum kendimi :) ama bunuda bu güzel ortam ve sizlerden yorumlarinizdan güc alarak basaricam insallah....
Sagol canim hosbulduk... Sicacik karsilamaniz icinde ayriyeten hepinize tesekkür ederim....
selam kızlar foruma eskiden uyeyım bi zamanlar cuma tartılıp yarıştığımız gunler vardı ..
uzun zamandır diyet yapmadım..
bu yıl spora başladım ama kızımın sağlık sorunları yuzunden devam demedim..
kızlar bikaç sorum olacak.. ata süresini nerden hesaplayabiliriz?
bir de atak devresinde veya diğer devrelerde listedeki yiyecekler gerçekten sınırsız mı?
son sorum tuz serbest mi? şeker yasak biliyorum..
cevaplarsanız sevinirim konu hızlı ilerliyor.. eski sayfaları da okudum baya..
ceren53 merhaba ben de başlamak üzereyım.. 53 neden nerelisin?
atak hesaplamanı dukanın sitesinden yapıyorsun
tabiki sınırsız değil ama sınırsıza yakın
tuz vucutta şişkinlik yaptığından kullanmamaya gayret et ya da çok ama çok az kullan
sınırlarını tabloda geçtiğimiz sayfalarda yarim vermişti biraz daha gerileri okursan görebilirsin canım iş yerinde face yasak olduğundan tabloyu veremiyorum
Merhaba kızlar...
Yarim beni 64,10 olarak ekleyebilirmisin bu hafta listeye...
odur canım çok sağol geçmişe dönmeye üşendim vallaa
sana helal olsun yaa bir de aynı anda başladık seninle sen aldın başını gidiyorsun ben ise yerimde öyle sayıklıyoruummm
neyse gözümüz yok yanlış anlama maşallaaahh sanaa
ceren hemşehriyiz desene ..ondan sordum zaten..
tecrubeli dukancılar bir üstt mesajımdaki sorularıma cevap bekliyorum :)
hoşgeldin bende yeni başladım bugün 4. günüm gayet iyi gidiyor 3 günde 1.6 kg verdim arkadaşların sayesinde motivasyonum çok iyi hepinize çok teşekkürler
Sevindim arti birde hemserim oldu desene :)
Aynen bende su sinirsiz et olayina takdim böyle diyet olurmu diyip durdum dün bütün gün... Sinirsiz diye yinede abartmamaya calisicam tabiki kusana kadar yemek yerine dozunda yemek daha mantikli :)
Birde benimde kafami kurcaliyan birkac soru var misal 3 ögünemi bölmeliyiz yemeklerimizi yoksa budami sinirsiz....
Birde et ürünleri süt ürünleri bir kenara sebze meyve atak devresinde yasakmi?
Hosbulduk :) masallah Allah basarini daim etsin darisi basima :) atak devresinin sonunda insallah bende mutlu mutlu sonucu yazarim buraya....
Başlangıç Tarihi : 28.02.2012
Başlangıç Kilom : 90
Hedef Kilom : 65
Geçen Haftaki Kilom: 86.1
Güncel Kilom : 84.5
yok yok bırakmak olmaz diyeti öyle hemde yaz geliyor bak
buarada kaç kilodasın ve hedef kilon ne merak ettim
Evet şükür iyi veriyorum kilo...Ay bide sizi üzmek istemem ama ben arada kaçamakta yapıyorum... Büyük parçalar değil ama eşime yaptığım yemeklerden çatalın ucuyla alıyorum.Geçen mantı yaptım mesela 4-5 tane aldım mantıdan,yaş pasta yapmıştım iki çatal ondan aldım :26::26::26: böle canım çok istediği zamanlardan nefsimi köreltmek için alıyorum daha büyük kaçamaklar yapmamak için allahtan çok etkilemiyor beni...Birde spor yapabilsem çok iyi olcak
Aman canim ne sen sor nede ben söyliyim 112yi buldum masallah cocuklardan sonra.... Hedef kilom olabildigince az ama en az 80 olmak isterdim ilk asamada.... Zaten o kiloya geldikden sonra o sevincle dahada gidecegine eminim yeterki bir oynama olsunda baslangic icin :) Yok yok fighting pes etmek yok :)))))
işte bence olay burda ben her ufak kaçamağımdan sonra - gördüm hemde -500 - 600 'ler demek vücudun enerjisi ve kalori yakması için onlara da ihtiyacı var.
hani bu aralar kafam çok çok karışıkta milletide yanlış yönlendirmek istemem herkesin vücut yapısı farklı ama bunu hepimiz burda öğrendik.
birde aklıma geldi tartımın pilini değiştircem bugün hatta mümkünse her ay değişcem + / - yanlış göstermesin
Kızlar hepimizeeee kocaaman kocccaman alkışlar gönderiyorummmmmAman nazar değmesinn
Nilesscimm asla pes etmek yok, gidemezsin buralardan sana izin yokkkk :)
Ommurcum tebrik ediyorum şekerim seni, elbisenin içine cuk diye girmenin verdiği haz anlatılamaz yaşanır hehehehe
Yarimcim sabrından ötürü kutluyorum seni, harikasınnn,
Hızlı hızlı okudum yazılanları, hepiniziii çoooook çooook tebrik ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?