Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ceren hemşehriyiz desene ..ondan sordum zaten..

tecrubeli dukancılar bir üstt mesajımdaki sorularıma cevap bekliyorum :)

yok yok bırakmak olmaz diyeti öyle hemde yaz geliyor bak
buarada kaç kilodasın ve hedef kilon ne merak ettim

atak hesaplamanı dukanın sitesinden yapıyorsun
tabiki sınırsız değil ama sınırsıza yakın
tuz vucutta şişkinlik yaptığından kullanmamaya gayret et ya da çok ama çok az kullan
sınırlarını tabloda geçtiğimiz sayfalarda yarim vermişti biraz daha gerileri okursan görebilirsin canım iş yerinde face yasak olduğundan tabloyu veremiyorum

bumudur bebişşim

Evet şükür iyi veriyorum kilo...Ay bide sizi üzmek istemem ama ben arada kaçamakta yapıyorum... Büyük parçalar değil ama eşime yaptığım yemeklerden çatalın ucuyla alıyorum.Geçen mantı yaptım mesela 4-5 tane aldım mantıdan,yaş pasta yapmıştım iki çatal ondan aldım :26::26::26: böle canım çok istediği zamanlardan nefsimi köreltmek için alıyorum daha büyük kaçamaklar yapmamak için allahtan çok etkilemiyor beni...Birde spor yapabilsem çok iyi olcak

ceren hemşehriyiz desene ..ondan sordum zaten..

tecrubeli dukancılar bir üstt mesajımdaki sorularıma cevap bekliyorum :)

Sevindim arti birde hemserim oldu desene :)

Aynen bende su sinirsiz et olayina takdim böyle diyet olurmu diyip durdum dün bütün gün... Sinirsiz diye yinede abartmamaya calisicam tabiki kusana kadar yemek yerine dozunda yemek daha mantikli :)
Birde benimde kafami kurcaliyan birkac soru var misal 3 ögünemi bölmeliyiz yemeklerimizi yoksa budami sinirsiz....
Birde et ürünleri süt ürünleri bir kenara sebze meyve atak devresinde yasakmi?

hoşgeldin bende yeni başladım bugün 4. günüm gayet iyi gidiyor 3 günde 1.6 kg verdim arkadaşların sayesinde motivasyonum çok iyi hepinize çok teşekkürler

Hosbulduk :) masallah Allah basarini daim etsin darisi basima :) atak devresinin sonunda insallah bende mutlu mutlu sonucu yazarim buraya....

Başlangıç Tarihi : 28.02.2012

Başlangıç Kilom : 90

Hedef Kilom : 65

Geçen Haftaki Kilom: 86.1

Güncel Kilom : 84.5

cerenimmm bence sen bi burayı incele... sonra aklına yatarsa kitabı temin et... böyle körü körüne çok zorlanırsın... hayatından meyveyi bu diyet süresince kesinlikle çıkarmalısın gibi önemli detaylar var... bi baksan süper olur...
Dukan Diyeti Tarifleri - Notlar | Facebook

yok yok bırakmak olmaz diyeti öyle hemde yaz geliyor bak
buarada kaç kilodasın ve hedef kilon ne merak ettim

Aman canim ne sen sor nede ben söyliyim 112yi buldum masallah cocuklardan sonra.... Hedef kilom olabildigince az ama en az 80 olmak isterdim ilk asamada.... Zaten o kiloya geldikden sonra o sevincle dahada gidecegine eminim yeterki bir oynama olsunda baslangic icin :) Yok yok fighting pes etmek yok :)))))

işte bence olay burda ben her ufak kaçamağımdan sonra - gördüm hemde -500 - 600 'ler demek vücudun enerjisi ve kalori yakması için onlara da ihtiyacı var.
hani bu aralar kafam çok çok karışıkta milletide yanlış yönlendirmek istemem herkesin vücut yapısı farklı ama bunu hepimiz burda öğrendik.

birde aklıma geldi tartımın pilini değiştircem bugün hatta mümkünse her ay değişcem + / - yanlış göstermesin

Kızlar hepimizeeee kocaaman kocccaman alkışlar gönderiyorummmmm Aman nazar değmesinn

Nilesscimm asla pes etmek yok, gidemezsin buralardan sana izin yokkkk :)

Ommurcum tebrik ediyorum şekerim seni, elbisenin içine cuk diye girmenin verdiği haz anlatılamaz yaşanır hehehehe

Yarimcim sabrından ötürü kutluyorum seni, harikasınnn,

Hızlı hızlı okudum yazılanları, hepiniziii çoooook çooook tebrik ediyorummmm

kızlar bugun çizelgeyi paylaşmam biraz zaman alabilir...
malumunuz yemeğimi kendim hazırlıycam artık... o yüzden affınıza sığınıyorum... ben şimdi kayboluyorum... özel msjla gönderirseniz çok memnun olurum... beni bekleyin anacıııımmmmm

benim düşüncemi sorarsan dukan sana kaç kiloya kadar inebileceğini söylediyse o kiloyu hedef koy
boyun kaç bilmiyorum ama 80 bile çok fazla eğer bu işe başlıcaksan ve kendine güveniyorsan hedefini minimuma indir
çünkü 80'e geldiğinde artık diyetten yorulmuş olacaksın ve hedefim buydu benim deyip bırakacaksın yazık günah 2 ay fazla yap diyeti ama tam yap

şimdi söyle bakalım dukanın dediği kilo kaç

Söylediğin doğru olabilir bence... Ben diyetin başından beri mesela regli dönemlerimde light kakaolu pudingi ve çok az muzu sütle içiyorum ve regli sonrasında kilo vermem normal ilerliyor...Salı annemlere gittim annem köfte yapmış içine ekmek koymuş ama az bende yedim 4 parça ertesi günü ve bugün eksi ile uyandım...Bilmiyorum ama vücudu çokta kasmamak gerek diye düşünüyorum

yok canım pes etmek değil en az 2 hafta daha buralardayım zaten

yarimcim

acaba beni de ekler misin ?

başlangıç tarihi: 23/03/2012
başlangıç kilosu:75
şuanki kilom :72,7
hedefim:62

teşekkür ediyorum... bir de bu listeyi biz görebiliyor muyuz canım? sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…