kızlar bugun çizelgeyi paylaşmam biraz zaman alabilir...
malumunuz yemeğimi kendim hazırlıycam artık... o yüzden affınıza sığınıyorum... ben şimdi kayboluyorum... özel msjla gönderirseniz çok memnun olurum... beni bekleyin anacıııımmmmm
s3da geçen haftaki kilon 85,1 olarak bildirmişsin...
yarimcimm malesef ben daha 100 mesaja ulasamadigim icin ozel mesaj atamiyorumburdan yazayim gormezsen maille falan hallederiz..
benim guncel kilom 66.3, gecen haftaki 67.5 (regldim de ondan) baslangic tarihim de 12 ocak.. teeeey tey 2.5 ayi devirdik mosyo dukan'la. guclendirmeye son 6 hafta insallaaaa!! opuyorum hepinizi..
Ömürcüm bende senin gibi hedefe yaklaşıp takılsaydım evet direnirdim devam ederdim derdim bukadar verdim 1 ay dursa ne olcak kilom diye devam ederdim.
ama ben - çıkmıyorum yerimde de kalmıyorum ve + çıkıyorum. tamam geçen hafta reglimdi eyv. ama biteli 4 gün oldu bugün bu neyin +sı ve kaçamak 0.
sabırlık birşey değil bu demekki dukanın bana faydası bukadar diye düşünürüm. dediğim gibi pazara kadar devam ederim. baktım olmuyor pazartesinden perşembeye yumruk yaparım yine mi olmuyor cuma beyaz gün yaparım. ve eğer istediğim sonucu alamaz isem pazartesi bırakırım. emeklerimize yazık cidden. benim vucudum bu düzene alıştı sanırım ve artık ona normal geliyor yediklerim ve onlarla yetinmeyi öğrendi ve kalori harcamıyor.
ki biliyorsunuz sporada yarim kadar bende dikkat ediorum 40-50 dk eliptiğin tepesinden inmiyorum 5-10 dk twist. 10 gündür sınırlı izinlileri bile yemiyorum. başladığımdan beri yulaftan başka hiçbirşey kullanmadım. benim 15 gün içinde kilo vermem gerekirken durması beni çıldırtıyorr... martın 15inden beri kilo veremiyorum. kendinizi benim yerime koyun.
ben özel mesaj atarım senin için
canimmm.. uzerindeki stresi anlayabiliyorum cunku benzer bi dert bende de var.. bu kilolar insanin butun kimyasini degistiriyor. ozguvenin azaliyor, sosyallesmek yeni insanlarla tanismak istemiyor canin vs vs.. ve bunlara sikildikca yemege sariyoruz.. bir cogumuz bu yuzden bu kadar cok zorlaniyoruz bu diyet sirasinda. ancak bilmen lazim ki biz aslinda guzellesmek, baskalarina daha iyi gorunmek icin burada degiliz.. sen eminim simdiki halinle de guzelsin, hepimiz oyleyiz. hersey insanlar icin. bu kilo meselesinin seni etkisi altina almasina izin verme canim.. vericez bu kilolari ve daha saglikli olucaz, sevdiklerimizle daha uzun vakit geciricez.. acele etme, diyetini siki siki takip et.
sonra da yolla o kaynanani gorumceleri bana hepsini yoluuuk yoluuuk yolayim aaaa!!! sabir da bi yere kadar sekerimseni uzmelerine izin vermeyiz
benim düşüncemi sorarsan dukan sana kaç kiloya kadar inebileceğini söylediyse o kiloyu hedef koy
boyun kaç bilmiyorum ama 80 bile çok fazla eğer bu işe başlıcaksan ve kendine güveniyorsan hedefini minimuma indir
çünkü 80'e geldiğinde artık diyetten yorulmuş olacaksın ve hedefim buydu benim deyip bırakacaksın yazık günah 2 ay fazla yap diyeti ama tam yap
şimdi söyle bakalım dukanın dediği kilo kaç
Kızlar hepimizeeee kocaaman kocccaman alkışlar gönderiyorummmmmAman nazar değmesinn
Nilesscimm asla pes etmek yok, gidemezsin buralardan sana izin yokkkk :)
Ommurcum tebrik ediyorum şekerim seni, elbisenin içine cuk diye girmenin verdiği haz anlatılamaz yaşanır hehehehe
Yarimcim sabrından ötürü kutluyorum seni, harikasınnn,
Hızlı hızlı okudum yazılanları, hepiniziii çoooook çooook tebrik ediyorummmm
selam arkadaşlar bugün benim 15.günüm 3 kilo verebildim bende mi bir gariplik var çok yavaş gidiyor
24 yaşındayım ve bu zamana kadar kimsenin düşüncesi benim için önemli olmadı annem ve babamda dahil
hani evet fikir alırım ama yinede benim kafama yatana yaparım hep bir fevri olmuşumdurburcum kova sanırım ondan ötürü
ama benim sıkıldığım konu 15 gündür - görmediğimi geç birde + görmem ozaman bu diyet BENİM için bir yerlerde yanlış diye düşünmeye başlarım şuanki durumumda o canım sadece sorgulamak:26:
ama işe yaramıyorsada bu kadar emek vermek beni üzer inanki. bak yine kıyıp hemen ben bırakıyorum diyemiyorum ki son 2 hafta diyorum. şartları zorlıcam yumruk yapıcam yumruktan sonra 1 hafta daha denicem ve olmuyorsa bırakıcam ki bu da zaten hakkım benim diye düşünüyorum:26:
ne yavaşı saçmalamayın lütgen hedef zaten haftada 1 kilo haftada 1,5 vermişsin daha ne istiyorsun:44:
kızlar böyle daha bi iyi oluyomuş yahu...
en azından saat 1 ve ben yemeğimi yedim doydum çok şükür...
birilerinin keyfini beklemek zorunda değilim...
istediğim düzeyde de pişirdim
Eki Görüntüle 378298
kızlar böyle daha bi iyi oluyomuş yahu...
en azından saat 1 ve ben yemeğimi yedim doydum çok şükür...
birilerinin keyfini beklemek zorunda değilim...
istediğim düzeyde de pişirdim
Eki Görüntüle 378298
niles teşekkür ederim cevap verdiğin için
canım hoşgeldin !
merak ettim gülüm acaba bu kiloya ne kadar sürede indin ve hepsini dukanla mı verdin? kardeşim de seninle aynı kilodan 74 kiloya inmak istiyor da merak ettim canım . cevap veririsen çok sevinirim. Allah kolaylık versin.... maşallah
kızlar bugünkü menümü yazıyorum;
ayrıca az önce ablayla da tartıştım... hergün bi surat bi tavırla getiriyo yemeğimi... köpek gibi de önüme atıyo bişi demiyorum... aslında onun işi idari birimdeki sadece 5 kişinin yiyecek içecek ihtiyaçlarını hertürlü karşılama zorunluluğu...
yine de surat yapıyo... bütün gün elişi örüyo bana yemek getirmek zor geliyo... bugün tavuğu pişmemiş görünce delirdim... çeşit çeşit yemek getiremiyorum yanımda... yada biri ziyan oldu mu ikinci bi şansım yok... gelmiş diyoki "tepsini alıyımmı" dedim "al köpeklere ver o pişirmediğin tavuğu, hergün dedim surat, bu kadar zoruna gidiyosa hazırlama dedim ya... bundan sonra kendi yemeğimi kendim yapıp getiririm sana ihtiyacım yokdedim" "surat yapmıyorum" diyo ısrarla... gerizekalımıyım dedim ben...anlamıyomuyum ne demek istediğini... herkes dedim neden aynı şeyi düşünüyo... neden dedim surat yaptığını soruyo millet... işi zoruna gidiyo kadının yaa... işine gelmiyosa çalışma diyceksin olmıycak... bugun itibariyle yağmurlu günde su yok ona... göriyim dantel ördüğünü... bittiği gündür...
anlıycağınız bugün itibariyle evden herşeyimi pişirip getiricem... kimseye muhtaç olmıycam... tamam benim için zor olucak belki ama... patronumun dolabını kullanıcam ofiste... yoğurtlarımı oraya koyucam... bugunden sonra diyet biraz daha masraflı olucak çünkü o dolabı herkes kurcalar... muhtemelen birileri yiyeceklerimden alabilir yani...
herkese mrbb arkadaşlar..bişi sorcam dukana başladıktan sonra ilk regl ayım bu ayda,,düzeni bozulan warmı,,benim sanki düzenimi bozdu gelemedi bi türlü?? benim gibi olan warmı?
:44::44:
ben 15 aralik da basladim canim. ve evet hepsini dukan la verdim. kesinlikle hemen baslamali. bir an önce. hic vakit kaybetmeden. tahlillerini de yaptirsin ki sonrasinda bir problem cikarsa önlemini alir hemen.
benim ilk hafta yani atak süresinde 4 kilo vermistim. yani 5 günde 4 kilo. ama hepsi suymus tabiidaha sonra TR ye annemin yanina gittigim icin bir ay kadar. pek diyetime sadik olamadim. ama cozutmadimda neyseki sadece duraklama yasadim kilo artisi olmadi. döner dönmezde tekrar vermeye devam etttim. simdide yine duraklamalardayim ama insan kendini biliyo ya. ney yariyo ney yaramiyo filan. dikkat edilirse mutlaka veriliyor.
o ablaya benimde iki cift lafim vardi ama neyse sen agzinin payini vermisin. ne zamandir aklimdaydi valla. gidene kadar idare et canim seninde dedigin gibi.
evet canim bennnnnnnnnnnn
subat ayinin nerdeyse 6-7 günü reglsiz gecti yani diger günler hep aralikli olarak sürekli regl gördüm düsün artik. doktora filan sormustum kesinlikle diyettendir demisti. hic bir sorun yok dedi cünkü.
icin rahat etmezse kontrol e git
kizlar dün yüzmedeydim giremedim ögleden sonra.
sabah da bir yumurta arti tost ekmegi yaptim yedim arasinda somon füme ile.
yesil cay ictim
öglen ne yaparim bilmiyorum gerci saat 12 burda. protein günlerinde zorlaniyorum artik yaa yapcak bisi bulamiyorum . kötü örnek olmak istemiyorum ama bikkinlik geldi biraz :44:
yeni baslayan lar okumasin
bu arada niless sen 2-1 yapmaya devam mi ediyorsun ? ben öle yapiyorum ama pek bir etkisini de gördüm denemez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?