Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarimcimm malesef ben daha 100 mesaja ulasamadigim icin ozel mesaj atamiyorum burdan yazayim gormezsen maille falan hallederiz..
benim guncel kilom 66.3, gecen haftaki 67.5 (regldim de ondan ) baslangic tarihim de 12 ocak.. teeeey tey 2.5 ayi devirdik mosyo dukan'la. guclendirmeye son 6 hafta insallaaaa!! opuyorum hepinizi..

ben özel mesaj atarım senin için

canimmm.. uzerindeki stresi anlayabiliyorum cunku benzer bi dert bende de var.. bu kilolar insanin butun kimyasini degistiriyor. ozguvenin azaliyor, sosyallesmek yeni insanlarla tanismak istemiyor canin vs vs.. ve bunlara sikildikca yemege sariyoruz.. bir cogumuz bu yuzden bu kadar cok zorlaniyoruz bu diyet sirasinda. ancak bilmen lazim ki biz aslinda guzellesmek, baskalarina daha iyi gorunmek icin burada degiliz.. sen eminim simdiki halinle de guzelsin, hepimiz oyleyiz. hersey insanlar icin. bu kilo meselesinin seni etkisi altina almasina izin verme canim.. vericez bu kilolari ve daha saglikli olucaz, sevdiklerimizle daha uzun vakit geciricez.. acele etme, diyetini siki siki takip et.
sonra da yolla o kaynanani gorumceleri bana hepsini yoluuuk yoluuuk yolayim aaaa!!! sabir da bi yere kadar sekerim seni uzmelerine izin vermeyiz

24 yaşındayım ve bu zamana kadar kimsenin düşüncesi benim için önemli olmadı annem ve babamda dahil
hani evet fikir alırım ama yinede benim kafama yatana yaparım hep bir fevri olmuşumdur burcum kova sanırım ondan ötürü

ama benim sıkıldığım konu 15 gündür - görmediğimi geç birde + görmem ozaman bu diyet BENİM için bir yerlerde yanlış diye düşünmeye başlarım şuanki durumumda o canım sadece sorgulamak:26:

ama işe yaramıyorsada bu kadar emek vermek beni üzer inanki. bak yine kıyıp hemen ben bırakıyorum diyemiyorum ki son 2 hafta diyorum. şartları zorlıcam yumruk yapıcam yumruktan sonra 1 hafta daha denicem ve olmuyorsa bırakıcam ki bu da zaten hakkım benim diye düşünüyorum:26:

herkese merhaba bende henüz 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum
benim yerimede yarim_ e ulaştırabilir misiniz bugün itibariyle güncel kilom 67.4 teşekkürler...

Haklisin aslinda :))) Boyum 165 cm ama dukanin önerisi 75,8 bilmiyorum yanlismi hesapladim acaba bidaha hesapliyim iyismi :))) bakalim dukkan amca dogrumu söylüyor....

selam arkadaşlar bugün benim 15.günüm 3 kilo verebildim bende mi bir gariplik var çok yavaş gidiyor

karar verdim ben de tickerimi degistirip kurbaga yapcam yaw, bak seninki ne guzel zipliyooor,hooop 89, benim kelebek konsam mi geri mi donsem, yok ben biraz daha dusuneyim derken tiiiiikkk yok.

ben uzulme diye dedim canim.. tabii ki senin kararin.. beklemedeyiz. insalla ise yariyacak cabalarin ve burda haftaya bizlerle mutlulugunu paylasacaksin hadi bakalim rastgele

herkese mrbb arkadaşlar..bişi sorcam dukana başladıktan sonra ilk regl ayım bu ayda,,düzeni bozulan warmı,,benim sanki düzenimi bozdu gelemedi bi türlü?? benim gibi olan warmı?
:44::44:

kızlar böyle daha bi iyi oluyomuş yahu...
en azından saat 1 ve ben yemeğimi yedim doydum çok şükür...
birilerinin keyfini beklemek zorunda değilim...
istediğim düzeyde de pişirdim

bu kiloları verecez başka yolu yok! anacııımmmm

sanatçı arkadaşlarıuuuuum baeeeeniiiiiiiiimm...... yağ oranımızı %12 ye düşürelim seuvvvgılılarım benım.....

ohh afiyet olsun şekeriimmm
benim annemde ekmek koymayı unutmuş sağolsun 3 tavuk köftesi azcuk büyük tabi bir ufak yoğurtla öğle yemeğimi geçirdim hımmm birde soda

niles teşekkür ederim cevap verdiğin için

rica ederim ama hani nankörlük yapma sorun mu var diye bu şok bir diyet değil 15 günde 5 kilo veresin verdiğin kilo çoğumuza göre çok çok iyi ve az az giderse geri dönüşü zor olur .
boşuna da ben az veriyorum diye kendini psikolojik olarak etkileme

ben 15 aralik da basladim canim. ve evet hepsini dukan la verdim. kesinlikle hemen baslamali. bir an önce. hic vakit kaybetmeden. tahlillerini de yaptirsin ki sonrasinda bir problem cikarsa önlemini alir hemen.
benim ilk hafta yani atak süresinde 4 kilo vermistim. yani 5 günde 4 kilo. ama hepsi suymus tabii daha sonra TR ye annemin yanina gittigim icin bir ay kadar. pek diyetime sadik olamadim. ama cozutmadimda neyseki sadece duraklama yasadim kilo artisi olmadi. döner dönmezde tekrar vermeye devam etttim. simdide yine duraklamalardayim ama insan kendini biliyo ya. ney yariyo ney yaramiyo filan. dikkat edilirse mutlaka veriliyor.

o ablaya benimde iki cift lafim vardi ama neyse sen agzinin payini vermisin. ne zamandir aklimdaydi valla. gidene kadar idare et canim seninde dedigin gibi.

herkese mrbb arkadaşlar..bişi sorcam dukana başladıktan sonra ilk regl ayım bu ayda,,düzeni bozulan warmı,,benim sanki düzenimi bozdu gelemedi bi türlü?? benim gibi olan warmı?
:44::44:

evet canim bennnnnnnnnnnn

subat ayinin nerdeyse 6-7 günü reglsiz gecti yani diger günler hep aralikli olarak sürekli regl gördüm düsün artik. doktora filan sormustum kesinlikle diyettendir demisti. hic bir sorun yok dedi cünkü.

icin rahat etmezse kontrol e git

kizlar dün yüzmedeydim giremedim ögleden sonra.

sabah da bir yumurta arti tost ekmegi yaptim yedim arasinda somon füme ile.
yesil cay ictim

öglen ne yaparim bilmiyorum gerci saat 12 burda. protein günlerinde zorlaniyorum artik yaa yapcak bisi bulamiyorum . kötü örnek olmak istemiyorum ama bikkinlik geldi biraz :44:

yeni baslayan lar okumasin

bu arada niless sen 2-1 yapmaya devam mi ediyorsun ? ben öle yapiyorum ama pek bir etkisini de gördüm denemez yani

evet canım 2/1 gidiyorum ama hala duraksamalardayım ben ilk hafta 1,2 kg verdim sonraki 2 hafta tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…