Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar mrb bugun 23.gundeyım 5.5 kılo verdım 10 gunde ama 13 gundur oyanamıo nedense sanırım lıght kasar lıght beyaz peynır sandıgım kadar ıı gelmedı (

kızlar bişey sorucam aranızda elektrikli ızgara kullanan varmı? almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

tenks bebeğim... valla allah günah yazmasın ama bugunden beri köle isaura muamelesi görüyo... üzgünüm yani kendisi istedi... öle dantel örmekle olmuyo bu işler... bu sabah iki patronuma da ayrı ayrı saatlerde kahvaltı hazırlattım... delirdi çok sinirlenir zaten neden evlerinde yiyip gelmiyolarmış... çünkü biz ona elişi örsün diye maaş veriyoruz... 3 kere de paspas yaptırdım... mermer fabrikasıyız dolayısıyla ofisimiz çok çabuk kirleniyo... masaları da sildi defalarca... yemeğimi yaptım bulaşık yıkamadım tabi... onları da bıraktım...

Kızlar mrb bugun 23.gundeyım 5.5 kılo verdım 10 gunde ama 13 gundur oyanamıo nedense sanırım lıght kasar lıght beyaz peynır sandıgım kadar ıı gelmedı (
light kaşarı çıkar bence hayatından... ben de tükettim bide light üçgen peynir... ilerki tarihlerde ciddi duraksama olarak döndü o yüzden onu sil gitsin...

kızlar bişey sorucam aranızda elektrikli ızgara kullanan varmı? almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

ben az önce bifteğimi elektrikli ızgarada pişirdim... ama ev için ideal olduğunu düşünmüyorum... bide bunların kapaklıları var öyle olursa belki bi nebze katlanılabilir çünkü bildiğin mangal gibi duman oluyo... yanlış anlaşılmasın kömür dumanı değil elbette.. her ne pişiriyorsanız duman oluşuyo işte...

Ben de dün akşam kötü moddaydım, zeytinyağlı taze fasulyeden başladım, döner ekmekten çıktım. Düşüncelerimi güzel farklı farklı yiyeceklerden ve abur cuburdan alamadım.
Neyseki hepsi düşüncede kaldı ve dün akşamıda kaçamaksız atlattım.

Sabah tartı bana gülümseyince kendimi de tebrik ettim tabi.

Şimdi oğlumun haftaya yapılacak doğum günü partisi için hazırlayacakları ile bir menü oluşturuyorum. Düşünün artık eziyeti. Kendime de özel bir menü yapmalıyım.
Ama böylelikle en azından görsel olarak tatmin ediyoruz vücudumuzu değil mi?

bildirim için
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
güncel kilo

bu bilgiler olmadan listeye alamam
eylüldeniz

Son düzenleme:
bildirim için
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
güncel kilo

bu bilgiler olmadan listeye alamam
eylüldeniz

yarimciğim eyluldeniz offline görünüyor, onun için geçmiş mesajları taradım, aşağıdaki bilgilere göre ekleyebilirsin.

başlangıç tarih 12.03.2012
* başlangıç kilo 72.50
* hedef kilo 55
* geçen perşembe kilosu (yeni başlayanlar yazmayabilir elbette) 70.70
* güncel kilo 68.10

herkese merhaba bende henüz 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum
benim yerimede yarim_ e ulaştırabilir misiniz bugün itibariyle güncel kilom 67.4 teşekkürler...

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
tüm kilo veren arkadaşlarımızı kocaman tebrik ediyorum

duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...

Eklentiler

• $8 hafta.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 45
Huhuuuuuu slm kızlarrrrrrrrr sizi ve dukan diyetimi astığımı düşünmeyin gayet güzel bir şekilde arada kaçamaklarımla beraber devam ediyordum en son yazdığımda 72,5 kiloydum şimdiiiiiiiiiiiiiii 69 kiloyummmmmm hedefe son 4 çok mutluyum çokkkkkkkkkkkk :) [/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…