ben 15 aralik da basladim canim. ve evet hepsini dukan la verdim. kesinlikle hemen baslamali. bir an önce. hic vakit kaybetmeden. tahlillerini de yaptirsin ki sonrasinda bir problem cikarsa önlemini alir hemen.
benim ilk hafta yani atak süresinde 4 kilo vermistim. yani 5 günde 4 kilo. ama hepsi suymus tabiidaha sonra TR ye annemin yanina gittigim icin bir ay kadar. pek diyetime sadik olamadim. ama cozutmadimda neyseki sadece duraklama yasadim kilo artisi olmadi. döner dönmezde tekrar vermeye devam etttim. simdide yine duraklamalardayim ama insan kendini biliyo ya. ney yariyo ney yaramiyo filan. dikkat edilirse mutlaka veriliyor.
o ablaya benimde iki cift lafim vardi ama neyse sen agzinin payini vermisin. ne zamandir aklimdaydi valla. gidene kadar idare et canim seninde dedigin gibi.
evet canim bennnnnnnnnnnn
subat ayinin nerdeyse 6-7 günü reglsiz gecti yani diger günler hep aralikli olarak sürekli regl gördüm düsün artik. doktora filan sormustum kesinlikle diyettendir demisti. hic bir sorun yok dedi cünkü.
icin rahat etmezse kontrol e git
kizlar dün yüzmedeydim giremedim ögleden sonra.
sabah da bir yumurta arti tost ekmegi yaptim yedim arasinda somon füme ile.
yesil cay ictim
öglen ne yaparim bilmiyorum gerci saat 12 burda. protein günlerinde zorlaniyorum artik yaa yapcak bisi bulamiyorum . kötü örnek olmak istemiyorum ama bikkinlik geldi biraz :44:
yeni baslayan lar okumasin
bu arada niless sen 2-1 yapmaya devam mi ediyorsun ? ben öle yapiyorum ama pek bir etkisini de gördüm denemez yani
light kaşarı çıkar bence hayatından... ben de tükettim bide light üçgen peynir... ilerki tarihlerde ciddi duraksama olarak döndü o yüzden onu sil gitsin...Kızlar mrb bugun 23.gundeyım 5.5 kılo verdım 10 gunde ama 13 gundur oyanamıo nedense sanırım lıght kasar lıght beyaz peynır sandıgım kadar ıı gelmedı(
kızlar bişey sorucam aranızda elektrikli ızgara kullanan varmı? almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
sabah da bir yumurta arti tost ekmegi yaptim yedim arasinda somon füme ile.
yesil cay ictim
öglen ne yaparim bilmiyorum gerci saat 12 burda. protein günlerinde zorlaniyorum artik yaa yapcak bisi bulamiyorum . kötü örnek olmak istemiyorum ama bikkinlik geldi biraz :44:
yeni baslayan lar okumasin
kızlar bişey sorucam aranızda elektrikli ızgara kullanan varmı? almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
bildirim için
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
güncel kilo
bu bilgiler olmadan listeye alamam eylüldeniz
başlangıç tarih 12.03.2012
* başlangıç kilo 72.50
* hedef kilo 55
* geçen perşembe kilosu (yeni başlayanlar yazmayabilir elbette) 70.70
* güncel kilo 68.10
herkese merhaba bende henüz 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum
benim yerimede yarim_ e ulaştırabilir misiniz bugün itibariyle güncel kilom 67.4 teşekkürler...
yarimciğim eyluldeniz offline görünüyor, onun için geçmiş mesajları taradım, aşağıdaki bilgilere göre ekleyebilirsin.
Yarimciğim, ellerine sağlık... teşekkürler....
tesekkurler yarim liste icin. bu arada supersin valla 2.9 nedir..darisi basima.. amiiin
rica ederrimmm bebişkoo... 2 hafta bekleyip + olunca sonuç böle oluyomuş demekki...
rica ederrimmm bebişkoo... 2 hafta bekleyip + olunca sonuç böle oluyomuş demekki...
bildirim için
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
güncel kilo
bu bilgiler olmadan listeye alamam eylüldeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?