Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarimciğim eyluldeniz offline görünüyor, onun için geçmiş mesajları taradım, aşağıdaki bilgilere göre ekleyebilirsin.

trida teşekkür ederim canım

yarim daha önce standart bilgileri verdiğim için sadece güncel kilomu yazmıştım her hafta bilgiler tekrar mı yazılacak eğer öyleyse canım bir sonra ki hafta hepsini yazarım tekrar
birde benim geçen hafta ki bilgilerim duruyor listede güncel değil ama önemli değil sadece belirtmek istedim

yarim teşekkür ederim resmi kaydettim ama mesela yumurta gunde kaç adet yıyebiliriz?

ben de gunde kaç öğun yemeliyiz merak ettim facedeki linki inceliycem şimdi çok teşekkür ederim..

bir de ben çalışıyorum çok mu zor olacak acaba..

liste icin tesekkurler canim ve tebrikleeerrr gelin kizimiz uzuuunn bir sicrayis yapti tickerinda
aman yarabbiii pek mutlu oldum pekkk.... teşkür ederimm.... hepimizin gücü aslında bu... hepberaber burda olmasak asla bişey yapamam ben...

bacım beni aldın mı?
listeye bakarsan görebilirsin

yarimcimmmm listeye hızlı bir girişle 69 yazabilir misinnnnn :))))
sedacım... bildirim bitti haftaya bekleriz artık... mcx...
yarim gözümden kaçmış tebrikler ne güzel kilo vermişsin bu hafta .liste için ellerine saglık
teşekkür ederimmm...

o resimde yazıyo günlük yumurta tüketimi çok rica ediyorum dikkatli inceledikten sonra soru soralım... lütfen yanlış anlamayalım birbirimizi ama cevaplar verilen soruların içinde var aslında... bazen yorucu olabiliyor... :26::26::26:ayrıca birçoğumuz çalışıyoruz elbette zorlukları var ama gülü sevince dikeni çok acıtmıyo

Son düzenleme:
Hanimlar engin tecrübenize dayanarak birsey danismak istiyorum.....
Kitabi yeni siparis verdim haftaya muhtemelen en gec carsamba persembeye gelir...
Kitabin bana katacagi seyler vami? yani ben niyet ettigim gibi hemen yarin basliyayimmi?
Yoksa kitabi okuyup öylemi basliyim?
Yanlis biseyler yada eksik yapmakdan korkuyorum acikcasi...

tek artı çıkan benmişimmm
neyse kızlar bu hafta telafi ederim inşallah etmek zorundayım zatennnnnnn

Dukan Diyeti Tarifleri - Notlar | Facebook
önce bi bu linki incele... notlara iyice gözgezdir... ve hayır yapamam dediğin bişey olmazsa yarın başla... kitabın sana katacağı çok şey olacak elbette...

Dukan Diyeti Tarifleri - Notlar | Facebook
önce bi bu linki incele... notlara iyice gözgezdir... ve hayır yapamam dediğin bişey olmazsa yarın başla... kitabın sana katacağı çok şey olacak elbette...

Sagol cok makbule gecdi bu :))) Yok yok ben yarin basliyayim niyeti bozmak yok anladigim kadariyla meyve sebze kesinlikle yasak bu dönemde.... Sebzeyi degilde meyveyi cok arayacagim kesin....

çok güzel görünüyor. eline sağlık

liste için teşekkürler. en fazla kilo vermesi gereken birtek benmiyim yaa. içimden bir insan atmam gerekiyor nasıl yapıcam ben bunu

canım sağolasın ne güzel bir liste bu seni tebrik ediyor ve yeni eksilerinin devamını diliyorum. çok sağol varol ellerin dert görmesin anacım.....

öğlen tavuk yoğur ve brüksel lahanası yedim. üstünede 40 dk yürüdüm

yarimicmmmm hevesimi kursağımda bırakma ayolll ekleyiver :)))) şurda 69 çıktım ödüllendir beni kardeşşşş

herkese mrbb arkadaşlar..bişi sorcam dukana başladıktan sonra ilk regl ayım bu ayda,,düzeni bozulan warmı,,benim sanki düzenimi bozdu gelemedi bi türlü?? benim gibi olan warmı?
:44::44:

Hemen atliyim: Ben ben!!

Ay aynı durumdan muzdaribim. Bugün bi olcak gibi olduuuuu... Iııhh!! Vazgeçti yine :S kihkih :) Ama mevsim değişiklikleri falan da etkiliyo beni heralde. bir de işte ağrı kesiciler şunlar bunlar.. Bugün rejimde 4. günüm, korkumdan tartılmıyorum. Gerçek kilomu öğrenemedim bi türlü :S

aynen dely hergün damla damla,,bi türlü gelemedi muhterem,,we karnım acayip şiş..moralim bozulmasın diede tartılmıorum ama artık bi sonuca warsın yaww,,ya gelecekse gelsin yada gitsinnn rejim bitene kdr hiç etkilemeden geri gelmesinnn

çok güzel görünüyor. eline sağlık

liste için teşekkürler. en fazla kilo vermesi gereken birtek benmiyim yaa. içimden bir insan atmam gerekiyor nasıl yapıcam ben bunu

canim uzulme hadii, bak ben de icimden bir insan atmaya calisiyorum, 50 kilo bile veren insanlar var,sen mi veremiyeceksin.. azimle devam et,baslangic en zor donem ama bir atlatirsan arkasi gelir..Bir de bu topikten ayrilma,bak goreceksin sonuna kadar devam etme azmini verecek sana buralarda olmak. hep beraber birbirimize destek olarak zayiflayacagiz.

Herkese tebrikleerr :))

yarimicmmmm hevesimi kursağımda bırakma ayolll ekleyiver :)))) şurda 69 çıktım ödüllendir beni kardeşşşş

hatun eklesemde yayınlayamam bi daha.... aaaa sende bi hoş tatlı canavarı... saatle çalışıyoruz özel isteklere malesef yer veremiyoruz

Sagol cok makbule gecdi bu :))) Yok yok ben yarin basliyayim niyeti bozmak yok anladigim kadariyla meyve sebze kesinlikle yasak bu dönemde.... Sebzeyi degilde meyveyi cok arayacagim kesin....
diyetin ilk evresi atakda sebze meyve yok
2 evresi seyirde sebze serbest proteinden çok olmayacak
3 evresi güçlendirmede meyve de yenilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…