- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
yarimciğim eyluldeniz offline görünüyor, onun için geçmiş mesajları taradım, aşağıdaki bilgilere göre ekleyebilirsin.
aman yarabbiii pek mutlu oldum pekkk.... teşkür ederimm.... hepimizin gücü aslında bu... hepberaber burda olmasak asla bişey yapamam ben...liste icin tesekkurler canim ve tebrikleeerrrgelin kizimiz uzuuunn bir sicrayis yapti tickerinda
listeye bakarsan görebilirsinbacım beni aldın mı?
sedacım... bildirim bitti haftaya bekleriz artık... mcx...yarimcimmmm listeye hızlı bir girişle 69 yazabilir misinnnnn :))))
teşekkür ederimmm...yarim gözümden kaçmış tebrikler ne güzel kilo vermişsin bu hafta .liste için ellerine saglık
yarim teşekkür ederim resmi kaydettim ama mesela yumurta gunde kaç adet yıyebiliriz?
ben de gunde kaç öğun yemeliyiz merak ettim facedeki linki inceliycem şimdi çok teşekkür ederim..
bir de ben çalışıyorum çok mu zor olacak acaba..
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
tüm kilo veren arkadaşlarımızı kocaman tebrik ediyorum
duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...
Hanimlar engin tecrübenize dayanarak birsey danismak istiyorum.....
Kitabi yeni siparis verdim haftaya muhtemelen en gec carsamba persembeye gelir...
Kitabin bana katacagi seyler vami? yani ben niyet ettigim gibi hemen yarin basliyayimmi?
Yoksa kitabi okuyup öylemi basliyim?
Yanlis biseyler yada eksik yapmakdan korkuyorum acikcasi...
tek artı çıkan benmişimmm
neyse kızlar bu hafta telafi ederim inşallah etmek zorundayım zatennnnnnn
Dukan Diyeti Tarifleri - Notlar | Facebook
önce bi bu linki incele... notlara iyice gözgezdir... ve hayır yapamam dediğin bişey olmazsa yarın başla... kitabın sana katacağı çok şey olacak elbette...
kızlar böyle daha bi iyi oluyomuş yahu...
en azından saat 1 ve ben yemeğimi yedim doydum çok şükür...
birilerinin keyfini beklemek zorunda değilim...
istediğim düzeyde de pişirdim
Eki Görüntüle 378298
duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...
herkese mrbb arkadaşlar..bişi sorcam dukana başladıktan sonra ilk regl ayım bu ayda,,düzeni bozulan warmı,,benim sanki düzenimi bozdu gelemedi bi türlü?? benim gibi olan warmı?
:44::44:
Hemen atliyim: Ben ben!!
Ay aynı durumdan muzdaribim. Bugün bi olcak gibi olduuuuu... Iııhh!! Vazgeçti yine :S kihkih :) Ama mevsim değişiklikleri falan da etkiliyo beni heralde. bir de işte ağrı kesiciler şunlar bunlar.. Bugün rejimde 4. günüm, korkumdan tartılmıyorum. Gerçek kilomu öğrenemedim bi türlü :S
çok güzel görünüyor. eline sağlık
liste için teşekkürler. en fazla kilo vermesi gereken birtek benmiyim yaa. içimden bir insan atmam gerekiyornasıl yapıcam ben bunu
yarimicmmmm hevesimi kursağımda bırakma ayolll ekleyiver :)))) şurda 69 çıktım ödüllendir beni kardeşşşş
diyetin ilk evresi atakda sebze meyve yokSagol cok makbule gecdi bu :))) Yok yok ben yarin basliyayim niyeti bozmak yokanladigim kadariyla meyve sebze kesinlikle yasak bu dönemde.... Sebzeyi degilde meyveyi cok arayacagim kesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?