Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkurler liste için. ilk sıradayım ama verilen kilo olarak bulasıksuyu birinci sırada.tebrikler.

hatun eklesemde yayınlayamam bi daha.... aaaa sende bi hoş tatlı canavarı... saatle çalışıyoruz özel isteklere malesef yer veremiyoruz

cidden ya okadar tatlıya ve okadar kaçamağa rağmen okadar kilo verdi ya helal olsun
ben hiç veremeyeceğini düşünüyordum

kitabı bir daha okucam sanırım biz satır aralarını filan okumayı unuttuk bir şeyler yanlış gidiyoorrr

ahahah size bugünkü menümü yazayımda azcıyın bana hoş midem bulanıyor bugün içim birşey istemiyor ama yinede kuş gibi beslendim

sabah: 1 katı yumurta + bitki çayı
ara: soda içine 1 dilim limon attım vitamin niyetine hala gribim maalesef:2:
öğlen: 3 orta boy tavuk köftesi + 110 gr yoğurt
ara: 4 buçuk gibi yoğurt yicem yine
akşam: çorba içerim sanırım yoğurt çorbam var dolapta anneciğimde gezmeye gittiğinden yemek yapamaz bana maalesef

şimdide yeşil çay koydum kendime onu içicem ayıla bayılaaa

allah seni ne etmesin yaaaa.... altıma i.........m yine sayende pissss
oku bakıyım anlamadığın yerleri bizede anlat belki bende aynı yerleri anlamamışımdır... sorunumuz aynı çünkü...

güzel vermişin bacım genede ... bu kaçamak yapanlar verio kilo habire.... tatlı mı yesek neetsek? be de görsem 69 uuuu vay anam vay:18:

elimden geldiğince burada olacagım. şüpeniz olmasın. fena gaza geldimde isteğim gitcek diyede korkmuyor değilim. offf vermeliyim gıcık oldum ya. tum zayıflara gıcığımm

sevgili kizlar! Gunler sonra ilk defa hem gozum hem karnim doydu! Dukan burger yaptim!

1,5 yk yulaf tan iki dilim ekmek,
sifir yagli tavuk gogsu, maydonoz ve sogandan burger,
yarim domates ve sarimsaktan ketcap,
arasina salatalik tursusu ve hardal,

Yaninda 50 gr tofu dan cips
ve iki kasik yogurt ve baharattan mayonez + diet kola!

Burger king halt etmis! tofudan gelen 2 gram yagi saymassak 0 yag! doymus karin! :)
Aksama tatli olarak kucuk adalar var :)

tofu alan var mı nereden aldınız ben bir kaç yere baktım bulamadım kızlar

hammaddeler.com da var ama nası bişi olduğunu bilmediğimden almadım... şimdi bakıp sipariş verebilirm...

özür dilerim başka bişeyle karıştırdım tofuyu hammaddelerde yok...

Son düzenleme:
tofu alan var mı nereden aldınız ben bir kaç yere baktım bulamadım kızlar
Ben aldım metrodan, bizim damak tadımıza uygun olmadığını düşünüyorum o yüzden salatalarda falan yenmez. Değişiklik olsun diye aldım tadı hakikaten değişiktii böykkk

Ama ekmek falan yaparken, ya da çorba kremasında işe yarayabilir. Tavada ekmek gibi bir şey yaptım, güzel oldu.
Bir de ilk çukulata deneyimin tofu ile oldu, o da güzeldi.

bu tofu nedir...tatsız tutsuz bişeymi... öle neye katarsan onun tadınımı alıyo... yoksa şekerlimsi bi tadımı var belkide tuzlumsumu ne yani

bu tofu nedir...tatsız tutsuz bişeymi... öle neye katarsan onun tadınımı alıyo... yoksa şekerlimsi bi tadımı var belkide tuzlumsumu ne yani

Şimdi hiç zeytin yemeyen birine zeytinin tadını anlatmak gibi bişey bu benim aldığım tofu ne tatlı ne tuzlu. Ağızda acı bi tat bırakıyor. Biber acısı değil, değişik bişey işte küp küp kesilebiliyo, ama yoğurt gibi kıvamı, değişik bişey yavsss

o ne be öle .... küp küp kesilebiliyo ama yoğurt gibi diyince kesince dağılan bişimi yani

slm kızlar ben dukan testi siteden yapmadan kendimce atağı 5 gün yaparım diye plaanlamıştım gece dayanamadım test yaptım dün 3. günümdü atak 2 çıktı.bugün protein + sebzeye başladım sabah 74.4 olmuştum 3 günde 1.9kg gitmiş koomşumuzun kızı da yapıyo o 17 günde 5kg vermiş.akşam baya bi bilgilendim buraya sorunca herkes kendi havasında cvp gelmiyo malum herkes bi maraton da.bugünki menüm;
sabah ılık su ardından bi yaşlanmış yumurta lıght peynir kibrit kutusu kadar
krep
ara yeşilçay maydanoz suyu içtim.
öğlen kabakla,yeşil iber,soğan sarımsak kuşbaşı tavuk göğsüyle karışık bişey yaptım baharatlı
1 kase dolusu mevsim salata sadece limonlu
1 kase lıght yoğurt
muhteşem gidiyo şükürler olsun dukaana göre 28 haziran seyir bitiyo bakalım.inançlıyım azimliyim sabırlıyımmmmm

Benim aldigim tofu uzun ince kesilmis bir kavanoz su icinde. Tadi keci peyniri gibi. Ama icinde light peynirden az yag var. En guzeli ince uzu kesip cips niyetine firinlamak.

o ne be öle .... küp küp kesilebiliyo ama yoğurt gibi diyince kesince dağılan bişimi yani

Ayyy çok güldüm. Haklısın anlatımımdan bu sonucu çıkarman gayet doğal O kadar garip ki anlatamıyorum bile Süt kutusu gibi kutudaydı benim aldığım, içinden margarin büyüklüğünde bir madde çıktı, çok sert değil, akışkan da değil, kesilebiliyor, dilimlenebilen süzmeeee peynir diye bir reklam var ya hah işte onun gibi, ama peynir gibi yoğun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…