hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
tüm kilo veren arkadaşlarımızı kocaman tebrik ediyorum
duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...
hatun eklesemde yayınlayamam bi daha.... aaaa sende bi hoş tatlı canavarı...saatle çalışıyoruz özel isteklere malesef yer veremiyoruz
allah seni ne etmesin yaaaa.... altıma i.........m yine sayende pisssscidden ya okadar tatlıya ve okadar kaçamağa rağmen okadar kilo verdi ya helal olsun
ben hiç veremeyeceğini düşünüyordum
kitabı bir daha okucam sanırım biz satır aralarını filan okumayı unuttuk bir şeyler yanlış gidiyoorrr
ahahah size bugünkü menümü yazayımda azcıyın banahoş midem bulanıyor bugün içim birşey istemiyor ama yinede kuş gibi beslendim
sabah: 1 katı yumurta + bitki çayı
ara: soda içine 1 dilim limon attım vitamin niyetine hala gribim maalesef:2:
öğlen: 3 orta boy tavuk köftesi + 110 gr yoğurt
ara: 4 buçuk gibi yoğurt yicem yine
akşam: çorba içerim sanırım yoğurt çorbam var dolaptaanneciğimde gezmeye gittiğinden yemek yapamaz bana maalesef
şimdide yeşil çay koydum kendime onu içicem ayıla bayılaaa
cidden ya okadar tatlıya ve okadar kaçamağa rağmen okadar kilo verdi ya helal olsun
ben hiç veremeyeceğini düşünüyordum
kitabı bir daha okucam sanırım biz satır aralarını filan okumayı unuttuk bir şeyler yanlış gidiyoorrr
ahahah size bugünkü menümü yazayımda azcıyın banahoş midem bulanıyor bugün içim birşey istemiyor ama yinede kuş gibi beslendim
sabah: 1 katı yumurta + bitki çayı
ara: soda içine 1 dilim limon attım vitamin niyetine hala gribim maalesef:2:
öğlen: 3 orta boy tavuk köftesi + 110 gr yoğurt
ara: 4 buçuk gibi yoğurt yicem yine
akşam: çorba içerim sanırım yoğurt çorbam var dolaptaanneciğimde gezmeye gittiğinden yemek yapamaz bana maalesef
şimdide yeşil çay koydum kendime onu içicem ayıla bayılaaa
canim uzulme hadii, bak ben de icimden bir insan atmaya calisiyorum, 50 kilo bile veren insanlar var,sen mi veremiyeceksin.. azimle devam et,baslangic en zor donem ama bir atlatirsan arkasi gelir..Bir de bu topikten ayrilma,bak goreceksin sonuna kadar devam etme azmini verecek sana buralarda olmak. hep beraber birbirimize destek olarak zayiflayacagiz.
kızlar bişey sorucam aranızda elektrikli ızgara kullanan varmı? almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
tofu alan var mı nereden aldınız ben bir kaç yere baktım bulamadım kızlar
tofu alan var mı nereden aldınız ben bir kaç yere baktım bulamadım kızlar
Ben aldım metrodan, bizim damak tadımıza uygun olmadığını düşünüyorum o yüzden salatalarda falan yenmez. Değişiklik olsun diye aldım tadı hakikaten değişiktiitofu alan var mı nereden aldınız ben bir kaç yere baktım bulamadım kızlar
Ben aldım metrodan, bizim damak tadımıza uygun olmadığını düşünüyorum o yüzden salatalarda falan yenmez. Değişiklik olsun diye aldım tadı hakikaten değişiktiiböykkk
Ama ekmek falan yaparken, ya da çorba kremasında işe yarayabilir. Tavada ekmek gibi bir şey yaptım, güzel oldu.
Bir de ilk çukulata deneyimin tofu ile oldu, o da güzeldi.
Kapaklı olanlardan kullanıyorum ben.Çok da memnunum. Köftemi, tavuğumu pişiriyorum, çabucak patlıcan közlüyorum :)
Era Elektrikli Izgara Şiş Kebap - Grill GittiGidiyor'da 37094635 bunun gibi birşey.
Tavsiye ederim
bu tofu nedir...tatsız tutsuz bişeymi... öle neye katarsan onun tadınımı alıyo... yoksa şekerlimsi bi tadımı var belkide tuzlumsumu ne yani
Şimdi hiç zeytin yemeyen birine zeytinin tadını anlatmak gibi bişey bubenim aldığım tofu ne tatlı ne tuzlu. Ağızda acı bi tat bırakıyor. Biber acısı değil, değişik bişey işte küp küp kesilebiliyo, ama yoğurt gibi kıvamı, değişik bişey yavsss
bu tofu nedir...tatsız tutsuz bişeymi... öle neye katarsan onun tadınımı alıyo... yoksa şekerlimsi bi tadımı var belkide tuzlumsumu ne yani
Ben aldım metrodan, bizim damak tadımıza uygun olmadığını düşünüyorum o yüzden salatalarda falan yenmez. Değişiklik olsun diye aldım tadı hakikaten değişiktiiböykkk
Ama ekmek falan yaparken, ya da çorba kremasında işe yarayabilir. Tavada ekmek gibi bir şey yaptım, güzel oldu.
Bir de ilk çukulata deneyimin tofu ile oldu, o da güzeldi.
o ne be öle .... küp küp kesilebiliyo ama yoğurt gibi diyince kesince dağılan bişimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?