tofu alan var mı nereden aldınız ben bir kaç yere baktım bulamadım kızlar
Ayyy çok güldüm. Haklısın anlatımımdan bu sonucu çıkarman gayet doğalO kadar garip ki anlatamıyorum bile Süt kutusu gibi kutudaydı benim aldığım, içinden margarin büyüklüğünde bir madde çıktı, çok sert değil, akışkan da değil, kesilebiliyor, dilimlenebilen süzmeeee peynir diye bir reklam var ya hah işte onun gibi, ama peynir gibi yoğun değil.
gurmenet.comda var 300gr 9,72 tl bende aldım evde duruyo daha napcağıma karar vermedim:)
oha çok pahalı değilmi yaa....
Sonunda su kucuk adalari da yaptim!
Tipi pek hos gozukmesede benim gibi aksam tatli yemeden duramayanlar icin fena cozum degil
Sadece 1 yumurta bir bardak light sut 3 tatlandirici ve yarim paket vanilya kullandim. Puding gibi bisi oldu. Baya bir kaseyi doldurdu.
Gunluk 2 yumurta hakkimin birini arada bu sekilde kullanmaya karar verdim. Yoksa tatlisizliktan olucem :)
pahalıda aç gözlük yaptım tatlı canavarı olduğum için pasta kreması gibi bişler yaptıklarını gördüm orda kullanırım die aldım
günlük 1 yumurta sarısı... sınırsız beyazına izin var...
Sanki ben 2 yumurtadan fazla yemeyin diye okudum kitapta?
Ayyy çok güldüm. Haklısın anlatımımdan bu sonucu çıkarman gayet doğalO kadar garip ki anlatamıyorum bile Süt kutusu gibi kutudaydı benim aldığım, içinden margarin büyüklüğünde bir madde çıktı, çok sert değil, akışkan da değil, kesilebiliyor, dilimlenebilen süzmeeee peynir diye bir reklam var ya hah işte onun gibi, ama peynir gibi yoğun değil.
bele puşt gibin ibne gibin pişey yahne......ammanuunnnn ne etcez şündüüükkkk:18:
allah seni ne etmesin yaaaa.... altıma i.........m yine sayende pissss
oku bakıyım anlamadığın yerleri bizede anlat belki bende aynı yerleri anlamamışımdır... sorunumuz aynı çünkü...
güzel vermişin bacım genede ... bu kaçamak yapanlar verio kilo habire.... tatlı mı yesek neetsek?be de görsem 69 uuuu vay anam vay:18:
bele puşt gibin ibne gibin pişey yahne......ammanuunnnn ne etcez şündüüükkkk:18:
Ya ben gunlerdir iki yumurta yiyordum amanoolomaaz
migroslarda var... ama ben internetten koliyle sipariş veriyorum... hammaddeler.com'da dukan diyeti ürünleri mevcut... çok da ucuza geliyo...
6 tl ye buldum ben ama bahatarlı diyo.. bu nası bişidir ben bi cacık anlamadım... baharatıda var pasta kreması da oluyo... töbe töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?