Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haaayyyyyy sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiiiiiii..............

Sonunda su kucuk adalari da yaptim!
Tipi pek hos gozukmesede benim gibi aksam tatli yemeden duramayanlar icin fena cozum degil
Sadece 1 yumurta bir bardak light sut 3 tatlandirici ve yarim paket vanilya kullandim. Puding gibi bisi oldu. Baya bir kaseyi doldurdu.
Gunluk 2 yumurta hakkimin birini arada bu sekilde kullanmaya karar verdim. Yoksa tatlisizliktan olucem :)

günlük 1 yumurta sarısı... sınırsız beyazına izin var...

pahalıda aç gözlük yaptım tatlı canavarı olduğum için pasta kreması gibi bişler yaptıklarını gördüm orda kullanırım die aldım

6 tl ye buldum ben ama bahatarlı diyo.. bu nası bişidir ben bi cacık anlamadım... baharatıda var pasta kreması da oluyo... töbe töbee

bele puşt gibin ibne gibin pişey yahne......ammanuunnnn ne etcez şündüüükkkk :18:

allah seni ne etmesin yaaaa.... altıma i.........m yine sayende pissss
oku bakıyım anlamadığın yerleri bizede anlat belki bende aynı yerleri anlamamışımdır... sorunumuz aynı çünkü...

ahahahaha
valla okucam arkadaşımdaydı bugün getir dedim
diyorki sen zeki bir kızsın ne yazdığınımı unuttun diyede dalga geçti
neyse sonuç okucaaaaammm

güzel vermişin bacım genede ... bu kaçamak yapanlar verio kilo habire.... tatlı mı yesek neetsek? be de görsem 69 uuuu vay anam vay:18:

bacım bu 2 hafta önce gördüğüm kilo sabah 70,9 çıktım yazık değil mi banaaaa

migroslarda var... ama ben internetten koliyle sipariş veriyorum... hammaddeler.com'da dukan diyeti ürünleri mevcut... çok da ucuza geliyo...

migrosta kalmamıs kaca kolisi canım içinde kac tane bulunuyor bende oradan sipariş edeyim ozaman sağolsın

6 tl ye buldum ben ama bahatarlı diyo.. bu nası bişidir ben bi cacık anlamadım... baharatıda var pasta kreması da oluyo... töbe töbee

aha cacık mı? süper fikir kız sebzeli günlerimde yiyem ....afferim saha kız afferim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…