Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ddmnrttn

yarım bırakılan dukanla verilen kiloların fazlasıyla alındığını ve bunun daha çok bel bölgesinde yağlanmaya sebep olduğunu okudum az önce bak baya ilerlemişsin bence sabret

yok canım Allah korusun bırakmam ben o azmimim şükür var hala benimki sadece sıkıntı güçlendirme beni kendine çekip duruyor:)

Fazla protein alinimi vücutta urik asit seviyesini arttırdığını biliyoruz. Urik asitin artması bazı eklemlerde iltihaba sebep oluyor Buda güt Hastalığı'na neden oluyor. Allah korusun. Buna en gel olmak için günde 1.5 Ltd dediğimiz 10-12 bardak su içmeyi ihmal etmeyin kızlar.c vitamini urik asit düzeyini düşürür. Süt,yoğurt ve ayran urik asit düzeyini düşürür. Et urik asit düzeyini yükseltir. Et yemeyi biraz kısıtlayın diyor doktor. Yani süt yoğurt vs üzerine yoğunlaşmak lazım sanırım ya da porsiyonu azaltmak lazım sanırım. Dikkat edin. Sonra cok uzun zaman hastalıklar uğraşmayalım kızlar.

canım onlar bize uygun değil bence yememelisin çünkü diyabetik ürünler light çikolatalar falan komple yasak bize çünkü içeriği zararlı ve karbonhidrat değeri çok yüksek bence çikolatanı kendin yap çok daha lezzetli ve yağsız olur

Di mi ama di mi amaa :)) Ben de öyle oma yolundayım inşallahhh!!

Öğlen yine tavuk ızgara ve yoğurt yedim. arada yoğurt yicem. Şimdi de bi yeşil çay aliyim

Merabaaa! Kimin yazdığını görmeden okumaya başladım bunu. Okurken sen olduğunu anladım :) Böyle süslü motivasyon dolu laflaarr :)) Teşekkürleeerrr! Sana da mutlu bir gün dileriim :)

Ben bu diyette şunu farkettim verilen kilolar yağdan gittiği için tartıda az olsa da görüntüde çok daha fazlaymış gibi oluyor.

Bence de öyle yaa! Yoksa nereye gitti bu yağlar!? aynı kiloda ama darım :)

ben bugün berbat haldeyim.karnım davul gibi.gerçi karnım şiş diyince "hani nerde eridin diyorlar".

ağlamak istiyorum.keyifsizimmmmm

kızlar ya şimdi yemekden geldim yemekte yeni gelen ark.lar falan oturuyorduk beni diyetten vazgeçirmeye çalıştılar resmen az ye herşeyi ye diip durdular çok gençsin uğraşma diyetle zaten çok fazlalığını yok dediler baya bu düşündüklerini savundular yaşları büyük 10 yaş aramız var dedim en az 8 kg fazlalığım var bianda vermek istiyorum dedim ama çok moralimi bozdular zaten bu sabah eg yedim 3 tane cnm sıkkındı resmen diyeti bozdum diye hiçbozmadan devam edecektim.... bide anneannem geldi memleketten annem her çeşit yemek yapıyor çünkü yaşlı kadın alıngan yemek koyarsan yiyor yoksa yemiyor açım demiyor diye bir görseniz 1 haftadır zaten sınırlarımı zorluyorum tatlı çeşitleri zeytinyağlı yemekler Allah ım biri beni durdursun çok kötüyüm şevkimi kırıldı resmen tekrar alırsın diye diye hevesimi kırdılar

Bende istiyorum gece mavisi pantalon, hatta aynı kombin benim de gözümün önünde hep, bu senenin modası galiba.

Hadi kızlar başaracağız bu işi.

ben de kendimi tatilde hayal ediyorum,üstümde kısa askılı bi elbise veya etekli mayom olmadan denize girdiğimi düşünüyorum..
tatil günümüz ve otelimiz belli,otelin havuzunda 60 kilo olarak hayal ediyorum kendimi
16 kilom var ama umutluyum

ben bugün berbat haldeyim.karnım davul gibi.gerçi karnım şiş diyince "hani nerde eridin diyorlar".

canım benim ağlama bak ben de ağlamak üzereyim bahar sendromu sanırım bizlerdeki karın arasıra şişiyor öyle benim geçen öyle bir şiştiki 73,900 gösterdim tartıda düşün :)

bak burda bi omuz var. gel ağla sonra da harika inceldik dimi yaaa diye iltifat edecez birbirimize. yoksa yürümüyor bu iş böyle.

bi ince bi kalın geliyoruz kendimize. halbuki 70 küsürlerden geldik buraya. memnun olmuyoruz bi türlü. kilitlendik hedefe ötesi memnun etmiyor

kızlar ben napıyım bide beni düşünün... ayın sadece 1 haftasında eksiliyorum... diğer 3 hafta hep + çıkıyorum...

ah aahhh ben de 65 olabilsem keşke...
değerini bilin millet...

utanma bizi kınayanlar utansın! aşkımız sonsuza kadar sürecekkkkkkk..... naşkım ...biz aynı kaderü paylaşan aynı dünyanuunnn insanlaruyuzzzzzzz.... seni seviyorum naşkuuummm

ahahahah noluyor beee

uuppssss!!!!!!!!!!
yavaşşşş

kıskandı bazı hanımefendileeerrrr

ooo benim canım neler istiyor bil bilseniz ama dayancaz yapacak birşey yok

kızlar ben napıyım bide beni düşünün... ayın sadece 1 haftasında eksiliyorum... diğer 3 hafta hep + çıkıyorum...

aynen bende öyleyim hani sizler yine iyisiniz:) geçen hafta verdim ben artık durdum bitti yani:)

ne kıskanıcam kısımm sisiii
arra arra yaaaaaaaa
hııhhh

bi farkım yok sendenbaksan tickera. 3 ayda giden sadece 8.buçuk. -leri göremiyorumda zaten.öf ya öf ya öf

ah aahhh ben de 65 olabilsem keşke...
değerini bilin millet...

zamanla sende de 65 olacak eminim. benim artık durdu. dukanın 60 olacan dediği tarihe bişey kalmadı ama ben halen 65deyim. bu kadar direnç neden anlayamıyorum bi türlü

herkesin ruh hali kötü bugün

silkinin hanımlar demek bana da mı düşecekti yarabiiiiii

kendinize gelin hanımlar. gidenleri siz verdiniz. gidecekleride yine siz vereceksiniz. motivasyon düşüşü yok.

yeşil çay içmeye !!!!!!! uygun adım marş

ooo benim canım neler istiyor bil bilseniz ama dayancaz yapacak birşey yok

aynen bende öyleyim hani sizler yine iyisiniz:) geçen hafta verdim ben artık durdum bitti yani:)

ayy benimde cnm mis gibi simit ve ton balıklı makarna istior walla napayım bikaç ay daha sıkayım diorum dişimi..2 gün sonra 1 ay olacak başlayalı.hiç tatlandırıcılı bi tarif yapmamıştım.sabahlarıda çayda yarım çay kaşığı kullanıorum,ztn günde sadece bi bardak içiorum..sanırım artık bünye şeker istemeye başladı.dün kek tariflerine baktım baktım,,hangisini yapsam die..ayrıcada alakası warmı bilmem ama son zmnlarda artık iyice unutkan oldumo gün yediğim balığa bile diorum bi eksiklik war ama önümde duran limonu sıkmayı düşünemiorum..beynim durdu resmen..bende bunu şeker eksikliğine bağladım ama daha vanilya aromam fln gelmemişti.o yüzden kekten wazgecip,light puding yaptım dr.eotker.in..hayırlısıyla bi yaz gelsede artık,,incecik oldugumuz,salındıgımız günleri görebilsekkk (umut fakirin ekmegi,,sahsen kendi adımaaa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…