ddmnrttn
yarım bırakılan dukanla verilen kiloların fazlasıyla alındığını ve bunun daha çok bel bölgesinde yağlanmaya sebep olduğunu okudum az önce bak baya ilerlemişsin bence sabret
utanma bizi kınayanlar utansın! aşkımız sonsuza kadar sürecekkkkkkk..... naşkım ...biz aynı kaderü paylaşan aynı dünyanuunnn insanlaruyuzzzzzzz.... seni seviyorum naşkuuummm
Selam kızlar bugun hepiniz bir kararmazsınız yahu. Migros'tan dun diyabetim çikolata aldım. Yağ oranı 5.6 sıfır seker immmm harika beni mutlu etti.sizde alın degisiklik olsun.seratonin salgıların biraz vücut canım.boyle karamsar karamsar olmaz
kızlaaarrr bisi sorucam bulgur pilavı serbest mi?? cnm istedii wallaaaa
kızlaaarrr bisi sorucam bulgur pilavı serbest mi?? cnm istedii wallaaaa
merhaba canlarim
valla ben bu topik i mesgul etmek istemiyorum bu konuyla ama vücudum hic 82 kilo gibi degil bu callanetics sayesinde. ben 75 kiloydum evlenirken boyum 1.72 dolayisi ile fazla göstermiyordum kilomu ama su an o fotolarimdan daha ince ve yuvarlak hatli duruyor vücudum ayiptir söylemesi
hayatim boyunca en dogru aldigim kararlardan biri de bu callanetics. acayip alistim . gitar gibi yapti vücudumu valla
dukan tatlıları hepinize iyi ve hayırlı günler diliyorum!
Allah gününüzü hayırlı etsin, çiğ tanesi yağmış güller gibi efil efil olun bugün, canlı,güzel ve fit olun bugün, hep iyi haberler alın bugün, mutlu olun mutlu kalın bir ömür boyu emiiiiii......
amanınn eşim dukana başladıııııı.....yau ne güzel gitti senin kiloların ben de yapıcam ben de yapıcam dedi ve bugün itibariyle başladı....:):):):) dedim yapamazsın zor...ama dinlemedi ehhühüühehehhahahhıuha bakalım ne olacak ...gelişmeleri saat başı bildireceğiz...sevgiler saygılar....
Ben bu diyette şunu farkettim verilen kilolar yağdan gittiği için tartıda az olsa da görüntüde çok daha fazlaymış gibi oluyor.
aynı fikirdeyim
evet kiloda giden fazla birşey yok bu ay için ama görüntümde farkediyorum küçülmeyi. bi avuç kaldı göbeciiiim ki genç kızkende vardı accık.
şaşırtacak beni bi 2 haftaya kadar. bekliyorum özlemle
ben bugün berbat haldeyim.karnım davul gibi.gerçi karnım şiş diyince "hani nerde eridin diyorlar".senin ne kadar oldu başlayalı? benimki sanırım 3 ay sendromu.
hiçbirşeyden tad almıyorum artık.ben eti sütü çok severdim onlar tad vermiyor
dün akşam ciğeri bi köşeye bıraktım yemedim. içim almadı zaten eticin yedim diyede vicdan yapmıştım.
şimdi de tavuk yedim yemekhaneden.tavukmu saman mı bilemedim. almayacam kart mart bi sonraki aya.
kendim getirip daha keyifle yiyordum. şimdi zeromla sabah ekmeğimden artanı yedim.
oh bea.
ayh teşekkür ederim utandım resmen
Bende istiyorum gece mavisi pantalon, hatta aynı kombin benim de gözümün önünde hep, bu senenin modası galiba.
Hadi kızlar başaracağız bu işi.
ben bugün berbat haldeyim.karnım davul gibi.gerçi karnım şiş diyince "hani nerde eridin diyorlar".
ağlamak istiyorum.keyifsizimmmmm
ben bugün berbat haldeyim.karnım davul gibi.gerçi karnım şiş diyince "hani nerde eridin diyorlar".
ağlamak istiyorum.keyifsizimmmmm
bak burda bi omuz var. gel ağla sonra da harika inceldik dimi yaaa diye iltifat edecez birbirimize. yoksa yürümüyor bu iş böyle.
bi ince bi kalın geliyoruz kendimize. halbuki 70 küsürlerden geldik buraya. memnun olmuyoruz bi türlü. kilitlendik hedefe ötesi memnun etmiyor
bak burda bi omuz var. gel ağla sonra da harika inceldik dimi yaaa diye iltifat edecez birbirimize. yoksa yürümüyor bu iş böyle.
bi ince bi kalın geliyoruz kendimize. halbuki 70 küsürlerden geldik buraya. memnun olmuyoruz bi türlü. kilitlendik hedefe ötesi memnun etmiyor
utanma bizi kınayanlar utansın! aşkımız sonsuza kadar sürecekkkkkkk..... naşkım ...biz aynı kaderü paylaşan aynı dünyanuunnn insanlaruyuzzzzzzz.... seni seviyorum naşkuuummm
uuppssss!!!!!!!!!!
yavaşşşş
allahım hakkaten 40 50 gün arası bunalım yaa şu an öyleyim çünkü eksi yok ya tartıda gıcık oluyorum valla sabah kalktığımda dondurma yemek istiyordummm çikolatayla karışıkk ohh ama şimdi geçti gibi gibi sanki :18::18::18::18:
kızlar ben napıyım bide beni düşünün... ayın sadece 1 haftasında eksiliyorum... diğer 3 hafta hep + çıkıyorum...
ne kıskanıcam kısımm sisiiiahahahah noluyor beee
kıskandı bazı hanımefendileeerrrr
ooo benim canım neler istiyor bil bilsenizama dayancaz yapacak birşey yok
aynen bende öyleyim hani sizler yine iyisiniz:) geçen hafta verdim ben artık durdum bitti yani:)
kızlar ben napıyım bide beni düşünün... ayın sadece 1 haftasında eksiliyorum... diğer 3 hafta hep + çıkıyorum...
ah aahhh ben de 65 olabilsem keşke...
değerini bilin millet...
ooo benim canım neler istiyor bil bilsenizama dayancaz yapacak birşey yok
aynen bende öyleyim hani sizler yine iyisiniz:) geçen hafta verdim ben artık durdum bitti yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?